Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Dacia logan pro tuning EXCLUSIVE din baia mare (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/34904-dacia-logan-pro-tuning-exclusive-baia.html)

Yackone 02-03-08 01:07

Re: dacia logan pro street EXCLUSIVE din baia mare

Quote:

Originally Posted by radu_nb1 (Post 1392552)
imi place ce aty realizat pana acum, va respect efortul depus , multa bafta in continuare , da eu nu is fan logan si din partea mea la-ti umplut de chit si fibra.asta nu mai e masina,tot ca in logan va veti simti cand veti rula cu ea pe strada ca doar nu o fi mercedes

iti dau pistolul meu de playstation sa te impusti cu el;)

omule tu ori n-ai habar, ori habar n-ai...uita-te bine la dacia ta si apoi la loganul de la pro street...o sa vezi niste "mici" diferente...;)

ggd_87 03-03-08 00:24

Quote:

Originally Posted by mareo (Post 1392293)
GGD tu nu viii la 4tuning days ?:(

cum sa lipesc tocmai eu? normal ca vin,dar ca vizitator si sa sa-l ajut pe Gratzian pe acolo si sa vad live acest logan de la Pro Street (plus 2 3 poze cu el,ca nu stiu daca imi da voie Roby mai multe :lol:).
masina mea nu va fi prezenta,ea e in curs de modificare,nu mai am nimic pe ea acum,nici bari,nici faruri; am 2 bari visinii,faruri stock. urmeaza. vreau sa o modific foarte mult,sa ajung cu ea cel putin ca acest logan (poate ma ajuta roby cu ceva :lol:).

protuning 04-03-08 21:56

azi am hotarat !!!din pacate a doaua oara trebuie sa renunt la 4 tuning days .desi sunt convins ca pierd foarte mult din cauza asta ... dar nu vreau sa compromit in nici un fel proiectul vreau sa-l fac odata si bine.

p.s. ggd sorry i-ti vei face poze la showul urmator cu loganul.sau cand vii cu masina ta la modificat.

VDO Racing 05-03-08 01:36

mare pacat....

mareo 05-03-08 16:15

deci urat ca nici o masina nu v`a fi prezenta...ma refer la GGD si la asta de la pro stret...pacat..si GGD ce planuri ai cu a ta ?:D

protuning 05-03-08 17:51

cerd ca vom merge pana la urma cu loganul sa concureze macar la exterior.va sta cu geamurile inchise.sa nu se vada haosul din masina .

ggd_87 05-03-08 22:42

Quote:

Originally Posted by protuning (Post 1402453)
cerd ca vom merge pana la urma cu loganul sa concureze macar la exterior.va sta cu geamurile inchise.sa nu se vada haosul din masina .

P.S. pun o vb buna si tragem o folie neagra pe geamuri sa nu se vada interioru!;)
pacat ca nu e gata,dar mai bine mai stai decat sa-l faci in graba si sa nu fie cum trebuie.
@mareo: inca nu stiu. vom vedea! :lol:

tiby120 06-03-08 23:12

ce se mao aude? poze ceva? a mai avansat lucrarea? ca vreau neaparat sa vad pozele cu interiorul=p~

protuning 07-03-08 00:34

Quote:

Originally Posted by tiby120 (Post 1405822)
ce se mao aude? poze ceva? a mai avansat lucrarea? ca vreau neaparat sa vad pozele cu interiorul=p~

azi vin cu poze dar nu arat prea incurajator.am produsele dar sunt toate in fibra curata si ma chinuiesc cu potrivitul aeraje etc.e foarte mult de lucru,si munca asta cu detaliile ma omoara ca vreau sa iasa cat mai perfect!!

DB 64 MIS 07-03-08 12:03

detaliile sunt foarte importante decat sa te grabesti sa sa nu iasa bine mai bine incet si sigur

Ovae 07-03-08 16:14

mai pune ceva poze

protuning 07-03-08 17:18

2 Attachment(s)
toate elementele sunt imprastiate prin atelier am facut poza doar cu o fata de usa care este montata deja cu sisteme de prindere

casp3r 08-03-08 16:04

Super tare.Bafta in continuare si spor la lucru.Sa iasa cel mai custom logan din tara.

Norby89 09-03-08 12:41

o sa iasa super. ;)
Roby vii cu ea la 4Tuning Days ?

mareo 09-03-08 14:48

cu siguranta v`a iesiii super..la cata munca depune;)

succes in continuare:D

Most_Wanted 10-03-08 00:07

si cu interiorul asa ....masina va vii apreciata ....pt ca se va vedea munca depusa .....o sa se vada exact cum arata interiorul inainte de a fii gata.....cine va stii sa aprecieze va aprecia .....nu cred ca trebuie atat de ascuns acum interiorul la expozitie ...e WIP ...si poate va lua vreun premiu pt cel mai bun interior in lucru.

bolidu' 15-03-08 21:47

cea mai tare autohtona de la Romexpo!!!bv!mi-a placut cel mai mult.este atent lucrata.finisaje facute de nota 10.felicitari!!!

bolidu' 15-03-08 21:48

cea mai tare autohtona de la Romexpo!!!bv!mi-a placut cel mai mult.este atent lucrata.finisaje facute de nota 10.felicitari!!!

protuning 16-03-08 00:51

masina este expusa la romexpo .concureaza doar pt exterior deoarece interiorul este inca in lucru.eu zic ca e momentul sa vedeti masina live , va asigur ca in realitate e milt mai adevarata decat in poze!!

protuning 16-03-08 00:56

7 Attachment(s)
cateva poze de la expo

forbidden 16-03-08 11:12

frumos tare.. chiar e cel mai reusit din tara dupa parerea mea. ast interiorul. sper sa aiba si un sunet in concordanta cu aspectul .. ceasurile sunt super. dar am o int.. esapamentul e schimbat tot sau doar capetele? adik ma refer dak o fi borla,remus sau alta firma sau e facut de tn. bft in cont la proiect

mareo 17-03-08 09:44

3 Attachment(s)
a fost suuuperb loganul:D uite si de la mine cateva poze:D felicitari pt masina...nam cuvinte...superba

mareo 17-03-08 09:45

app : a luat ceva premiu ?:D

ggd_87 18-03-08 01:47

la cat de bine a iesit masina,pe langa cele 5 cupe pe care le avea, a mai adaugat inca 2 cupe la Romexpo.
Plus ca a plecat si Renault-ul Megane tot de Roby facut, cu o cupa; prima expozitie - prima cupa. Bafta in continuare.

fanatick 18-03-08 13:19

4 Attachment(s)
am pus si eu cateva poze sper sa nu se supere nimeni:twisted::twisted:

casp3r 18-03-08 17:32

The Best Ever.....

Most_Wanted 19-03-08 17:43

am urcat in masina ...........cred ca stiti deja ....ca nu poti gasi defect ....totul vine la linie

protuning 20-03-08 18:44

3 Attachment(s)
loganul a castigat inca doua cupe la 4 tuning days .i-mi pare bine ca am reusit sa il expun in bucurestipt ca multa lume a asteptat sa o vada in realitate.
la interior mai am de lucru mi- au mai venit niste idei ce vreau neaprata sa le aplic,desi bugetul este deja depasit cu ore suplimentare mai creez cateceva.
procentrul raport cupe expozitii e foarte buna.7 cupe de best la 4 expozitii!!

bodyspeed 20-03-08 19:09

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted (Post 1432914)
am urcat in masina ...........cred ca stiti deja ....ca nu poti gasi defect ....totul vine la linie

eu ii gaseam.. :-P , Glumesc ;) , roby nu te-am gasit pe langa logan chiar vruiam sa studiez bordul...:D dar erai super busy, next time..
felicitari pentru tot efortul pe care l-ai depus.. a iesit ceva unic , si cred ca finalizat o sa fie si mai si ;) , Multa bafta taticcc :D
p.s vezi cu ce am vorbit.. atunci la terasa.... stiu ca din mana ta ar iesi o posibila masina care va adera la multe saloane de gen ;) .... sunt proiecte cu aceea masina so.. take care :D

mareo 22-03-08 08:47

1 Attachment(s)
mai pun o poza care imi place foarte mult;) sper sa nu te superi:D

mareo 22-03-08 08:48

apropo : nu te`ai gandit la varianta sa astupi locul bandouriilor ?:D sper ca intelegi ce vreau sa iti spun.. poate ar arata mai bine:D tu ce zici ?

Ovae 26-03-08 12:30

...prea ne tii in ceata..ceva noutati?poze?
bafta in continuare sunteti cei mai tari

NoLimit 26-03-08 15:06

cel mai mult la mashina asta imi place cum se imbina locul in care era emblema de la "Dacia" ....linia continua frumos pe capota tare de tot

alexufo 04-04-08 11:53

sper ca nu se trezeste careva sa zica ca nu e cel mai tare loganu din romania ca...vin la el si ....:)))

ynp_46 04-04-08 23:45

E cel mai tare logan din LUME, nu din Romania...glumesc...adica nu...dar totusi e reusit:-)

ggd_87 05-04-08 18:21

Quote:

Originally Posted by mareo (Post 1438209)
apropo : nu te`ai gandit la varianta sa astupi locul bandouriilor ?:D sper ca intelegi ce vreau sa iti spun.. poate ar arata mai bine:D tu ce zici ?

ai rabdare. e in plan. dar crezi ca le poate face pe toate o data? :rolleyes2
roby e plin de surprize si d`aia nu a zis nimic pana acum.

@alexufo: pot sa zic eu? :lol: si astept sa vad ce se intampla cand vin la Cluj pe 17-18 mai. :lol: :lol: :lol: sau poate ne vedem pe la roby pana atunci. ;):lol:

Norby89 06-04-08 23:11

ceva noutati Roby cu interiorul ? tare curios sunt cum o sa iasa(evident o fi superb) doar ca poate o sa ma intereseze si pe mine asa un interior si sunt curios;)

Drako4Life 12-04-08 14:21

Hello...Haideti mai fratilor, mai faceti un update...:D...nu sunt fan Logan, dar asta e prea criminal si de mult urmaresc evolutia...si astept si eu, ca si restul, sa vedem interiorul acela, cum a iesit. Multa bafta in continuare si spor la munca.

viruszatu1 13-04-08 20:40

cel mai adevarat logan! cat a fost de criticata si este in continuare aceasta masina dar baietii au aratat contrariul si au reusit sa faca o treaba foarte buna din acest banal logan. felicitari :D

HoricutzWSR 18-04-08 21:07

dupa parerea mea,locu ala pt bandouri ar trebui sa ramana asa,ma uitam si io la 4td...ar fi prea comuna fara locu ala...oricum,masina e de nota 10,si DA e cel mai tare logan din lume!

All times are GMT +2. The time now is 01:13.

- Copyright 2026 4Tuning