![]() |
Re: O noua dacie !
8 Attachment(s)
Stiu ca nu e Dacie dar asta mi-a mancat mie zilele astea si am tot fost ocupat :D Pun poze cum arata inainte de Paste cand am achizitionat-o si ce am reusit sa fac , mai urmeaza folia pe geamuri , miercuri are programare ;)
Acum urmeaza Dacia sa intre la o reimprospatare cat de curand , bafta tuturor ! |
fa'i un topic separat,se va lua adminii de tine.
ps:jantele merg pe dacie 8) |
7 Attachment(s)
Ca sa nu se mai ia admini de mine :D La dacie am inceput o noua etapa , si asta consta in retusarea vechilor probleme:
1. Suport radio-cd 2. Electro-ventilator ce trebuie sa nu mai raman fara baterie :lol: 3. Un sub care se aude mult peste cerintele mele 4. O bucata condensator de 1 frd 5. Jante vopsite in verde fosforescent ( chiar m-a costat vopseaua asta , acum vom vedea cat tine ) 6. Voi revopsi si reface pasaje spate plus cateva detalii la portbahaj si etc. 7. Placute , bucsa sub volan si capete de bara 8. Sticker Monster :lol: Ce pot spune , este ca urmeaza o etapa de finisari si detalii , unora poate o sa le placa , fiecare cu gusturile lui dar sa nu uitam este un forum public totusi masina este propietatea mea si atata timp cat pastram un limbaj adecvat e totul perfect. O seara buna tuturor ! |
Mama ce misto au iesit jantele ;)
|
4 Attachment(s)
Incet avansam , nici duminica nu ma pot abtine :D
|
da foarte bine :D
|
Quote:
|
tu ai flanse pe fata. eu credeam ca ai mecanica de papuc. pe spate ce ai?
|
Quote:
Bafta o seara buna ! |
Hai gaby repede sa te fac un sah ! :lol:
|
Quote:
|
Frumoasa Daciuta ta !!
Te-am vazut luni (daca nu ma insel) erai pe langa Biserica de langa tribunal.Cum te-am vazut in retrovizoare(doar ce parcasem si eu) am iesit repede din masina sa iti admir "munca".... Poate ne intalnim mai multi cei cu Dacii si ne vedem,sa mai schimbam 2-3 vorbe... |
3 Attachment(s)
Quote:
Las cateva poze cu ce am reusit sa mai fac , scuza-ti claritatea dar era ft tarziu si etc...... |
Quote:
|
Quote:
Bafta si mersi pentru comment o seara faina ! |
Quote:
In caz ca iti mai ramane din acea grila ,da un semn.Nu prea as vrea sa pun plasa din aceea de gard :)) si poate facem 2 masini cu aia(in caz ca ai mai multa):P.Am cautat pe net dar mi se pare exagerat pretul pe care il au la astfel de grile.. |
Quote:
|
Quote:
Ai dreptate ! Dar te gandesti ca faci 2 masini sigur,si parca iti convine sa dai 40 lei pe o plasa frumoasa,nu de gard ;) |
5 Attachment(s)
Avansam incet dar sigur , grila am cumparat-o noua deoarece a mea avea mult chit si etc. , si bara am revopsit-o mai am doar cu negru mat sa vopsesc partea de sus si de jos. La Ford sa pus folie pe geamuri si cam atat , las pozele sa vorbeasca mai mult !
|
spor la lucru :D
|
3 Attachment(s)
Am fost nevoit sa revopsesc bara , se vedea ft urata , si la ora 23 si ceva am reusit sa ies din garaj. Oricum acum sunt multumit si abia astept sa o vad montata ! Las pozele sa vorbeasca , oricum rezultatele sunt impecabile !
|
Quote:
Asteptam cu nerabdare sa o vedem pusa pe masina.E frumoasa si interesanta combinatia alb-negru. Vrem poze :))) |
5 Attachment(s)
Si dupa cateva zile de munca masina live chiar arata bine , fata e mult mai bine asezata si etc. Las poze si sper sa va placa , la masina mai am o groaza de chestii de facut si ce pot garanta este ca nu ma opresc la acest stadiu !
Bafta tuturor ! |
arata al naibi de bine, :-x, de multe ori intru pe forum numa sa vad ce modificari ii mai aduci la masina.
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Poze de astazi ca m-am tot plimbat ! Sper sa va placa :D
|
fortzaaa:twisted:
|
Ai dat-o si tu in febra verde fosforescent ?
Arata mai bine inainte, doar negru si alb ;) Oricum masina arata foarte bine ! |
Quote:
|
Quote:
Ramele alea de la usi si stalpul nu dadeau mai bine pe negru? Tino tot asa!!!! |
Quote:
Bafta tuturor ! |
Foarte frumos a iesit totul !! Doar ca am o intrebare...Nu atragi privirile politistilor cu jantele alea ? Bafta in continuare !!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Bafta si totusi sunt curios de unde ai auzit de 2.0 , sau tu esti baiatul ala cu STF-UL ? |
1 Attachment(s)
Si incet , incet ma apuc sa strang piese pentru urmatorul pas :D
2x fuzete papuc diesel |
Quote:
Vad ca nu te opresti aici :) Ce ti-ai mai propus sa faci? :D |
Quote:
|
Quote: