Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Dacii Speciale (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/39746-dacii-speciale.html)

tomita 24-08-07 08:18

Re: Dacii Speciale

17 Attachment(s)
ceva frumos,tot respectul pt proprietarii acestor "jucarii":shock:

Sirius 27-08-07 23:41

9 Attachment(s)
salut, imi cer scuze dak vi se pare ca postez unde nu trebuie, dar eu sunt mai nou pe aici, si ash vreasi eu sa va arat dacia mea "speciala".
mult respect pt propietarii acelor bijuterii postate mai sus.
sper sa va placa si masina mea...

IONUT-GBP 27-08-07 23:50

Quote:

Originally Posted by Sirius (Post 1067993)
salut, imi cer scuze dak vi se pare ca postez unde nu trebuie, dar eu sunt mai nou pe aici, si ash vreasi eu sa va arat dacia mea "speciala".
mult respect pt propietarii acelor bijuterii postate mai sus.
sper sa va placa si masina mea...

felicitare ptr masina, intradevar e speciala 8) ...foarte frumoasa,ingrijita,imi place culoare , interioru...s`o stapanesti sanatos si fara incidente...:bunch:

Poze cu motoru ? :D :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug

Respect ptr Baietii cu Dacii...execeptii propietari de LOGAN SLR :lol: :lol: :evil:

vlad_VSV 28-08-07 00:08

1 Attachment(s)
ete,am fost mai rapid :mrhappy:

Cypy... 28-08-07 00:10

faian dacia si ce schimbari ai degand sai faci
sau vrei so lasi asa
pune poze cu motorul

florentin84 28-08-07 00:32

Quote:

Originally Posted by vlad_VSV (Post 1068071)
ete,am fost mai rapid :mrhappy:

e mai rapida cu filtru' asta de aer? merge mai bine?

Sirius 28-08-07 00:41

da aia e poza cu motoru meu.am de gand sa ii pun un motor da 14 la care lucrez acum.
hmm mai rapida...un pic dar trebe sa ukmblu si la evacuare

ma bucur k va place...ms

LKS 28-08-07 10:26

chiar e f misto culoarea ...stii cumva codul culorii ?

Sirius 28-08-07 12:20

nu, ca nu am vopsito eu. fost prop mi-a zis k e vopsea de cielo.

VaLeX 28-08-07 12:29

interioru ..ce e cu rosu ..e vopsit ? abtipilduri ? sau ce e ?

gelu_r 28-08-07 12:33

cum sa ceri frate poza cu motoru la dacie?
sunt niste masini FOARTE VECHI care sa muncit la ele...asta e de apreciat..da cand va vad ce ziceti dacia rullz sau pune si o poza cu motoru ..sunteti deja desprinsi de realitate..
numai posturi dastea... B 33 KWD putin modificat..poze cu... CJ 87 FTH ul...parca vorbiti de cine stie ce masini cunoscute de pe forum...
acum la modu cel mai serios...faceti forumu de ras

MisterYo_25 28-08-07 13:11

Sirius..!masina e vopsita recent , nu?kred k arata mai bn.. k in loc d rosu.. ornamentele din interior.. sa fie visiniu.. k sa fie in ton ku culoarea masinii... !oricum. pare destul d ingrijita..;) !

IONUT-GBP 28-08-07 13:13

Quote:

Originally Posted by gelu_r (Post 1068803)
sunt niste masini FOARTE VECHI care sa muncit la ele...asta e de apreciat..da cand va vad ce ziceti dacia rullz sau pune si o poza cu motoru ..sunteti deja desprinsi de realitate..
numai posturi dastea... B 33 KWD putin modificat..poze cu... CJ 87 FTH ul...parca vorbiti de cine stie ce masini cunoscute de pe forum...

nu toti isi permit BMW`uri ca tine...asta nu inseamna ca nu trebuie respectati ...:evil: :evil:

MisterYo_25 28-08-07 13:15

Quote:

Originally Posted by gelu_r (Post 1068803)

vezi koae....k.. din cate observ yo.. pagina asta d forum e exclusiv pt dacii.. asa.. k nu vad.... ce e in neregula...!:-"

fiderzen 28-08-07 13:22

inca viseaza la bmw;)..nu are...probabil ca o sa-si ia..nu stiu..dar atunci va vedea ce inseamna pasiune pentru o anumita masina..,...gelu..pana una alta..lasa baietii in pace....te plimb eu cu dacia si ai sa zici sa deschid capota la motor :lol: ai sa vezi :D
aa...aici era topic despre dacii speciale..nu despre cele stock sau despre cele restaurate...ce naiba ma oameni buni?...:lol:

MisterYo_25 28-08-07 13:52

Quote:

Originally Posted by fiderzen (Post 1068899)
inca viseaza la bmw;)..nu are...probabil ca o sa-si ia..nu stiu..dar atunci va vedea ce inseamna pasiune pentru o anumita masina..,...gelu..pana una alta..lasa baietii in pace....te plimb eu cu dacia si ai sa zici sa deschid capota la motor :lol: ai sa vezi :D
aa...aici era topic despre dacii speciale..nu despre cele stock sau despre cele restaurate...ce naiba ma oameni buni?...:lol:

fiecare dacie s speciala in felul ei..:)):D

gelu_r 28-08-07 13:53

KOAE topic de daci da cum sa zici sa puna poza cu motoru? ce vrei sa vezi 150 de furtune si 50 de fire toate in directi diferite si un filtru de aer sport?
nu se pune problema ca isi permite cineva sau nu bmw...problema e ca aberati foarte rau nu ca nu va respect eu munca;)
ca munca e de 20 de ori mai multa ca la orice alta masina..ca doar e dacie

Sirius 28-08-07 18:19

Quote:

Originally Posted by MisterYo_25 (Post 1068862)
Sirius..!masina e vopsita recent , nu?kred k arata mai bn.. k in loc d rosu.. ornamentele din interior.. sa fie visiniu.. k sa fie in ton ku culoarea masinii... !oricum. pare destul d ingrijita..;) !

masina e vopsita acum un an, dar io o hranesc f mult cu polish si ceara, dar oricum vopseaua nu e zgariata sau matuita.ornamentele din interior am zis io k nu o sa iasa bine cu visiniu...

Sirius 28-08-07 18:21

Quote:

Originally Posted by gelu_r (Post 1068979)
KOAE topic de daci da cum sa zici sa puna poza cu motoru? ce vrei sa vezi 150 de furtune si 50 de fire toate in directi diferite si un filtru de aer sport?
nu se pune problema ca isi permite cineva sau nu bmw...problema e ca aberati foarte rau nu ca nu va respect eu munca;)
ca munca e de 20 de ori mai multa ca la orice alta masina..ca doar e dacie

da tu ce zici cand o sa vezi o dacie cu 150 de furtune si 50 de cabluri si cu motor de 150 de cai, trecand pe langa BMW-ul tau???

fiderzen 28-08-07 21:19

in cazul de fata era vorba de o dacie stock....si nu ii era locul pe topicul asta!...stai linistit ca are respect ptr acele dacii cu peste 100+ cp ;)...

gelu_r 29-08-07 00:47

cand trece pe langa bmw ul meu zic...DOAMNE ajuta sa aiba 4 kilometri liberi pentru franare;)

Sirius 29-08-07 01:09

:lol: :lol: :lol: ee dak nu se opreste scot picioru prin podea... flintstone style:lol:

NightDevil 29-08-07 01:37

vezi ka e brigada ai de dacii rele care si te alerga pana i-ti sar ochii din cap si risti sa se si opreasca inaintea ta....

B 89 WRC 29-08-07 01:39

buhuhuuuuuuuuu ce intepaturi

IONUT-GBP 29-08-07 03:46

Quote:

Originally Posted by gelu_r (Post 1070124)
cand trece pe langa bmw ul meu zic...DOAMNE ajuta sa aiba 4 kilometri liberi pentru franare;)

scuze de off: da in semnatura ta nu vad nici un e36 numai e46 :shock: :lol: :o

gelu_r 29-08-07 12:10

e si un e36 nu vezi tu bine..da nu e nici unu al meu e o simpla semnatura

quick_5hifter 29-08-07 12:58

Quote:

Originally Posted by gelu_r (Post 1070608)

Pai si BMW-ul tau pe unde e???

apline5 29-08-07 13:00

vorbiti privat si lasati offtopicurile va rog ca stricam topicul

MisterYo_25 29-08-07 15:23

Quote:

Originally Posted by gelu_r (Post 1070608)

:twisted: Gelu stai trankilo.. k t face SGM.. :D!:twisted:

gelu_r 30-08-07 00:12

bemveu meu nu e !
Nu are boss nimik daca ma face sgm..nu am zis eu ca am masina puternica sau ca fac eu pe cineva...am zis doar ca vorbiti de dacii ca de vreun evo8-9 ...cica...IA PUNE O POZA CU MOTORU..

quick_5hifter 30-08-07 01:28

Quote:

Originally Posted by gelu_r (Post 1068979)

Mai devreme ziceai ca nu vrei poze cu motoare de Dacie, acum te-ai razgandit?
Daca esti tu BMW-FAN nu inseamna ca Daciile alea nu franeaza...ce usor e sa dai din taste ca sa pari mai "dotat in frane"....
Macar ei au ceva, tu n-ai nimic (sau tii secret) si tot tu razi (o stii pe-aia cu ciobu'?)

PS: zi-mi ca ai Logan :!: :?:

tapu 30-08-07 01:57

macar sa ai atatea cunostinte de mecanica pe cat au investit acele persoane intr'o banala dacie cum zici tu...asa e tu cu masina straina hop la service "nenea un chip ceva??" lasa sa avem noi dacie sa oprim in primu stalp cat costa un bmw imi fac avion din dacie asta doar sa fac in ciuda la persoane ca voi....si sa nu zici ca tot dacie este majoritatea se refera la capitolul confort nici o problema un set de scaune si o bancheta frumoasa sa vezi ce stai in batrana dacie...

adi-b-14-zhj 30-08-07 20:37

meio gelu o avea vreun bmw respect frate dar aici este topic de dacii asa ca nu prea ai nimerit binee oricum si eu tot dacie am si sunt mandru de ea e a mea si e si sport coupe din 84

SLV3 31-08-07 18:05

Am vazut cateva Dacii foarte frumoase pe acest thread intr-adevar dar totodata am remarcat si cateva care sunt lipsite de bun gust. Sunt multi care pun niste tampenii de spoilere pe o Dacie vai si amar de ea, vreo 2-3 abtibilde si se cred mari tuneri.. o well ce sa-i faci :)

Oricum felicitari celora care au facut ceva frumos dintr-o batrana Dacie :)

LuciBv-69-JAF 02-09-07 12:36

Quote:

Originally Posted by basic (Post 930436)
Pt IL CAPO...si pentru restu...dacia FAP....1,4t...r5gtt....bord gordini,kit xenon...neoane under...,vopsea galben metalizat..cam rara.....astea asa ca mici "estetice" ca adevarata valoare e sub capota precum si rotile 15 inch punte spate discuri r18,"cusca",bara rigidizare...etc.

frate a cui este bijuteria asta ????este de vanzare??din ce oras este masina ???id-ul meu este lucyl_lucyl te rog intra sa vb ca vreau sa vb ...ms salut si este o minunatie de masina

LuciBv-69-JAF 02-09-07 12:56

Quote:

Originally Posted by apline5 (Post 1004671)
dupa cum zicea cineva mai sus
niste dacii vechi ====>
o sa o pun si pe a mea dar dupa renovare :D

astea da masini imi dai si mi-e te rog id-ul tau de mess sa vb ??al meu este lucyl_lucyl astept sa intri

LuciBv-69-JAF 02-09-07 13:02

Quote:

Originally Posted by apline5 (Post 1021463)
dacia 1300 1969 se zice ca e masina cu nr. 90 :D

e frumoasa masinutza dar am si eu o intrebare cum ai facut semnalizatoarele albe ??

UniculSGM 02-09-07 13:12

sunt originale ;) Cibie

IndyGG 25-09-07 15:28

are cineva poza/poze cu Dacia 1300 Special?

Mariusz_PH 25-09-07 22:09

si daciile sunt frumoase dupa ce sunt Tunate :D si cine nu recunoaste ca este asa inseamna ca minte :-P Respect pt posesorii de Dacia :)

All times are GMT +2. The time now is 22:07.

- Copyright 2026 4Tuning