![]() |
Re: oltcit club(furia rosie)
mi se pare mie sau cel alb arata binisor....dc remat ? 30 mil ? avans pt o masina noua ?
|
Quote:
|
important e ca u castigi din asta :) cutie 5 vit.... frane la cv, cam tot ce vrei.
|
Quote:
|
Quote:
|
bara spate, daca e sanatoasa... aia de metal :\
jante am superbalon de dacie... cu flanse rm... 175 si 165, cred ca o sa pun 185, daca gasesc... cica din astea avea masina inainte pe ea :| si a facut pana ala dinainte :) |
tu chiar vrei sa pui 185 pe jante de dacie? cred ca nu te-ai rasturant de mult..
|
Quote:
|
pe unde scuipa ? nu ti se mai plafoneaza la 4500 ? :-P
|
Quote:
|
acu i-am schimbat aprinderea..si nu am facut teste daca se mai plafoneaza..Gabi am facut o intoarcere pe aeroport si a aruncat pe la bushon o galeata de benzina =)) =)) =))
|
Pai sa intelegem ca e cam nervoasa....;)Stiu ca si eu am oltcit si vreau si eu sa il bag putin in tuning...
|
Quote:
Gabi sa inteleg ca masina mea face parte din acel 1% ? :) |
Cum sa se rastoarne ca eu cred ca se aseaza mai bine cu 185 nu e normal cu cat e mai lat cu atat e mai stabil nu?
|
ba da,dar depinde si de janta
nu poti pune cauciucuri prea late pre jante inguste ca devine periculoasa treaba |
pe jantele de dacie superbalon cel mai mine sta un cauciuc de 175 ..........
|
Quote:
|
sunt dar sunt facute pentru 165
in fine,am inteles ca merg dar mi se parea exagerat 185..dar daca ziceti voi e ok :) |
4 Attachment(s)
poze de azi...m-am trezit la 9 sa o termin sa ajung la intalnire...cine mai era ca mine..pe ninsoare si pe ger sa repare la masina :)) :lol: :lol:
de cand i-am pus aprindere electronica de franta trage de rupeeeee...nu se mai plafoneaza...zilele astea urmeaza sa ii schimb uleiu de rodaj si o sa pun niste filmulete cu ea in actiune >:) :devil: |
cat ai dat pe aprindere?
|
2 bastoane
|
unde a avut loc intalnirea? marpha oltcitu bafta in continuare si asteptam filmuletzele alea. oltcit cool
|
ma nepoate trimite si mie pozele...sau pune-le pe toate pe celallat forum ;)
|
2 Attachment(s)
geo vezi ca le pusei si pe theadu meetong oltit..da oricum dami un buzz cand intrii pe mess...si o mica filmare cu o prosteala de-a mea :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
ce mã enerveazã ãstia fãrã spoilere pe spate :D:D:D:D
|
clubu de oltcitari fara bara pe spate te saluta :lol: :lol: :lol:
|
ma abonez si eu ... am minute incluse? :)
|
Quote:
|
apropo laure incearca sa pui si u filmele alea din nou k nu merg alea cu ''prosteala ta'' nu cred k sunt prosteala dar incearca sa le pui si sa mearga de data asta
|
da marfa filmele da cum ai facut ai tras frana de mana
P.S. nu rade ca ma tenteaza si pe mine |
Quote:
|
man cum fak sa vad si eu filmele astea k le salvez si nu-mi merg si am codecuri tot tot tot instalat cum le vad si eu? pls pls
|
Quote:
|
nu-l am dar pot sa te rog ceva laure da-mi si mie id-ul tau de mes pe privat si asa mai vb si noi si ma mai ajuti si pe mine ma mai sfatuiesti si pe mine cu oltcitu meu si imi trimiti si mie vlc player pls
|
Quote:
|
ma laure ma ce dracu ma ma id tau il dai public ma sa se duca maine copii in fata blocului sa se laude care id cui are :D:D:D ai ma laure ma ii rupi inima baiatului cum nu ai vlc player ma luare ma ntz ntz ntz pai se poate :D:D:Dnu isi mai face baiatu acu oltcitu daca u nu ai vlc player ... gata ca sarii calu avusai doar chef de ras cu astea cum sa le zic ... hmmm ... bagatori in seama care vor pareri despre masina la care nu o sa lucreze niciodata
|
dak u zici asa cum vrei eu zik sa nu mai iau dupa tine si sper sa muncesc mult si sa iasa ceva frumos
|
iti trece dupa o ora doua de munca, dupa ce ti se mazgalesc degetele de ulei si faci bataturi la mana de la frecatu bari ca sa nu fie in valuri ... sa mi-o arati si mie ce iese da sa ii pui capace simple nu cu spinnere si doar bile de foc nu si nike sau boss pe luneta ca atunci imi dai clasa si ma bag in pamant de rusine...:D:D:D:D:D sorry de off-topic da nu m-am putut abtine
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:37. |
- Copyright 2026 4Tuning