![]() |
Re: Masini vazute in Sibiu
4 Attachment(s)
:arrow::arrow::arrow:
|
1 Attachment(s)
ce ziceti? merge?
|
cine si-a batut joc de masina in halul asta?!?!?!?!?!?
|
In fata la continental forum un superb CL AMG(modelul anterior). Avea jante de 65 AMG, plus frane AMG plus interior AMG dar fara inscriptionari. Imi pare rau ca nu m-am uitat la vitezometru daca e gradat pana la 360 ca atunci era clar...
|
a aparut de curand in Cisnadie un ”mic” S8 negru...SB-XX-RAW ....
|
Cayenne-u ala negru l-ati vazut ? Cred ca are kit TechArt pe el :shock:
|
...proprietarul are si el cont aici:D
|
Quote:
|
Este TechArt Magnum, mai mult ca sigur a fost Turbo la origine, poate chiar Turbo S, curios ce performante ascunde acum...
|
There are two performance kits for the Cayenne S, which increase power output of the naturally aspirated V8 engine to 360 hp / 360 PS / 265 kW or 380 hp / 280 kW.
Engine tuning is also available for the top-of-the-line model, the Cayenne Turbo. The TechArt TA 048/T1 tuning kit consists of newly programmed engine electronics and a sport air filter with higher flow rate. Thus equipped, rated power of the turbocharged 4.5-liter V8 engine jumps from standard 450 hp / 331 kW to 510 hp / 375 kW. At the same time peak torque grows to 720 Nm at 3,300 rpm. The TechArt engine department is hard at work developing an even more powerful version. The TechArt TA 048/T3 performance kit will consist of two larger turbochargers, a high-performance intercooler, the TechArt sport exhaust system as well as a redesigned intake manifold. A newly programmed Motronic and a sport air filter complete this tuning level. In this guise the twin-turbo V8 engine delivers 600 hp / 442 kW and a peak torque of 865 Nm. The 4x4 storms from rest to 100 km/h in just 4.5 seconds, on its way to a top speed of 292 km/h. cam asa ceva am auzit ca e ... ultimu paragraf nu stiu daca se aplica si la el |
poti spune si numele proprietarului ??:P
|
Un frumos Aston Martin Vantage a aparut in SB... Un Supercar de lux
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
masina e cu numere de VL, ca si restul masinilor care le are. Daca eu vad o masina de Alba (de exemplu) care trece prin Sibiu, inseamna ca masina este din Sibiu?
|
Daca tot spui stii asa bine ce masini are si ce numere au ar trebui sa stii la ce m-am referit cand am vorbit ... Post-ul era in principal pentru yonysb care poate nu stie asa bine ca tine ce misca in orasul asta .. Cred ca suntem off-topic de mult si mai cred ca nu-si are rostul discutia ;)
|
toata chestea e ca nu stiam ca are domiciliul in Sibiu, credeam ca e din VL. Deci se pot sterge posturile ,daca derajaza.
|
am vazut pe ***********, un GTI negru de vanzare, facut cu ”chesti ” albe
sb-69-jon, stie cineva povestea lui? |
am vazut ieri Aston Martin Vanquish-u pe Spitalelor.superb...
|
Quote:
|
am auzit k sta pe oituz unde e si un porsche model mai vechi alb.
|
Quote:
|
Da stiu GTI-ul ala de cand mergeam prin BV... E acela cu un paintbrush pe el de genu steag... L-am vazut cand era de vanzare la noi in targ si nu de mult in locatia amintita de tine. E dragutza masina dar ptr detalii trebuie sa intrebi probabil pe forumul din BV. In targ parca vroia 21000 sau ceva de genu pe ea.
|
http://www2.***********/html/8/5/7/8/918578.php
despre asta este vb |
GTI-ul ala intr-adevar a avut primul proprietar in Brasov, dupa care a stat mai multa vreme de vanzare la Tess Brasov pana l-a cumparat un anume din Sibiu care l-a tinut putin si l-a pus si el la vanzare. Ca aspect...inca n-am vazut GTI mai urat nici pe net.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Un Jaguar de Hunedoara ...
|
6 Attachment(s)
De prin Sibiu. . .
|
Quote:
|
Ala e Bentley daca nu ati observat. Mai are o tona de crom pe el pe langa cele doua a le lui. Kitch!
|
5 Attachment(s)
TOMMI MAKINEN in teste pe la Curmatura. :shock:
|
Quote:
|
Quote:
|
Dumnezeule mare cat de hidos poate sa fie 300C-ul. Unele gusturi nu o sa le pot intelege vreodata. Existau la dacii croame pe aripi exact la fel. Nici americanii care-s innebuniti dupa crom nu puteau realiza o combinatie mai nereusita pe o masina...
Aproape toti din CRR care au Impreza N14 si le-au pregatit la Tommi Makinen pentru raliu. Prin urmare imi vine greu sa cred ca a venit chiar el in teste la Sibiu. Mai degraba e unul din pilotii Colina in sesiune de teste cu echipament Tommi Makinen... |
http://www.cotidianul.ro/tommi_makin...nia-45694.html Poate asta o sa te convinga.
|
ok, cred acum:-P. Am fost superficial si nu am observat ca si masina are Tommi Makinen Racing pe ea. Si doar atatea poze?
|
Si astea le-am facut pe ascuns. Nu m-au lasat sa fac poze calumea:x
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...50#post1534450 |
E chiar Tommy. L-am vazut in carne si oase astazi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:54. |
- Copyright 2026 4Tuning