![]() |
Re: Tengu-Nissan 200sx S14 drift poject SA - inca unu ????
felicitari pt noua achizitie . sa o stapanesti sanatos :d bafta
|
Re: TENGU - Project Drift Romania - 200sx S14 - D1 DORIKON
super , filmuletele , bv baieti , bv golfuletz , bv tengu . super se dadea in rondu ala :d
|
poate daca aveau si baieti masini ca alui Tengu erau si ei mai spectaculosi ii cred in stare ;)
|
Re: TENGU - Project Drift Romania - Mazda Rx7 FD3S
e greu pe 402m in ro sunt masini 4x4 de 700hp si pregatite pt asa ceva
|
Quote:
|
Quote:
bai tu parca esti gica contra. mai spectaculosi cum ? in cerculete / burnout ? in ce ?? in drift ???? nu prea cred... or ma scuzi. poate pentru tine cerculete = drift in primul rand.. mai spectaculosi.. unde ? de ex eu sunt din Bucuresti si caut cu disperare un loc unde sa ma antrenez pentru drift-uri. poate imi dai tu vreun indiciu ceva.... chiar te rog.. si iti promit ca te voi recompensa cu o pereche de gume pentru bimmer-ul tau gandeste de doua ori si spune odata.. nu posta doar sa te afli in treaba. |
Quote:
Masina a costat aprox 8000usd, btw masinile sunt super scumpe aici :) iar preturile le piese sunt cele de achizitie aici. |
7 Attachment(s)
Dupa cum ziceam duc nissanu pt reparat garnitura la turbo si manifold, si pentru schimbat scaune etc ..
Atelierul prietenului meu Andre Stylin racing unde se face turbo convesrions etc orice legat de performanta Cateva poze cu atmosfera de pe acolo :) |
3 Attachment(s)
Se demonteaza down pipe-ul dedesupt si turbina impreuna cu manifoldul deasupra, pt a putea repara scurgerea de gaze. Nu se mai foloseste garnitura ci doar silicon special.
|
3 Attachment(s)
Scaune racing :) cheap pt aici oricum 320usd amandoua.
|
Quote:
|
Tengu in poza 2 masina rosie nu e O Jiguli Pervushka ?
|
Arata destul de ok.Cand ii pui suspensiile?
|
1 Attachment(s)
Timpu din pacate este o problema pt mine, dar in sfarsit am reusit sa ii pun si evacuare, completa free flow:D
63mm din fata pana in spate cu o finala sport jap style ;) evacuare 63mm plus finala 1100USD Cateva poze si sper ca in seara caeasta sa fac primele filmulete sa auziti si cum suna :) |
4 Attachment(s)
........................................
|
Ca de obicei, noptile le petrec pe stradute laturalnice cu curbe multe si pe la sensurile giaratorii ..... burning rubber !!! :twisted: :twisted: :twisted:
Poza cu topspeed ... nu era chiar top stiti voi cum se spune "mai aveam pedala !!! " :D Scuze de calitate e nasol sa faci poze cu tel in timp ce conduci cu 260 la ora :lol: :shock: |
1 Attachment(s)
aaa si poza :))
|
1 Attachment(s)
Un mic filmuletz 0-260km/h ... :twisted:
La fe scuze de calitate dar eu conduceam eu faceam si filmuletu cu tel :):lol: :lol: :lol: |
Quote:
arata super bine evacuarea, dar de ce nu ai pus de 76mm? |
Quote:
Nu intodeauna bigger its better :D Nu in contextul acesta anyway...:twisted: Pt marea majoritate a masinilor turbo diametrul 63mm la evacuare o sa le dea maxima crestere de putere chiar mai mult de cat o evacuare de 76mm sau mai mare si acesta este un fapt testat pe Dyno d emulte ori. Ce am spus mai sus este valabil pt masinile turbo care mai au turbina originala. In momentul in care faci serious ********** cu turbina mai mare ecu injectoare etc ... evacuarea de 76mm sau mai mare o sa fie mai buna pt obtinerea de cai maximi. Eu nu am de gand sa pun turbo mai mare pe sx... not for now anyway :D Suspensia Tein Super Drift a sosit, din pacate nu am timp sa o montez pana saptamana viit pe la sfarsit, ati observat ca deja are si jante pe17 9j pe spate iar perechea lor pe fata este 17 8,5j care o sa le pun de asemenea saptamana viit. Este o adevarata harababura cu jantele am 4 seturi pe 3 masini toate amestecate :lol: :lol: :lol: in fuctie de cu care fac drifturi si am nevoie, doua skylineuri R33 cu jante diferite fata spate amandoua si S14-le la fel :lol: :lol: Dar sapt viit o sa arate toate brici :D Salutari din Africa, tengu |
Quote:
Nimeni nu a zis ca e usor.... si in plus unde e farmecul daca e prea usor...? In romania sunt masini 4x4 de aproximativ sau estimativ 700de cai... nimeni nu a vazut nici o fise dyno inca.. ;) Iar cat de preparate sunt pentru 402m ... ma indoiec cred ca mai mult sunt street racing orientate :) |
Quote:
Daca dadeai o bere iti recomandam eu pe cineva sa iti puna Tein-ul pe masina ;) e taticu` Tein-urilor :twisted: P.S. poze cu suspensia cand ai timp 8) |
Quote:
P.S. Ai reusit intr-un final cu P. Zone:D |
Re: TENGU - Nissan Skyline R33 GTS-T Drift Car
6 Attachment(s)
In ultima perioada saracu skyline a trecut prin tot felul de incercari.... am fost ca huligan si pe circuit si pe strada :twisted: :twisted:
some picz |
Da stiu arata intr-o stare jalnica :))
Voi ati face asa ceva daca ati avea un skyline, cu el ??? Deci in timp ce faceam drifturi mult dupa ce ar fi trebuit sa ma opresc din cauza gumelor, carcasa de la cauciuc s-a desprins de pe cauciuc total si in timp ce se invartea pe langa aripa lasand dungile alea negre, mi-a rupt si pragul total de pe masina a trebuit sa culeg bucati de pe circuit vreo 15 minute pana am gasit cam tot ce mai era din prag. Ala a fost primul set de gume .... La al doilea set de gume, eram in ovalul mare si mi-a explodat cauciucu spate pe partea stanga in timp ce faceam drift, dupa care in loc sa ma opresc am continuat cu cerculete largi in treapta a doua si cu un burnout pana a explodat si al doile cauciuc... se poate vedea cum am polizat aluminiu de pe roata care era deja pana.... its that sick or what !!! :twisted: :twisted: :twisted: |
Era CAZUL sa ne spui si partile neplacute ale acestui sport
explozii , crash , damage .. costuri .. la intrebarea ta '' Voi ati face asa ceva daca ati avea un skyline '' Raspunsul meu personal ar fi DA ( O data ce iti permiti un sky si mai ales ca masina de drift , suporti consecintele). anul asta o sa se inmulteasca proprietarii romani de Skyline-uri ( numai eu stiu cativa in tratative deja) generatia r33 cred ca e accesibila la pret si pt piata din Romania |
2 Attachment(s)
Si inca cateva victime :)
Plus un scurt filmuletz plin de smoke :twisted: https://www.youtube.com/watch?v=WdkdXJY_o5c |
Quote:
O sa pun poze si filme in curand, saptamana asta la sfarsit o sa intru pe circuit cu ea putin :) pana acuma am facut doar street drifting :D Magazinul PerformanceZone se deschide la sfatsitul saptamanii acesteia in Mogosoaia Soseaua Bucuresti Targoviste nr 81, cu o gama larga de produse aftermarket pe stock :) Keisuke si cu Tarnafes o sa vanda la magazin, in rest pentru orice informatii pm la mine sau la baieti ! Numai bine ! |
Filmuletzu unde am polizat janta, o sa auziti pe la mijlocul filmului un poc .... atunci a explodat prima guma iar cerculetele si burnoutul de la final sunt facute cu o roata pe janta pana explodeaza si a doua !!!:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
https://www.youtube.com/watch?v=GoiTdGdMKfM |
Super tari filmuletele
/subscribed! Banuiesc ca userul performancezone e chiar al tau, sau sunteti mai multi? |
Quote:
Da userul Performancezone its me :) |
Quote:
Sper sa vedem si la noi skyline-uri !!! |
Re: TENGU - Project Drift Johannesburg - Rx7 type R FD3
offf.. blasfemie !!
pacar de motorul la care lo avut ! |
You crazy a.. Janta nu s-a distrus dupa atat chin ?
Io sper la cat mai multe S 14 ...si sunt si mai accesibile decat Sky-urile din punct de vedere financiar....doar ca sunt mai rare |
mie mi se pare cam aberant sa iti bati joc asa de o masina, dar in fine ... era si un banc cu de banii mei ma distrez ...
si ca raspuns, NU, cu siguranta nu mi-as bate joc de masina mea, daca as avea un skyline |
Quote:
scuze dar nu m'am putut abtine. no offence .. cam ce cauti mataluta pe aceasta sectiune ?? ai vrut sa vezi si tu cam care'i treaba pe aici ori cum ? :)) |
Quote:
Respect. |
corners separate men from the boys
KEEP IT REAL AND GO FAST MAN !! |
hai mai copii ... nu va mai dati mari cocoshi va rog ... cred ca putem sa tragem o linie destul de clara intre a face drift si a face drift PE JANTA ... cred ca am si eu dreptul la o parere nu?
|
You keep driving your family car and let us drift on the rims ...it's just better this way;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
- Copyright 2026 4Tuning