Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Snow White (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/346761-dacia-snow-white.html)

tuner-man 15-08-13 22:20

Re: O noua dacie !

8 Attachment(s)
Stiu ca nu e Dacie dar asta mi-a mancat mie zilele astea si am tot fost ocupat :D Pun poze cum arata inainte de Paste cand am achizitionat-o si ce am reusit sa fac , mai urmeaza folia pe geamuri , miercuri are programare ;)

Acum urmeaza Dacia sa intre la o reimprospatare cat de curand , bafta tuturor !

valy1233 15-08-13 22:22

fa'i un topic separat,se va lua adminii de tine.
ps:jantele merg pe dacie 8)

tuner-man 18-08-13 02:05

7 Attachment(s)
Ca sa nu se mai ia admini de mine :D La dacie am inceput o noua etapa , si asta consta in retusarea vechilor probleme:
1. Suport radio-cd
2. Electro-ventilator ce trebuie sa nu mai raman fara baterie :lol:
3. Un sub care se aude mult peste cerintele mele
4. O bucata condensator de 1 frd
5. Jante vopsite in verde fosforescent ( chiar m-a costat vopseaua asta , acum vom vedea cat tine )
6. Voi revopsi si reface pasaje spate plus cateva detalii la portbahaj si etc.
7. Placute , bucsa sub volan si capete de bara
8. Sticker Monster :lol:

Ce pot spune , este ca urmeaza o etapa de finisari si detalii , unora poate o sa le placa , fiecare cu gusturile lui dar sa nu uitam este un forum public totusi masina este propietatea mea si atata timp cat pastram un limbaj adecvat e totul perfect. O seara buna tuturor !

DJBOSS 18-08-13 12:25

Mama ce misto au iesit jantele ;)

tuner-man 18-08-13 21:53

4 Attachment(s)
Incet avansam , nici duminica nu ma pot abtine :D

world cars 18-08-13 22:57

da foarte bine :D

tuner-man 18-08-13 23:12

Quote:

Originally Posted by world cars (Post 5552238)
da foarte bine :D

Mersi frumos , bafta si tie cu break-ul. Curand mai urmeaza detalii si sper sa fie pe placul tuturor ;)

Gaby_Slo 18-08-13 23:56

tu ai flanse pe fata. eu credeam ca ai mecanica de papuc. pe spate ce ai?

tuner-man 18-08-13 23:58

Quote:

Originally Posted by Gaby_Slo (Post 5552267)
tu ai flanse pe fata. eu credeam ca ai mecanica de papuc. pe spate ce ai?

Flanse am atat pe fata cat si spate , dar am in atelier fuzete complete si o punte la care lucrez pentru trecere la 4 prezoane. Momentan sincer merg ft bine si nu dau nici cea mai mica banuiala sa fie ceva in neregula. Cand voi trece la un motor mai puternic atunci garantat voi schimba absolut tot.
Bafta o seara buna !

DJBOSS 19-08-13 00:46

Hai gaby repede sa te fac un sah ! :lol:

tuner-man 19-08-13 00:49

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 5552286)
Hai gaby repede sa te fac un sah ! :lol:

Da da eu vin cu tabla :lol:

SkizZo 21-08-13 00:38

Frumoasa Daciuta ta !!

Te-am vazut luni (daca nu ma insel) erai pe langa Biserica de langa tribunal.Cum te-am vazut in retrovizoare(doar ce parcasem si eu) am iesit repede din masina sa iti admir "munca"....

Poate ne intalnim mai multi cei cu Dacii si ne vedem,sa mai schimbam 2-3 vorbe...

tuner-man 21-08-13 01:01

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by SkizZo (Post 5553833)
Frumoasa Daciuta ta !!

Te-am vazut luni (daca nu ma insel) erai pe langa Biserica de langa tribunal.Cum te-am vazut in retrovizoare(doar ce parcasem si eu) am iesit repede din masina sa iti admir "munca"....

Poate ne intalnim mai multi cei cu Dacii si ne vedem,sa mai schimbam 2-3 vorbe...

Mersi , dar eram pe fuga nu puteam merge cu Fordul si a trebuit sa ies cu Dacia asa doar cu 2 jante vopsite :D . Eu am mai fost pe la intalniri cu membri 4tuning din Buzau , intra pe sectiunea Buzau si poate vii si tu. Eu pana in wekend sper sa o termin am cam demontat toata fata iar :lol:

Las cateva poze cu ce am reusit sa mai fac , scuza-ti claritatea dar era ft tarziu si etc......

Gaby Underworld 21-08-13 17:29

Quote:

Originally Posted by tuner-man (Post 5553838)
Mersi , dar eram pe fuga nu puteam merge cu Fordul si a trebuit sa ies cu Dacia asa doar cu 2 jante vopsite :D . Eu am mai fost pe la intalniri cu membri 4tuning din Buzau , intra pe sectiunea Buzau si poate vii si tu. Eu pana in wekend sper sa o termin am cam demontat toata fata iar :lol:

Las cateva poze cu ce am reusit sa mai fac , scuza-ti claritatea dar era ft tarziu si etc......

frumoasa masinuta ta :D imi place mult , ce ai de gand de i-ai demontat toata fata? :D

tuner-man 21-08-13 21:37

Quote:

Originally Posted by Gaby Underworld (Post 5554261)
frumoasa masinuta ta :D imi place mult , ce ai de gand de i-ai demontat toata fata? :D

Pai trebuie sa refac bara fata , era ft julita si urata. Grila cea de fier era plina de chit si avea ceva rugina , plus ca va primi plasa speciala pentru grile. Una peste alta m-am grabit sa o scot si nu prea erau bine asezate elemntele , plus ca nu erau legate proiectoarele ( de fapt nici nu aveau becuri :D ) . Schimbari in poze nu cred ca se vor vedea , dar live garantat vor fii schimbari.

Bafta si mersi pentru comment o seara faina !

SkizZo 21-08-13 21:43

Quote:

Originally Posted by tuner-man (Post 5554397)
Pai trebuie sa refac bara fata , era ft julita si urata. Grila cea de fier era plina de chit si avea ceva rugina , plus ca va primi plasa speciala pentru grile. Una peste alta m-am grabit sa o scot si nu prea erau bine asezate elemntele , plus ca nu erau legate proiectoarele ( de fapt nici nu aveau becuri :D ) . Schimbari in poze nu cred ca se vor vedea , dar live garantat vor fii schimbari.

Bafta si mersi pentru comment o seara faina !

In caz ca iti mai ramane din acea grila ,da un semn.Nu prea as vrea sa pun plasa din aceea de gard :)) si poate facem 2 masini cu aia(in caz ca ai mai multa):P.Am cautat pe net dar mi se pare exagerat pretul pe care il au la astfel de grile..

tuner-man 21-08-13 22:06

Quote:

Originally Posted by SkizZo (Post 5554400)
In caz ca iti mai ramane din acea grila ,da un semn.Nu prea as vrea sa pun plasa din aceea de gard :)) si poate facem 2 masini cu aia(in caz ca ai mai multa):P.Am cautat pe net dar mi se pare exagerat pretul pe care il au la astfel de grile..

Am dat 80 de ron pe 1 metru pe 33 de cm. Am de facut Fordul si Dacia , daca imi ramane te anunt. Este scump dar pasiunea isi spune cuvantul :lol:

SkizZo 21-08-13 22:11

Quote:

Originally Posted by tuner-man (Post 5554416)
Am dat 80 de ron pe 1 metru pe 33 de cm. Am de facut Fordul si Dacia , daca imi ramane te anunt. Este scump dar pasiunea isi spune cuvantul :lol:

Ai dreptate ! Dar te gandesti ca faci 2 masini sigur,si parca iti convine sa dai 40 lei pe o plasa frumoasa,nu de gard ;)

tuner-man 22-08-13 15:54

5 Attachment(s)
Avansam incet dar sigur , grila am cumparat-o noua deoarece a mea avea mult chit si etc. , si bara am revopsit-o mai am doar cu negru mat sa vopsesc partea de sus si de jos. La Ford sa pus folie pe geamuri si cam atat , las pozele sa vorbeasca mai mult !

fazekasnfs 22-08-13 21:48

spor la lucru :D

tuner-man 22-08-13 22:12

3 Attachment(s)
Am fost nevoit sa revopsesc bara , se vedea ft urata , si la ora 23 si ceva am reusit sa ies din garaj. Oricum acum sunt multumit si abia astept sa o vad montata ! Las pozele sa vorbeasca , oricum rezultatele sunt impecabile !

SkizZo 22-08-13 23:43

Quote:

Originally Posted by tuner-man (Post 5555116)
Am fost nevoit sa revopsesc bara , se vedea ft urata , si la ora 23 si ceva am reusit sa ies din garaj. Oricum acum sunt multumit si abia astept sa o vad montata ! Las pozele sa vorbeasca , oricum rezultatele sunt impecabile !

Asteptam cu nerabdare sa o vedem pusa pe masina.E frumoasa si interesanta combinatia alb-negru. Vrem poze :)))

tuner-man 24-08-13 14:23

5 Attachment(s)
Si dupa cateva zile de munca masina live chiar arata bine , fata e mult mai bine asezata si etc. Las poze si sper sa va placa , la masina mai am o groaza de chestii de facut si ce pot garanta este ca nu ma opresc la acest stadiu !
Bafta tuturor !

Urdavid 24-08-13 17:01

arata al naibi de bine, :-x, de multe ori intru pe forum numa sa vad ce modificari ii mai aduci la masina.

tuner-man 24-08-13 18:57

Quote:

Originally Posted by Urdavid (Post 5556368)
arata al naibi de bine, :-x, de multe ori intru pe forum numa sa vad ce modificari ii mai aduci la masina.

Mersi frumos , bafta o zii placuta !

tuner-man 24-08-13 20:51

5 Attachment(s)
Poze de astazi ca m-am tot plimbat ! Sper sa va placa :D

PH 33 RNR 24-08-13 21:38

fortzaaa:twisted:

Cred 24-08-13 22:18

Ai dat-o si tu in febra verde fosforescent ?
Arata mai bine inainte, doar negru si alb ;)
Oricum masina arata foarte bine !

tuner-man 24-08-13 23:19

Quote:

Originally Posted by Cred (Post 5556567)
Ai dat-o si tu in febra verde fosforescent ?
Arata mai bine inainte, doar negru si alb ;)
Oricum masina arata foarte bine !

Jantele mele nu sunt unele dintre cele mai frumoase modele , trebuia sa fac ceva :D Crede-ma daca avea niste jante cu buza eram capabil de ceva mai mult .

Marian06tzw 25-08-13 17:38

Quote:

Originally Posted by tuner-man (Post 5556598)
Jantele mele nu sunt unele dintre cele mai frumoase modele , trebuia sa fac ceva :D Crede-ma daca avea niste jante cu buza eram capabil de ceva mai mult .

Stai linistit ca arata super asa cu jantele alea verzi.
Ramele alea de la usi si stalpul nu dadeau mai bine pe negru?
Tino tot asa!!!!

tuner-man 25-08-13 17:50

Quote:

Originally Posted by Marian06tzw (Post 5557012)
Stai linistit ca arata super asa cu jantele alea verzi.
Ramele alea de la usi si stalpul nu dadeau mai bine pe negru?
Tino tot asa!!!!

Foarte probabil sa ai dreptate cu ramele si stalpii , o sa incerc un vt sa vedem :D Mersi frumos si masina ta este superba !

Bafta tuturor !

SkizZo 25-08-13 22:15

Foarte frumos a iesit totul !! Doar ca am o intrebare...Nu atragi privirile politistilor cu jantele alea ? Bafta in continuare !!

tuner-man 25-08-13 23:46

Quote:

Originally Posted by SkizZo (Post 5557197)
Foarte frumos a iesit totul !! Doar ca am o intrebare...Nu atragi privirile politistilor cu jantele alea ? Bafta in continuare !!

Eu sper sa nu , iti spun ft sincer pana acum nu am avut nici un fel de probleme. Dar eu sunt de parere ca daca vorbesti ca un om normal si esti cu actele in regula si oamenii legii pot fii de treaba , spun asta din experientele avute nu laud pe cineva sau iau apararea cuiva.

white 26-08-13 08:03

Quote:

Originally Posted by tuner-man (Post 5557248)
Eu sper sa nu , iti spun ft sincer pana acum nu am avut nici un fel de probleme. Dar eu sunt de parere ca daca vorbesti ca un om normal si esti cu actele in regula si oamenii legii pot fii de treaba , spun asta din experientele avute nu laud pe cineva sau iau apararea cuiva.

salut! ce motor ai pe masina?am inteles ca 2.0...ms

tuner-man 26-08-13 11:40

Quote:

Originally Posted by white (Post 5557340)
salut! ce motor ai pe masina?am inteles ca 2.0...ms

As vrea eu sa am 2.0 :lol: , am un 1.7 f3N la vreo 70 de ponei si cutia tot de Renault. O sa urmeze un upgrade dar masina deocamdata trage ft bine si ma bucur de ea.

Bafta si totusi sunt curios de unde ai auzit de 2.0 , sau tu esti baiatul ala cu STF-UL ?

tuner-man 27-08-13 18:25

1 Attachment(s)
Si incet , incet ma apuc sa strang piese pentru urmatorul pas :D
2x fuzete papuc diesel

SkizZo 27-08-13 22:57

Quote:

Originally Posted by tuner-man (Post 5558578)
Si incet , incet ma apuc sa strang piese pentru urmatorul pas :D
2x fuzete papuc diesel

Vad ca nu te opresti aici :) Ce ti-ai mai propus sa faci? :D

tuner-man 27-08-13 23:15

Quote:

Originally Posted by SkizZo (Post 5558818)
Vad ca nu te opresti aici :) Ce ti-ai mai propus sa faci? :D

Frane mai bune , pe spate o sa am o punte completa cu discuri , farurile cu sticla clara si lupe , un motor mult mai performant si bineinteles un nou look. Cam astea sunt planurile in mare parte ! Jantele si flansele de pe masina mea le voi scoate la vanzare la fel si motorul dar bineinteles toate la timpul lor , deocamdata inca ma bucur de ea.:D

SkizZo 27-08-13 23:20

Quote:

Originally Posted by tuner-man (Post 5558838)
Frane mai bune , pe spate o sa am o punte completa cu discuri , farurile cu sticla clara si lupe , un motor mult mai performant si bineinteles un nou look. Cam astea sunt planurile in mare parte ! Jantele si flansele de pe masina mea le voi scoate la vanzare la fel si motorul dar bineinteles toate la timpul lor , deocamdata inca ma bucur de ea.:D

Aha..Deci usor usor o faci mai racing :> La ce faruri te-ai gandit? golf 4 ,cum am mai vazut ca s-au mai pus,sau ai vreo idee mai stralucita? :D

tuner-man 27-08-13 23:27

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by SkizZo (Post 5558844)
Aha..Deci usor usor o faci mai racing :> La ce faruri te-ai gandit? golf 4 ,cum am mai vazut ca s-au mai pus,sau ai vreo idee mai stralucita? :D

In nici un caz , daca te uiti cateva pagini mai in spate , am reusit sa imi fac singur sticle clare pentru farurile de Dacie ! Oricum am pus iar cateva poze sa vezi despre ce este vorba.

All times are GMT +2. The time now is 11:05.

- Copyright 2026 4Tuning