![]() |
Re: E30 - DGH Fra///M
nu stiu cine e Gabi asta dar ar trebui sa se abtina de la comentarii pt ca nu stie cine e WRT-u asta,masina se misca in felu asta datorita lui,nu stiu daca putea cineva sa ajunga la performantele astea 450 cp si 560 nm cu 0.5bar,fara el masina nu mai mergea.sa-ti spun mai pe intelesul tau dupa mine el este V.S MOTOR al Romaniei daca stii cine sunt:D
|
Sefu', n-ai inteles mesaju' meu ! :wink: Stiu si eu una, alta despre WRT si nu am nimic impotriva a ce spune el, ci cu aplaudacii care fac atmosfera si posteaza aiurea !
|
3 Attachment(s)
pun si eu 2-3 poze cu motorul...:) sper sa nu se supere nimeni ...Superb ursuletz...Motorul face totul :D..Ai grija de bijuteria asta ;)
|
deci io nu mai inteleg? Nasi sa dat amical cu Sebastian din mers si i-a dat-o?
|
6 Attachment(s)
Quote:
Si inca un M5 E34 in lucru cu acelasi motor: |
Nu,nu m-am dat cu Sebi ci cu un subaru albastru facut in italia,se spune de el ca este cel mai rapid subaru(al lui sebi nu se pune:D),660cp si 850nm asa se spune:D
|
Quote:
|
|
tu aveai antaia la viteza aia?ca vad ca ai mai skimbat 4 viteze dupaia...ce porche e ala care se tine si el dupa subaru ala de 600 hp ?
|
Quote:
L-am prins greu pe Nasi, pe la 300km/h pe bordul de la porsche, viteza la care aerodinamica isi spune cuvintul. |
Porsche ala de la MBM.... e bestial :X:X... !!! Eu stiam ca are 600Cp :D.. Si jentile alea sunt CRIMINALE.... Emblema de la Porsche :>:>
|
stiu porcheu de pe dorobanti..ziceam de urs cate trepte are .. porcheu e al tau ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nasi inca o data felicitari pt visul pe care ti lai dorit si a devenit realitate felicitari pt masina este prea furioasa inca de inceput asa si astept sa vad cat mai poate macar cu 1,2 si cu aceasta ocazie ii felicit pe cristi si bibi sunt cei mai tari bafta tuturor in continuare si cand va fii gata masina sper sa gasesti un adversar pe masura bafta tuturor ce sunt in lucru si sa nu uitam ca iese si audi maine:))
|
..fericit din nou,m-am dat cu Ferrari F430(490cp) si l-am batut
|
Quote:
ca de pe loc.................. |
Quote:
|
:|:|:| e a 2`a oara knd imi stergeti posturile de aici.... ce nu va mai convine acu? 8-) nici cuvinte de lauda nu ai voie sa zici 8-) ce va atacati atat :|
|
mai sunt inca e30 uri care si alea fac legea :)
Quote:
|
Quote:
de pe loc depaseste ferrari la 200.....deci il bate si de pe loc....:lol::lol: |
mai fac un apel la bunavointa lui nasi sau a cui are MACAR UN FILMULET sa-l posteze aici :D
|
o sa pun mai tarziu filme si din mers si de pe loc
|
abea asteptam. si daca ai bunavionta zi-mi si mie cu cutia ta cam cat ia in fiecare treapta. am inteles ca cu 4'u se duce in 300 deci sunt extrem de lungi rapoartele. cu a1a ia suta ?:D
|
1-80,2-140,3-210,4-293,si a-5-a nu stiu ca nu am mai dat :D
|
Quote:
Incredibil ce ai realizat...dar uite ca e adevarat... Multa Bafta in continuare..!! PS: Eu am avut placerea sa o aud live... si va spun ca e o adevarata placere sa auzi un asemnea motor !!! |
cutia de la ce urs e? vad ca finalu e 2.93
|
e mai interesant sa incerci cu WPP decat cu TXA
http://ca.youtube.com/watch?v=WWvuVRIFA98 foarte tare DGHu' tot respectul! |
Quote:
ms pentru informatie. chiar shmekera masina. :shock: felicitari! |
Quote:
dar nu o integrala in mintile ei. |
bai frate ai bagat balauri in motoru ala ... senzatie ....
|
Cu ce gume pui jos atata putere ? Incredibila ambitie si masina ai... spor in continuare.
|
stiam k cutiile de pe 325 au raportul asta ......felicitari pt reusite :P
|
Quote:
nu cred. am mers cu un 325 cu treapta 3 pana in 160. poate se mai ducea dar am zis ca nu are rost. am auzit si de 170 pe la altii dar eu v-am zis ce am vazut cu ochii mei. si mai auzisem ca de cutie Alpina sau Alpine :oops: nu stiu exact cu treapta 1 in spate ( in loc de 2 ) si 2 in loc de 1... etc stiti voi. Prima data despre DGH ca merge 4 pana in 290+ la cutie d-asta m-am gandit dar problema e ca astea alpina stiu ca sunt in 4 trepte. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nu mai vorbiti aiurea daca nu stiti... cutia alpine are 6 trepte si 2.93 e raportu de la diferential nu 293km/h
din cate am inteles nasi are cutie normala de urs in 5... |
CORECT!!!UN URS TURBAT.........unii vb in necunostinta de cauza...va rog sa va abtineti de la comentarii inutile...cine nu cunoaste sa ......plimbe ursu!!VS.MOTOR in Romania:)))))cine stie cunoaste !!
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:46. |
- Copyright 2026 4Tuning