![]() |
Re: E30 - B.30.BEU
frumos rau de tot ursu si mai ales culoare :x
|
Quote:
Chiar mi-ar face placere sa vin dar nu am cum ptr ca sunt plecat din Bucuresti! Poate data viitoare. |
3 Attachment(s)
acelasi urs cu alta blana !!!!:lol:
|
game over |
Frumos !
|
Quote:
|
doamne incredibil cat de bine poate arata,in visele mele exact asa arata ursuletu :X:X:X sa ai mare grija de el ca iti merita toata atentia si sa ne ti la curent cu updateurile
|
Fara doar si poate , e unul dintre cei mai mai superbi ursi.. nu ma omor dupa ursi dar asta e chiar frumos .
felicitari , si ai grija iarna asta , daca tu mergi atent , altii nu , si ar fii pacat sa ti se duca munca intr o singura zii... Mai ales ca asigurarile nu mai platesc acum... EDIT: de ce ai revopsit o? |
4 Attachment(s)
Se pare ca Razvan mi-a luat-o inainte cu pozele,merci man!
Cateva poze si de la mine: :) :) :) |
Quote:
Apropo Ionut, pe la Breaza cand mai treci, dam o tura cu Sultz!!8) |
8 Attachment(s)
Quote:
Sincer nu stiu cu cine vb(sunt deja la Breaza)!:) Masina a mai primit azi 3ceasuri Greddy+Remote Control Unit Si inca cateva poze: |
Superba masina!Personal...nu ii gasesc niciun defect
Felicitari proprietarului! |
Re: BMW E30 1988 325i
Quote:
ceva de pe la inceput :lol: |
Quote:
Masina a fost revopsita din cauza ca la cat s-a lucrat la masina s-a mai zgariat in unele locuri si plus ca am mai avut cateva defecte si decat sa fac retusuri am preferat sa o revopsesc integral dar o culoare putin diferita :)! Ma bucur ca va place masina,arata asa datorita lui: RUSU(SERUS,unde a fost vopsita) iar restul a fost facut de RAZVAN NHT la EXELIXIS! |
4 Attachment(s)
Tin sa te felicit si aici Beu-le pentru masina, un mic update la pozele facute de mine ieri.
|
mama ce fata are razvan:lol::lol::lol::lol:
e tipla masina...felicitari BEU.... |
Quote:
Merci mult de poze,sunt f tari! |
doamnee cum arata masinuta asta... :X :X :X dementiala, felicitari!!!
|
mda ce sa zic, nasoala :))) am vazut-o si live nu e domne ca-n poze :))) pozele sunt trucate in photoshop =)))) diseara ma duc sa o iau de la garaj ink e pe numele meu :)))))))) si numerele mele , dar mai fac un apel si aici SCHIMBA-I SEMNALELE DIN BARA :D in rest nimic :D
|
4 Attachment(s)
Masina a scapat si de RAR:
|
Bravo, acum bag'o la hibernare!
|
Quote:
|
Quote:
|
de ce nu.....daca sint 16 se si omologheaza......
si banutzu face legea....:)) |
Quote:
Dap a trecut cu toate de rar fara nici o problema! Iar rotile sunt pe 18''............. :) |
Quote:
La RAR nu se uită, la indentificare decât la serile de la motor şi cam atât, scurt şi la obiect să le dai taxa şi pa. La Itp te caută şi in cwr dacă nu prezinţi certificatul cu o foaie de "plastic" în el ;).Cert e că se rezolvă şi una şi alta ;). Mă uit şi nu îmi cred ochilor să văd maşina ex a lui Mate cât de ţiplă a ajuns, Felicitări şi aştept să o văd Live :-P |
foarte tare masina,dar schimbai si tu semnalele alea portocalii.
felicitari pt masina |
superba masina Beu-le :D :D felicitari :D
|
Quote:
|
Merci mult si ma bucur ca nu imi place doar mie :)
Masina a primit si numere noi: B.31.BEU apropo:LA MULTI ANI si SARBATORI FERICITE |
Felicitari frate...este foarte frumoasa.....pe mine ma intereseaza ce va avea sub capota?!?!
|
o fi turbo.....o fi aspirat.....asteptam ca nu avem incotro
felicitari BEU!!!!! |
Quote:
Momentan este 2,5 24v non vanos aspirat, Urmeaza cat se poate de curand sa devina turbo! |
frumos urs,mai pune poze cu el ca e placut ochilor :D
|
sal del beu frumoasa chestia asta sa vii sati dau cei lipseste capace la bara de spate ti le dau cadou :D
|
cu riscul de a-mi pune forumul in cap...mie nu imi prea place cum dau farurile.......
e doar o parere....... in rest ....piesa........;) |
2 Attachment(s)
foarte misto masina ta...sa ai grija de ea,iti pun si o poza cu un eleron care cred ca te-ar coafa,dupa vechiul meu urs,,,daca te intereseaza ti-l dau pt ca masina mea actuala este de 90 cu 4usi si nu da bine pe ea:( este original
|
La multi ani Ionut !
|
La multi ani BEU-le !!!!
|
4 Attachment(s)
Va multumesc mult ptr urari...........!!
Masina a mai primit: D2 Racing 8 Piston Brake Front Kit(330mm Rotor) ,care acum astepta sa fie montate :) :) :) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:01. |
- Copyright 2026 4Tuning