![]() |
Re: -=Masini din Piatra Neamt=-
nu e asta.dar daca ai un spoiler modificat si ai plasa....
|
asta e altceva
|
Quote:
|
Quote:
|
e un inceput dar nu consider a fi tuning , peste cateva luni o sa fie ceva deosebit pe ea si apoi pot sa ma laud si eu cu ceva tunat la ea...
|
Este considerat inceputdar nu se poate numi tuning....faptul ca ai pus o pleoapa sau o bucata de plasa la masina.
Tuning vine de la cuv tune up care inseamna a tuna ...a imbunatatii performantele unei masini ...fie ele aerodinamice sau cele ale motorului ..etc. |
si estetice :D
ca la un motor d 800 nu prea ai c performante sa ii maresti(cred)(sau nu stiu eu) |
Si estetice...am pus acolo etc....gata ...e off topic deja ...contiunuati cu masini ...poze cu masini din oras. Bafta la tunat :)
|
tuning-ul in adevaratul sens al cuvantului inseamna ca plecand de la masina stock sa-i aduci imbunatatiri si modificari radicale (ma refer aici atat la performante cat si la design interior si exterior) astfel incat rezultatul sa fie o masina superioara si diferita fata de cea de la care ai plecat si cu mult peste modelul de serie...si peste multe alte modele de serie...
in alta ordine de idei si tuningul se face pe etape... asa ca astia cu o plasa si stickere cred ca sunt pe undeva "stage 0,05" :D |
Quote:
|
e un editorial la fix pe subiectul asta in ultimul nr de la revista de tuning concurenta
|
care e aia?
coxu'? a aparut deja noul numar? |
exact, asta in timp ce altii se chinuie de 3 luni sa mai scoata unul, baietii au scos 3 editii
|
unde naiba e ca nu l-am vazut!
de prin omv il iau da' de vreo doua luni nimic! daca ultimu' nr e cu degetica il am. si inseamna ca si astia se chinuie sa scoata... sau o fi din cauza vacantei?:D |
fiecare are definitia lui :)) ...concluzia ...dac am avea toti bani..ar exista TUNING...! atata timp kt salariile is cum is...si modu d viatza e la fel...nu va exista TUNING in adev sens al cuv...de altfel...dac ar fi bani n`ar mai exista Kitch tuning...!
|
va exista intotdeauna kitchul. vezi ca e un topic dedicat pe forum si sunt acolo masini scumpe si facute "varza".
|
Quote:
|
Right On!
8) |
a fost canva un taxi opel kadett in oras la noi!cine la tunat?am si eu unu(ros cu gri)si m-ar interesa!
|
daca tu l-ai tunat cu gigolo, flacari si alte zorzoane nu cred ca ne intereseaza. Sigur stim cum o sa iasa.
Damn, iar sunt rautacios, dar nu ma pot abtine, altfel nu se invata minte |
vreau sa-l iau de la zero sa-i dau tot jos(n-o sa mai arate asa)
|
si plus de asta,nu am zis ca l-am tunat(ca ce am facut eu nu se numeste tuning)am zis ca vreau sa-l tunez! ! !
|
Quote:
|
ok, treaba ta, doar ca eu nu as iesi in oras cu gigolo scris pe luneta, nici ca pedeapsa la carti. Sunt curios ce o sa iasa, desi multi isi imagineaza deja
|
:-))))) ce rau esti ionut.... :-))
|
Quote:
|
nu sunt rau, dar macar sa intrebe lumea inainte sa cheltuie banii pe tot felul de imitatii ieftine de tuning, cu efect pronuntat de kitch
|
asa l-am luat si pana nu-mi adun tot ce-mi trebuie ca sa ma apuc de el(nu dau nimic jos)!pe mine nu ma deranjeaza!
|
referitor la tuning m-ar interesa un body kit,turbo...
|
Quote:
|
aici chiar n`am ce zice... are dreptate Johnson...cum naiba poti iesi p strada cu chestia aia scrisa pe luneta... asta`i la fel d grava k si cu trikourile alea cu gigolo italiano... la fel d penibile..!
dar lasand rautatea(adevaru) la o parte... Bine ai venit printre noi NT87CTG ...si spor la tuning...sper sa transformi frumos kadetu`... si dac nu ma insel... ESM-u (kadetu taxi) era facut la corfu... |
mersi mult
|
Quote:
|
ESM'ul era facut d alin...
|
mersi pt informatie!dar la cate mi-au zis baietii...:((am ajuns la concluzia ca tre sa o vand...
|
lume ...cine stie de unde as putea sa fac rost de un body kit de dacia 1410 ... ????
|
Quote:
|
Quote:
|
https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/34368-kitsch-tuning/page-13.html
Citeste de la pagina asta incolo ... |
Quote: