Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club NUBIRA (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/41299-club-nubira.html)

nt98adu 30-03-10 20:51

Re: Club NUBIRA

Se intampla. Eu din cauza asta vand masinile. Cand nu mai am ce face la ele, pe resurse proprii inclusiv manopera, le vand si cumpar altele. Cei drept, Nubira si Leganza sunt mai greu de modificat din lipsa de elemente tuning.

Sa te apuci sa faci din fibre si alte nebunii trebuie sa ai o oarecare experienta. Sincer, Daewoo sunt masini fiabile, superbune, insa pe cale de disparitie. Pacat.

Stefy88 30-03-10 21:18

sper ca acum dupa paste sa o incalt cu niste gume si in acelasi timp cu niste jante pe 15....mi-a promis cineva ca-mi aduce super ieftine din germania...undeva la 4 mil toate:yes:

da ai mare dreptate in privinta asta...cu daewoo...mai ales nubira si leganza....si pt nubira 1 tot mai sunt cate ceva...dar pt 2...nimic,nimic!

in schimb sunt superrrrrr masini!!!!!:peace::peace::peace:

si acum...parerea mea...eu nu vad o nubira ca standu-i bine "tunata"...o vad o masina mai eleganta,mai finutza...pt mine arata bine masina si imi place,oricum nu sunt adeptul unui tuning extrem....ceva mai clean la o nubira ar merge.....niste jenti...folie pe geamuri....poate o vopsea mai frumoasa...chestii destea...

intr-un cuvant : detalii...

Bolt 30-03-10 21:41

la cos cu ele :lol: arata aiurea zici ca e logan stock :D sa nu imi sara baieti in cap :rolleyes2

Bolt 30-03-10 21:50

Quote:

Originally Posted by Stefy88 (Post 3234035)
sper ca acum dupa paste sa o incalt cu niste gume si in acelasi timp cu niste jante pe 15....mi-a promis cineva ca-mi aduce super ieftine din germania...undeva la 4 mil toate:yes:

da ai mare dreptate in privinta asta...cu daewoo...mai ales nubira si leganza....si pt nubira 1 tot mai sunt cate ceva...dar pt 2...nimic,nimic!

in schimb sunt superrrrrr masini!!!!!:peace::peace::peace:

si acum...parerea mea...eu nu vad o nubira ca standu-i bine "tunata"...o vad o masina mai eleganta,mai finutza...pt mine arata bine masina si imi place,oricum nu sunt adeptul unui tuning extrem....ceva mai clean la o nubira ar merge.....niste jenti...folie pe geamuri....poate o vopsea mai frumoasa...chestii destea...

intr-un cuvant : detalii...

ce nu gasesti tu ... inafara de bari si alte rahaturi :lol: plastice inutile la masina asta ..!!!

Stefy88 30-03-10 22:00

nu ma refeream doar la bari si alti draci...asa in principiu...cum zicea si `adu....elemente de tuning...fie interior fie exterior....cum sunt la logan:evil: de exemplu, la asta ma refeream...oricum NU sunt de acord cu tuning extrem...body-kit-uri....eleroane peste eleroane, bari peste bari...roti de parca sunt de tractor..in fine ...daca vrei masina deasta iti cumperi skyline sau nissan GTR si gata...aia e masina tunata gata...parerea mea!

sa nu ma ia nimeni in nume de rau,e doar parea mea!!!:oops::oops::oops:

Bolt 30-03-10 22:04

si a mea e clar ca nu merg multe puse pe ea.;) oricum se gasesc destule si pentru ea nu ca la astea de duzina dar gasesti si sincer asta si imi place ca te face sa gandesti sa cauti sa incerci nu sa iei din magazin si sa pui pe ea 8) plug and play :lol:

Stefy88 30-03-10 22:20

exact....asta era ideea...ai o alta satisfactie cand o faci tu cu manuta ta si cand vezi ca-i "sade" bine...e diferenta intre un lucru hand made sau home made dect cum ai zis tu plug and play...simplu si plus ca mai sunt 999999 la fel:lol::lol:

in alta ordine de idei...ce ziceti...ma bate gandul sa-i pun autocolant pe plafon...dar am inca dubii...de stat urat nu cred ca-i va sta...insa astept si pareri din partea voastra...si nu stiu...se va da usor jos...sa nu ramana lipici pe vopsea:?:sfaturi...

Bolt 30-03-10 22:28

ai autocolant sa te joci ce te opreste,pun pe ea oricum se da jos lejer daca ii sta urat,e posibil sa arate bine e posibil sa nu ..dar nu vad de ce nu ai incerca :)

Marius_mrs 31-03-10 23:46

am si eu o intrebare.. am o nubira 1 SX din 2000.. a incercat cineva sa-si puna cotiera?..cea existenta nu e practica si nici nu poti sa depozitezi nimic in ea .. e suport de casete:|..se poate pune o cotiera universala deasupra?.. astept idei.. sau cei care si-au pus sa ma ajute.mersi

am si eu o intrebare.. am o nubira 1 sx din 2000 .. vreau sa`i pun o cotiera.. si-a mai pus cineva stie ce solutie ar exista? pt ca cea existenta nu e practica deloc .. si nici n-as putea sa-i spun cotiera.. idei de montare?mersi mult

Stefy88 01-04-10 07:37

sincer nu stiu daca merge...acea cotiera este destul de inalta iar daca tu vi cu inca o cotiera peste ea ce iasa....se va inalta si mai mult si in plus cred ca o sa fie si incomoda.

acea cotiera este dintr-o bucata cu tot cu scrumiera din spate,frana de mana vine tot acolo si ar mai trebui sa mai ai si inca un buzunaras acolo,chiar 2 daca este ca la nubira II...

si parerea mea ca nu se merita...acele cotiere din comert sunt jalnice...au un plastic in ele foarte prost:evil:...si pe deasupra o sa te incurce si la frana de mana ca va venii peste ea.

numai bine!

nt98adu 01-04-10 15:42

S-ar putea monta o cotiera cu rabatare, finuta, modelul ingust, insa nu stiu cat de practica este. Daca vrei doar pentru sprijinul mainii, adaptezi un brat mobil de scaun fata de la BMW E34, Opel sau ce marci de masini mai au asa ceva.

Bolt 02-04-10 18:38

3 Attachment(s)
noile gume pe 55 plus suspensia putin mai low urmeaza un set de amortizoare calumea..8)

nt98adu 02-04-10 19:21

Arata tare bine asa!;) Ai grija la gropi si daca gasesti ceva amortizoare mai ieftine, da un semn.

Stefy88 03-04-10 21:52

ooooo.....frumos;););)....imi place cum ii sta....dar cum a zis si `adu ,ai mare grije cu gropile(traim in romania:shock:)

a primit si a mea un set de jenti dar tot pe 14 numai ca sunt 6J(nu sunt cine stie ce,dar fata de cele de tabla...) si un set de gume bunicele...zic asa ca nu sunt noi nici gumele nici jentile, dar arata aproape excelent....si pret de nimic....5 mil juma cu totul...echilibrate, umflate....numai de pus pe masina:D....si a mai primit si niste autocolant negru mat pe stalpii de la usi si acele protectii de plastic de la usile spate...caci erau cam zgariate....toata treaba este ce nu am poze....sunt la tara si nu prea am acces la net tot timpul....dar o sa revin cu poze dupa ce vopsesc si etrierii cu tamburii...

numai bine si un paste fericit tuturor!

DJ-01-CEW 08-04-10 15:28

salut,
vreau sa pun pe o nubira 2 jante pe 15 cu 195/55 et38.
ET-ul este ok? loveste, freaca?
multumesc

]

nt98adu 08-04-10 15:31

V-a trebui sa indoi marginea aripei spate in interior. ET-ul la jantele originale este 42.

Bolt 08-04-10 15:57

ET 38 trece la un varf de ac pe langa buza aia idioata,dar tot trebui sa indoi buza sa fii sigur ca nu o sa iti atinga..

DJ-01-CEW 08-04-10 16:42

Quote:

Originally Posted by Bolt (Post 3258862)
ET 38 trece la un varf de ac pe langa buza aia idioata,dar tot trebui sa indoi buza sa fii sigur ca nu o sa iti atinga..

deci cu et40 nu ar trebui sa am probleme?

Bolt 08-04-10 18:12

da :joy:

Marius_mrs 09-04-10 00:46

ce e ala ET respectiv semnificatiile de pe janta? la ce se refera?

DJ-01-CEW 09-04-10 08:15

Quote:

Originally Posted by Bolt (Post 3259156)
da :joy:

multumesc8)

Quote:

Originally Posted by Marius_mrs (Post 3260504)
ce e ala ET respectiv semnificatiile de pe janta? la ce se refera?

ET-ul8) arata cat e de bagata janta in interior sau iesita in exterior. cu cat et-ul este mai mare jante intra mai mult inauntru. J - latimea. Sper ca am fost explicit

Stefy88 11-04-10 16:18

3 Attachment(s)
salutare oameni buni !!!

am promis ca revin cu poze cu jentile pe masina:D

stiu ca nu sunt cine stie ce...dar la pretul de am dat pe ele(5 mil jumate cu tot cu cauciucuri) si plus ca nu se compara cu cele de tabla....:twisted:

numai bine:!::!::!:

Bolt 11-04-10 21:25

ii sta chiar bine,un set de arcuri sa o cobori 2cm si o sa dea si mai bine 8)

Stefy88 11-04-10 21:55

multzam bolt....sper ca la vara o sa vina si o suspensie sport,semi sport, nu as vrea ceva prea hard...

am si eu o intrebare...stiti cumva cam cat m-ar costa distributia(piesele),ma apropii de 60 de mii.

numai bine!

Bolt 11-04-10 22:16

pai cam 100 ron pompa de apa 100 intinzatorul de la accesorii ca este bine sa il schimbi si pe ala,si cele 2 curele plus intinzatorul de la distributie inca ~150ron cred depinde ce curele iei daca iei originale gm sau ceva mai bun eu am luat gm

Stefy88 12-04-10 16:01

multumesc bolt...

azi mai patii ceva...luai o gaura:evil::evil: si se f*** bieleta antiruliu pe dreapta fata, troncane de zici ca se rupe...dar e deranjant rau...nu suport sa stiu ca am ceva defect la ea:sad:....sa mai intamplat cuiva?o sa trebuiasca sa o schimb zilele astea...un pret stiti?se schimba greu?stiu ca are 2 suruburi,unul vine pe brat parca si unul la telescop...dar poate ar mai fii ceva si nu vreau sa omit ceva ,nu am mai schimbat dar in service-uri nu ma mai duc cu ea ca te rup la bani...si nici nu mai am rabdare sa ajung la tara ca as avea unde sa o montez...deci...ceva detalii daca se poate...

numai bine!

Rih85 12-04-10 16:15

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Stefy88 (Post 3271201)
multumesc bolt...

azi mai patii ceva...luai o gaura:evil::evil: si se f*** bieleta antiruliu pe dreapta fata, troncane de zici ca se rupe...dar e deranjant rau...nu suport sa stiu ca am ceva defect la ea:sad:....sa mai intamplat cuiva?o sa trebuiasca sa o schimb zilele astea...un pret stiti?se schimba greu?stiu ca are 2 suruburi,unul vine pe brat parca si unul la telescop...dar poate ar mai fii ceva si nu vreau sa omit ceva ,nu am mai schimbat dar in service-uri nu ma mai duc cu ea ca te rup la bani...si nici nu mai am rabdare sa ajung la tara ca as avea unde sa o montez...deci...ceva detalii daca se poate...

numai bine!

am fost la mecanic acuma vre-o 3 sapt si mi-am schimbat ambele bielete antiruliu spate. teoretic nu e greu de schimbat dar practic ai nevoie de cel putin inca un om sa iti tina contra la surub. de obicei suruburile alea ruginesc si nu rezolvi decat cu forta :). cel putin la partea stanga baietii au stat vre-o 25 min sa reuseasca. Nu au vrut sa o taie cu flexu ca e si mai naspa... ca pret daca mai retin bine m-au costat ambele bucat 76 RON.

Stefy88 12-04-10 16:24

multumesc mult...am sa le schimb cat pot de repede si eu pe cele 2 dupa fata,caci am inteles ca nu prea e bine sa schimbi daoar una...si pana la urma se merita ca sunt ieftine...

poze cu nubira ta nu ne arati si noua:D

Rih85 12-04-10 16:28

asa e. daca e de schimbat le schimbi pe ambele ca daca nu degeaba ai schimbat doar una. deci daca nu ai suruburile ruginite rau de tot... se pot schimba usor. Depinde la fiecare in ce stare se prezinta bieletele. oricum dupa schimbare diferenta se simte :D

nt98adu 12-04-10 20:02

Eu le-am taiat toate 4 cu flexul,nu s-au putut desface nici cu WD 40 nici cu Ultra Grip, am incercat si lichid de frana si nici o sansa. Hexagonul din spate a cedat si se invarteau in gol. Nu faceau zgomot, nu bateau, insa nu le-am putut scoate cand am modificat suspensia.
Acum imi vor prinde bine pt. ca se dau jos usor deoarece m-am saturat de gropile din RO si trec pe suspensia normala:anger:

Stefy88 12-04-10 20:55

nasol...o sa astept sa ma duc la tara vineri sa le schimb atunci...inteleg ca s-ar putea sa am probleme cu bieletele dupa masina si la tara am tot ce-mi trebuie(flex):twisted:...sper sa nu am nevoie de el, sa le pot da jos mai usor...

numai bine!

Stefy88 14-04-10 20:45

salutare oameni buni!

m-am interesat de bielete....110 roni ambele originale si 32 lei bucata de korea...o sa-i cumpar originale sa nu am surprize...

acum in alta ordine de ideei....ma bate gandul sa-i pun un ceas de presiune de ulei...as avea acasa 2 ceasuri noi noute(presiune ulei)....dar,nu stiu cum sa fac...ar trebuii sa-i pun cumva un T pt am-i indica si presiunea si sa-mi ramana si senzorul pt bord?nu stiu ce fel de sonda sa folosesc...oare o merge una de dacie???a mai facut cineva...stiti ceva despre lucrul asta?....sincer nici macar nu stiu pe unde vine acea sonda pt led-ul din pord...poate ar trebuii o reductie...

daca stiti ceva....astept detalii:idea::idea::rolleyes2

Bolt 14-04-10 22:57

oare de ce vrei sa faci asa ceva ..? sa ai mai multe ceasuri pe bord ? daca tot te apuci sa faci asa ceva pune si tu ceva calumea...nu de la dacie totusi .. :???:

Stefy88 15-04-10 07:37

pai ceasul este frumos...ceva misto, am impresia ca este de la VW...si am un prieten care ar putea sa ma ajute cu un suport pt stalp...problema este ca nu am sonda de presiune pt ceas...intrebam daca ar merge alta sonda...nu neaparat de dacie...

si nu neaparat ca as vrea sa am mai multe ceasuri pe bord...dar eu zic ca nu strica sa vezi tot timpul presiunea de ulei a motorului...am un prieten cu o super nova care a spart baia...si s-a aprins becul in bord la jumate de ora si deja era prea tarziu....sa gripat si a spart blocul motor...

deci nu ar strica un ceas pt ulei....oricum nu as face ceva "tiganesc"...la o adica o sa-mi cumpar un ceas gen tuning si atunci ar fii ok...din cate stiu vine si cu sonda lui si cu kit-ul de montaj.

Bolt 15-04-10 13:02

oricum nu as face ceva "tiganesc"...la o adica o sa-mi cumpar un ceas gen tuning si atunci ar fii ok...din cate stiu vine si cu sonda lui si cu kit-ul de montaj.

cel mai bine asa ;) daca tot vrei sa faci ceva frumos, poti sa mai cumperi si un voltmetru,sau un AFR...sa nu fie un sigur ceas pe stalp sa ai macar 2 daca tot vrei ;)

nt98adu 18-04-10 07:32

Nu ar strica ceas de ulei, dar nici de apa. Reductiile se pot face insa e problema de sonda. Ar trebui sa fie pereche cu indicatorul pe care doresti sa-l montezi astfel incat sa nu indice o presiune sau o temperatura eronata.
Mai demult aveam o masina cu multe ceasuri (nu Dacia) si s-a dus sonda de ceas. Am inlocuit-o cu alta de la alt tip de masina si presiunea uleiului imi statea la rece pe 8 si la cald pe 6, iar cu cea originala la rece pe 6 si la cald pe 4. Daca nu montezi ceva compatibil, in cazul unei avarii la motor, nu-ti vei da seama daca baia e sparta si presiunea arata 2,4,6.

Stefy88 18-04-10 17:24

da stiu...se intampla de cele mai multe ori sa fie asa...daca sonda nu e pereche cu ceasul o sa-ti indice eronat...de o ca-m data ma las pagubas ca nu prea mai am bani si mai ales incep sesiunea la facultate si-mi trebuiesc si o sa-mi tin de bani sa-mi pun o alarma pe ea ca nu mai tine...azi ma suna un prieten bun si-mi zisa ca i-au spart masina...paguba un MP3 si o statie blaupunkt...si intra un pic frica in mine...

numai bine!

DJ-01-CEW 21-04-10 09:00

Quote:

Originally Posted by Bolt (Post 3280397)
oricum nu as face ceva "tiganesc"...la o adica o sa-mi cumpar un ceas gen tuning si atunci ar fii ok...din cate stiu vine si cu sonda lui si cu kit-ul de montaj.

cel mai bine asa ;) daca tot vrei sa faci ceva frumos, poti sa mai cumperi si un voltmetru,sau un AFR...sa nu fie un sigur ceas pe stalp sa ai macar 2 daca tot vrei ;)

am eu la vanzare 2 ceasuri raid hp night vision aproape noi, impreuna cu sondele lor, nu au nici un fel de problema, nu au nici cea mai mica zgarietura.....3 mil.

stie cineva codurile pt casetofonul original de nubira 2?

Stefy88 21-04-10 15:52

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by DJ-01-CEW (Post 3297183)
am eu la vanzare 2 ceasuri raid hp night vision aproape noi, impreuna cu sondele lor, nu au nici un fel de problema, nu au nici cea mai mica zgarietura.....3 mil.

nu...multumesc de oferta...dar deocamdata nu mai vreau!!!

azi vazui un pic vremea mai frumoasa si nu aveam ce face....m-am saturat de stat in casa si imi propusai sa mai fac cate ceva la masina....

si...ii pusai o folie solara pe geamurile laterale spate...8)

Bolt 21-04-10 16:47

Quote:

Originally Posted by DJ-01-CEW (Post 3297183)

incearca 2152
Stefy sper ca pui si pe luneta nuu :lol: ?

All times are GMT +2. The time now is 13:18.

- Copyright 2026 4Tuning