![]() |
=)) super tare masina.. ideea e super.. insa.. cum sa pui mai alx`utzule mai spoiler de fatza pe spate ?:) se vede clar.. + ca e putzintel stramb :) oricum .. serios vbind.. respect ptr munca.. e frumusica masinutza
|
1 Attachment(s)
evolutzie...
|
Pun rezultatele ?
Ca oricum nu a mai fost activitate pe aici de 2 zile.. Ce ziceti? |
da da baga mare
|
1 Attachment(s)
comin' at ya! http://tuningtalk.com/forum/images/smiles/kar.gif
|
1 Attachment(s)
imaginea lasa de dorit.. :(
|
adica? :rolleyes2
|
1 Attachment(s)
:) hai sa-l enervam putin ... :)
pai ... ptr un noob ... e nasoala poza.. unghiu si etc. ptr un open minded... e numa buna.. imediat vedeti efectul :)) buna poza wuey ... tekno ... :) atat va arat.... ce iese... va imaginati voi =)) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: BEWARE !!!!! |
3 Attachment(s)
as i was saying.....
|
http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/...ticons6/24.gif
tare ideea :wink: |
:=)): acum intelegi la ce ma refeream cand ziceam ceva nou ?
|
1 Attachment(s)
asta am facut yo az... se poate shi mai bine asha ca datzi bataie :P
|
1 Attachment(s)
:arrow: mereu uit sa pun poza shiet :arrow:
|
daca-mi permiti.. o parere ..
super tare.. bravo mane.. inceci sa urci... bravo bravo.. tine`o tot asa |
Re:
Quote:
|
si piesele de pe neon imi par cunoscute :)
|
1 Attachment(s)
Hello :D
WELCOME BACK CRISS !!! frumos lucrat... gg , Sant0s... tnx Sant0s :wink: :) |
lencerEvo dl tine am luat doar spoilerul ma rog continuarea de spoiler ... nu mai am materiale ...si nu am ce sa ami pun si mai iau si eu ce apuk sry (daca putetzi sa imi trimitetzi si mie nistye poze pe mail([email protected]))
Ms anticipat |
si capota
|
Fratello..... gofuletZ ... ce mama dreaq ma.. e atat de mare netu asta... si tu .... ne ceriu noua poze pe email =))
eu mi-am facut fisier VT(virtual tuning) pus acolo... vreo 2000 de poze =)) am de unde alege jante si tot asa... :) |
pei si santos nu imi trimit si mie niste poze :) pe bune deci nu mai am poze ca am formatat calcu si nu mai am nici o poza:( ma rog mai am cateva !
|
N si U
frate.. ai net prin scoica ? ce dreaq.. GOOGLE POWAH !!!! gaseste-ti ;) eu n-am stat ore ... ? sa caut.. plus ca-mi ia o viata sa-ti trimit pe mail ce dreaq |
1 Attachment(s)
Ajteeeepptt CRITIIIIICIIIIILEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE 8)
|
1 Attachment(s)
yo zic sa-tzi dai demisia... prea tarziu, descalificat :evil:
|
LOOOOL furata de unde tekno ? =)))
|
andrey, you ain't a real playa' http://www.autorally.ro/forum//images/smiles/098.gif http://www.tuning.beastie.sk/autotuning.htm
|
Re:
Quote:
LOL, apoape toti aveti spoileru ala in fata si capota,pre` mi se parea mie ca luceste bine..si ma intrebam \"mie de ce nu-mi iese ..\" :( |
asa cum si lancer evo e un JUMA de ... real playa`.... ;)
faza cu volvo`u n`o uit.. cat traiesc.. acum itnelegi cum e dom` lancer ? |
aia ii bara fatza originala fara crucea din mijloc... :)
bine man... macar el a luat shi a pus pe aialalta... a lucrat.... asta o luat numa poza shi-o trantit numele :poke: shi gata... aaa shi o facut o priza de aer... bethooooooooooon :weirdface |
la o examinare mai atenta o pozei am vazut.
deci merit premiul pt originalitate? :D :oops: ops..mai sunt si altii originali |
:oops: :oops: :oops: mmmmmdaaa.... avetzi dreptate.... am catat cu GOOGLE!!! Totusi nu am luat de pe magicmanu. Asta e... :oops:
|
nu`i nimic.. te iertam .. esti de`al nostru
|
iti mai zic odata santos draga mie mi tot una ca tu copiiezi masina de pe gicamanu.org.... sau de oriunde...eu fac ceea ce fac din placere si nu ma intereseaza cum iti faci tu sau andrei sau tekno sau oricare masina...
p.s. dupa cum ai vazut golftuning a luat in mai multe randuri peise de pe masinile mele si nu am avut nimic de obiectat! daca nu are poza ce te costa sa ii dai o poza doua.. si asa trebe decupate si bla bla....deci tot ii de lucru!!! |
Re:
Quote:
|
Si care eu credeam ca fur mult :P :twisted:
|
1 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol:
eat this ! bine.. golf 5 tractiune spate.. mai greu.. dar.. virtual =)) |
golfu ca golfu da neonu ii stramb tare de tot!!
|
asta e cohones....
e prima icnercare... incearca tu .. poate-ti iese mai bine ;) |
poate da poate nu
da daca nu imi iese nu ma bag... :lol: |
1 Attachment(s)
Salut!!! Sunt nou p'aici!!! :lol: Ce parere aveti????
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:26. |
- Copyright 2026 4Tuning