![]() |
Re: Kitsch Tuning
Quote:
Misto masina, dar vrea cam mult pe ea....asa cred eu, s-au iestinit f mult masinile si mai ales pe criza asta de bani.. |
Quote:
|
Superbă Ferrari Clibra! :):):)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Pai toate tt-urile au eleron mic din fabrica si ala negru i l-am pus eu
|
ar arata mai bine dupa parerea mea, fara eleronul mare!
|
Cand o sa apara life pe strazile din Piatra, o sa se observe ca nu trebuie dat nimic jos de pe ea si nici ca mai trebuie ceva adaugat....
|
de ce mov ?
|
Pentru ca codul de vopsea e luat din afara si e cam unicat pe la noi....in plus mi-a placut culoare foarte mult, mai ales ca atat ziua cat si noaptea are noante diferite....
|
Bravo , dupa cate vad ai bagat foarte multi bani in masina . Sa ai grija de ea si sa fii "safe" in interiorul ei!
|
sa inteleg ca are numere de italia,asa vazusem.Dar eu am vazut'o in locul ala acum ceva timp,mai bine de 1 sapt dak nu ma insel :) asa parca mai seamana a TT nu cum arata inainte,esti de aceasi parere cu noi?:)
|
Pai pozele astea sunt de sambata trecuta cand a ajuns masina in Piatra Neamt...si ea e inmatriculata in Italia....
Doar de aia am bagat atatia bani in ea k sa o fac pe gustul meu, iar cum arata inainte eu nu am nici o treaba ca asa am luato atunci.... Si acum sa vad cum o inmatriculez ca taxa e cam mare..:D |
Quote:
|
Quote:
Sper ca ai avut ceva de invatat din toata treaba asta! bafta in continuare! |
Sper sa fie asa cum zici u, si nu dupa ce o sa vedeti masina life, sa inceapa iar scandalurile?!/..
|
Quote:
oricum tot ce conteaza e ca observ ca ti`ai schimbat atitudinea si anumite chestii la masina ceea ce e de apreciat bvo! |
ady lkw schimba si tu poza ai si pune una cu pkw nu cu lkw !!!! :lol:
si mai lasa-l pe gigeaca in pace |
Quote:
|
Quote:
|
de vreo 2 pagini e numai off topic...chiar nu vede nimeni?:rolleyes2
|
Quote:
|
No bun! Ati terminat? Pot sa sterg:)) eu nu va inteleg zau asa,...va faceti cu ou si cu otet intre voi si pentru ce? orgoliu, mandrie? Imaginea asta creata in ultima vreme va ramane mult si bine in timp...
In loc sa facem ceva frumos sa ridicam comunitatea asta ... distrugem tot ce s-0a creat pana acum si atragem dispretul altora ...FRUMOS! Continuati ... |
Probabil ca aici ai dreptate, dar nu toti pot intelege acest lucru si cu prima ocazie cand apare si incep cu discutiile contradictorii si de aici si asa zisele scandaluri...
|
pokemon :lol: http://thatwillbuffout.com/wp-conten...1718026751.jpg
|
Dar unde ai mai gasit-o si pe asta???....are numere de S.U.A.?
|
1 Attachment(s)
tanga:lol::lol::lol:
|
Quote:
|
sau la DACIA.ro:peace::peace::
|
1 Attachment(s)
uitati una de la mine....e din mers poate o prind parcata:D
|
oooo bmw "tiuning":oops:
|
Am vazut-o eu parcata prin centru si daca nu ar avea prostiile alea albe pe ea nu ar arata asa de urat!!!...
|
Buburuza aia de picachiu :))
|
Quote:
|
Quote:
|
Slaba miscare pe aici.....chiar au disparut kitsch-urile din piatra???:shock::shock:
|
1 Attachment(s)
Ehhh.... nu chiar.
Aceasta este o dacie din aia cu farurile patrate(la origine).Daca omu' a tamponat-o si nu a gasit faruri patrate, s-a gandit sa puna din alea de la "zambetu' lui Iliescu".Treaba e ca le-a pus invers, cel din stanga l-a pus in dreapta iar pe cel din dreapta l-a pus in stanga Masina se afla in fata la fostul Banc Post. |
Quote:
|
Quote:
|
cam greu de facut diferenta intre "kitsch TUNING" si "abtipild tuning" sau alte forme derivate de la aceasta forma de a personaliza o masina,unii oameni fac "poznele" care is prin poze de nevoie sau ca asa e romanu si`si pune 4 porbagaje.oricum poze amuzate,dar cred ca ar trebui schimbat numele topicului:) pace voua.scuzati oftopicu
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:36. |
- Copyright 2026 4Tuning