![]() |
Re: Drobeta Turnu Severin
Sunt doar pentru design 8)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Pana una alta, saptamana asta m-a lovit un taximetrist si mi-a c-am strambat aripa fix unde era rugina si indoita asa ca......am fost cu omu la un tinichigiu si am facuto
|
2 Attachment(s)
Cum va arata masina cu noile modificari care vor fi facute (momentan cu ajutorul programului Tuning Car Studio):oops::lol:
|
incearca sa o lasi simpla. dai jos stickerele de pe usi parasoralu cu dacia daca vrei parasolar pune-ti unu din folie. si daca vrei sa faci bad-boy vopseste capota in culoarea masinii, febra cu capota neagra a trecut demult
|
Eu o fac dupa cum imi place mie...,..parasolarele au fost date jos, :-P dar sticherele inca nu si nici nam degand sa le dau jos , toti imi zic ca le sta bine acolo si mie imi place mult,capota n-o schimb ramane tot neagra :D
|
treaba ta. bafta!
|
multumesc mult
|
Quote:
pana una alta uite cum suna muzica la mine in masina |
Ooooooooo suna destul de bine imi place, misto si ala de schimabt melodiile de pe volan,:shock::lol::lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
de cand nu mai face grasu modificari la masina, nu mai posteaza nimeni nimic :))))
|
asa este =))):D
|
Cine duce lipsă de muzică în mașină, am un sistem GZ de vânzare aici
|
Nxtaz cam prea mare pretu ,Gangstah are un tub de bass la aceeiasi putere mult mai ieftin 350 lei :) ,acum mai este si criza asta mai greu cu,cumparatori:lol::rolleyes2:rolleyes2
|
e difuzor ca asta? Pretul e pentru pachet.
|
este doar tubu difuzorul am impresia cam asa este ,poate ne zice el mai multe :D
|
Ha ha Dacia mea astazi a facut un fiat brava 1.4 16 v la liniuta :D:D:D,accept propuneri si cu alte modele 1.4 :)
|
e cineva interesat de asa ceva? https://forum.4tuning.ro/501-anunturi...ml#post3535085
|
Quote:
|
Ai subwoofer ca al meu cu 350 de lei ? ca mai vreau si eu cateva atunci
|
6 Attachment(s)
Quote:
Am avut si statie identica cu a ta pe care am dat-o cu 5 mil....1-2 luni de folosinta.. ceva de genu vezi ce am atasat ....primele poze sunt cu un gzrw 38 spl 1500w rms,si statia 2.250mk2 care este prinsa pe cutia cu 2 difuri,bine inteles sunt din 2 sisteme diferite ce nu au nimic unul cu celalalt..ultimele poze sunt cu ce am acum....un mac audio de 10" si o statie gz un pic mai performanta decat 2.250mk2 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
fiind conul de 38 de cm nu poate vibra la fel de repede ca un con de dimensiuni mai mici,si la coboratul asta in frecventa te mai poate ajuta si o cutie calculata special pentru acest lucru....in cuvintele mele proprii si personale ti-am dat si o explicatie si un parametru... |
Cu cât e mai mare difuzorul, cu atât mai bine. Pentru frevențe joase conteaza masa de aer mișcată. Viteza cu care se mișcă e aceeași indiferent că tu ai difuzoare mai mici și eu mai mari. Cutia influențează mult.
Putem testa oricând cele 2 sisteme apoi spunem care coboară mai bine. |
nxtaz nucred ca vorbesc povesti stiu ce muzica are Gangstah si pretu este mult mai mic..decat al tau
|
4 Attachment(s)
Ziceam eu ceva de niste modificari la capota, insa mi-am schimbat planu asa ca astazi intr-o zi superba de weekend am reusit sa fac plafonu negru mat,urmeaza multe alte modificari , app are careva jante de ARO10 de vanzare la un pret mai micut ? :lol::lol:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Astazi am mai facut ceva modificari la vopsire
|
8 Attachment(s)
Cateva postari cu poze noi si inca o mica schimbare la dacie :D
|
Robby mai posteaza si tu niste poze de la cel mai activ club actual din severin :D , app sa luati adevaru, este acolo scris un articol despre clubopel intalniri si ceva poze ;)))
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Gangstah, pai am si opel :))) dar decand am laut dacia nuprea mai circul cu opelu
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Stie vreunu unde pot sa-mi fac asa ceva in severin cat costa...
|
Quote:
|
:X grasule iti promit ca fac asa ceva os a vezi numa ca ma suna lumea ca so vand :( nusthiu ce sa fac mi-e parerau de ea :sad:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:26. |
- Copyright 2026 4Tuning