Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club TICO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/37962-club-tico.html)

ven`u 02-10-07 10:28

Re: Club TICO

nu-l vreau asa mare ... vreau normal ..... o sa-l pun dreapta sus pe luneta ...

aikman 02-10-07 10:40

pai se cam schimba daca il vrei mai mic .. ca mashina lu asta de taiat nu taie foarte mic

tatarman 02-10-07 20:35

Cine il vrea neaparat(stickeru') si se grabeste,poate sa-l scoata pe cd si sa se duca la o firma care se ocupa de asa ceva(exista in orice oras)...Rugamintea mea ar fi sa se respecte font-urile originale...de ex. la aikman s-a schimbat font-ul si nu se mai leaga cursiv de linia ce pleaca de la "O",este un amanunt ce mie nu-mi place...A doua rugaminte ar fi sa se respecte liniile...nu degeaba sunt liniile mai subtiri, mai groase,ori se termina "pierdut" in anumite portiuni ale desenului...Oricum,daca il faceti la o firma adevarata nu are cum sa nu iasa exact cum l-am conceput.E dragut si cel pus de aikman dar nu e perfect...la marimea asta l-as fi facut pe negru mat, pus pe luneta...dar,felicitari aikman,esti primu' din istoria "tico squad" care si-a pus stickeru'8)!E un inceput...:-):rockon:

aikman 02-10-07 23:41

Quote:

Originally Posted by tatarman (Post 1129858)
Cine il vrea neaparat(stickeru') si se grabeste,poate sa-l scoata pe cd si sa se duca la o firma care se ocupa de asa ceva(exista in orice oras)...Rugamintea mea ar fi sa se respecte font-urile originale...de ex. la aikman s-a schimbat font-ul si nu se mai leaga cursiv de linia ce pleaca de la "O",este un amanunt ce mie nu-mi place...A doua rugaminte ar fi sa se respecte liniile...nu degeaba sunt liniile mai subtiri, mai groase,ori se termina "pierdut" in anumite portiuni ale desenului...Oricum,daca il faceti la o firma adevarata nu are cum sa nu iasa exact cum l-am conceput.E dragut si cel pus de aikman dar nu e perfect...la marimea asta l-as fi facut pe negru mat, pus pe luneta...dar,felicitari aikman,esti primu' din istoria "tico squad" care si-a pus stickeru'8)!E un inceput...:-):rockon:

pai acum sa fiu putin rau ... eu sunt membru 4tuning de vreo luna ... am vazut posturi mai vechi de data cand m-am inscris eu ... si voi inca nu v-ati hotarat ce model o sa folositi :twisted: .... pana va hotarati voi poate strang eu bani de bmw :lol: .... acum partea cu liniile ... eu le-am facut la cineva care are un aparat de taiat bucati mai mari ... si era destul de greu sa il taie exact cum era in poza ... oricum daca cineva vrea ca al meu face baiatu la 20 ron bucata ... eu in cateva zile imi pun si pe parbriz .... acum alt aspect ... mie imi place alb si unde e pus el .. eu am probleme cu incadratu si orice pus pe luneta ma incurca mai tare ... asa cum e el pus nu face din mine un pericol pe sosea ... am vizibilitate 100%
si asa sa fie bine ... am facut si pentru topser junior unu identic cu al meu ... tre sa ma intalnesc cu el sa il dau ... deci .... mai vrea cineva ???

aikman 02-10-07 23:45

a si am uitat sa mentionez un aspect foarte important ... cu cat sunt mai subtiri liniile cu atat sunt mai sensibile ... un motiv pentru care sunt mai groase :rolleyes2

tatarman 09-10-07 18:21

Ce liniste aici ,fratilor!S-a cam dus entuziasmu' observ....Planuri de viitor ,ceva ,avem?

bz51zid 09-10-07 22:23

o intalnire la nivel NatinonaL ? ce ziceti ?

ovis 10-10-07 09:07

suna bine :) dar locatzia....?

ven`u 10-10-07 11:50

undeva sa fie aproape ptr toata lumea ...

ovis 10-10-07 14:37

brasov.... ar merge ??

ven`u 10-10-07 19:19

da ...ptr mine e convenabil .... sunt 100 km din pl pana acolo ....

bz51zid 10-10-07 19:20

stati sa auzim si parerea baietilor din constanta

ven`u 10-10-07 19:23

din constanta ... din timisoara .... pacat ar fi daca n-ar veni si ei :(

topser 10-10-07 20:02

Eu zic ca Brasov merge pt toata lumea ,urmeaza ca de la intentie la fapta sa se sacrifice cineva din zona sa faca demersuri si sa ne fixam o data ca sa avem timp sa realizam treaba asta ,eu sunt 100% pentru !

ven`u 11-10-07 09:11

si io .. tot ptr brasov ... !! anuntati data .. .preferabil in week-end !!

Roby Tico 11-10-07 09:25

din BH nimeni ......sau macar din zona

bz51zid 11-10-07 09:49

pro pt brasov

ven`u 11-10-07 09:57

hai ca presimt ceva frumos ....

ovis 11-10-07 10:12

cel putin din discutiile cu braconieru, am inteles k dk e vb de brasov ar veni si el...deci contati pe noi :)

ovis 11-10-07 10:12

roby tico...dk s-ar face intalnire la brasov ai veni ?

angelica 11-10-07 11:41

cum se pune un mesaj pe forumul asta nu stiu. vroiam sa spun la toata lumea ca mi-am schimbat parbrizul la masina- un tico- :lol: si e ieftin. 320 lei.daca aveti nevoie va zic unde. vroiam sa fac un bine lumii ca si mie mi s-a facut - adica m-a trimis cineva la o firma pe nerva traian in bucuresti, Royal Glass. Voi cum ati facut cu geamurile voastre?

ovis 11-10-07 11:56

Angelica, Pai...am Vazut La Rxm Cu 200 Ron Park...fara Montaj...si Eu Tre Sa-l Schimb Curand..:(

bz51zid 11-10-07 12:41

1 Attachment(s)
cine ere ideie de unde pot cumpara o capota de preferabil din buc ,pt ca am comis ceva frumos

ovis 11-10-07 13:14

ZID` ule vrei sa inglobezi partea aceea din fibra intr-o capota ?? ar arata super :)

bz51zid 11-10-07 13:23

te-ai prins ! sper sa iasa ceva misto ,dar pt asta am nevoie de o capota

angelica 11-10-07 16:21

in bucuresti stiu, dar in alba nu stiu cume, dar vezi ca daca geamul e f ieftin sa nuti bage la montaj. pe aici e 90-110 lei. si vezi sa nu fie chinezesc si sa aibe acceptul rar. cica alea chinezesti sunt mai subtiri decat trenbuie.

angelica 11-10-07 16:22

ovis alba, pt tine am scris de geam

aikman 11-10-07 16:23

Quote:

Originally Posted by angelica (Post 1144499)
in bucuresti stiu, dar in alba nu stiu cume, dar vezi ca daca geamul e f ieftin sa nuti bage la montaj. pe aici e 90-110 lei. si vezi sa nu fie chinezesc si sa aibe acceptul rar. cica alea chinezesti sunt mai subtiri decat trenbuie.

pai cum poate sa fie chinezesc si sa aica accept rar ?? :rolleyes2

mad_mario 11-10-07 21:15

si eu pro pt bv :P:D
@angelica si eu tre sa-l skimb da un id,noi n vdm km din dap in sapt astia cu tico din buc:P
@zid e o mare panarama c faci acolo n-ai ce face tiganie bleah etc (joking)......boss knd ne mai vdm ...:P

quick_5hifter 12-10-07 00:55

1 Attachment(s)
@bz51zid: priza aia este total nepotrivita cu forma masinii, iar ca dovada iti arat un alt Tico cu aproape aceeasi priza pe capota, mie mi se pare aiurea. In plus, este si inutila si chiar nociva (intra apa aiurea in compartimentul motor).

Parerea mea: daca nu ai cumparat-o inca, nu o face! Daca ai cumparat-o deja, incearca sa o vinzi! Daca totusi tie iti place cum vine pe asta argintie, treaba ta...

In legatura cu intalnirea sunt si eu de acord, abia astept sa ma mai primb prin tara, mai ales pe la munte :D insa weekendul asta si cel urmator nu pot veni...astept cu nerabdare sa fixati o data. Pana atunci imi fac si eu curat in masinuta, si sper sa montez pana atunci si volanul...

ovis 12-10-07 07:51

sper k mkr pana vine iarna sa facem o intalnire in brasov, sa ne cunoastem mai bine :) vad k deja ne-am adunat kt sa facem de o intalnire :) sper sa fixam data, de preferabil un weekend..eu ash propune: 26-28 oct. 2007. e bine ?

ovis 12-10-07 07:51

quick ar fi culmea sa lipsesti...esti k un mentor pt noi :), cel putin pt mine... :)

tatarman 12-10-07 08:20

1 Attachment(s)
-Nu mai descuraja omu'...:-) Este totusi mai simpla decat cea din poza ta si s-ar putea sa arate acceptabil in ideea de a mai schimba ceva la masinuta...-Daca era v-ul ala mai deschis(mare) poate era mai bine iar prizele alea ingropate chiar nu cred ca-ti fac vreun bine daca nu le faci burlane...Dar tu nu te lua dupa noi , ne roade invidia...:-P :-)
P.S. "Bayram Kayirla Bolsin" membrilor tatari-musulmani <Tico Squad>!Ptr necunoscatori,azi este sarbatoare si se mananca baclavale :D)

TM32CIP 12-10-07 10:42

ma tenteaza ideea cu brasovu ....... dar sa fac 400km ....... :) cam nasol ...... + k vin singur de aici, e mai fain drumu in coloana :)) ........ nsh,ramane de vazut

ovis 12-10-07 12:23

cipu`le ne putem intalni dk e vb...eu tu braconieru..poate ami vine si roby ... adunam de o coloana :)

bz51zid 13-10-07 10:38

3 Attachment(s)
am vazut deja cateva modele cu aceiasi priza si chiar mi se par dragute o sa pun ceva poza ,iar cat despre intalnire o sa trebuasca sa ne miscam (adica cat mai curand) eu zic ca pe 27-28 ar fi ok

ven`u 13-10-07 20:10

cip si io cred ca vin singurul din ploiesti ... cu toate ca am mai vazut tico-uri misto prin oras .. dar n-au treaba cu asa ceva :( deci ... mie mi se pare ok si data si locul .. astept decizia finala

tatarman 16-10-07 20:29

Am si eu un set de intrebari:
1.se poate depasi latimea si lungimea masinii din talon prin modificari(spoilere,praguri,aripi,usi etc) ?
2.caroseria se poate modifik si pana la ce punct(ma refer la faptul ca nu mai arata in mare parte ca cea originala)
3.se pot scoate mai in afara rotile cu ~ 3 ~5 cm ,daca da,cum?
4.se pot pune faruri si stopuri de la alte marci?
5.in ce procent este permisa cea de a doua culoare pe caroserie?
6.picturile de pe caroserie trebuiesc trecute pe talon,si in ce cantitate este permisa pe masina?
7.daca sunt realizabile toate cele de mai sus,se pot face fara a trece pe la RAR sau nu?
Nu am vrut sa deschid alt tread pentru a va da motiv sa mai stati pentru o perioada si pe topicu' clubului TICO SQUAD:-) .Sper ca este permis...e o discutie in interiorul clubului nu?;) Poate daca as fi cautat gaseam raspunsurile pe undeva prin forum dar...As vrea totusi niste raspunsuri care sa ma lamureasca...:help: :-)

ovis 16-10-07 20:46

deci...mai ramane in picioare intalnirea de la brasov pt weekendu 26-28 ? dk da...hai sa ne strangem... gashk :)

braconieru' 17-10-07 20:11

mie mi se pare ok.

All times are GMT +2. The time now is 17:38.

- Copyright 2026 4Tuning