![]() |
Re: Diverse,evenimente,discutii,pareri
sunt camere care monitorizeaza traficul , nu au radar , si sunt supravegheate de bucuresti .
|
Atentie soferi! Sistem de supraveghere video a traficului rutier!
Scris de Patricia RADU Vineri, 30 Mai 2008 Traficul auto este monitorizat incepand de ieri non-stop de 14 camere de luat vederi. Proiectul initiat de Biroul de Siguranta a Circulatiei pentru Mediul Urban din cadrul Politiei Municipiului are drept scop diminuarea evenimentelor rutiere si imbunatatirea gradului de siguranta publica in principalele zone ale orasului. “Monitorizarea acestui sistem este dubla existand doua centre - unul la nivelul Politiei Comunitare si unul la nivelul Inspectoratului de Politie al Judetului Tulcea. Prezenta acestui sistem video are ca scop diminuarea evenimentelor rutiere si imbunatatirea gradului de securitate pietonal si auto pe de o parte si cresterea gradului de siguranta publica in zona centrala a municipiului, pe de alta parte. Exista si o continuare a proiectului, in sensul ca se intentioneaza instalarea de astfel de camere video si in zonele unitatilor de invatamant, precum si in cartierele periferice", se arata intr-un comunicat de presa remis de purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului, Daniela Condrea. Valoarea proiectului suportata de la bugetul locale este potrivit informatiilor oficiale de 50.000 de euro. |
unde gasesc si eu in oras stopuri jumate albe jumate rosii pentru o dacie 1310 ?!?
|
Quote:
|
eucred ca o sa gasesti in vest.sau asa am gasit eu.
|
1 jumate cam asa in vest cauta!sau daca nu pe 1848 iti aduc daca nu au;)
|
cine vrea pot sai aduc eu din bucuresti cand vin acu in tulcea oricum sunt mai ieftine decat in tulcea.daca e cineva interesa intra pe mes pe privat andrei_ionut_simi.Respect
|
Cred ca se referea la cele jumatate albe (semnalizare si mers inapoi) si jumatate rosii (ceata si pozitie/stop pe frana). CLARE se gasesc in Vest, sau se gaseau... Sau mai cauta pe net, mai erau baieti care le scoteau la vanzare...
|
auziti are voie garda sa imi dea amenda duminica la ora 2 dupa amiaza ,pentru ca am muzica data prea tare ?!?
|
depinde unde aveai muzica... dar atat in masina cat si acasa DA NORMAL ca are voie daca intardevar era data F TARE ! daca erai tare in gura te luai cu ei sa-ti arate ca ai depasit limita legala si sa vina cu aparat dinala ///////////
|
Se poate pentru perturbarea linistii publice!Stiu ca a luat cineva dar era noaptea..Si mai am un vecin cu o laguna brek el tot timpu are muzica la maxim si nu cred ca i convine sa plateasca amenzi asa...
|
Succes pentru ce-i care au bac`ul!:D;)
|
Bogyciu ai gasit leduri?
@Nenea Bogyciu chiar tu zici cateva pogini mai in urma ai uitat?:rolleyes2 |
salutare tuturor , stie cineva cand se va lansa noul seria 5 ??? :D , sau daca anu viitor anu asta , peste 2 ani ....
|
am impresia ca in 2010
|
adica mai e de asteptat pana atunci
|
sau nu e de asteptat!
|
Ce s-a intamplat cu miscarea din orasul asta, curse in toiu noptii, alea alea, gata s-au data toti pe brazda, nu va mai da mamica bani de benzina? :-)
|
:))) =)))
|
Quote:
|
Acum cateva saptamani am visat ca sa organizat 4uningDays la Tulcea:lol: :ballbounc era orau plin de masini una si una:rolleyes2
Si creca va ramane un vis asta ...:cry: |
in tulcea nu ai LOC unde sa organizez un asemenea eveniment.. si nu s-ar organiza aici niciodata ! ci in orasele mari unde vine lume din toate colturile... bucuresti e mai aproape de toti decat tulcea de toti :)
|
Loc s-ar gasi nui problema dar e vorba de distanta,trebuie sa se organizeze undeva in centru usa poata veni lumea!nu la noi ca iti dai seama ca n-or sa vina cei de la arad timisoara oradea baia mare cluj sibiu exacut unde sunt masinile mai frumoase:lol:etc...
Doar sa se organizeze ceva minor:-) |
Loc se gaseste si nu cred ca e o problema distanta pt cei din Bucuresti Constanta sau Moldova. Atat timp cat s-a putut organiza la Braila, Buzau, nu vad de ce nu s-ar putea si la Tulcea...
|
nu are nimeni nici un motiv sa organizeze ceva aici ..in primul rand ORASUL nu atrage prin pasionati,masini ! constanta are ce oferi e clara treaba... dc sa se intalneasac toti la noi unde noi nu avem masini aranjate..cand se pot intalni intr-un oras unde deja sunt cluburi si masini aranjate..macar unii sunt scutiti de drum si alte cheltuieli... Si loc de expozitie chira nu-mi vine in cap...trebuie ceva mare..pe varianta la RENAULT e un loc bun dar mult prea mic... piata civica nu mai e ..pe faleza dracu se baga la cate autorizatii ai nevoie :-j .. o hala nu-mi vine in cap... nush chira nu e cazul sa visam :)
|
Nici la Buzau nu au fost/sunt masini/comunitate tare. De 3 ani facem evenimente si abia anul trecut au scos cativa capul. Avantajul aici este ca suntem aproape de cateva mari orase plus ca de vreo 2 ani Bucurestiul e "mort" pe partea de curse.
La voi problema ar fi, ca peste tot, banii. Nu poti avea sponsori pe vorbe (sa ai ceva in spate sa expui si sa-i convingi), iar fara bani totul e de doua ori mai greu. Cu vointa rezolvi doar partea de hartii. Daca vreti doar un meeting, atrageti cluburile si nu este neaparat sa fie in oras. Un loc preferat de tulceni pentru gratare, o statiune ceva, un camping... speculati un moment anume ceva, atrageti ceva/pe cineva potent langa voi. Apropos, desi afara se fac curse ca pe la noi distractia ramane meetingul, expunerea si... burn-out-ul. Alt exemplu mai apropiat este comunitatea motociclistilor din tara. Astia se aduna in diverse locuri din tara, undeva un spatiu ingradit, se ia o taxa la intrare, de banii aia se da un mic-o bere ceva, se sta la cort sau casute ori depinde de locatie, se da muzica-formatii rock la ei in mare parte si aia e. Nu incercati ceva PRETENTIOS pentru ca lumea s-a saturat de PROMISIUNI. Mergeti pe chestii simple, de bun simt si bun gust, realizabile la un nivel acceptabil. Scuze daca m-am bagat aiurea dar am zis sa "dau" putin din invatamintele pe care am fost nevoit sa le trag eu la Buzau. |
e f bine ca te-ai bagat ! ai f mare dreptate in ceea ce spui ..la noi motociclisti sunt si destui pt un oras cu 2 strazi principale... ei se strang deseori, fac ceva ...plimbarile lor cu cate 20 persoane sau poate mai bine sunt superbe.. am un prieten motociclist si la ei e chiar atmosfera :) oricum degeaba vorbim noi ..sa se ocupe cine e in masura si isi doreste ceva intradevar :)
|
Cei drept numarul masinilor modificate in Tulcea le poti numara pe degete!
Cum zice Tata Tulcea e capat de tara nu prea ai ce face aici! La nori sponsori?Clubul Delta Tulcea e de vanzare 107 mil de euro si nu il ia nimeni!nu cred ca se poate vb de sponsori la noi! Am auzit ca nici la Constanta acum nu au fost masini:???:slab detot! @:107.000 de euro sorry :lol: |
Quote:
|
Aici mai e vb si de mentalitatea oamenilor din urba noastra....E greu sa faci ceva pentru ca fiecare vrea sa fie mai tare ca celalalt si in modul asta nu poti face nimic care sa mearga cum trebuie cum e de exemplu acest grup al motociclistilor...
|
Si aici sunt puzderie de motoare dar oamenii la fel, dezbinati. Singura chestie care-i leaga cat de cat e plimbatul. Asta nu se poate aplica soferilor de masini. Imi povestea un amic cu motor ca a fost la Tg Secuiesc, azi trebuia sa fie la Brasov dar e o chestie in familie. Ce face acolo? Bea, bea, bea, mananca putin si iarasi bea pana nu mai poate. Asculta muzica si face tampenii. Deci tot oameni ca noi sunt si ei, doar ca dintr-un motiv sau altul sunt mai "destepti".
Ce are Tulcea si mai are doar Galatiul si Braila? Peste nene ;). Nu e nicio balta, cherhana, lac de pescuit sportiv, cu ingradire, unde se poate vorbi si organiza o cupa a cluburilor la pescuit sportiv ca eveniment principal? Se face un bors pescaresc la comun seara, se sta la cort si se vorbeste de masini. Luati intrare pentru ca mintea romanului asociaza pretul cu, calitatea. Astfel se acopera parte din cheltuieli, desi daca balta se negociaza frumos altele nu prea mai vad. Un magazin doua sa acopere partea de cupe la concursul de tuning si aia e. De ce sa-l duci pe munte la Mahomed cand natural e sa-i duci pe Mahomezi la munte, unde muntele e locul vostru ales pentru desfasurare?! Anul trecut la 4tuning fever cum a fost? S-a gasit locul, au venit oamenii. De ce? Ca era mare si faceau baie. In rest, orice s-a intamplat acolo se putea intampla oriunde in tara. E foarte simplu. Ce va trebuie este mediatizare. Locala (imprimati pe hartie lucioasa niste flyere ca la tipografie va rupe), nationala prin alte situri, anuntati cluburile etc. Ganditi-va si la activitati specifice gen trasul ala cu sfoara, alergatul in saci etc. . Nu conteaza ca nu au legatura cu masinile. Conteaza ca se desfasoara cu soferii acestora. Cat despre liniute, daca nu sunt masini in Tulcea e mai ieftin sa mergeti in alte locuri sa va dati decat sa organizati la voi in scopul asta. Altfel, se iese in gaura mare. |
Despre organizarea vreunui eveniment gen cursa,burn sau alte minuni nici nu se pune problema,din 2 motive...nu exista un loc in care sa se poata desfasura asa ceva,......si 2....toti cei care se ocupa de conducere si care pot lua decizii,sunt niste comunisti feroce.Nici nu vreau sa imi imaginez figura si expresia primarului cand va auzi din partea unui grup de entuziasti ca v-or inchiderea unei strazi pt cateva ore intr-o zi de Duminica.Din partea politiei cred ca sprijin ar fi...mi sa punctat d emulte ori chestia asta.Problema mare este la primarie sau consiliu judetean.....nu stiu care se ocupa exact de autorizatie.Loc pt o cursa de accelerare ar fi ...pe o portiune centrala de la moara inspre casa cartii...are mai mult de 400 de m.....si e ultracentral.Si bineinteles pe aeroport.....unde ne lovim de un mare director...si de echipamentul de balizaj(nou ce-i drept)....si de o taxa exorbitanta........Depre sponsori nu mai vreau sa vorbesc....pt ca nu sunt.... sau daca sunt....sunt prea imbecili ca s ainteleaga fenomenul.....ei doresc o publicitate rapida si ieftina.....
Deci.......o sa mia treaca ceva timp pana cand o sa se poata face ceva cum trebuie in Romania...nu numai in Tulcea. |
Quote:
|
Quote:
|
cine stie o firma de reparatii aer conditionat sa imi zica si mie....
mor de cald.... vreau....freon pls. poate reusiti sa mi dati si mie niste relatiii.... astept [email protected] |
Quote:
|
Fleicitari lui Fly, primu om din TL, asa de incurajare si ca sa-ti creasca si inimioara!:D:tenisclap La mai multe articole!!!
|
Quote:
|
intradevar FELICITARI pt aparitie..desi sincer sa fiu nu cumpar revistele noroc de alecu
|
Oricum, felicitari si de la mine, si daca e ceva de votat ca sa urci in clasament (cu toate ca stiam ca depinde doar de juriu) dai un mass si sarim cu voturile pe tine!!! SUCCES!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:37. |
- Copyright 2026 4Tuning