![]() |
Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning
3 Attachment(s)
eeeeeeeeeeee
|
niste video sper ca se vad bine "nus profesionist :D"
|
2 Attachment(s)
.........................
|
1 Attachment(s)
.............sper ca nu va stresez :evil:
|
nu cred k stresezi pe nimeni....
mai pune ceva poze daca mai ai 8) 8) 8) |
57 Attachment(s)
:shock: ............:shock: ........:shock:
|
va mai pot zice bafta si spor la tuning :P
|
Eee....cam asa se face pe la ei ...foarte mijto....da tuneaza aia Fiat-uri intr-o veselie:D
|
cel mai shucar sistem audio p care l`am vazut vreodat`..e ala de pe masinutza aia electrica...e super tare :)) ala da tuning audio ;) le da clasa la toti!
|
da e super pacat ca nu am facut un filmulet mai clar cu ia :)sati arat si cd-palyer cum era montat
|
Quote:
multumim pentru poze(foarte frumos) |
fratilor!
daca e vremea asa vineri,sunteti invitatii mei in fata teatrului.. duceti-va acolo k eu nu vin....:D |
da.. vas daca daca as avea :) debea am si io pt masinuta mea :)
|
hai baieti da nu mai ziceti nimica ??
|
Cand ajungi pe acas?
|
ajung in o lunaaaaa si debea astept:!: sper ca reusesc sa vin si la intalniri
|
Quote:
|
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...9&d=1173904868
uitati baieti cam ce masini se invart prin Oradea , cu parere de rau .. orasul nostru e 0 in materie de tuning. cei cu bani din piatra din pacate nu sunt pasionati de tuning , pe cand este in oradea un baiat care a bagat peste 3000 intr-un tico |
Quote:
|
Piatra e vrajeala la tuning....
Chiar nu exista nimic tunat in adevaratul sens. Oricum cineva care este pasionat stie si are creier sa judece ca-i trebuie multi bani de asta si in acelasi timp realizeaza ca daca nu are bani mai bine face altceva. Bine spus 0. Restul sunt toti POKEMONI. Poate vedem ceva in viitor. (in trecere macar) |
Mda cica piatra vrajeala in tuning? " da ce vreti sa se faca intr.un an( sau nici un an nu e de cand sa inceput cat de cat sa se auda si in piatra cuvantu TUNING cu adevarat " speram de acuam sa se apuce lumea si le urez succes(si o sa vedeti voi ca cu timpu a sa fie si in piatra)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Si multi stiu destul de bine cat dureaza sa modifici o masina ...mai ales in Piatra ...daca tre sa colinzi toate service-urile ...ca sa montezi o toba:!: |
ms alin ;) eu imi numar zilele debea astept sa vin in tara :!: sunt nerabdator :D
|
Quote:
Nu tin minte sa te fi jignit cu ceva. Problemele cu diferiti membri, eu stiu ca se discuta in particular, nu pe forum. Nu am nimic cu tine, dar ar tb. sa te gandesti ca optica ta se poate schimba, si-ti v-a pare rau pt. ce ai afirmat, insa discutia ramane pe forum si ne facem de cacao. |
Quote:
Eu nu sunt membru intr-un club si nici nu stiu de existenta lui. Nu-mi pare rau pentru ce am afirmat si nu ma mai intereseaza intalnirile "pasionatilor de tuning" clubul VIP Centru-Teatru. Tu chiar vorbesti fara sa stii. Tu stii de ce s-a adunat lumea in centru? Stii cine a fost la inceput? Stii cum ne-am cunoscut? O singura data am vb mai serios despre masini tunate si motoare intr-un ROMPETROL. Nu e intalnire de pasionati e ABUREALA de centru gen cu baietii de la bloc, lucru care-l faceam la 15 ani. Ignore me please. Numai de bine. Off. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ignorati-ma va rog. Va salut si numai de bine. |
vreau nr lui johnson sau id lui............ e urgent. id meu e bsc_lx
va multumesc |
Quote:
eu stiu ca toate au in inceput si lucrurile merg mai greu din cauza lipsei de bani in zona .. in tuning eu sunt 0 .. conduc masina lui tatae de 4 ani si pe viitor vreau sa fac cursuri de pilotaj . din pacate nu mam nascut norocos .. cum sunt acei copii de 18 ani care au BMW si alte alea care nu au facut nimic pt a le conduce ... fac facultate la oradea unde sunt in contact cu tot ce inseamna tuning de calitate .. |
nu s-a laudat nimeni ca are tuning pe masina
mai modificam si noi cate ceva sa nu arate ca celelalta masini stock |
Quote:
Quote:
Cat despre faza cu discutiile despre masini ...sunt sigur ca sunt mult mai multe datile cand s-a discutat...si cum ai zis si tu fiecare venea pt ce avea interes...ce e rau in asta ? Si tu ai facut-o:rolleyes2 Si daca e abureala ramane la latitudinea fiecaruia....si inca o chestie ...nu stiu daca te-ai considerat vreodata membru Kamikaze ...dar membru al acestei comunitati pe nume 4Tuning...ai fost Quote:
|
n`ai mai vazut lume ca la noi in oras..atata rautate.. de parca dac am avea bani nu ar fi si la noi masini tunate... crezi k ar mai exista Kitch Tuning prin tzara/orash? eu as zice ca nu... voi ce credeti k nuj cine cu o dacie 1300 dac ar avea bani nu si`ar pune si el un spoiler sau un eleron d firma???? mie mi se pare k cearta asta nu`si are rostu.... sry k m`am bagat..dar cam asa e...
|
Quote:
Tu nu-ti dai seama ca vb. degeaba? Sunt unii care au impresia ca daca au o masina mai deosebita si au de bagat bani in ea aiurea sunt net superiori celorlalti? Eu, cel putin sunt prea batran sa ma consum pt. o chestie de nimic, care nu are importanta! Eu i-am postat d.p.d.v. al unui membru 4 tuning si el ma ia cu membrii clubului din P. Neamt, care nici macar nu exista!:shock: |
yo unu is satul de certuri ... pana la urma ...este vreun club in Piatra Neamt ??? Lamuriti-ma si pe mine ... k yo unu nu mai inteleg nimic :( ....
|
Quote:
|
si eu sunt de aceeasi parere cu stefan.....
raspunde te rog la intrebare |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:13. |
- Copyright 2026 4Tuning