![]() |
Re: Masina Mea ..!
i know you...marfa rau masina...te asteptam la intalniri..ps...cati cai are?:D
|
welcome....frumoasa masina...
o vedeam prin oras mai mereu :)... te asteptam pe la intalniri cu ea... numai bine |
o sa incerc sa vin...sper sa am timp ca mai stau si prin bucuresti, da acum daca s-a terminat sesiunea o sa fie bine....
masinutza are cam putzinei calutzi...vreo 115...da...sunt in crestere:))bafta |
tata...am o intrebare...tu esti fostu CostyOK ?:D
|
nu tata....intram akum cativa ani pe mIRC cu PushtiuKID...aku cativa ani bunicei...vreo 6:))
nu il cunosc.... |
Costy sa treci si pe la CV..
|
Quote:
|
Marfa masina .. imi place cum suna evacuarea... Te asteptam la intalniri. Bafta
|
welcome....ti-am vazut masina la terasa etalon dak nu ma insel :D
|
Welcome CostyBOX. Ai de ceva vreme masinuta :) nu de alta, dar stai cred vreo 2 blocuri mai incolo si te mai vedeam din cand in cand :) anyway have fun si sper sa ajungi pe la intalniri si etc :p
|
Masina Mea ..!
1 Attachment(s)
Salut !
Felicitari pt masinile voastre, sa le stapaniti sanatosi si fara incidente ! Daca tot e vorba de "Masinea mea" , a mea e un Audi A4 2,5 TDI multitronic, de 163 CP , pe viitor un facelift, un chip la care ma gandesc de cand am luat-o, dar nu ma hotarasc dk sa ii pun sau nu, pt ca am auzit multe pareri pro si contra, le astept le ale voastre acum. |
Quote:
Bafta si spor la tuning cu masina:) |
marfa rau masina...frate da esti mafiot de ai urme de gloantze?:P te vad mai mereu prin oras. Te asteptam la intalniri
|
Super tare detaliul cu gloantzele :D Buna si motoriazarea :D .
Bine ai venit ! Intalniri saptamanale vinerea la 20,00 si una mare de tot pe 14 iulie. Esti asteptat cu mare placere ! Cheers ! |
sau seara de seara cum ne strangem noi pe Republicii sau prin oras...recunosti numere si etc :) din poze...
|
bine zis :D
|
off topic: Oli, dai o raita diseara pe republicii ? ca ne stragem cativa sa stam o leaca de vorba:)
|
Deseara da! Dar sa nu ne prinda iar ora 02:00 fugarind pe Dealu` Negru :lol:
|
daca sunt prin valcea o sa vin cu mare placere la intalniri, ms de invitatie.
|
Alex daca poti sa treci si pe C.V ..:)
|
1 Attachment(s)
Mi-au venit jantele :D ... ce ziceti :?:
|
Quote:
Astea pe cat sunt ?? 16" ? Eu zic ca pe A4 17" , 18" sunt ideale. E unu in Valcea cu jante A8 Style pe 18". Smekerie rau masina. Vino si tu maine la 20.00 la Polivalenta sa o vedem mai de aproape :D |
ar trebui sa le faci poza mai de aproape ca sa vedem mai bine
de ce scrii AMA mare pe poza? cum zice Aaronnel , sa treci si tu pe la intalnire maine la 20 00 sau mai important poimanine , sambata , cand este o intalnire de amploare putin mai mare si vin putintel mai multi...cel putin asa speram :lol: |
Quote:
Doamne ajuta. Poti sa vi la aman2:) |
sunt pe 16 - am avut cauciucurile noi de vara pe 16 :D
scriu ama pe poze pt ca sunt unele specimene care copiaza pozele si le pun la avatar sau prin alte parti si se dau ca sunt masinile lor |
Quote:
|
jantele le vedeti maine dk vin, dk nu intrai pe google si le cautai - Oz Palladio ...
|
de fapt era intratzi si le cautatzi... da nu prea stiu sa scriu yo bine :D
|
2 Attachment(s)
arata chiar foarte bine :D
|
mi-ai luat-o inainte, acum vroiam sa pun si yo unele, ai facut o treaba buna, ms , dau o bere
|
Quote:
Foarte frumoase AMA :) |
Quote:
Pe A4 merg pana la 18" lejer.. daca nu ma insel intra si 19" |
pai parerea mea e ca pt romania 17" e super... 18" e prea mult va zic eu din proprie experienta...
asa poti sa pui si 20" da... dupaia vai de ficatii tai :) |
Ce mai faci maestre cu Ibiza aia? :D E tot a ta? :)
|
Quote:
Momentan nu ii mai fac nimic... nu este a mea e a prieteni mele si cand o sa mai aiva finante o sa ii mai faca cate ceva... pana atunci ne oprim.:rolleyes2 |
Quote:
|
5 Attachment(s)
sal fratilor!! sunt mai nou pe forum,dar multi ma stiti destul de bine din trafic!! Am un A4 pe care dupa doi ani m'am decis sa'l dotez cu un set de jante(pe langa kitul rieger,pe care il are deja montat). am doua variante care'mi plac si care cred eu ca dau bine... primele OXIGIN 17'' cu 7,5 latime,iar a doua varianta BARRACUDA VELVET 18'' cu 8,5 latime. primele costa 1040e,iar barracudele 1500e! Masina are din fabrica paket Sline,cu jante de 17'' cu 7,5 latime!! cu placere astept cateva sfaturi de la cunoscatori...
|
salz.. si bine`ai venit in comunitate :)
mashina arata bine , ingrijita :) ... ne vedem la intalniri si prin trafic si sa o stapanesti sanatos, fara incidente neplacute :) |
bine-ai venit in comunitate
supreba masina da stiu k are niste probleme mici la interior(usile din spate)...cat despre jante...alea cu negru ar veni la fix |
Quote:
Bine ai venit in comunitate si sa ne vedem pe la intalniri. Bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 15:50. |
- Copyright 2026 4Tuning