![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Am fost la HD la parintii nasilor mei, dar am stat in oras vreo 2 ore pt ca apoi am plecat la munte(dupa Hateg, spre Rausor)
|
DUMINICA 08.05.2005 ORA 17:00 INTALNIRE ADR ARAD pe strand :!: :wink:
|
Re:
nu stie cineva un motor benzinar de pisicuta?
|
Astazi a avut loc a 2-a etapa(SPEEDRACING) pe aeroportul din ARAD ,ADR-ARAD a schiopatat rau de data asta(motive tehnice).
A participat doar TEKIN cu Honda prelude ,si il felicit pt Locul 2 obtinut la grupa A4 (2000-3000 cmc) Acelasi loc 2 l-a obtinut si SORIN cu Renault Clio Sport la ETAPA 1 in cadrul grupei A3 FELICITARI La ETAPA a 3-a din 4 iunie sper sa fim cat mai multi pe pista :wink: |
Felicitari ptr Tekin!!!! :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: Pacat ca nu a mers mashina la 100% din performantza! Tre sa schimbe filtrul de benzina!!!
|
Morghen ne-a invitat la el in zona,deci:
DUMINICA 15 MAI ora 18:00 INTALNIRE ADR-ARAD ,in localul \"WINGS\" ,in spate le teatru. |
Felicitari Tekin!!! La cat mai multe rezultate bune inainte!!!
|
pejou' ala 307 cc parca umflat e de-al vostru ? are numere de arad sau de bukwale
|
Da peugeotu' e al nostru... al ADR-ului.... da are numere de buc... dar e din hunedoara!!!!:D:D:D
|
In 4 iunie asteptam si 307 cc la curse :D
|
Duminica 22 ,Eu si RCS plecam la ORADEA(tuningsound),vom pleca la ora (9:00)10:00 de la statia PETROM (la iesirea din Gradiste)
Cei care vor sa ni se alature ne gasesc la benzinarie :wink: |
Avand in vedere ca vine si TEKIN cu noi am schimbat ora plecarii la ORADEA .Vom pleca la ora 10:00
|
:peace: :peace:
|
Sambata 28 .05. 2005 INTALNIRE ADR ARAD la ora 18:00 la hotel Pheonix .{la iesirea din vlaicu vis-a -vis de verbita inspre piata auto} :wink: :)
|
:lol:
|
Parca era vorba de Expo!! :(
|
Re:
Quote:
ptr Ema:nu rade mah, ca am vorbit serios :!: :wink: :lol: |
cam departe.....
|
Re:
Quote:
|
DA LA HOTEL MA???ati innebunit?....de ce nu merjem intrun birt pa centru? :?
|
hotel mah suna bine oare au rulette acolo :roll: mah chiar cum zice calin mai bine ne intilnim pe centru e mai fain
|
Bine ma..mergem in p**a mea la Paris...e bine !!! Unde dracu pe centru ma oamenilor...acolo este si parcare mai belim ochii si la masinile noastre..care ce are care ce nu are...!!! :twisted:
|
bine mah tu inca nu stii ce masini avem noi ?? :lol: mergem in centru stam acolo vrem sa belim ochii umpic vreau sa vad fete frumoase intelegi tu cu fuste scurte sexy naa intelegi ??
|
Hai mah Tekin ca ultima data era sa iei amenda ptr ca mashina ta facea prea mare galagie... vretzi sa facetzi parada pe centru?
Acolo e mai fain e liber, putetzi sa le datzi in gura mai bine! :lol: :lol: |
da e birt acolo sau ce e?terasa cee?
|
si sambata la 18 nui prea tarziu ???? :roll:
|
Re:
Quote:
|
Dupa cursa din 4 iunie ,trebuie sa o punem de un drum de HD sa ne \"relaxam\",DADI si MUTZU garanteaza un show pe cinste daca ramanem peste noapte.Sunt casutze cu 2 paturi ,300.000/noapte.
Se pare ca intr-un pat incap 2 persoane (in mod normal de sex opus :lol: ) Cu mai mult efort pot ocupa patul si 3 persoane(de obicei 2 de acelasi sex+1 :lol: ) |
Baieti, in urma nefericitului incident, am realizat ca sunteti super uniti, si asta nu poate decat sa ma bucure, sunteti mai uniti chiar decat noi din Buc. care am sarit in haita de multe ori. :P
Oricum va felicit, asa trebuie sa fie un om, sa sara pentru amicul, prietenul, fratele sau. Noi intotdeauna vom fi langa voi, orice ar fi. |
WELCOME BEBE :D :wink:
|
Bine ai venit!!! :lol:
|
:D :oops: mersi mersi :D
|
BUN VENIT ,BEBE :!: :flower: :)
|
salut mah bebe bine ai venit 8)
|
bine ai venit :D
|