![]() |
Re: Dej
Quote:
|
cand ? :)
sa faci poze ... ca is curios :D |
Jumatate din ce este scris aici e bun de pus la Divertisment.Uitativa si voi la celelalte sectiuni ce vorbesc si cum se organizeaza ca a trecut ceva timp de cand se vorbeste pe threadu asta...sau voi folositi forumul ca pe chat?
Numai bine. |
1300R..nu faceam apropo..nu spuneam de tine..ziceam in general...
|
ok,spre deosebire de alte dacii din dej io nu ma duc pe varianta "tiuning" din piata de la rusi,o i-au pe varianta de sleeper;) (pt. care stie cei ala sleeper)
|
pfuaiii de preputzu meu ma.....io-s bagat in ceatza.....sa mor de nu....=))
m-o spart astia!...=))) |
vand lantzuri de aur si bratzari de argint.....care e interesat ma afla la nr 0746790261..... a si sa nu uit:difuri,boxe pe 3 cai,tuburi de bass,filtre,condensatoare si statii de vanzare....tot la nr asta
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
In sfarsit am mers si eu cu o masina adevarata! BMW-ul lui Bucsa...310 cai parca... tot respectu pt masina aia.Eu chiar am ramas fara cuvinte...e bestiala senzatia de a nu te putea ridica din scaun! suuuupppeeerrrr!!!!!!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
nu stiu :)))))) doar am dat cu parerea :D :D
|
mah da ce trebe sa ii prezentati pe fiecare .. zici ca suntem la din dragoste
sincer nu-s curios cum ii cheama ... sunt cristi si sunt un dependent ... wtf ? hai pa |
eu sunt cristi si sunt si mai dependentlasa-i ma sa se simta bine;)
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
vad ca nu prea se mai vorbeste:sad: ...am vazut azi un opel astra negru destul de dragutz cu numere rosii...i-am facut o poza da ii cam in graba ca atunci trecea o colana de masini...
|
...si eu am vazut aseara un 206 alb,2 usi...avea ceva bari si praguri...arata binisor ...nu am apucat sa fac poza :(
|
Quote:
|
toate-s ca toate dar masina ca TAU mai rar. Convingeti-va cei ce nu stiti de ea. Merita vazuta https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/15561-dacia-loco-sticla-69-tau/page-137.html
|
nam reusit sal prin in poza,da am reusit sa prind o limuzina in centru...maine pozele
|
Quote:
... (...si am vazut si opelu (vectra) ala verde,e beton ^^,dar proprietaru nu ne cheama la o tura...:rolleyes2) |
2 Attachment(s)
pozele de ieri
|
Quote:
|
Quote:
|
probabil LINCON;)
|
Quote:
|
mogu-le pe jantele care le-am luat de la tine,cand erau la tine pe dacie erau cu camere pe ele:?: astept raspuns
|
Ma io cred ca erau cu camera....asa tin minte...dc?
Inca nu le-ai pus de atunci ma? P.S.vai de putza lui forum...=)) |
3 Attachment(s)
fiatu lam vazut in fata la politie,daca ati putea prinde 206-le alb...
|
parca imi place capota :)
|
Quote:
|
poi cati cai poate sa aiba?hmmm...incepand cu motoru de 1.2 si continuand cu ala de 1.4.....deci de la 50 pana la vreo 80-90 in functie de motorizare
|
7 Attachment(s)
No Comment:D
|
frumos...oricum..ia trebuit ceva curaj sa vina pe drumurile astea din dej
|
arata fain da nu se prea potriveste culoarea capotei,parerea mea!:rolleyes2
|
daca ar pune niste jenti k lumea...ar fi frumos peugeot-ul! :)
|
daca nu ar asculta manele ar fi si mai bine ... :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:16. |
- Copyright 2026 4Tuning