Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Masina mea VW Passat B6 Variant (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/280744-masina-mea-vw-passat-b6-variant.html)

westsideracer 28-03-13 20:11

Re: Masina mea VW Passat B6 Variant

Nu pot sa ma pronunt in privinta service-ului unde ai avut masina,dar intre timp am mai vorbit si eu in stanga si in dreapta si am inteles ca e absolut normal sa fie diferentele alea,pt ca nu sunt uzate nici piesele si nici cauciucurile identic si pe stanga si pe dreapta,deci nu ar fi o problema asta...dar in cazul tau,daca zici ca nici volanul nu sta drept,tind sa cred ca ceva e in neregula...:???:

Gode 28-03-13 20:22

pai si sa iti mai zic ceva :D
Avem asa
Capete de bara noi TRW , Bielete antiruliu noi Moog, arcuri noi FK , telescoape aproape noi , cauciucuri noi NANKANG NS II , :))(fata spate)

ovidiu89 28-03-13 21:04

Daca iti sta volanu stramb nu is facute bine. Si eu dupa ce am montat suspensia sport imi statea volanu stramb si dupa unghi a stat drept

B-99-SAA 29-03-13 18:48

Chiar daca sunt anvelopele uzate sau bucsaraie ceva.... volanul ala trebuie sa stea drept! :)

bbbogdannn 29-03-13 20:40

Eu stiu asa: daca ai cauciucurile cu grade diferite de uzura (ma refer diferentele dintre cel din stanga si dreapta) sau e unul mai greu decat celalalt, trage masina intr-o parte, dar volanul trebuie sa fie drept. Asa a fost situatia cand am mers sa fac unghiu la Sharan la taicamio, am constatat ca statea intr-o partre dar si tragea dreapta destul de tare, am mers sa il fac iar si apoi a stat volanul drept dar tragea cam tot la fel de tare dreapta.. La mine la opel e aceeasi situatie, sta perfect drept dar trage putin in stanga

daniel78 29-03-13 22:35

frumos passatul

Gode 29-03-13 23:57

Da EXACT ASTA VOLANUL TOT TREBUIE SA STEA DREpt si nu are voie sa traga stanga dreapta dupa ce ii faci unghiul ca doar deasta platesti ! si inca ceva cum sa spui ca daca ai suspensie sport masina tot iti mananca gumele :-| pai si la porsche sau eu stiu ce marca care e sport ii mananca anvelopele din fabrica?:))) maine ma duc peste ei !

bbbogdannn 30-03-13 00:42

Quote:

Originally Posted by Gode (Post 5420097)
Da EXACT ASTA VOLANUL TOT TREBUIE SA STEA DREpt si nu are voie sa traga stanga dreapta dupa ce ii faci unghiul ca doar deasta platesti ! si inca ceva cum sa spui ca daca ai suspensie sport masina tot iti mananca gumele :-| pai si la porsche sau eu stiu ce marca care e sport ii mananca anvelopele din fabrica?:))) maine ma duc peste ei !

:lol::lol: asta au zis-o ca sa dea vina pe tine, ca de ce TI-AI PUS SUSPENSIE SPORT BA ROMANULE?! :chainsaw:

leon. 30-03-13 02:05

Quote:

Originally Posted by Gode (Post 5420097)

dute ca si eu am fost de doua ori si de fiecare data acelasi rezultat (doar de-aia iti dau oamenii garantie, dar la ei garantia se bazeaza pe ARE MASINA VREUN DEFECT) bafta ;)

Allynush 30-03-13 12:23

Cei mai prosti aia de acolo , doar numele au ramas de ei ...

Gode 11-04-13 14:13

1 Attachment(s)
Ce ziceti baietii ar merge puse la mine pe spoiler side marker lights ca cele de gti ? este doar o idee, poate o punem si in practica :D

conty one 11-04-13 15:07

inainte sa pui in practica treaba cu side marker lights, roaga pe cineva care se pricepe sa-ti fac cu vt sa iti faci o idee :).. bafta

bbbogdannn 11-04-13 22:15

posteaza o imagine buna cu masina, dar din fata, si iti editez eu niste side marker lights

Gode 12-04-13 08:45

pai cred ca ar trebuii si din laterala , fac azi cateva poze :D

Gode 12-04-13 19:55

4 Attachment(s)
gata si pozele dupa un mic detailing si ceara :D , sunt cam multe dar nu am stiut ce sa aleg :D (scuze )

Gode 12-04-13 19:55

10 Attachment(s)
partea 2 :)))

Gode 12-04-13 20:00

10 Attachment(s)
partea 3 :)) si gata :D

Alex4u 12-04-13 21:58

Deci masina asta este impecabila o am ca si wallpaper pe desktop. Sa ai mare grija de ea ca este printre cele mai frumoase B6 variant din tara:!:

Mirel1919 12-04-13 22:10

Arata beton! Ce imi place albu..sa ai noroc de ea.

tabokubmw 12-04-13 22:13

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5437522)
Arata beton! Ce imi place albu..sa ai noroc de ea.

+1...

dydy-andrey 12-04-13 23:11

E nebunie curata masina asta !!

Devu 12-04-13 23:16

E alba...e perfecta...e blana...e ce trebuie.
She's the truly God.
Felicitari.

Gode 13-04-13 01:17

Va multumesc mult de aprecieri , sper sa reusesc si cu spoilerul de spate , am vorbit cu cineva sa vad daca imi poate face una la fel ca cea de R36, nu am gasit nimic sh la un pret bun...

vinyl 13-04-13 02:10

Ce dimensiuni ai la anvelope?
Eu am 225/40/18 pe fata si 235/40/18 spate. Pe spate e ok, insa pe fata as pune 205 sau 215....

bujuKYL 13-04-13 05:35

absolut superb!!!

Gode 13-04-13 08:11

215/40/18 fata , 225/40/18 spate , sunt foarte ok astea , vroiam de mult timp sa imi pun 215 pe fata mi se pare diferenta enorma fata de 225 :D

vinyl 13-04-13 14:01

Diferenta enorma...privind ce? Felul in care trage motorul? consumul?
A mea e greoaie cu jantele astea...cu toate ca nu ma face de ras....nu trage cum ar trebui sa traga...

Gode 13-04-13 21:14

La servo in primul rand , si la tras nu mi se pare mare diferenta .... la consum sa zic un maxim 0.2 0.3 % :-?? cel putin asa am sesizat eu :D

Mie imi place mult de tot pe fata cum se vede din botul masini buzita aia de la jante :D

tazhusky 14-04-13 20:50

Quote:

Originally Posted by Gode (Post 4652515)
Gata si celelalte 2 jante.... insa din pacate in timp ce masina mai asteapta cateva zile pentru inscriere are parte de surprize neplacute in parcare... ieri dimineata am gasito stearsa pe bara din spate...respectivul macar putea spune vezi ca ti-am lovit masina .... dar asta este tara noastra.... iar noaptea in lumina se vede infundatura pe bara ... proabil ca a infundat-o cand si-a revenit iar pana sa o vad eu si-a revenit si a ramas doar urma unde a fost indoita. Asta este acum nu mai e nimic de facut decat sa refac prelungirea barii de pe spate...

salut,in primu rand as vrea sa te felicit pentru gust si pentru masina! desi mie nu imi plac masini asa kombi,a ta este super frumoasa! as vrea sa te intreb cum ai imbracat prelungirile de bara alea din plastic negru in folie?pentru ca eu asa stiam ca folia pe plastic nu tine prea mult...mam interesat pentru ca si eu as vrea sa o imbrac la culoarea masini :).si a 2a intrebare daca nu te superi,la stopuri ai folosit lac normal plus un pic de vopsea neagra?eu mam gandit sa fac lafel dar la sfarsit sa dau un strat de lac simplu peste tot stopu pentru protectie. mersi mult si bafta in contionare!

Gode 14-04-13 23:51

Mersi mult pentru apreciere in primul rand , prelungirile prima data le-am avut in colant dar nu rezista mai mult de 3-4 luni mai ales daca este anotimpul ploios (se duc si mai repede) si trebuie sa ai grija si la spalat , e foarte nasol intr-un cuvand ,asa ca pana la urma le-am vopsit , defapt a mai ramas doar cea de pe spate originala , cea din fata e votex si pragurile sunt de R36.
Triplele le-am facut cu lac special pentru triple , te duci la piese auto si ceri lac de triple negru si cu siguranta vei gasii :D

tazhusky 15-04-13 18:27

Quote:

Originally Posted by Gode (Post 5439797)
Mersi mult pentru apreciere in primul rand , prelungirile prima data le-am avut in colant dar nu rezista mai mult de 3-4 luni mai ales daca este anotimpul ploios (se duc si mai repede) si trebuie sa ai grija si la spalat , e foarte nasol intr-un cuvand ,asa ca pana la urma le-am vopsit , defapt a mai ramas doar cea de pe spate originala , cea din fata e votex si pragurile sunt de R36.
Triplele le-am facut cu lac special pentru triple , te duci la piese auto si ceri lac de triple negru si cu siguranta vei gasii :D

aham am inteles :D asa ma gandeam si eu cu prelungirile.

tazhusky 16-04-13 13:31

Mai am o intreabare daca nu te superi :D ,pragurile cum leai vopsit?ai dat cu ceva pe ele inainte de vopsire?leai facut ceva?sau doar leai vopsit si atata? mersi

Gode 16-04-13 19:29

pai eu nu mai am pragurile originale , iar aceastea au venit pregatite de vopsit , pragurile tale si fustele fata spate au niste zimti pe ele asa ca trebuie sa le dai 3-4 maine de fuller (filar) pana cand dispar acei zimti si iti raman fine cand dai cu mana pe ele , le jmilgheruiesti cu jmilgher fin si apa si dupa le vopsesti :D BAFTA!

tazhusky 17-04-13 14:03

aham am inteles :D multumesc mult de tot .bafta in continoare ! salut

bujuKYL 17-04-13 14:23

Gode ma tot mir cand vad ca mai modifici cate ceva la ea, deja e mai mult decat full masina ta:lol:....la un panoramic si airride nu te-ai gandit?:rolleyes28)

vinyl 17-04-13 15:43

Pai cam atat i-ar mai trebui..si ceva la motor..in rest..e bomba.
Poate piele...?

Gode 17-04-13 18:36

Vine asa :
Interior semipiele cu alcantara de sportline
Volan de cc cu, comenzi
Grile de aer cu lumini si aluminiu pe margini
Setu de butoane din interior cu aluminiu
Bara spate de R36 ori fusta de R line
si mai vedem pe parcurs :D

Gode 30-04-13 09:57

1 Attachment(s)
Una mica de la Craiova Drift :D

Mirel1919 30-04-13 10:47

Foarte foarte frumos. Arata bine alb.

conty one 02-05-13 11:56

pacat ca nu avem pe 4tuning functia de " like "...oricum big like pt ce ai facut la masinuta e superba

All times are GMT +2. The time now is 20:36.

- Copyright 2026 4Tuning