![]() |
Re: Masina mea
Toyota Celica vs Subaru Impreza STI ... pareri ... cine pe cine face :D
|
aici e MASINA mea nu CURSE ! si chira si asa .. STI clar .... doar ca daca te-ai dat cu cine cred eu, nu e STI --- are 150cp ca si tine :)
|
cum sa nu fie STI ? stiu ca la cai suntem egali dar eu am greutate mai mica...insa el are si 4X4 eu cred oricum ca o sa fie strans . Gata mutam discutia la curse :D
|
Quote:
|
am fost mintit :D
|
Quote:
|
:lol::lol::lol:
|
Lasa ca vb cu naiman sa lipeasca STI pe masina!si nu uitati nu va duceti la service unde pe poarta scri mare URLUIALA,cunoscatorii stiu.
|
Dar din pacate ce fly ? pentru un motor aspirat de 1.8 150 de cai sunt indeajuns...ca sa nu mai vb de cea de 192 .
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salutare, se supara careva daca imi pun si eu masinuta pe aici? M-am trezit cam tarziu, dar mai bine mai tarziu decat niciodata. Majoritatea ma cunosc, ma cheama Liviu, am un peugeot 307 hdi, 110 cp, full. Modificari aduse: statie, subwoofer, folie si jante. Doar o poza am pt moment.
|
Bine nu are piele. Da de ce intrebi de curiozitate?
|
Deci Liviu ai grija ce afirmi....ca nu e full.....nu ai catei pe polita in spate....nu ai spinnnere.....nu ai ou kinder pe antena.....si presuri type-r
|
O sa am grija de acum ce afirm. Dar spre curiozitatea ta, Eugene, iti pot da o oferta ca am lucrat la peugeot sa vezi ca in 2005 de cand e masina, in afara de pielea care nu o are nu erau senzori de parcare, trapa, neoanele de discoteca pe care le vrei u la interior si sistemul audio pe care l-am facut eu cum trebuie apoi, toate astea nu erau la dotari optionale.
|
Quote:
|
Frate imi place de tine te iei de toti de pe forum. Poate ne vedem la un suc ca-mi esti drag.Dar de faze de aste cu "degeaba ai lucrat daca nu stii" vezi ce vorbesti ca nu m-am legat de tine. Asta ca sa ramanem prieteni..........
|
Bine ai venit liviu01kgb:-)
ps:care si-a loat ford puma galben cu stiker 4Tuning:?: |
E frumos ca unii se mai trezesc sa latre din cand in cand aiurea asa........e misto sa ai din martie 2005 pana in prezent 3593 de posturi ...in mare parte comentarii rautacioase si nepotrivite......e frumos ca unii dau sfaturi legate de tuning....dar au masina de nici 3 luni......e frumos ca vorbim de cai putere si unii se scalda in toti cei 82.........daca nu te-ai prins Eugen...postul iti este adresat.......si nu e cu suparare.
|
Hai gata cu cearta,fiecare are punctul lui de vedere,deci nu are rost sa mai continuati!
|
Nicio masina noua la orizont ? :-??
|
3 Attachment(s)
salutare..sunt nou pe aici... sa ma prezint: Claudiu (sau DAMY)... masina mea: un golf IV ... momentan e under construction! Bft. all si ne mai auzim :)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
sal Geox... momentan ma ocup de tuning exterior.. iar din vara de cel interior si audio... ce ganduri am cu Golfu... buna intrebare... numai ganduri bune.... sa ma inscriu intr-un car club racing si sa particip la intalniri si concursuri! :d
Despre fenomenul tuning... in primul rand sa scot emblemele (fata, spate) si sa incep cu: jante pe 16'', bari (fata&spate), praguri, tobe, faruri Angel Eyes cu proiectoare, stopuri, grila, pleoape... la sf. las paintul cu vinil.. ceva de genul la asta... :) |
Quote:
|
topgun daca vrei sa e inscrii in club uite id meu de mess cristibespalencu sau 0765420251
|
4 Attachment(s)
Va cer si eu o parere.
Wolfrace matrix 17'' sau Wolfrace Black Pro-Sprint RED RING 17'' |
Wolfrace Black Pro-Sprint RED RING 17''
Parerea mea,ar arata supe bine cam ce e facut in poza. |
Quote:
|
Matrix imi plac mai mult ( si filmu ) :)
|
Matrix se vad mult mai bine si par masive vin de culoare deschisa... Cele negre se vad bine de aproape si cand sunt curate, in rest se pot asemana cu cele stock negre de cielo dar ideea era ca dau bine cu alb cu buza rosie si oglinzile rosii- strict in aceasta combinatie !
|
Matrix , parerea mea
|
Salut la toata lumea de pe aici....numele meu este alex si sunt din c-ta si va astept cu mare drag pe 1 sau 3 mai la legale....mai multe detalii despre locatie/ora/data exacta o sa vina pe parcurs
P.S:am postat aici pentru ca eu la origini sunt din tulcea dar de 13 ani stau in constanta si pur si simplu mi-e dor de origini(daca pot sa zic asa)...sa fiti sanatosi si succes in continuare:D |
Quote:
|
2 Attachment(s)
In sfarsit am dat comanda de jante: Wolfrace Suzuka 17'' et 35 j7
Ma incanta faptul ca seamana f mult cu cele de pe noul megane coupe care nu vin standard, ci ca optiune. N-am vrut ceva iesit din comun am vrut ceva care sa dea bine si sa placa oricui. Ce parere aveti? |
Ca sfat: ai f mare grija cu ele... Cunosc pe cineva care a vandut pana de curand jante Wolfrace in Galati si 80% din clienti se intorceau cu ele strambe... Parerea mea, mai bine cumparai ceva SH, brand mai bun... La ce bani ai dat pe astea cred ca gaseai si OZ-uri in stare f buna sh... Parerea mea.
|
3 Attachment(s)
In sfarsit am dat comanda de jante: Wolfrace Suzuka 17'' et 35 j7
Ma incanta faptul ca seamana f mult cu cele de pe noul megane coupe care nu vin standard, ci ca optiune. N-am vrut ceva iesit din comun am vrut ceva care sa dea bine si sa placa oricui. Ce parere aveti? ps: se pare ca e o neintelegere...suzuka nu se mai fabrica... ultimele sunt suzuka2.: diferenta intre cele doua sunt mici: suzuka arespita spre banda acoperita plina iar suzuka 2 la capat se rotunjeste. preferam suzuka... dar suzuka 2 ce parere aveti? despre ele e vorba. |
Suzuka cea din a 2-a poza, cred ca sta mai bine, mie imi plac mai mult.
|
la fel zic si eu, dar nu se mai fac.. deci suzuka2 se face acum :(
|
Mie mi se par de ***.......sunt niste jante inutile......doar ca arata mia bine.......un fel de "cocalaristic"....nu dati cu pietre...parerea mea.
|
tinand cont ca am CAPACE si jante de tabla pe 15 cu cauciucuri de iarna, eu le vad UTILE..ca sa am roti separat vara/iarna Si daca tot vrea usa am separat macar sa iau si ceva care sa de abine, ca as putea lua si ceva ce da NASPA.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:50. |
- Copyright 2026 4Tuning