Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Nova 2.0 16v Turbo (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/30970-dacia-nova-2-0-16v-turbo.html)

mojoOOo 28-04-11 09:04

Re: Dacia Nova 1.8 16v Turbo

A iesit foarte tare

BlueAngel 28-04-11 09:55

=))))))))))))))))))))) E CAPRA RAU !!!!! =)))))))))))))))))

andi_cimpean 28-04-11 14:07

Jantele sunt frumoase, maşina are potenţial, dar parcă vin prea forţat aceste jante...
Nu stau deloc natural...

crazyfornova 28-04-11 15:21

Sfatul meu ar fi sa scapi de aceste jante pe 17 si sa achizitionezi ATS CUP..cum sunt cele de pe loganurile de cupa..:-?

bolidu' 28-04-11 15:40

Alea sunt ATS DTM....

mikafly 28-04-11 17:13

sa inteleg ca nu va place.....si ce daca.....mie imi place...in realitate e altceva....

aleXpeed 28-04-11 17:32

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 4288120)
Alea sunt ATS DTM....

Mai bine zis ATS DTC:D.

andi_cimpean 28-04-11 17:53

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 4288299)
sa inteleg ca nu va place.....si ce daca.....mie imi place...in realitate e altceva....

Cred că toţi cei care au avut ceva de comentat sunt de acord cu următoarele:

1. Jantele sunt marfă;
2. Maşina este un lup în haine de oaie...

Dar ele, împreună, nu prea se pupă.

Dar vorba ta...şi ce dacă nu ne place!:lol:
La tine să placă! Rău n-arată, dar na...ne mai găsim şi noi să comentăm mici chichiţe!

Acum, neapărat să ne arăţi şi nouă un filmuleţ, să vedem şi noi cum trage!

StreetStyle22 28-04-11 18:21

"Ce fain arata" :D

Well it is a trash can..but it's a fast one.

bolidu' 28-04-11 18:43

Quote:

Originally Posted by aleXpeed (Post 4288326)
Mai bine zis ATS DTC:D.

Sau asa...oricum nu Cup-uri..

mikafly 28-04-11 22:59

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 4288362)
Cred că toţi cei care au avut ceva de comentat sunt de acord cu următoarele:

1. Jantele sunt marfă;
2. Maşina este un lup în haine de oaie...

Dar ele, împreună, nu prea se pupă.

Dar vorba ta...şi ce dacă nu ne place!:lol:
La tine să placă! Rău n-arată, dar na...ne mai găsim şi noi să comentăm mici chichiţe!

Acum, neapărat să ne arăţi şi nouă un filmuleţ, să vedem şi noi cum trage!

Eu tot nu inteleg ce nu va place la jante?.........sunt prea mari?....sau masina e prea gunoi pt jantele astea?....eu zic ca se pupa numai bine.....o mai las din suspensie mai jos un pic...nu mult....si ii mai umflu aripile......si cred ca se regleaza perfect.In orice caz mie imi place cum arata....
Astazi am inceput lucrul la amortizoare......maine sper sa fie gata....pe urma frane.......unghiuri de fuga.....diverse bla bla

micutu11 28-04-11 23:09

dak o mai lasi putin de spate o sa fie......VIS
bafta in continuare!!

Dennis_TL 29-04-11 06:44

pune ma misule capace de etrier bamboo rosu brum...polish la jante , polish la aripi si 2 sticle de ulei de frana pe caroserie, ba masina e rats on cocaine style pachanga. rupe steriletu in tine cand esti la volan, ce conteaza cum dau jantele? asta a pus prezoane de chiulasa la roti numai sa puna rotile pe pozitie , e bolnav mentalistic. masina asta fura curent rau, sper sa o dovedeasca si pe pizta.
dc o mai lasa putin o sa fie super vis... ca o sa fie singura masina cu juma de spira de arc..de fapt pune-i raportor pe spate..oricum intrebarea era..ce culoare o faci ma in talon. hai pa , sa o porti sanatos.
p.s si pune un film cum trage...facem azi ca tot trebuie sa tragem masinile alea 2...aduc eu sufe ca am vreo ..400 ..stii tu

mikafly 29-04-11 09:14

Quote:

Originally Posted by Dennis_TL (Post 4289516)
pune ma misule capace de etrier bamboo rosu brum...polish la jante , polish la aripi si 2 sticle de ulei de frana pe caroserie, ba masina e rats on cocaine style pachanga. rupe steriletu in tine cand esti la volan, ce conteaza cum dau jantele? asta a pus prezoane de chiulasa la roti numai sa puna rotile pe pozitie , e bolnav mentalistic. masina asta fura curent rau, sper sa o dovedeasca si pe pizta.
dc o mai lasa putin o sa fie super vis... ca o sa fie singura masina cu juma de spira de arc..de fapt pune-i raportor pe spate..oricum intrebarea era..ce culoare o faci ma in talon. hai pa , sa o porti sanatos.
p.s si pune un film cum trage...facem azi ca tot trebuie sa tragem masinile alea 2...aduc eu sufe ca am vreo ..400 ..stii tu

Deci cel mai "fuckedup" comment ....de la cel mai ...fuckedup om.......rats on cocaine....Esti unic bratuha...

Urban_Racing 29-04-11 12:57

Congrats si spor la treaba , jantele sunt f frumoase si ar da f bine daca ar fi un 15 sau maxim 16 , si ar fi si mult mai practice si cred ca asta te intereseaza mai mult decat cum arata. Bafta in continuare!

mikafly 29-04-11 20:20

Quote:

Originally Posted by Urban_Racing (Post 4290276)
Congrats si spor la treaba , jantele sunt f frumoase si ar da f bine daca ar fi un 15 sau maxim 16 , si ar fi si mult mai practice si cred ca asta te intereseaza mai mult decat cum arata. Bafta in continuare!

Am vrut initial 16...dar...mi-a iesit 17 in cale......si love at first spin...deci....we live hapily ever after.O sa se vada mai tarziu ca nu e asa de capra....si nici fortata.....asteptam sa fie gata suspensia...si vedem pe urma...

b08ygs 29-04-11 20:28

Degeaba ziceti ca dau urat rotile pe masina, daca masina o sa fie la aceeasi linie cu pamantul, aripile putin umflate or sa dea chiar foarte misto pe masina:D

Ai putea sa speli si tu masina, zici ca ai fost cu ea la arat:lol:

Suspensia o sa aibe aceeasi inaltime spatele fata de fata?? Sau o sa o lasi putin ridicata de spate? O sa arate foarte misto daca ar fi egala....

mikafly 29-04-11 21:00

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 4291181)
Degeaba ziceti ca dau urat rotile pe masina, daca masina o sa fie la aceeasi linie cu pamantul, aripile putin umflate or sa dea chiar foarte misto pe masina:D

Ai putea sa speli si tu masina, zici ca ai fost cu ea la arat:lol:

Suspensia o sa aibe aceeasi inaltime spatele fata de fata?? Sau o sa o lasi putin ridicata de spate? O sa arate foarte misto daca ar fi egala....

va fii egala fata cu spate...sper....e murdara de la probe....ca nah....se ridica praful :P

ct02ypv 15-05-11 01:46

1 Attachment(s)
La multi ani domnu` Mihai! Uite o poza de la garaj din Navodari...

mikafly 15-05-11 02:51

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ct02ypv (Post 4325464)
La multi ani domnu` Mihai! Uite o poza de la garaj din Navodari...

Merci mult pt urare.Deci......dupa un drum de 250 de km .....pot sa ma declar multumit de felul in care se manifesta masina....ma refer strict la partea de motor.......la celelalte capitole se prezinta....jalnic....mai sunt multe chestii de pus la punct...o vorba auzita asta seara "Motoru trage de rupe....dar asta e cea mai deselata caroserie pe care am vazut-o!!!" citat Gaboi.....
In 250 de km am avut destul timp sa imi dau seama cum merge ,am avut si o intalnire cu un LandCruiser V8......trista pt el...de fapt foarte trista...la fel cum a fost pt mine intalnirea cu un Cielo...pe care nu l-am putut ajunge...din cauza drumului care era praf.Pe scurt ,distractie maxima...caterinca....si cola

StreetStyle22 15-05-11 06:39

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 4325478)
Merci mult pt urare.Deci......dupa un drum de 250 de km .....pot sa ma declar multumit de felul in care se manifesta masina....ma refer strict la partea de motor.......la celelalte capitole se prezinta....jalnic....mai sunt multe chestii de pus la punct...o vorba auzita asta seara "Motoru trage de rupe....dar asta e cea mai deselata caroserie pe care am vazut-o!!!" citat Gaboi.....
In 250 de km am avut destul timp sa imi dau seama cum merge ,am avut si o intalnire cu un LandCruiser V8......trista pt el...de fapt foarte trista...la fel cum a fost pt mine intalnirea cu un Cielo...pe care nu l-am putut ajunge...din cauza drumului care era praf.Pe scurt ,distractie maxima...caterinca....si cola

Motoru trage de rupe....dar asta e cea mai deselata caroserie pe care am vazut-o! - Asa si trebuie...sa fie sleeper domle. Desi o cam tradeaza intercoolerul..si gaura din capota..da nu'i bai..zici ca e diesel de pe Logan. :))

b08ygs 15-05-11 09:23

Vad ca ai rezolvat problema suspensie, arata mult mai bine asa:D dar tu nu prea speli masina nu? Ca de fiecare data cand o vad in poza e plina de praf si namol:lol: oricum felicitari pentru munca depusa:)

Va fi prezenta la legalele de la Tulcea?

sRn- 15-05-11 09:34

Am vazut undeva ca o dezmembrezi ?:(

mikafly 15-05-11 10:27

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 4325691)
Vad ca ai rezolvat problema suspensie, arata mult mai bine asa:D dar tu nu prea speli masina nu? Ca de fiecare data cand o vad in poza e plina de praf si namol:lol: oricum felicitari pentru munca depusa:)

Va fi prezenta la legalele de la Tulcea?

Dap....sigur va fii prezenta la legalele de la Tulcea,doar stau in Tulcea nu? :P Suspensia trebuie refacuta,deoarece nu a iesit chiar cum mi-am dorit....mai am de schimkbat niste bucsi....niste capete de bara...de facut o geometrie...si o tinichigerie.Masina nu o spal pt ca praful si namolul acopera "marile" si "multele" imperfectiuni de pe toata caroseria.
Quote:

Originally Posted by sRn- (Post 4325715)
Am vazut undeva ca o dezmembrezi ?:(

Cat despre dezmembrat.....cred ca ai vazut gresit...

andi_cimpean 15-05-11 14:00

Îmi retrag vorbele, în privinţa jantelor:D

Mi se pare că arată criminal...cel puţin în astea două poze...

Când numim caroseria ca fiind deşelată, te referi la faptul că aşa este în general de Nova/SN?...sau că ai probleme de rugină?

Acum că ai aşa dihanie de motor pe ea, te-ai gândit şi la un rollcage?

catalanu 15-05-11 15:03

Quote:

Originally Posted by StreetStyle22 (Post 4325518)
Motoru trage de rupe....dar asta e cea mai deselata caroserie pe care am vazut-o! - Asa si trebuie...sa fie sleeper domle. Desi o cam tradeaza intercoolerul..si gaura din capota..da nu'i bai..zici ca e diesel de pe Logan. :))

Poate sa fie sleeper si fara sa arate ca un gunoi. Sa fie stock la exterior si ajunge.

mikafly : super ce ai facut cu motoru , dar ocupa-te serios de caroserie si fao cap coada daca o faci

mikafly 15-05-11 18:07

Dupa cursa de la Tulcea de pe 29 mai.....masina va intra la tinichigerie totala....vopsit...sudat roll bar.....si alte acareturi.Pana atunci ramane asa cum e.....de luni intentionez sa ii schimb tot ce inseamna articulatii....directie.....burdufe.....eventual si o pompa noua de frana.Si cam atat.

Dennis_TL 15-05-11 18:16

acum...ca tot a trecut rodajul, ma faci o tura la peste 5900 ture? de fapt, nu vreau ma..urasc copacii, urasc ecologistii si pisicile negre. iubesc mersul pe jos

nosturbina 15-05-11 19:00

Daca imi zici ca ai fost in bucuresti week-endu asta imi tai venele in direct la OTV

mikafly 15-05-11 22:46

Quote:

Originally Posted by nosturbina (Post 4326782)
Daca imi zici ca ai fost in bucuresti week-endu asta imi tai venele in direct la OTV

Nu e nevoie sa iti tai venele.....pt ca nu am fost la Bucuresti...am fost la CT.......am si zis ca am facut 250 km.....adica dus-intors.....pana la Bucuresti sunt 280 numai dus.

mikafly 22-05-11 14:06

2 Attachment(s)
Are si unghi de fuga.....cica....si un mic joc in caseta......in orice caz se comporta bine acum....nu mai are tendinte sinucigase.De luni urmeaza niste mici ajustari la.....timonerie....un burduf de planetara....niste geamuri... o teava....niste gume.... o spalare......poate ii pun si un alt BOV....secvential cica.....si astept cu nerabdare Duminica viitoare ...sper sa iasa show....si distractie.

AlexSpeed 22-05-11 19:45

:shock: banuiesc ca nu o sa te dai cu jantele astea. Spor la lucru si hai cu vicotorie!!!! :!:

mikafly 23-05-11 07:20

Quote:

Originally Posted by AlexSpeed (Post 4343496)
:shock: banuiesc ca nu o sa te dai cu jantele astea. Spor la lucru si hai cu vicotorie!!!! :!:

Ba chiar cu jantele astea ma voi da....pt ca nu am altele...de fapt am...dar nu mai vreau sa investesc in slickuri....sau alte gume.......deci raman astea....stiu ca nu sunt ceea ce trebuie pt o cursa de drag...dar.......imi asum acest handicap.Cum am spus....am optiunea unor roti pe 15....cele vechi....dar nu sunt incaltate.....iar bani de slickuri....am....dar nu vreau sa dau.De-al dreq

b08ygs 23-05-11 13:16

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 4342860)
o spalare.....

Astept poze dupa spalare:lol: aia o sa fie o chestie mult asteptata la masinuta asta

mikafly 23-05-11 21:09

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 4345156)
Astept poze dupa spalare:lol: aia o sa fie o chestie mult asteptata la masinuta asta

Sastii ca nu e nici o diferenta cu ea spalata ....adica arata la fel de gvroaznic.....ba chiar mai rau...ca se vad toate bulelile.....si ruginile...si ciobiturile.....cred ca maine ii voi da o spalatura interior exterior cu pompa.....azi nu am avut timp....am fost ocupat cu suduri la teava care imi tine loc de evacuare.

Bolo_BCD 23-05-11 21:32

Fara laude aiurea iti spun ca este singurul topic pe care l-am citit de la inceput ... si un singur lucru iti zic : BRAVO

Vreau sa ajung duminica doar pt masina asta, sincer.

mikafly 23-05-11 23:26

Quote:

Originally Posted by Bolo_BCD (Post 4346370)
Fara laude aiurea iti spun ca este singurul topic pe care l-am citit de la inceput ... si un singur lucru iti zic : BRAVO

Vreau sa ajung duminica doar pt masina asta, sincer.

Multumesc pt aprecieri.....chestiile de genul asta imi ridica mie nivelul de strress la maxim......deoarece mai am catziva prieteni care isi doresc sa vada un rezultat,au niste asteptari de la masina......iar mie imi e maxim de frica ca am sa ii dezamagesc...ceea ce mai mult ca sigur se va intampla......masina e lot of show....but no go......

Relu_GTT 23-05-11 23:33

ce dimensiune au pneurile ?

e bun ca la nova poti sa umbli fara scut si nu mai atingi avand garda jos, dar la supernova daca renunt la el lovesc catalizatorul ca ala e mai jos decat baia si cutia

mikafly 24-05-11 00:04

Quote:

Originally Posted by Relu_GTT (Post 4346690)
ce dimensiune au pneurile ?

e bun ca la nova poti sa umbli fara scut si nu mai atingi avand garda jos, dar la supernova daca renunt la el lovesc catalizatorul ca ala e mai jos decat baia si cutia

Pneurile momentan au 215 40 17...dar sapt asta se inlocuiesc cu Pirelli P-zero Nero 205 40 17.

Bolo_BCD 24-05-11 23:26

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 4346677)
Multumesc pt aprecieri.....chestiile de genul asta imi ridica mie nivelul de strress la maxim......deoarece mai am catziva prieteni care isi doresc sa vada un rezultat,au niste asteptari de la masina......iar mie imi e maxim de frica ca am sa ii dezamagesc...ceea ce mai mult ca sigur se va intampla......masina e lot of show....but no go......

Nu conteaza ce face, imi place pt ca are draci in ea.

All times are GMT +2. The time now is 03:11.

- Copyright 2026 4Tuning