![]() |
Re: My Mk5 Black Coupe.
Quote:
|
1 Attachment(s)
Astept sa vad daca pot ajunge in posesia lor. Embleme pentru covorase si scut pentru motor sunt in tratative ca sa o coboram ca avem de unde:)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ah, da. Nu stiam, eu am pe 14 roti. Asa zici ?
|
Quote:
|
Vezi ca la intersectie la Chirigiu face fete de usi in piele, poate au acolo si alcantara. Vroiam eu sa merg la un moment dat.
|
Vad lucrarile expuse in fiecare dimineata.... Nu sunt deloc tentat sa apelez la ei si pun pariu ca nu au alcantara. Nu e genul lor... Tot ce am facut manson schimbator volane etc nu am facut in buc ca e japca mare ...
|
Pai unde atunci?
|
2 Attachment(s)
Quote:
Am primit ceasul de voltaj revin cu poze. |
Arata bine si imi place ca pui multa pasiune in masina, dar parca mi-as fi dorit sa alegi niste cauciucuri cu talonul mai mic. Astea par prea butucanoase si iau din aspectul jantelor si al masinii in general. Aaa, si trebuie neaparat coborata :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
Nu arata deloc butucanoase sunt ok si un mic stretch pe spate e ce trebuie pt o masina care merge in fiecare zi. |
4 Attachment(s)
Quote:
Buna ziua.masina din imagine este facuta de mine.pret cu piele si alcantara 1200 euro scaune si bancheta . Echipa etapiterie -------- Original message -------- From: Cioplea Iulian <[email protected]> Date: 31/07/2013 20:17 (GMT+02:00) To: [email protected] Subject: Tapiserie alcantara golf 5 |
Frate,te felicit si aici ca ai grija de fiecare masinuta care iti intra pe mana
Frumos golful,exact ca si leon-ul si megane-ul In leg cu alcantara,ai si u aceeasi boala ca mine :D Cand vine vb de facut ceva la interior,stii unde te-am trimis...nu e cel mai ieftin,dar iese ceva frumos.Pe viitor vreau sa fac si eu volanul la e92 alcantara...posibil sa te chinui ceva mai mult cu alcantara,tre' sa ai grija cand vine vb de fetele de usi,bord,volan Poate ne vdm luni sau marti prin oras cand iesi de la munca la o vb |
Merci! Mai am de lucru la ea sa iasa cum vreau. Ne vedem la un omv la un capucino cu scortisoara !!!
|
gata o vinzi si pe asta? :lol:
|
Quote:
|
Pff..profitabil.. iei, bagi bani si vinzi :lol:
Ce-ti doresti? |
Quote:
|
Ce-ti veni?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Masina a primit bandourile fata de la grilele de proiectoare. E pe vine si o husa pentru capota si saptamana care vine poate reusesc sa-mi iau arcurile fata mai scurte cu 5 cm. Acum e lasta la maxim si arata asa... Deocamdata o pastrez daca reusesc sa ii iau o suspensie air ride o sa fiu multumit:)
|
superba!
|
Multumesc !!!
|
De mult timp iti urmaresc topicul si cam tot timpu cand intru pe 4T intru si la sectiunea VW doar sa vad daca ai mai facut ceva la masina. Superba si imi place ca faci lucruri de calitate. Cum e cu motor de 1.4?
|
Frumos este golful...pacat ca il vinzi...!
Chiar nu stiam ca este al tau golfuletsu ;)) ! Bafta cu noul proiect ce ti-ai propus ! |
2 Attachment(s)
Quote:
1.4 e super ok . Foarte ok pt oras si pe autostrada am mers cu 160 dar nu imi sta in caracter sa fac asa majoritatea timpului merg legal. Pe scurt impozit mic taxe mici fix de ce ai nevoie pe vremea asta. |
Quote:
Marti o pun la vanzare ca o sa ii fac poze noi. |
Ce consum ai la ea in momentul de fata?
|
3 Attachment(s)
Update ambreiaj nou , bobine noi, bujii noi ulei filtre .... Altceva :)
Consum in momentul de fata e 8 in oras -8.5 cand ma grabesc. Acum sa resetat ca faceam poza a scos suportul de la baterie si bateria sa schimbe ambreiajul . Revin cu poze cu husa montata cand am timp... |
3 Attachment(s)
Inainte , dupa si poate la anu' suspensie aer....
|
Oricum super :D
Astept 1.8 |
Nu ma grabesc . E de viitor e si o cupra la 5700 parca rosu inchis cum am avut seatul pacat ca taxa e 980€
|
Masina live e dementiala. Insa acum vazand si evolutia ei e WOW!
Felicitari ai o masina superba. Insa o intrebare am :P Cand ai venit la Andrei acu` cateva saptamani aveai o indoitura pe hayon, zisese Andrei ca te-a lovit unu` in parcare cu o masina de remorcari ( parca asa tin minte). Ai rezolvat? |
3 Attachment(s)
Quote:
Haionul la primavara il fac cand voi vopsi toata masina. Daca tot a primit jante pe 18'' voi incerca sa schimb si culoarea si parbrizul dar la primavara... |
Nu-ti ating cu ET35?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:12. |
- Copyright 2026 4Tuning