Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

TigerGTS 14-05-07 17:01

Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 900018)
Asta seara o sa fac o varianta si pe alb/negru.
Ideea cu fluturasii este urmatoarea: se vor imparti cateva bucati la membrii iar de preferat ar fi sa`i punem la masinile astea mai sukare in stergator.

Suna foarte interesant ideea cu xeroxu...
Cred ca facem 1-2 foi alb/negru cu ele... o scoatem la imprimanta si ti le dam tie, iti dam si banii si le tragi tu la xerox in Sibiu.
La Valcea e cam 1000/2000 ROL foaia.

O sa te anunt diseara.

1. Avem in cozia cu 8 bani, nu are rost sa mai trimiti foi pentru 1 leu la Sibiu.
2. Am zis ca o sa imprim eu cateva zeci, dar la fel cum a zis cosmin si cum ti-am zis si eu aseara, trebuie facut ceva doar pe alb-negru.
3 Adresa clar trebuie simplficata ca nu sta nimeni sa scrie ? $ ? / \ ) ( in browser

TigerGTS 14-05-07 17:04

Quote:

Originally Posted by trafy-ctz (Post 900322)
stie careva ce marca sunt jantele astea si ce model ? sper sa nu te superi Rabanne daca vezi asta:D

Pana ne-am intalni data viitoare sa imi amintesti sa iti aduc un catalog cu jenti. Astea se numesc Zilliom Rock Hyper, sunt si in varianta cromata (Hyper Black) sau in varianta normala (Silver), pretul de la 150 Euro in sus (pe bucata desigur ) :|

PS: Merg si pe Astra F a ta :) 4 prezoane, 7,0 x 15 inch cele mai mici

trafy-vr6 14-05-07 18:30

si indiferent de marime tot aceelasi pret de 150 euro? au importator in romania?

TigerGTS 14-05-07 22:58

Nu cred ca au importator in ro traf :|

trafy-vr6 15-05-07 15:51

fratilor...am oferta pe masina 3400 euro...ce sa fac?:-s

Aaronnel^ 15-05-07 23:27

1 Attachment(s)
Impreuna cu Oliver am conceput noii fluturasi.
Noi doi am cazut de accord ca acesta sa fie pusi spre xerox-are:) acum va cerem si parerea voastra.

TigerGTS 15-05-07 23:47

Ce plin de tine esti :|. Normal ca daca tu ii postezi si daca tu te-ai ocupat de aceste aspecte pana acum, tot tu i-ai facut si pe astia. Nu ti-ar strica nici tie putina modestie.

Kaluvr6 16-05-07 03:03

si nu vrea nimeni sa`mi cumpere jantele? :???:

trafy-vr6 16-05-07 08:49

man...in cati bani ?

Kaluvr6 16-05-07 19:18

500 euro frate si sunt si cauciucurile noi. Pe bune e pacat de ele. eu le`as tine da nu pot ca au 4 prezoane! daca e ne descurcam cu jumate acuma jumate cand poti...sau eu stiu. Numai sa le dau ca vreau sa dau si eu avans la jantele alea cromate care vreau sa le iau si sa nu ma duc rau in gaura ca si`asa am bagat o groaza in ea pan`acuma.

trafy-vr6 16-05-07 21:13

pe cat sunt? ca nu mai tin minte

Kaluvr6 16-05-07 21:17

pe 16. Acu discut cu unu din timisoara cik l`ar interesa. Sa vad ce rezolv. :)

trafy-vr6 16-05-07 21:18

ok daca nu imi dai niste poze ca ti le marit...am o gramada de jante la vanzare...chiar te intereseaza unele de C classe?:D noi noute aproape si gume noi:D

Kaluvr6 16-05-07 22:00

nu trafy ca deja mi s`a casunat pe brockurile alea deabia astept sa le iau. Numai la buza aia cromata ma gandesc :)

cosmin_cosmin_1 17-05-07 09:19

Quote:

Originally Posted by trafy-ctz (Post 904849)
ok daca nu imi dai niste poze ca ti le marit...am o gramada de jante la vanzare...chiar te intereseaza unele de C classe?:D noi noute aproape si gume noi:D

pune poze cu gramada, 4 prezoane, 14-15"

trafy-vr6 17-05-07 12:50

man intai sa vad cum arata jantele lu geo alea care le are in subsuol...si dupauia daca te intereseaza jantele mele de pe opel imi zici ca vorbim...nu sunt lovite..doar e putin vopseaua sarita de pe ele:(

cosmin_cosmin_1 17-05-07 12:56

stiu modelul tau, dar nu cu spite d-astea vreau, ci mai subtiri si dese, gen astea din poza:
http://www.**************/img/db/arti...?ts=1179306107

pentru ca apoi sa le vopsesc tot in alb sau negru.

trafy-vr6 17-05-07 13:00

ai cumva idee ale mele ce model sunt sau ce marca?

cosmin_cosmin_1 17-05-07 13:02

nu stiu..sorry

TigerGTS 17-05-07 22:31

Dupa cum ati vazut deja, mai marii in grad mi-au dat comenzile. Incercand sa ma familiarizez putin cu acestea, deja am sters 2-3 thread-uri pe care le-am considerat inutile si urmeaza altele.
In ceea ce priveste o serie de thread-uri am zis ca este mai bine sa va informez si pe voi si sa astept pararea voastra:

Astfel, threadurile > Filme|Jocuri|Muzica, poze haioase,stupide si altele..., Filme,filmuletze si toate cele < vor forma -Respiro (Foto, Video, Audio, Jocuri, bancuri etc..funny de pe net), in timp ce pentru materialele media ale comunitatii noastre vom forma un thread special > -Media 4Tuning Rm. Valcea ( Foto, Video cu masinile, competitiile noastre) < unde vor fi prezente numai materialele foto/video ale comunitatii noastre. Mi se pare un aspect rezonabil si destul de simplu si practic.

Punctul 2: Toate thread-urile privind ID mess, poze cu userii, userii din vl, profilul de hi5/ siteul personal etc etc vor fi sterse. si voi crea un nou thread in care VA ROG IN MOD FOARTE SERIOS sa lasati:
a. Nume / Nickname
b. id mess, e-mail
(a si b OBLIGATORII)

c. o alta posibilitate de a fi contactati (pentru intalniri, eventuale evenimente neprevazute, sau activitati din zona comerciala)
d. profil hi5 etc etc.
e. foto cu voi (c,d,e - optional) *daca mai considerati ca trebuie sa adaugati ceva in CV-ul vostru si am omis eu, va rog adaugati...

O sa vad ce mai trebuie indreptat, va tin la curent in privinta celor mai importante aspecte.

trafy-vr6 17-05-07 22:33

si knd te apuci?

TigerGTS 17-05-07 22:35

Quote:

Originally Posted by trafy-ctz (Post 906552)
si knd te apuci?

Astept sa vad daca nu sunteti de acord cu ceva. Punctul meu de vedere: de ce sa ai cate un thread ptr profil, id si foto, cand le poti avea pe toate intr-unul singur, si daca cineva vrea sa vada cine e TigerGTS sau oricine altcineva sa vada in acelasi thread, nu sa caute in 3-4. Am I right?

trafy-vr6 17-05-07 22:37

da...kred k toata lumea o sa fie de akord pt k nu o sa ne mai incurce atatea threaduri inutile zic...si ar fi bine sa fie grupate cum ai zis tu...acuma bafta la munca si sa speram ca userii comunitatii respecta si nu o mai dam in offtopic...si te rog lasa threadu ala cu discutii diverse intre userii vl ca da bine:D

TigerGTS 17-05-07 22:38

Nici n-am de gand sa-l sterg :lol: sunt cateva thread-uri care au facut istoria comunitatii si ar fi urat sa nu iti respecti istoria :)

Aaronnel^ 17-05-07 22:39

Parerea mea:
- Discutii diverse
- Intalniri
- Masina mea pot ramane

Threadurile legate de Tuning/Piese Tuning/Magazine etc ... grupate intrunul singur, iar ce a mai ramas... Oliver stii tu mai bine :D

Bafta:)

Robbert 17-05-07 22:39

Quote:

Originally Posted by TigerGTS (Post 906561)
Astept sa vad daca nu sunteti de acord cu ceva. Punctul meu de vedere: de ce sa ai cate un thread ptr profil, id si foto, cand le poti avea pe toate intr-unul singur, si daca cineva vrea sa vada cine e TigerGTS sau oricine altcineva sa vada in acelasi thread, nu sa caute in 3-4. Am I right?

nu ne mai cere parerea noua, deasta ai fost ales moderator sa iei tu deciziile . apucate de treaba!:lol:

Adytzu_JerrY 17-05-07 22:51

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 906578)
Parerea mea:
- Discutii diverse
- Intalniri
- Masina mea pot ramane

si eu as zice sa ramana :rolleyes2 ...sunt istorie pt comunitate ;)

Aaronnel^ 17-05-07 22:54

Quote:

Originally Posted by Adytzu_JerrY (Post 906609)
si eu as zice sa ramana :rolleyes2 ...sunt istorie pt comunitate ;)

Masina Mea, Discutii diverse, Masini vazute in Rm.Valcea, Valcea - Kitch Tuning sunt primele threaduri facute atunci de noi :)))

Adytzu_JerrY 17-05-07 22:55

mai sunt facute si altele si tot la inceput ....dar cele 3 zic ca ``au avut succces`` :rolleyes2

Aaronnel^ 17-05-07 22:59

Quote:

Originally Posted by Adytzu_JerrY (Post 906617)
mai sunt facute si altele si tot la inceput ....dar cele 3 zic ca ``au avut succces`` :rolleyes2

Daa ... pai stai si uita-te la numarul de replayuri si viewuri pe ele ;)

- Discutii diverse - 508 - 6.413
- Masina mea - 398 - 9.897
- Intalniri - 769 - 10.300
- Masini vazute - 312 - 10.232

trafy-vr6 17-05-07 23:00

pozele lu aaronel - 0 - 0

TigerGTS 17-05-07 23:02

Quote:

Originally Posted by Robbert (Post 906579)
nu ne mai cere parerea noua, deasta ai fost ales moderator sa iei tu deciziile . apucate de treaba!:lol:

Atunci va multumesc inca o data pentru incredere! si trec la modificari.

SSJ_Gohan 17-05-07 23:35

Deci, dupa cum spuneam, Kalu, poti sa imi dai maine seara si mie un DVD cu filmele cu TT-ul ca sa fac si eu unul ?

Kaluvr6 18-05-07 02:38

da ne intalnim si ti le dau. La ce ora? Iti mai dau unu cu niste accidente filmate pe valea oltului ieri cand am fost la SB. Am facut 5 ore pana acolo si am prins vreo 4 coloane. Au fost vreo 3 sau 4 accidente dintre care 2 super naspa ...au murit cate unu in fiecare accident. Vreau sa iti dau si tie si lu aronel ce am filmat si sa faceti cate un filmulet d`ala de genu " stop accidentelor" sau stii la ce ma refer. D`ala de te face sa plangi :)) si sa te puna pe ganduri! A.....si am vazut si un Porche carrera GT si nu am apucat sa`l filmez desi aveam camera la gat, pt ca a durat vreo 5 secunde in care am ramas prost si n`am apucat sa reactionez. Nici aronel nu cred ca il prindea :)

trafy-vr6 18-05-07 07:01

la accidente sa pui melodia aia de la 3se-alaturi de ingeri sau florin maimuta: pumnii mei minte nu are:))

cosmin_cosmin_1 18-05-07 09:39

gata,merge:) era o intrebare cu semnatura

Aaronnel^ 18-05-07 10:23

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 906940)
da ne intalnim si ti le dau. La ce ora? Iti mai dau unu cu niste accidente filmate pe valea oltului ieri cand am fost la SB. Am facut 5 ore pana acolo si am prins vreo 4 coloane. Au fost vreo 3 sau 4 accidente dintre care 2 super naspa ...au murit cate unu in fiecare accident. Vreau sa iti dau si tie si lu aronel ce am filmat si sa faceti cate un filmulet d`ala de genu " stop accidentelor" sau stii la ce ma refer. D`ala de te face sa plangi :)) si sa te puna pe ganduri! A.....si am vazut si un Porche carrera GT si nu am apucat sa`l filmez desi aveam camera la gat, pt ca a durat vreo 5 secunde in care am ramas prost si n`am apucat sa reactionez. Nici aronel nu cred ca il prindea :)

Cam pe la ce ora imi aduci filmele de pe Valea Oltului ca azi sunt liber toata ziua:)

IONUT-GBP 18-05-07 12:04

Prostia aia de se pune pe numar cu RO si sigla Europa sunt legale ? ca am vazut la TV ca s`au luat amenzi ptr asta :)

cosmin_cosmin_1 18-05-07 12:45

nu sunt legale, dar sunt si numere date de politie cu UE

trafy-vr6 18-05-07 13:19

daca ai vazut la tv de ce intrebi? crezi ca mint aia? sa sti si tu ca orice actibild sau ceva care nu permite citirea nr este ilegal si se sanctioneaza ca atare;)

All times are GMT +2. The time now is 04:27.

- Copyright 2026 4Tuning