![]() |
Re: Modificari la bordul Daciei
2 Attachment(s)
Da sunt doua bord-uri diferite ca sunt de la doua masini diferite
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Uzina Dacia n-a făcut niciodată risipă de materiale, aşa că orice planşe de bord rămase pe stoc, au fost montate pe maşini, chiar dacă erau inventate altele deja...
Cred că în '91 a apărut modelul CN1 (faruri dreptunghiulare) ele ieşind de pe poarta fabricii cu următoarea planşă de bord! Attachment 1910814 |
Quote:
|
Citeşte mai cu atenţie ceea ce am scris!
Posturi constructive, nu doar să discutăm discuţii! |
Prima Dacie din pozele acelea a fost a mea , si a doua a fratelui meu ;)
|
5 Attachment(s)
90% este gata :D
|
Quote:
|
Lumina e slaba ca ledurile erau alimentate cu 6V nu 12V cat trebuie normal ;) (mi s-a ars transformatorul de 12 V :)) )
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Momentan nu se vad clar cifrele din cauza ca firele modulelor de leduri din spate nu sunt asezate si stau imprastiate in spatele cadranelor + ca lumina este la 6V.Se pare ca va mai dura pentru ca am descoperit ca indicatorii de apa si ulei sunt defecti si va trebui sa refac treaba indicatorilor,cu ocazia asta mi-a venit alta idee :D
|
Quote:
|
Quote:
Ceasurile celelalte tineti-le ca le facem si pe alea si le dam la cineva nevoias ;) |
6 Attachment(s)
m-am apucat si eu de treburi
se pare ca un imprimat simplu pe hartie adeziva nu e suficient... cand sunt luminate se vede lumina si prin partea neagra... acum am trimis un mail sa vad cat ma costa un imprimat pe autocolant care sa permita lumina sa treaca numai pe unde trebuie haideti cu pareri... |
Ai putea folosi 2 colante de hartie suprapuse si nu va mai trece lumina decat pe unde trebuie ;)
|
astept raspunsul dar se pare ca astia care se ocupa cu imprimarile nu prea stiu sa citeasca mailuri... o sa ii sun azi...
va tin la curent |
astia cu imprimarile sunt mai inapoiati decat credeam...
nu imi da nici o solutie.. am imprimat de 2 ori pe o coala si o sa mai lipesc inca un strat sub ea ca sa treaca lumina pe unde trebuie... asta ramane sa fac in weekend... |
3 Attachment(s)
Asa arata bordul meu
|
si bordul care-l vezi in poze... pe care eu lucrez... e la fel ca al tau... alb.. si aceleasi ceasuri... exersez pe el... e pe post de cobai...
|
3 Attachment(s)
Mai incepem un bord unu e gata :D
|
4 Attachment(s)
un filmulet cu ceasurile lui GML.sunt gata.Merge si reglajul intensitatii luminii,lumina este mult mai puternica dar telefonul meu filmeaza mai naspa.
|
Quote:
|
Quote:
|
Cosmin nu ti-am mai trimis ca mai aveam un set si i-am promis lui Ingerasul un set de ceasuri,dar o sa mai fac cateva modele in curand pe autocolant.
Sonny ceasurile sunt pentru Ingerasul nu este versiunea finala doar am facut o proba sa ii arat daca ii place albastrul.Si la el va fi cu ace luminate cu rosu si cadranele cu albastru,modelul simplu. |
Quote:
|
ce e rosu va aparea cu rosu ce e alb va aparea cu albastru :D
|
12 Attachment(s)
ma bag si eu in seama pe aici
|
superb... :).. imi plac ceasurile alea... m-am razgandit si eu in privinta modelului... si asta imi place...
ps: am batut apropou` :)) |
1 Attachment(s)
Pentru ca anumite persoane sunt invidioase si vor sa tina totul doar pentru ele atasez o poza ceruta de mai multi.Daca ave-ti alte idei spuneti-mi si voi face si alte modele de ceasuri pentru fiecare ce si cum vrea ;)
|
BlueAngel
urmeaza sa-ti facem statuie... |
ia spuneti-mi si mie, cum pana mea scot ceasurile cat mai usor dintr-un bord cn?:D am 2 becuri arse dintre alea 3 verzi, deasupra, care ilumineaza ceasurile! pe la sigurante, nu imi intra mana sa scot becul sa il schimb, si nu prea vreau sa scot tot panoul din fata, unde sunt butoanele,etc etc! pot sa desprind din cele 2 sigurante ceasurile, si sa le scot atata inafara, cat sa schimb becurile???multumesc!;)
|
Quote:
|
eu unu nu l-am desfacut pe al meu... dar urmeaza...
fara toata rama aia de bord data jos adica 2 suruburi sub scrumiera... 2 in fata ceasurilor de bord partea de jos... si cablu de kilometraj desfacut nu o sa reusesti... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|