Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31264-cafeneaua-nemtenilor-4tuning.html)

EDC_cip 21-05-07 13:58

Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning

3 Attachment(s)
eeeeeeeeeeee

EDC_cip 21-05-07 14:05

niste video sper ca se vad bine "nus profesionist :D"

EDC_cip 21-05-07 14:09

2 Attachment(s)
.........................

EDC_cip 21-05-07 14:35

1 Attachment(s)
.............sper ca nu va stresez :evil:

valy_04TRR 21-05-07 15:36

nu cred k stresezi pe nimeni....
mai pune ceva poze daca mai ai
8) 8) 8)

EDC_cip 21-05-07 22:42

57 Attachment(s)
:shock: ............:shock: ........:shock:

EDC_cip 21-05-07 22:48

va mai pot zice bafta si spor la tuning :P

Ali_ump 22-05-07 19:54

Eee....cam asa se face pe la ei ...foarte mijto....da tuneaza aia Fiat-uri intr-o veselie:D

buddy_lexx 22-05-07 21:28

cel mai shucar sistem audio p care l`am vazut vreodat`..e ala de pe masinutza aia electrica...e super tare :)) ala da tuning audio ;) le da clasa la toti!

EDC_cip 22-05-07 22:27

da e super pacat ca nu am facut un filmulet mai clar cu ia :)sati arat si cd-palyer cum era montat

nick_nasta 23-05-07 22:28

Quote:

Originally Posted by EDC_cip (Post 913037)
va mai pot zice bafta si spor la tuning :P

daca ne dai si niste bani....sa vezi ce bafta o sa avem la tuning.....
multumim pentru poze(foarte frumos)

nick_nasta 23-05-07 22:32

fratilor!
daca e vremea asa vineri,sunteti invitatii mei in fata teatrului..
duceti-va acolo k eu nu vin....:D

EDC_cip 23-05-07 22:35

da.. vas daca daca as avea :) debea am si io pt masinuta mea :)

EDC_cip 25-05-07 22:10

hai baieti da nu mai ziceti nimica ??

Ali_ump 26-05-07 16:29

Cand ajungi pe acas?

EDC_cip 26-05-07 19:27

ajung in o lunaaaaa si debea astept:!: sper ca reusesc sa vin si la intalniri

Ali_ump 27-05-07 18:12

Quote:

Originally Posted by EDC_cip (Post 920262)
ajung in o lunaaaaa si debea astept:!: sper ca reusesc sa vin si la intalniri

Te asteptam ...si ne bucuram ca mai creste numarul masinilor:D Stii locatia...cand ajungi ...treci pe la noi;)

KpaC 27-05-07 21:53

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...9&d=1173904868

uitati baieti cam ce masini se invart prin Oradea , cu parere de rau .. orasul nostru e 0 in materie de tuning. cei cu bani din piatra din pacate nu sunt pasionati de tuning , pe cand este in oradea un baiat care a bagat peste 3000 intr-un tico

buddy_lexx 28-05-07 12:30

Quote:

Originally Posted by KpaC (Post 921315)

uitati baieti cam ce masini se invart prin Oradea , cu parere de rau .. orasul nostru e 0 in materie de tuning. cei cu bani din piatra din pacate nu sunt pasionati de tuning , pe cand este in oradea un baiat care a bagat peste 3000 intr-un tico

masina`i facuta d dr ZoZo... si .omu are cva vechime in tuning..! Crezi k dac cei din orash care sunt pasionati de masini ar fi bogati n`ar investi in masini??eu te asigur k ar investi..da cum cu banii..e mai greu...nu poti sa te astepti la spectaculos! :P

ciprianbalus 28-05-07 17:08

Piatra e vrajeala la tuning....

Chiar nu exista nimic tunat in adevaratul sens.
Oricum cineva care este pasionat stie si are creier sa judece ca-i trebuie multi bani de asta si in acelasi timp realizeaza ca daca nu are bani mai bine face altceva.

Bine spus 0.

Restul sunt toti POKEMONI.

Poate vedem ceva in viitor. (in trecere macar)

EDC_cip 28-05-07 19:24

Mda cica piatra vrajeala in tuning? " da ce vreti sa se faca intr.un an( sau nici un an nu e de cand sa inceput cat de cat sa se auda si in piatra cuvantu TUNING cu adevarat " speram de acuam sa se apuce lumea si le urez succes(si o sa vedeti voi ca cu timpu a sa fie si in piatra)

Ali_ump 28-05-07 19:41

Quote:

Originally Posted by ciprianbalus (Post 922210)

Oricum cineva care este pasionat stie si are creier sa judece ca-i trebuie multi bani de asta si in acelasi timp realizeaza ca daca nu are bani mai bine face altceva.

Bine spus 0.

Ma Ciprian ...vezi ca jignesti fara sa iti dai seama...doar pt faptul ca tu ai facut ce va pt ca ai bani si esti pasionat de tuning...asta nu inseamna ca cei care nu isi permit sa bage bani in masini...nu au voie sa fie pasionati ...lasa-o mai molae cu afirmatiile astea ....:evil:

Ali_ump 28-05-07 19:42

Quote:

Originally Posted by KpaC (Post 921315)

Toate au un inceput...si la noi asta e....Am o intrebare ...tu ce ai facut in privinta asta...in privinta pasiunii tale pt. tuning?

Ali_ump 28-05-07 19:44

Quote:

Originally Posted by EDC_cip (Post 922387)
Mda cica piatra vrajeala in tuning? " da ce vreti sa se faca intr.un an( sau nici un an nu e de cand sa inceput cat de cat sa se auda si in piatra cuvantu TUNING cu adevarat " speram de acuam sa se apuce lumea si le urez succes(si o sa vedeti voi ca cu timpu a sa fie si in piatra)

Poate ca e un an ...insa nu poti cere...sa se intample ceva intr-un timp asa de scurt...si dau dreptate lui EDC_cip.
Si multi stiu destul de bine cat dureaza sa modifici o masina ...mai ales in Piatra ...daca tre sa colinzi toate service-urile ...ca sa montezi o toba:!:

EDC_cip 28-05-07 20:16

ms alin ;) eu imi numar zilele debea astept sa vin in tara :!: sunt nerabdator :D

nt98adu 28-05-07 21:48

Quote:

Bine spus 0.

Si care-i treaba?
Nu tin minte sa te fi jignit cu ceva. Problemele cu diferiti membri, eu stiu ca se discuta in particular, nu pe forum. Nu am nimic cu tine, dar ar tb. sa te gandesti ca optica ta se poate schimba, si-ti v-a pare rau pt. ce ai afirmat, insa discutia ramane pe forum si ne facem de cacao.

ciprianbalus 29-05-07 08:58

Quote:

Originally Posted by nt98adu (Post 922647)
Si care-i treaba?
Nu tin minte sa te fi jignit cu ceva. Problemele cu diferiti membri, eu stiu ca se discuta in particular, nu pe forum. Nu am nimic cu tine, dar ar tb. sa te gandesti ca optica ta se poate schimba, si-ti v-a pare rau pt. ce ai afirmat, insa discutia ramane pe forum si ne facem de cacao.

Ce membrii mai?
Eu nu sunt membru intr-un club si nici nu stiu de existenta lui.
Nu-mi pare rau pentru ce am afirmat si nu ma mai intereseaza intalnirile
"pasionatilor de tuning" clubul VIP Centru-Teatru.
Tu chiar vorbesti fara sa stii.
Tu stii de ce s-a adunat lumea in centru?
Stii cine a fost la inceput?
Stii cum ne-am cunoscut?
O singura data am vb mai serios despre masini tunate si motoare intr-un ROMPETROL.
Nu e intalnire de pasionati e ABUREALA de centru gen cu baietii de la bloc, lucru care-l faceam la 15 ani.

Ignore me please.
Numai de bine.
Off.

luk12 29-05-07 10:52

Quote:

Originally Posted by ciprianbalus (Post 923242)
Ce membrii mai?
Stii cum ne-am cunoscut?
O singura data am vb mai serios despre masini tunate si motoare intr-un ROMPETROL.
Nu e intalnire de pasionati e ABUREALA de centru gen cu baietii de la bloc, lucru care-l faceam la 15 ani.

Ignore me please.
Numai de bine.
Off.

ai dreptate nu se merita kredeam ka la aceste intalniri se diskuta ku adevarat despre masini dar pauza se vine si se face mistokareala mai ka uite ce masina are ala da ei sunt ku masina lui taikasu sau ka ar avea nustiu ce tuning dar asta este

Khristy 29-05-07 14:50

Quote:

Ce membrii mai?
Stii cum ne-am cunoscut?

Ignore me please.
Numai de bine.
Off.

mai cipriane...dak tie nu iti convine nu t baga in seama vinerea cu baietii in centru...dak ai fost si u d la inceput are rost sa vb ?? arata'ne u ceva in materie d tuning si vei fi felicitat...si ma scz ca iti zic dar "abureala" de centru gen baietii d la bloc din cate stiu eu il faceai si la 20 d ani ...ashea ca shht....

ciprianbalus 29-05-07 17:28

Quote:

Originally Posted by Khristy (Post 923846)
mai cipriane...dak tie nu iti convine nu t baga in seama vinerea cu baietii in centru...dak ai fost si u d la inceput are rost sa vb ?? arata'ne u ceva in materie d tuning si vei fi felicitat...si ma scz ca iti zic dar "abureala" de centru gen baietii d la bloc din cate stiu eu il faceai si la 20 d ani ...ashea ca shht....

Eu sunt off topic.
Ignorati-ma va rog.
Va salut si numai de bine.

mertan 29-05-07 17:58

vreau nr lui johnson sau id lui............ e urgent. id meu e bsc_lx

va multumesc

KpaC 29-05-07 19:09

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 922414)
Toate au un inceput...si la noi asta e....Am o intrebare ...tu ce ai facut in privinta asta...in privinta pasiunii tale pt. tuning?

eu stiu ca toate au in inceput si lucrurile merg mai greu din cauza lipsei de bani in zona .. in tuning eu sunt 0 .. conduc masina lui tatae de 4 ani si pe viitor vreau sa fac cursuri de pilotaj . din pacate nu mam nascut norocos .. cum sunt acei copii de 18 ani care au BMW si alte alea care nu au facut nimic pt a le conduce ... fac facultate la oradea unde sunt in contact cu tot ce inseamna tuning de calitate ..

nick_nasta 30-05-07 01:05

nu s-a laudat nimeni ca are tuning pe masina
mai modificam si noi cate ceva sa nu arate ca celelalta masini stock

Ali_ump 30-05-07 19:11

Quote:

Originally Posted by KpaC (Post 924251)
eu stiu ca toate au in inceput si lucrurile merg mai greu din cauza lipsei de bani in zona .. in tuning eu sunt 0 .. conduc masina lui tatae de 4 ani si pe viitor vreau sa fac cursuri de pilotaj . din pacate nu mam nascut norocos .. cum sunt acei copii de 18 ani care au BMW si alte alea care nu au facut nimic pt a le conduce ... fac facultate la oradea unde sunt in contact cu tot ce inseamna tuning de calitate ..

Asta e un lucru bun...si stai linistit ca nu esti singuru;)

Quote:

Ce membrii mai?
Stii cum ne-am cunoscut?

Ignore me please.
Numai de bine.
Off.

Daca nu te-a interesat pana acum ...stim cu totii pt ce ai venit...
Cat despre faza cu discutiile despre masini ...sunt sigur ca sunt mult mai multe datile cand s-a discutat...si cum ai zis si tu fiecare venea pt ce avea interes...ce e rau in asta ? Si tu ai facut-o:rolleyes2
Si daca e abureala ramane la latitudinea fiecaruia....si inca o chestie ...nu stiu daca te-ai considerat vreodata membru Kamikaze ...dar membru al acestei comunitati pe nume 4Tuning...ai fost

Quote:

Originally Posted by luk12 (Post 923389)
ai dreptate nu se merita kredeam ka la aceste intalniri se diskuta ku adevarat despre masini dar pauza se vine si se face mistokareala mai ka uite ce masina are ala da ei sunt ku masina lui taikasu sau ka ar avea nustiu ce tuning dar asta este

Daca asta e parerea ta ...asta inseamna ca poate nu ai stat de vorba cu cine trebe despre sau nu ai incercat sa vorbesti....pacat...fiecare e liber sa creada ce vrea

buddy_lexx 30-05-07 21:16

n`ai mai vazut lume ca la noi in oras..atata rautate.. de parca dac am avea bani nu ar fi si la noi masini tunate... crezi k ar mai exista Kitch Tuning prin tzara/orash? eu as zice ca nu... voi ce credeti k nuj cine cu o dacie 1300 dac ar avea bani nu si`ar pune si el un spoiler sau un eleron d firma???? mie mi se pare k cearta asta nu`si are rostu.... sry k m`am bagat..dar cam asa e...

nt98adu 30-05-07 23:41

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 926019)
Daca asta e parerea ta ...asta inseamna ca poate nu ai stat de vorba cu cine trebe despre sau nu ai incercat sa vorbesti....pacat...fiecare e liber sa creada ce vrea

Care tuning si ce vorba, cand am aflat ca BMW-ul are tractiune pe fata?
Tu nu-ti dai seama ca vb. degeaba? Sunt unii care au impresia ca daca au o masina mai deosebita si au de bagat bani in ea aiurea sunt net superiori celorlalti? Eu, cel putin sunt prea batran sa ma consum pt. o chestie de nimic, care nu are importanta! Eu i-am postat d.p.d.v. al unui membru 4 tuning si el ma ia cu membrii clubului din P. Neamt, care nici macar nu exista!:shock:

stefan_88 31-05-07 17:00

yo unu is satul de certuri ... pana la urma ...este vreun club in Piatra Neamt ??? Lamuriti-ma si pe mine ... k yo unu nu mai inteleg nimic :( ....

stefan_88 31-05-07 17:14

Quote:

Bine spus 0.

nu vreau sa te jignesc ... da ce inseamna pt tine un om pasionat de tuning ??? Dar din cate am citit ce ai scris ... reiese faptu ..k daca nu am bani sa bag in masina ... inseamna k nu am voie sa fiu pasionat de tuning ? Te rog foarte frumos sa-mi raspunzi la intrebare . ;)

valy_04TRR 31-05-07 18:07

si eu sunt de aceeasi parere cu stefan.....
raspunde te rog la intrebare

Ali_ump 31-05-07 19:09

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 927420)
yo unu is satul de certuri ... pana la urma ...este vreun club in Piatra Neamt ??? Lamuriti-ma si pe mine ... k yo unu nu mai inteleg nimic :( ....

O sa clarific chestia asta in privat cu tine...;) este ...de fapt a fost ..povestesc io Vineri daca vii

All times are GMT +2. The time now is 23:13.

- Copyright 2026 4Tuning