![]() |
Re: Cauciucuri resapate
Quote:
|
Quote:
id mes : andreidumitrachi la intrarea in tg frumos dinpre iasi este o statie GPL. Ma gasesti acolo oricand |
Quote:
Deci sunt facute in Romania, exportate in Italia/Franta/Germania, si de acolo le aduci? |
NU. Pe ele scrie ca is facute in .... dar intre timp am aflat ca sunt facute in romania. Este vre-o problema? Am fost sincer . Oricum daca iti trimit o anvelopa si scrie pe ea made in italy, te simteai mai bine, nu? Spune daca te pot ajuta cu vre-o anvelopa, ca sa nu facem gargara aiurea pe topic
|
Quote:
185/65/15 IARNA.....? M-ar interesa niste poze cu modelele disponibile. Banuiesc ca se ofera garantie si factura. P.S. Nu te agita atat. Nu obisnuiesc sa fac gargara, dar ma intereseaza amanunte de genul asta pentru ca e in joc viata mea. Poate pe tine nu te intereseaza, insa pe mine chiar ma pasioneaza chestia asta. OK? |
Care costa 165 R 13 de iarna?
Multzumax! |
3 Attachment(s)
Quote:
Primesti si garantie si factura. Referitor la siguranta ta, citeste topicul din urma si ai sa vezi ca sunt descrise multe chestiuni. Am vazut ca ai firma, mai corect mi se pare sa dai un telefon si sa discutam chestiuni despre transport, pret, etc, pt ca probabil nu ai sa doresti doar 2 bucati... Acuma, ca sa demonstrezi ca nu ai facut gargara aiurea, astept si comanda. |
Quote:
|
Cumparat ieri,4x195/65/R15, montat azi :D . Nota 10 vanzatorului. cat despre anvelope, cu timpul le dau si nota. Sa vina iarna :evil: .
|
165/65 R14 , de iarna + pret ?
daca se poate si o poza cu anvelopele, te rog |
Un pret pentru anvelope iarna 2 buc x 215/55/16
De asemenea te rog si un pret pentru transport in Bucuresti |
Quote:
|
Quote:
|
ma intereseaza urmatoarea dimensiune 205/75 sau 80/15 , un pret si poze. vreau profil cat mai extrem .
|
C-uri, normale, sau pt off road?
|
Buna,
ma intereseaza resapate 175/70/14 de iarna. Pret, imagini daca se poate... Multumesc. |
1 Attachment(s)
80 ron
|
Poti sa imi trimiti si mie 2 bucati la Cluj ??
Cu factura ?? |
care sunt cele mai late si joase pt 13''?
|
Quote:
|
Quote:
165/65/13 Restul... Incearca u. Probabil ca vrei 185 sau 205/13, dar, din pacate nici una dintre aceste dimensiuni nu se resapeaza |
Buna,
Sunt interesat de pretul unui cauciuc resapat 205/55 R 16 (V sau H) de iarna. Daca e si o image ar fi super. Multumesc. |
3 Attachment(s)
120 ron bucata
Indice V |
ai ceva de iarna 195 50 15?
|
Nope. Nu se resapeaza din pacate aceasta dimensiune. La primavara sper sa fac rost de 195/55/15
|
255/65/16 offroad profil MT la ce bani Ar fi binevenita o poza Raspuns pe privat ca intru mai rar Am nevoie urgenta ...
|
In principiu se poate, dar, nu sunt carcase de calitate, asa ca... :(
|
salut. cat ma costa 2 cauciucuri all season 205/55/16 ? merci. si transportul pana la constanta???
|
All seanson nu sunt la resapate. Sunt fie de vara, fie de iarna si costa 120 ron indiferent de tip.
|
cat ceri pe 2 cauciucuri 165/70 R14? si ce marca? eu sunt din iasi
|
Dimensiunea pe care o doresti nu o am, dar, pot sa iti aduc 165/65/14,175/70/14 si costa 80 ron
|
salut,ai ceva pe R15,195/60? si cat costa?..ma interesaza 2 bucati de iarna profil v daca ai.
Ai cumva si un magazin? ca as putea sa vin la tine dac vrei |
195/65/15
100 ron Magazinul este in targu frumos |
Te rog zi-mi daca ai pe stoc 215/65 R16 !!!!sunt din Bacau si fac maxim 2 ore pina la Tg.Frumos !!!!!
|
Pot sa te servesc doar cu 205/55/16 la 120 ron, livrare din stoc :)
|
Imi pare rau !Doar dimensiunea 215 /65 R16 este trecuta in C.I. a masinii.Este vorba despre un Land Rover Freelander.
|
de scuter ai ceva? 3.5/10 sau 3/10 ,intreb deoarece un prieten zice ca a luat de la Targu Frumos cauciucuri,poate a luat de la tine
|
Din pacate nu de la mine :(
|
Am nevoie de 4 resapate 245/65/17 si inca 4 x 275/60-65/17.Cat costa si in cat timp le pot avea?Le pot lua eu de la Tg. Frumos. Merci!
Mai mult pe tel. 0741 268634 |
Din pacate nu te pot ajuta cu nici una dintre dimensiunile pe care le doresti. Nu se resapeaza nicaieri :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
- Copyright 2026 4Tuning