Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Hunedoara - Accidente (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/34214-hunedoara-accidente.html)

sNap7 21-07-08 23:50

Re: Hunedoara - Accidente

Oricum nu se mai fac cozile alea interminabile la intersectia din centru de la posta sau la lido

adrian78bmw 21-07-08 23:53

mdaa da tot cam besmetic se circula chiar acolo inainte de giratoriu de la lido tre sa fi cu ochi in patru merg peste benzi uni nic nu stie incotro o iau

driver_xs 24-07-08 21:42

ieri cand veneam de la petrosani, cam inainte de hateg... mergeam in coloana cand la 3 masini in fata, un matiz lovit din spate de un ford KA, si-a luat zboru :shock:. s-a ridicat foarte mult, s-a rostogolit de vreo 2 ori, a dat cu capota de asfalt de toata s-a turtit si a aterizat pe roti in aratura :???:. asa ceva nu am mai vazut niciodata si sper sa nu mai vad, a fost mai ceva ca in filmele horror. pana acasa numa in 70 la ora am tinut-o. victime nu au fost, soferita matizului care PURTA CENTURA a iesit din masina s-a scuturat de praf si soferu fordului era tot cu mainile prin cap, traumatizat... si normal. intamplator a trecut o ambulatna care mergea altundeva, a oprit, a intrebat daca e nevoie de ei... si nefiind nevoie au taiat-o. poze nu am facut ca uitasem camera acasa... oricum asa ceva nu doresc la nimeni :???:

adrian78bmw 24-07-08 22:41

Quote:

Originally Posted by driver_xs (Post 1660839)
ieri cand veneam de la petrosani, cam inainte de hateg... mergeam in coloana cand la 3 masini in fata, un matiz lovit din spate de un ford KA, si-a luat zboru :shock:. s-a ridicat foarte mult, s-a rostogolit de vreo 2 ori, a dat cu capota de asfalt de toata s-a turtit si a aterizat pe roti in aratura :???:. asa ceva nu am mai vazut niciodata si sper sa nu mai vad, a fost mai ceva ca in filmele horror. pana acasa numa in 70 la ora am tinut-o. victime nu au fost, soferita matizului care PURTA CENTURA a iesit din masina s-a scuturat de praf si soferu fordului era tot cu mainile prin cap, traumatizat... si normal. intamplator a trecut o ambulatna care mergea altundeva, a oprit, a intrebat daca e nevoie de ei... si nefiind nevoie au taiat-o. poze nu am facut ca uitasem camera acasa... oricum asa ceva nu doresc la nimeni :???:

nu prea inteleg cu sa rostogolit daca la lovit din spate normal daca il lovea lateral..si oricum il lovise un ka tot o buburuza ...nu un suv intrebarea e daca il lovea un hummer ce se intampla?:rolleyes2:rolleyes2

driver_xs 25-07-08 07:27

cand m-am dat jos era fordu lovit rau in aripa dreapta. nici eu n-am inteles cum s-a intamplat. m-am gadit ca soferita s-a speriat si a bruscat comenzile, nu sunt sigur. oricum a fost si la viteza. mergeam toti cu 90 - 100

stilostilo 25-07-08 11:58

Fiarele se indreapta, bine ca nu a patit nimeni nimic.

driver_xs 25-07-08 21:38

la lukoil la intrarea in deva dinspre arad era o dacia liberta rupta rau, politie, pompieri etc. poze 0 ca nu am putut sta de garcea

SpYk3 25-07-08 22:38

acum 20 minute la intersectie la artima un golf a intrat intr-un ford dinala mai vechi...A facut liniuta cu unu cu un astra argintiu tunarit un pic de la intersectie de la union l-a depasit nu a apucat sa franeze si l-o luat pe ala.Victime NU
Pagube : golfu cam puscat in fata ,si fordu in spate spoiler si indoita "fusta"

Masini tunarite cu cai multi pe mana la impresari dauneaza grav sanatatii lor si a celor din jur

r27kul 25-07-08 23:28

Bai frate,da ce e cu intersectia asta de la Artima?

SpYk3 25-07-08 23:48

nu stiu ... anyway acum nu e faza de intersectie ca nu a apucat sa intre in intersectie sa zici ca nu a dat prioritate sau ceva.S-a oprit la vreo 5 m intr-un ford

adrian78bmw 26-07-08 09:33

vin zmeii cu viteza pe magistrala si nu mai apuca sa opreasca la rosu.sau se mai baga si ceilalti pe magistrala fara sa mai opreasca la rosu...magistrala aia de 2 benzi nu e drum de liniute..

Kedy 26-07-08 10:15

Ieri dimineata la intrare in Cristur un A6 a lovit frontal un Megane II se pare ca ala cu A6 a facut o triplare. Erau vreo 3 masini de politie, Smurd-ul si o masina de la medicina legala.

r27kul 26-07-08 11:04

Se vede de la o posta ca are efect campania Militiei Romane "Stop<prin> accidente" :blahblah:

adrian78bmw 26-07-08 13:22

ei pun doar radarae atat...

xxdadixx 12-08-08 23:36

Am sters eu pozele. Cine a fost activ le-a vazut.

Marius3k 18-08-08 20:05

Stiti ceva de MG-ul lui BadGuy si de el? Am auzit niste ZVONURI, nu stiu cat de adevarate sunt. :(

F.R.Sonic 18-08-08 20:07

MG-u e parcat pe acolo prin fata la rafa... nu cred sa aibe ceva...de unde ai scoso?? :)

SpYk3 18-08-08 22:12

Quote:

Originally Posted by Marius3k (Post 1702632)
Stiti ceva de MG-ul lui BadGuy si de el? Am auzit niste ZVONURI, nu stiu cat de adevarate sunt. :(

n-are nici macar o zgarietura ,l-am vazut in seara asta la sala ;)

Marius3k 18-08-08 23:31

Ma bucur atunci, mi-a zis un prieten c-a vazut un hatch verde cu dungi putin impachetata si avea NFS pe numar.

BAD-GUY 18-08-08 23:35

Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 1702883)
n-are nici macar o zgarietura ,l-am vazut in seara asta la sala ;)

Aha,stiam eu ca te stiu de undeva dar nu mai stai de unde :),da nu s-a intamplat nimica,cine stie dar cam mare coincidentza si hatch si verde cu dungi si NFS la numar,sunt chiar curios oare ce masina era.Unde l-a vazut?

Marius3k 18-08-08 23:54

A zis ca l-a vazut pe platforma, nu mai retin locatia exacta.

xxdadixx 19-08-08 00:00

Quote:

Originally Posted by Marius3k (Post 1703061)
Ma bucur atunci, mi-a zis un prieten c-a vazut un hatch verde cu dungi putin impachetata si avea NFS pe numar.

Trebuia sa zica hot hatch sa fie a lui :tetter:

BAD-GUY 19-08-08 00:59

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1703119)

Foare bine punctat Dadi ;) :)

sNap7 19-08-08 20:07

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1703119)

Ala nu e hot hatch ! CTR e hot hatch ! :-P

BAD-GUY 19-08-08 23:42

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 1704691)
Ala nu e hot hatch ! CTR e hot hatch ! :-P

Ma abtzin... :)

*HD_85_GEL* 23-08-08 11:55

Un accident stupid....azi dimineata, intre blocul meu si a lu' FRS, unu cu o dacie 4x4 vrea sa plece, in fata lui un Audi A4 fabricatie 2006, ala cu dacia a bagat cheia in contact si.... s-o proptit in curu' lui ala cu Audi, saracu a uitat s-o scoata din viteza :)) ala cu dacia nu avea nimic ala cu audi se uita de pe balcon cum incerca ala sa-si scoata masina din audi :))

Marius3k 23-08-08 17:38

SIMERIA - Un autotren încărcat cu materiale de construcţii s-a răsturnat, ieri, la câţiva zeci de metri de trecerea la nivel cu calea ferată, din apropiere de Deva, blocând pentru aproximativ două ore un sens din drumul naţional 7.
Quote:

Autotren la pămant!
Se pare că şoferul autotrenului, cetăţean de origine bulgară se îndrepta spre Deva. Într-un moment de neatenţie a pierdut controlul maşinii, şi pentru că risca să intre în şanţul de pe marginea şoselei a tras brusc de volan. Autotrenul a intrat în balans şi s-a răsturnat pe partea carosabilă, iar din cauza încărcăturii a fost târât aproximativ 30 de metri, oprindu-se într-un autoturism care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului cele două maşini au fost avariate, şoferii celor au scăpat cu răni uşoare. Din cauza accidentului traficul rutier în acea zonă a fost blocat pe un sens de mers, iar
poliţiştii au dirijat maşinile din DN7 pe ruta Săuleşti, Simeria.
Sursa: www.huon.ro

Trafic rutier blocat pe DN7

VEŢEL - Circulaţa rutieră a fost blocată, în această dimineaţă, pe DN7, la intrare în localitatea Leşnic dinspre Deva, din cauza unui autotren încărcat cu pietriş, care s-a răsturnat pe şosea. Video
Din primele cercetări ale poliţiştilor se pare că şoferul TIR-ului, Dumitru H., de 36 de ani, din Sebeş, care circula dinspre Deva, a încercat să evite impactul cu un autoturism, condus de Sorin I., de 41 de ani, din comuna Tătărani, judeţul Dâmboviţa. Acesta circula din sens opus şi a intrat în depăşirea unei coloane de maşini, fără să se asigure. Pentru a evita pe cât posibil impactul cu autoturismul, conducătorul autotrenului a efectuat un viraj bursc, iar remorca a intrat în balans şi s-a răsturnat pe partea carosabilă, blocând ambele sensuri de circulaţie. Impactul a fost inevitabil. În urma acestuia şoferul autoturismului a suferit leziuni uşoare la o mână, iar maşinile au fost avariate. Traficul rutier a fost blocat aproximativ trei ore, fiind deviat pe pe ruta ocolitoare DJ 706, Şoimuş – Ilia. În acest timp, angajaţii de la drumuri au intervenit cu utilajele pentru a îndepărta pietrişul de pe partea carosabilă. Conducătorul autoturismului a fost sancţionat contravenţional, totodată fiindu-i ridicat permisul de conducere în vederea suspendării pe o perioadă de 60 de zile.

Sursa: huon.ro Video aici.

E al doilea TIR care s-a rasturnat saptamana asta din vina unor inconstienti. Pe DN7 se circula ca naiba, e foarte aglomerat - se intorc acasa toti "spaniolii, italienii si francezii" plecati la munca pe dincolo.

shumyfi 23-08-08 21:07

am vazut joi in hunedoara un accident de tot rasul un trabant si cu o dacie logan sau lovit nu stiu circumstantele da parca loganu era mai avariat decat trabantu

SpYk3 24-08-08 00:21

Quote:

Originally Posted by shumyfi (Post 1711783)
am vazut joi in hunedoara un accident de tot rasul un trabant si cu o dacie logan sau lovit nu stiu circumstantele da parca loganu era mai avariat decat trabantu

:lol: tare...
@ mariusek ala cu tiru e Old....astia de pe huon n-au stiri

Marius3k 24-08-08 08:21

Saptamana asta au fost doua accidente pe DN7 in care s-au rasturnat TIR-uri la noi in judet. Ambele au fost provocate de cate un dement care depasea aiurea.

SpYk3 24-08-08 10:30

Quote:

Originally Posted by Marius3k (Post 1712215)
Saptamana asta au fost doua accidente pe DN7 in care s-au rasturnat TIR-uri la noi in judet. Ambele au fost provocate de cate un dement care depasea aiurea.

aseara cand veneam de la alba am vazut un dement dinasta,chiar in fata la Sews la orastie...era linie continua si ma depaseste si venea din fata inca unu cu o masina mica ceva.assholes

stilostilo 26-08-08 20:30

Pe Bl.Dacia inainte de Profi a luat o dacie foc. Poze nu am facut.

Kedy 26-08-08 20:49

Si eu am vazut acum dar se pare ca a lovit-o ceva si dupa a luat foc, mai era una busita acolo pe langa dacie si masina de pompieri.

adrian78bmw 26-08-08 23:22

la ce drumuri avem sa fim multumiti ca avem numa atatea accidente drumu sibiu brasov e praf praf ..

r27kul 27-08-08 14:14

Stie cineva ceva despre un Opel Astra cu 5 usi,de prin 2000,cu vopsea albastru deschis,ceva azur,spoilerit,eleron?L-am avzut azi dimineata la 8 ,o rupt un stalp pe langa serviceu' Opel si era cu roatele-n sus.

Marius3k 27-08-08 14:27

De obicei era condus de o gagicuta blonda - dragutica. :) Imi pare rau pt. ea!

Kedy 27-08-08 17:55

Si eu l-am vazut e praf masina speram ca doar masina.

*HD_85_GEL* 27-08-08 17:58

chiar ieri am vazut-o la volan si a zis...ce frumusica e.... si uite ca sa rusinat.:oops:

adrian78bmw 27-08-08 20:50

era draguta masinuta aia..statea pe langa blocu lu fratzika..sa speram ca a facut numai pagube materiale

BAD-GUY 27-08-08 22:05

Quote:

Originally Posted by r27kul (Post 1717985)
Stie cineva ceva despre un Opel Astra cu 5 usi,de prin 2000,cu vopsea albastru deschis,ceva azur,spoilerit,eleron?L-am avzut azi dimineata la 8 ,o rupt un stalp pe langa serviceu' Opel si era cu roatele-n sus.

Aha,am vazut si eu stalpul astazi cand mergeam la Deva,chiar ma gandeam cine l-a pupat,oare de aia au pus stalpii aia semnalizatori acolo intre cele doua sensuri de mers?

Ceva detalii,poze...ma gandesc ca noaptea s-a intamplat,dar e ciudat ca acolo e drum perfect drept.

All times are GMT +2. The time now is 07:38.

- Copyright 2026 4Tuning