Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - coupe SXL (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/407164-e36-coupe-sxl.html)

Silviu94 18-08-15 08:00

Re: E36 - coupe SXL

Blana masina bafta in continuare ! 8):ciggy:

DaNn.ZyX 23-08-15 23:04

:arrow:
https://www.youtube.com/watch?v=ly0b...ature=youtu.be

Marian_nebunu 24-08-15 05:13

5 Attachment(s)
Cu aceasta ocazie (Best car of the show - Bmw E36 fest ) doresc sa multumesc urmatorilor :
Dani Cns , baiatul care a facut posibila venirea mea la acest eveniment (a muncit pana la 2 noaptea) cel ce a schimbat toate consumabilele la aceasta masina ,cel care a facut acest fitment , cel care mi-a schimbat motorul de 2.8 si multe altele , esti un om deosebit te apreciez foarte mult ..Multumesc din nou .
Anvelope Nfs( Florin Petcu) pentru acest set minunat de roti un baiat de nota 10 in (ciuda unor vorbe spuse de altii pe la colturi) .
Multumesc Jante Arad(Andrei) pentru minunatele jante Ac Schnitzer type 1
Profesional Custom-Paint (Robert ) pentru vopsitoria impecabila si pentru o culoare unicata si care greu trece neobservata .
Rs Tuning(Sese) pentru eleron si pentru un reglajul unor elemente de pe masina .
Multumesc Toma Alexandru(Extreme Ride Customs) pentru montajul axelor , si pentru evacuarea de inox .
Si vreau sa multumesc unui baiat foarte serios pe care il si recomand cu mare incredere Gurau Sorin (un alt baiat deosebit ) pt dezmembrari e36 !

Logan4ever 25-08-15 18:30

Felicitări! Mașina e deosebita, arata de 10 ori mai bine īn realitate decat īn poze. Chiar ma bucur ca am avut ocazia sa o vad la fest :D

john88_sbk 25-08-15 20:41

Felicitari, superba masina si culoarea! :)

Marian_nebunu 15-10-15 06:10

1 Attachment(s)
.....mult fum !

davil 15-10-15 10:04

Felicitari, superba masina :D:D:D
Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 5808524)
.............................

MiculJon 18-10-15 17:11

superba culoarea :shock:

Marian_nebunu 19-10-15 10:36

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by MiculJon (Post 5822390)
superba culoarea :shock:

In aceasta iarna masina intra la o reconditionare completa .
Vor fi demontate toate piesele actuale , se va sabla caroseria datorita faptului ca exista in acest moment un strat mult prea mare de vopsea , se vor reface punctele fixe de prindere ale lufturilor (datorita unor demontari precare , superficiale ) masina are decalate prinderile
Astept un alt set de jante ce vor intra la cromat , vopseaua va fi "CANDY " nu un rosu metalizat ca pana acum, se vor vopsi interioare cu tot cu portbagaj , motor , caroserie (fapt ce nu a fost facut inainte NU STIU DIN CE MOTIVE , EU AM PLATIT) , vopseaua de baza va fi de la Carizzma , eleronul va fi refacut intr-o turnatorie - baza va fi element din fibra de carbon , sunt inca sceptic daca voi monta un airride sau o suspensie D2 fixa cu brate si flanse pentru a regla un camber cat se poate de agresiv ...
Va avea parte de o tinichigerie la capitolul aripilor pentru a introduce rotile sub aripa chiar daca au 10.5 j pastrant o forma cat se poate de originala , procedeul va avea la baza reconstructia aripilor din tabla, cu modificarea prinderilor barii spate , constructie facuta manual de catre Dan Cirstea ( https://www.facebook.com/Dandu-Auto-...25412374199875)
Va tin la curent cu starea masinii !

ryoraul 19-10-15 22:40

Pacat ca ai platit si nu ti s-a facut ce ti-ai dorit.

SEBASTIAN 20-10-15 04:53

La suspensie as merge pe BC-Racing, este multpeste ce ai spus.

Marian_nebunu 25-10-15 07:31

Quote:

Originally Posted by ryoraul (Post 5822576)
Pacat ca ai platit si nu ti s-a facut ce ti-ai dorit.

mai putin conteaza ce a fost , important este ca....acum va fi facuta ca la carte ! in adevaratul sens al cuvantului .
Am sa postez tot ceea ce se intampla la aceasta masina , am sa va tin la curent , si am sa va arat ce inseamna sa revopsesti o masina la un profesionist ce mi-a zis clar ca va dura minim 4-5 luni..........

ers_47 01-11-15 07:46

Airride, daca ai posibilitatea , parerea mea, mai ales daca revizuiesti aripile ... bafta :D

Marian_nebunu 22-11-15 13:27

1 Attachment(s)
noile roti pentru 2016
oz breyton 9j fata (buze de 2.5 ) 10j spate (buze 3.5) !
in cateva zile urmeaza montarea suspensiei pe aer de la Air Force Suspension !
va tin la curent !

Logan4ever 22-11-15 20:28

Blana jantele! Abia astept sa vad rezultatul final :-)

B-53-SDP 23-11-15 09:36

Sa le stapanesti sanatos si sa le invarti cu placere.

Asteptam airride-ul.

shox 23-11-15 17:48

Masina asta va fi hit si prin afara !
Bravo Marine!

Marian_nebunu 25-11-15 06:54

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Logan4ever (Post 5825858)
Blana jantele! Abia astept sa vad rezultatul final :-)

urmeaza ceva noutati la aceasta masina ....

Quote:

Originally Posted by B-53-SDP (Post 5825897)
Sa le stapanesti sanatos si sa le invarti cu placere.

Asteptam airride-ul.

multumesc din suflet
Quote:

Originally Posted by shox (Post 5825959)
Masina asta va fi hit si prin afara !
Bravo Marine!

nu stiu daca ar fi hit pe afara , acolo puterea financiara este mult mai mare decat la noi ..dar macar putem incerca sa tinem pasul cu cei de pe afara..
in alta ordine de idei am achizitionat o suspensie Fk Street pentru completarea Air Ride , am achizitionat brate spate / camber ...am achizitionat flanse 3d pentru fata , am achizitionat o pompa servo noua comandata la Bavaria de 125psi , urmeaza sa schimb si discurile de frana , cheder de parbriz , luneta (singurele neschimbate pe masina) urmeaza sa schimb balamalele de la usi , am inlocuit bara fata aftermarket (care statea foarte bine pe masina dar din pacate am spart-o inainte de e36 fest ) cu una originala , voi schimba pragurile , am inlocuit eleronul , cu un alt eleron ltw nou .
Si... mi-am ales si paleta de culoare , viitoare culoare candy red :D !!!

Marian_nebunu 09-12-15 10:04

1 Attachment(s)
blana :D

Marian_nebunu 10-12-15 06:55

6 Attachment(s)
jucarii !!!

Marian_nebunu 12-12-15 22:32

4 Attachment(s)
Azi a fost gata masina.....
Sta blana , mai merge lasata inca minim 2-3 cm si fata si spate , doar ca suntem limitati de pasaje si de faptul ca nu am montat inca bratele de camber si flansele de amortizor pentru fata..

maine pleaca pe platforma la Dandu Auto Stil pentru revopsirea cuvenita !
Va tin la curent cu tot ce se va lucra la aceasta masina , vreau sa vada toata lumea ce urmareste acest topic cum se lucreaza o masina intr-un mod profesional in momentul in care platesti o REVOPSIRE !

B-53-SDP 13-12-15 10:26

Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea din plin.

Arata foarte bine si cu siguranta dupa vopsitorie va arata si mai bine.

Succes in continuare.

Marian_nebunu 13-12-15 17:56

6 Attachment(s)
multumesc din suflet !!

poze de astazi !

AxL MoDo 13-12-15 23:56

1 Attachment(s)
Cine zice ca masina nu ajunge hit "p'afara" cred ca se inseala....

Attachment 3133725

NTZ03 14-12-15 19:41

Cum poate arata de bine...Big LIKE!

Marian_nebunu 17-12-15 06:22

3 Attachment(s)
pentru a face loc jantelor .....

bobocu91 17-12-15 13:12

Salut, ti-am citit pagina cu pagina tot topicul si am ramas...:shock:

Nu stiu cati posesori de e36 au dus pasiunea la acest nivel la care ai facuto tu, sincer iti spun ca sunt mandru ca am e36 cand ma uit la pozele cu masina ta si mi`ar place macar pe sfert sa realizez (si sa imi permit) din ce ai facut tu!

Mult respect si nu te lasa influentat de neaprecierea unora si comentarii rautacioase, adevarata valoare a masinii tale nu sta in trofee sau diplome si tu stii asta cred ca cel mai bine...mi-ar place sa te cunosc si sa-ti admir bijuteria.

Pe final am o curiozitate, am observat ca nu i-ai pus proiectoare in toate modificarile facute (stiu ca e din fabrica fara), de ce? :D

P.S.
Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 5733263)
nu pot sa spun ca este prima data cand vad masina din pozele puse de tine , dar eu niciodata nu voi pune asemenea jante sa violez aripile , si niciodata nu voi putea merge atat de jos cu ea la noi in Bucuresti .

Multumesc pentru aprecieri !

Se pare ca pana la urma vei fii jos jos jos!

RESPECT SI SPOR LA TREABA IN CONTINUARE!

Marian_nebunu 18-12-15 08:23

Quote:

Originally Posted by bobocu91 (Post 5828297)
Salut, ti-am citit pagina cu pagina tot topicul si am ramas...:shock:

Nu stiu cati posesori de e36 au dus pasiunea la acest nivel la care ai facuto tu, sincer iti spun ca sunt mandru ca am e36 cand ma uit la pozele cu masina ta si mi`ar place macar pe sfert sa realizez (si sa imi permit) din ce ai facut tu!

Mult respect si nu te lasa influentat de neaprecierea unora si comentarii rautacioase, adevarata valoare a masinii tale nu sta in trofee sau diplome si tu stii asta cred ca cel mai bine...mi-ar place sa te cunosc si sa-ti admir bijuteria.

Pe final am o curiozitate, am observat ca nu i-ai pus proiectoare in toate modificarile facute (stiu ca e din fabrica fara), de ce? :D

P.S.

RESPECT SI SPOR LA TREABA IN CONTINUARE!

salut eu merg cu ea jos doar cand o sa vreau , sau doar de "fantezie" nu sunt fan air ride , le-am pus ca o necesitate ( tare cu masina nu merg , nu o alerg nu o chinui ) este strict o masina ce ma deplaseaza din A IN B in weekend , si vara cand am chef sa merg cu ea.
proiectoare nu mi-am pus ca nu imi plac ,jantele late trebuie sa recunosc imi plac , nu am vrut sa ajung la modificari de caroserie si asta pt k imi era frica de suduri , rugina etc...dar vazand ce face Dandu Auto ...am zis clar...daca nici la el nu iese masina..o dezmembrez !
in alta ordine de idei , sa nu ai in cap niciodata ca nu vei putea face o masina asa , ba chiar o poti face mai mult , eu acum 4 ani nu aveam masina...ramasesem fara.... am invatat o meserie (pe care unii o critica...si nu o apreciaza) dar...nu imi e rusine ca muncesc ,si faptul ca am bagat niste bani in masina asta pot spune fara regret ca imi place tot ce i-am facut pana acum !

Sparkle_81 18-12-15 08:59

Quote:

Originally Posted by bobocu91 (Post 5828297)
.......
P.S.

Se mai răzgāndește și el , doar suntem oameni !

Marian_nebunu 21-12-15 07:43

4 Attachment(s)
:D :D :D :D

Sparkle_81 21-12-15 09:42

Poza 2 īmi place.

Felicitări pentru pasiunea ce dai dovadă !

Marian06tzw 23-12-15 21:09

Arata bine rau de tot din toate unghiurile , cat despre vopsea nu stiu cum arata pe viu de vrei sa il vopsesti.
O masina cum multi ar vrea sa aiba.
Felicitari!

Marian_nebunu 24-12-15 10:21

8 Attachment(s)
multumesc din suflet..... am multe motive pentru care trebuie sa o revopsesc...va fi mult de munca la aceasta masina , pentru ca trebuie cojita la tabla !!!
atasez poze din timpul demontarii !

daman 29-12-15 12:11

foarte frumos suportul pentru ceasuri aditionale. spor la treaba.

Marian_nebunu 30-12-15 08:11

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by daman (Post 5829364)
foarte frumos suportul pentru ceasuri aditionale. spor la treaba.

multumesc din suflet !

Va doresc tuturor un an nou mai bun ca acesta !

lalyus 06-01-16 16:36

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 5829457)
multumesc din suflet !

Va doresc tuturor un an nou mai bun ca acesta !

La multi ani si tie, masina e bomba :D.

Marian_nebunu 14-01-16 07:35

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by lalyus (Post 5830073)
La multi ani si tie, masina e bomba :D.

Are o bomba la praguri....
a fost vopsita de 3 ori dar niciodata nu a vazut nimeni rugina de la aripi ...( pt ca veneau montate pragurile de m peste... tipic romanesc)
Dan si-a dat seama de faptul ca are rugina multa pe interior si asta pt k a sesizat foarte clar ca pe exteriorul aripii exista puncte de rugina, ea fiind acoperita cu vopsea...
a dat aripa jos...si a constatat ceva foarte dubios si rusinos...Rugina ....
Singurul lucru ce ma bucura este faptul ca doar la aceste 2 aripi exista rugina in rest caroseria este curata...

kingkahn 14-01-16 10:46

poti sa fi bucuros ca ai scapat numa cu atata rugina:D, la mine cand am dat jos aripile..era prapad si la prag si sub mocheta nici nu mai zic:))
de as fi avut si eu numa atata rugina probabil deja era gata si masina mea:)). oricum bafta in continuare cu masina!! :-)

Marian_nebunu 16-01-16 09:08

3 Attachment(s)
ideea este alta , a fost verificata la sange... nu mai are rugina nicaieri...

am avut timp sa ma deplasez pana la Campulung ieri sa vad si eu masina , dupa ce au fost montate flansele excentrice si bratele de camber am putut vedea cum o sa stea masina atunci cand va fi blana jos...'

va atasez niste poze !!!

mentionez ca pe spate este doar la jumatate...

si pe fata se opreste in contraaripa !

Sparkle_81 16-01-16 20:21

Mașina va mai fi daily ?

All times are GMT +2. The time now is 06:17.

- Copyright 2026 4Tuning