![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
Oricum nu se mai fac cozile alea interminabile la intersectia din centru de la posta sau la lido
|
mdaa da tot cam besmetic se circula chiar acolo inainte de giratoriu de la lido tre sa fi cu ochi in patru merg peste benzi uni nic nu stie incotro o iau
|
ieri cand veneam de la petrosani, cam inainte de hateg... mergeam in coloana cand la 3 masini in fata, un matiz lovit din spate de un ford KA, si-a luat zboru :shock:. s-a ridicat foarte mult, s-a rostogolit de vreo 2 ori, a dat cu capota de asfalt de toata s-a turtit si a aterizat pe roti in aratura :???:. asa ceva nu am mai vazut niciodata si sper sa nu mai vad, a fost mai ceva ca in filmele horror. pana acasa numa in 70 la ora am tinut-o. victime nu au fost, soferita matizului care PURTA CENTURA a iesit din masina s-a scuturat de praf si soferu fordului era tot cu mainile prin cap, traumatizat... si normal. intamplator a trecut o ambulatna care mergea altundeva, a oprit, a intrebat daca e nevoie de ei... si nefiind nevoie au taiat-o. poze nu am facut ca uitasem camera acasa... oricum asa ceva nu doresc la nimeni :???:
|
Quote:
|
cand m-am dat jos era fordu lovit rau in aripa dreapta. nici eu n-am inteles cum s-a intamplat. m-am gadit ca soferita s-a speriat si a bruscat comenzile, nu sunt sigur. oricum a fost si la viteza. mergeam toti cu 90 - 100
|
Fiarele se indreapta, bine ca nu a patit nimeni nimic.
|
la lukoil la intrarea in deva dinspre arad era o dacia liberta rupta rau, politie, pompieri etc. poze 0 ca nu am putut sta de garcea
|
acum 20 minute la intersectie la artima un golf a intrat intr-un ford dinala mai vechi...A facut liniuta cu unu cu un astra argintiu tunarit un pic de la intersectie de la union l-a depasit nu a apucat sa franeze si l-o luat pe ala.Victime NU
Pagube : golfu cam puscat in fata ,si fordu in spate spoiler si indoita "fusta" Masini tunarite cu cai multi pe mana la impresari dauneaza grav sanatatii lor si a celor din jur |
Bai frate,da ce e cu intersectia asta de la Artima?
|
nu stiu ... anyway acum nu e faza de intersectie ca nu a apucat sa intre in intersectie sa zici ca nu a dat prioritate sau ceva.S-a oprit la vreo 5 m intr-un ford
|
vin zmeii cu viteza pe magistrala si nu mai apuca sa opreasca la rosu.sau se mai baga si ceilalti pe magistrala fara sa mai opreasca la rosu...magistrala aia de 2 benzi nu e drum de liniute..
|
Ieri dimineata la intrare in Cristur un A6 a lovit frontal un Megane II se pare ca ala cu A6 a facut o triplare. Erau vreo 3 masini de politie, Smurd-ul si o masina de la medicina legala.
|
Se vede de la o posta ca are efect campania Militiei Romane "Stop<prin> accidente" :blahblah:
|
ei pun doar radarae atat...
|
Am sters eu pozele. Cine a fost activ le-a vazut.
|
Stiti ceva de MG-ul lui BadGuy si de el? Am auzit niste ZVONURI, nu stiu cat de adevarate sunt. :(
|
MG-u e parcat pe acolo prin fata la rafa... nu cred sa aibe ceva...de unde ai scoso?? :)
|
Quote:
|
Ma bucur atunci, mi-a zis un prieten c-a vazut un hatch verde cu dungi putin impachetata si avea NFS pe numar.
|
Quote:
|
A zis ca l-a vazut pe platforma, nu mai retin locatia exacta.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Un accident stupid....azi dimineata, intre blocul meu si a lu' FRS, unu cu o dacie 4x4 vrea sa plece, in fata lui un Audi A4 fabricatie 2006, ala cu dacia a bagat cheia in contact si.... s-o proptit in curu' lui ala cu Audi, saracu a uitat s-o scoata din viteza :)) ala cu dacia nu avea nimic ala cu audi se uita de pe balcon cum incerca ala sa-si scoata masina din audi :))
|
SIMERIA - Un autotren încărcat cu materiale de construcţii s-a răsturnat, ieri, la câţiva zeci de metri de trecerea la nivel cu calea ferată, din apropiere de Deva, blocând pentru aproximativ două ore un sens din drumul naţional 7. Quote:
Trafic rutier blocat pe DN7 VEŢEL - Circulaţa rutieră a fost blocată, în această dimineaţă, pe DN7, la intrare în localitatea Leşnic dinspre Deva, din cauza unui autotren încărcat cu pietriş, care s-a răsturnat pe şosea. Video Din primele cercetări ale poliţiştilor se pare că şoferul TIR-ului, Dumitru H., de 36 de ani, din Sebeş, care circula dinspre Deva, a încercat să evite impactul cu un autoturism, condus de Sorin I., de 41 de ani, din comuna Tătărani, judeţul Dâmboviţa. Acesta circula din sens opus şi a intrat în depăşirea unei coloane de maşini, fără să se asigure. Pentru a evita pe cât posibil impactul cu autoturismul, conducătorul autotrenului a efectuat un viraj bursc, iar remorca a intrat în balans şi s-a răsturnat pe partea carosabilă, blocând ambele sensuri de circulaţie. Impactul a fost inevitabil. În urma acestuia şoferul autoturismului a suferit leziuni uşoare la o mână, iar maşinile au fost avariate. Traficul rutier a fost blocat aproximativ trei ore, fiind deviat pe pe ruta ocolitoare DJ 706, Şoimuş – Ilia. În acest timp, angajaţii de la drumuri au intervenit cu utilajele pentru a îndepărta pietrişul de pe partea carosabilă. Conducătorul autoturismului a fost sancţionat contravenţional, totodată fiindu-i ridicat permisul de conducere în vederea suspendării pe o perioadă de 60 de zile. Sursa: huon.ro Video aici. E al doilea TIR care s-a rasturnat saptamana asta din vina unor inconstienti. Pe DN7 se circula ca naiba, e foarte aglomerat - se intorc acasa toti "spaniolii, italienii si francezii" plecati la munca pe dincolo. |
am vazut joi in hunedoara un accident de tot rasul un trabant si cu o dacie logan sau lovit nu stiu circumstantele da parca loganu era mai avariat decat trabantu
|
Quote:
@ mariusek ala cu tiru e Old....astia de pe huon n-au stiri |
Saptamana asta au fost doua accidente pe DN7 in care s-au rasturnat TIR-uri la noi in judet. Ambele au fost provocate de cate un dement care depasea aiurea.
|
Quote:
|
Pe Bl.Dacia inainte de Profi a luat o dacie foc. Poze nu am facut.
|
Si eu am vazut acum dar se pare ca a lovit-o ceva si dupa a luat foc, mai era una busita acolo pe langa dacie si masina de pompieri.
|
la ce drumuri avem sa fim multumiti ca avem numa atatea accidente drumu sibiu brasov e praf praf ..
|
Stie cineva ceva despre un Opel Astra cu 5 usi,de prin 2000,cu vopsea albastru deschis,ceva azur,spoilerit,eleron?L-am avzut azi dimineata la 8 ,o rupt un stalp pe langa serviceu' Opel si era cu roatele-n sus.
|
De obicei era condus de o gagicuta blonda - dragutica. :) Imi pare rau pt. ea!
|
Si eu l-am vazut e praf masina speram ca doar masina.
|
chiar ieri am vazut-o la volan si a zis...ce frumusica e.... si uite ca sa rusinat.:oops:
|
era draguta masinuta aia..statea pe langa blocu lu fratzika..sa speram ca a facut numai pagube materiale
|
Quote:
Ceva detalii,poze...ma gandesc ca noaptea s-a intamplat,dar e ciudat ca acolo e drum perfect drept. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:38. |
- Copyright 2026 4Tuning