Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   TM 24 ADY (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/27893-tm-24-ady.html)

adi.schumi_tm 06-09-08 22:20

Re: Tm 24 Ady

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1735287)
e bine ca ai gasit nici nu imi venea in cap cu carcasa de CD,dar oricum e bine rezolvata treaba.cand e show la timisoara?

Nu stiu cand e show-ul de tuning la Timisoara dar stai fara griji ca te anunt :D nu scapi asa usor

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 1735689)
nu e greu de legat turometrul.are 3 fire(+,-,si inca unul care il legi la minusul de la bobina).

Mersi de informatii...

adi.schumi_tm 14-09-08 20:04

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un sfat despre ce stergatoare sa imi cumpar?ceva bune ca ce am cumparat de prin Metro-real sunt de toata jena,de noi nu sterg bine

BTL-gordini 15-09-08 08:47

Schumi eu chiar acuma mi-am luat stergatoare noi la buc nu la set ,sunt SCT Germany 15lei buc si sunt f.bune,se vede si pe ele ca sunt de calitate.

adi.schumi_tm 15-09-08 10:50

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1754075)
Schumi eu chiar acuma mi-am luat stergatoare noi la buc nu la set ,sunt SCT Germany 15lei buc si sunt f.bune,se vede si pe ele ca sunt de calitate.

BTL ce coincidenta,acum vreo 10 minute le-am montate si eu pe cele care mi le-am luat SCT GErmany dar la 8 ron bucata,dinalea la 15 ron bucata nu mai aveau decat o bucata pt partea dreapta,si nah am zis sa le cumpar sa fie acelasi model.Sunt super faine alea la 15 ron bucata,au o forma aerodinamica dragutza
P.S. Sterg foarte bine nemtoaicele astea parbrizu :D

Speed4U 17-09-08 18:50

3 Attachment(s)
sal draguta masina dar daca mai vopsesti multe piese rosi o sa fie rosie toata,era frumoasa si verde daca ii dadeai barile jos si ii puneai niste jante scapai mai ieftin j arta mai bine dar fiecare q gusturile lui ;)Attachment 645356

Attachment 645357

Attachment 645358

adi.schumi_tm 17-09-08 20:32

[QUOTE=Speed4U;1759701]sal draguta masina dar daca mai vopsesti multe piese rosi o sa fie rosie toata,era frumoasa si verde daca ii dadeai barile jos si ii puneai niste jante scapai mai ieftin j arta mai bine dar fiecare q gusturile lui ;)[QUOTE]

Mersi de sfaturi...nu o sa mai fac foarte multe elemente rosii...maine intra intr-o mica reparatie pe la motor ca vine iarna si am probleme cu ''socu''

StreetStyle22 19-09-08 20:48

salut..frumoasa Dacia am vazut'o prin Tm...dai te rog frumos coditza jos, arata mai bine fara ea si antena aia din spatele coditei..in rest e frumoasa ! bafta

adi.schumi_tm 19-09-08 20:58

Quote:

Originally Posted by StreetStyle22 (Post 1764454)
salut..frumoasa Dacia am vazut'o prin Tm...dai te rog frumos coditza jos, arata mai bine fara ea si antena aia din spatele coditei..in rest e frumoasa ! bafta

Mersi de aprecieri.Antena nu o dau jos pentru ca e pe bune pusa acolo,am tras si fir.Cat despre codita de rechin daca as dao jos acum as risca sa de i-a si vopseaua tot odata cu ea,asa ca mai bine nu ma risc acum,cand voi vopsii masina atunci altfel v-or sta lucrurile,am mai invatat si eu una alta :D

StreetStyle22 19-09-08 21:00

ok spor atunci si bafta ! sa ai grija de ea ! merita

adi.schumi_tm 19-09-08 21:04

Quote:

Originally Posted by StreetStyle22 (Post 1764495)
ok spor atunci si bafta ! sa ai grija de ea ! merita

Mersi,am grija de ea cat pot si in limita posibilitatilor dar de abandonat nu o sa o abandonez niciodata...

adi.schumi_tm 24-09-08 16:52

3 Attachment(s)
Niste poze recente cu motorul...mai sunt multe de bibilit la el dar toate la timpul lor

bolidu' 25-09-08 09:26

imi place capacul de la culbutori si filtrul de aer!:Dvopseste si tu radiatorul ala si alternatorul ca e gazat.;)

BTL-gordini 25-09-08 14:46

Bolidu are dreptate :Dsi poti face multe la motor ca si aspect comercial sa arte bine si cu bani putini.Oricum e curat si ingrijit,asta imi place.;)
Totdeauna mi-a placut ca o masina sa arate bine cap-coada,nu cum fac unii si sunt destui cu referire la exterior doar.:idea:

adi.schumi_tm 25-09-08 15:25

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1775392)
Bolidu are dreptate :Dsi poti face multe la motor ca si aspect comercial sa arte bine si cu bani putini.Oricum e curat si ingrijit,asta imi place.;)
Totdeauna mi-a placut ca o masina sa arate bine cap-coada,nu cum fac unii si sunt destui cu referire la exterior doar.:idea:

Multumesc de sfaturi si pareri.Intradevar degeaba arata o masina bine la exterior daca la interior sau la motor e jegul de 2 degete.O sa-i vopsesc si radiatorul negru din nou pe unde a fost gazat iar alternatorul o sa-l fac gri numa deocamdata nu am spray gri.Am cumparat si coliere noi ca se le schimb pe toate.

As vrea sa cumpar jante de aliaj pentru masina.Ma poate ajuta cineva cu ceva oferte?

ban_dit_nr1 25-09-08 16:16

Frumos adi .. bravo imi place cum ti_a iesit motorul. !!

BTL-gordini 24-10-08 11:08

Shumi ce mai zici?nu ai mai postat nimic la tine pe topic?daca ai nevoie de ajutor,spune si te ajut.

adi.schumi_tm 24-10-08 17:29

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1823991)
Shumi ce mai zici?nu ai mai postat nimic la tine pe topic?daca ai nevoie de ajutor,spune si te ajut.

Deocamdata nu am mai facut nimik la masina inafara de reconditionarea unui electromotor ca sa il am de rezerva.Acum ma pregatesc de ITP,ma gandesc sa-i dau volanul si toba jos si sa le pun pe cele originale.Apoi la altceva infara de intretinere nu ma gandesc decat la jante si putin coborata de fatza masina,in rest deocamdata nimik

mariokynes 24-10-08 20:58

hai k de toba s-or lua la itp da si de volan se iau?

adi.schumi_tm 26-10-08 12:14

Quote:

Originally Posted by mariokynes (Post 1825140)
hai k de toba s-or lua la itp da si de volan se iau?

Din cate stiu eu se leaga si de volan,si de asta am zis sa il schimb ca sa nu se lege si de ala ca de multe alte chestii se pot lega

adi.schumi_tm 24-12-08 12:38

4 Attachment(s)
Am trecut si de ITP cu masina in starea in care e ( cu toba si volan sport )
Daca tot e luna cadourilor masinutza mea a primit mai multe cadouri,insa nu am poze cu toate:schimbator de viteze TypeR cu leduri albastre ( de la prietena mea ),lanturi de zapada,cauciucuri de iarna America,alte articole pt iarna pe care nu are insa rost sa le enumar.Pe langa toate astea masina a mai primit un cadou pe care il astepta de foarte mult timp:un set de jante de aliaj CMS 2 in 3 prezoane.Poze cu schimbatorul primit cadou de la prietena :

AG-20-MCA 24-12-08 12:46

un cadou discret si frumos;) Asteptam cu nerabdare sa vedem cum ii sta cu jentile:D

adi.schumi_tm 24-12-08 13:05

Quote:

Originally Posted by AG-20-MCA (Post 1939717)
un cadou discret si frumos;) Asteptam cu nerabdare sa vedem cum ii sta cu jentile:D

Multumesc...O sa vina si jantele montate pe masina insa prima data mai trebuie sa cumpar 2 cauciucuri de vara noi si bineinteles sa vina caldura a de acum inainte masina va avea jante de aliaj cu cauciucuri de vara pt perioada calda a anului si jante de tabla cu cauciucuri de iarna pt perioada rece a anului.

Sarbatori fericite tuturor si sa aveti parte doar de fericire si cat mai multe satisfactii din partea masinilor.Craciun fericit si La multi ani ! si multi kilometrii !!!

mariokynes 25-12-08 10:38

Sarbatori Fericite tuturor bafta Adi in continuare daca nu sunt indiscret de unde sunt jantele si cat au fost ca nu gasesc... ms si drum intins...;)

BTL-gordini 25-12-08 11:47

asa mai schumi,imi place cand se lucreaza la bestie:D,frumoase cadouri facutede catre cei dragi si astept poze cu jantele:lol:

adi.schumi_tm 26-12-08 10:07

Quote:

Originally Posted by mariokynes (Post 1941105)
Sarbatori Fericite tuturor bafta Adi in continuare daca nu sunt indiscret de unde sunt jantele si cat au fost ca nu gasesc... ms si drum intins...;)

Jantele le-am cumparat de la cineva care vindea o dacia 1310 cu jantele respective,avea anunt pe net.Am sunat pers respectiva si dupa lungi negocieri am ajuns la urmatorul targ : eu am dat un set de jante canada vopsite ca sa arate ca noi :P,platit demontat cauciucuri de pe jantele de aliaj+montat cauciucurile respective pe jantele canada (80 ron)+250 ron proprietarului.Am ajuns cam scump dar au fost singurele jante care le-am gasit si caut jante dinastea( CMS 2) sau altele de aliaj in 3 prezonae cam de 1 an de zile
Mersi la fel de urari

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1941198)
asa mai schumi,imi place cand se lucreaza la bestie:D,frumoase cadouri facutede catre cei dragi si astept poze cu jantele:lol:

Am zis sa nu las frigu sa puna stapanire si pe masina,sa mai misc cate ceva la ea.Intradevar un cadou facut de cineva drag valoreaza foarte mult,are o valoare sentimentala foarte mare.
O sa fac poze si la jante si cum le fac cum o sa pun poze dar mai trebuie asteptat pt ca jantele nu se afla la mine acasa sau la bunicamea,le-am lasat intr-un "seif".Dupa sarbatori,mai precis prin data de 11 ianuarie sper sa ajung pe la ''seif'' si sa fac poze cu jantele.Nu le-am facut poze cand le-am cumparat pt ca nu am mai apucat,eram super grabit sa ajung la facultate :d.

Sarbatori fericite in continuare tuturor !

adi.schumi_tm 26-12-08 15:29

5 Attachment(s)
Poze cu masinutza la prima ei iesire pe zapada din aceasta iarna :

CyberCSX 26-12-08 15:42

@ Adi

Poti sa-mi spui de unde ti-ai luat bumper-ele (barele fata / spate) si eleronul din spate?
Te īntreb deoarece īmi plac cum arata.

bolidu' 26-12-08 22:08

ady ai putea sa faci triplele complet rosii........zic ca ar da super bine!:D

adi.schumi_tm 27-12-08 08:29

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 1942699)
@ Adi

Poti sa-mi spui de unde ti-ai luat bumper-ele (barele fata / spate) si eleronul din spate?
Te īntreb deoarece īmi plac cum arata.

Spoilerele fata-spate le-am cumparat de la o firma care are acum sediul in Timisoara in spatele magazinului Praktiker 1.Eleronul l-am cmparat de la o firma care are sediul actual in localitatea Dumbravita de langa Timisoara,

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 1943286)
ady ai putea sa faci triplele complet rosii........zic ca ar da super bine!:D

Inca sunt in cautare de triple alb-rosii,daca nu gasesc asa o sa le fac complect rosii ca ale tale cu toate ca nu stiu cat de bine se va observa semnalizarea

CyberCSX 27-12-08 08:59

Multumesc.
Te-am īntrebat ca īmi plac cum arata iar eu momentan adun informatii si adrese pt. un proiect de a lui fiu-meu ce sper sa-l putem pune pe picioare.

cata_tm 27-12-08 11:58

Quote:

Originally Posted by adi.schumi_tm (Post 1943592)
Spoilerele fata-spate le-am cumparat de la o firma care are acum sediul in Timisoara in spatele magazinului Praktiker 1.Eleronul l-am cmparat de la o firma care are sediul actual in localitatea Dumbravita de langa Timisoara,

Inca sunt in cautare de triple alb-rosii,daca nu gasesc asa o sa le fac complect rosii ca ale tale cu toate ca nu stiu cat de bine se va observa semnalizarea

nu stiu daca o sa mai gasesti triple alb-rosu... ca m-a rugat si pe mine cineva de pe forum, si n-am gasit nicaieri, nici macar unde mergeam eu la sigur :( .

CyberCSX 27-12-08 12:13

Quote:

Originally Posted by adi.schumi_tm (Post 1943592)

Cred ca te referi la stopuri daca am īnteles bine.
Īntrebare:

De ce nu ti le faci pe LED ?
Sa presezi un capac de stopuri din plexiglas de 3 mm cred ca nu-i mare filozofie iar pe soclurile vechi de plastic (peste socluri īn locasurile patrate) fixezi placuta cu LED-uri si arata TOP.
Folosesti LED-uri de īnalta capacitate cu diametrul de 10 mm
Aici ai 2 alternative:

1 - asa cum am spus mai sus cu transparent si LED-uri colorate
2 - Lasi plexicurile originale colorate si pui LED-uri albe sa bata prin.

Uite AICI LED-uri la 12 V

Semnalizare rosie (nu cunosc legislatia actuala īn RO) nu stiu daca ti-o accepta. Īnainte de a te apuca de treaba asta vezi ce zice legea.
Aici cel putin la masinile care au asa din fabricatie (de regula americane) trebuie aprobare speciala (SONDERGENEHMIGUNG).

adi.schumi_tm 27-12-08 18:58

Quote:

Originally Posted by cata_tm (Post 1943843)
nu stiu daca o sa mai gasesti triple alb-rosu... ca m-a rugat si pe mine cineva de pe forum, si n-am gasit nicaieri, nici macar unde mergeam eu la sigur :( .

Am zis ca o sa mai caut,cine stie de unde sare stopu.La fel am facut si cu jantele,am cautat foarte mult ca in final sa gasesc

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 1943859)
Īntrebare:

Sa presezi un capac de stopuri din plexiglas de 3 mm cred ca nu-i mare filozofie iar pe soclurile vechi de plastic (peste socluri īn locasurile patrate) fixezi placuta cu LED-uri si arata TOP.
Aici ai 2 alternative:

Semnalizare rosie (nu cunosc legislatia actuala īn RO) nu stiu daca ti-o accepta. Īnainte de a te apuca de treaba asta vezi ce zice legea.
Aici cel putin la masinile care au asa din fabricatie (de regula americane) trebuie aprobare speciala (SONDERGENEHMIGUNG).

M-am gandit la varianta de a-mi confectiona stopuri cu leduri insa deocamdata mai caut stopuri alb-rosii,daca nu gasesc atunci ramane de vazut exact ce voi face.Mersi mult de sfaturi si informatii

CyberCSX 27-12-08 20:00

Dar tu de care vrei ?
Standard-ele vechi sau pt. 1310 cele mari, alea transparente si cu 3 x rosu rotund integrat pt. frīne / pozitii ?

Relu_GTT 30-12-08 20:07

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 1943859)
Īntrebare:

Aici ai 2 alternative:

Cum sa preseze plexiglasu?

adi.schumi_tm 02-01-09 17:36

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 1944719)
Dar tu de care vrei ?
Standard-ele vechi sau pt. 1310 cele mari, alea transparente si cu 3 x rosu rotund integrat pt. frīne / pozitii ?

Uite modelul acesta vreau cum sunt cele din poza de mai jos :

OltcitPower 03-01-09 17:53

Re: TM 24 ADY

la Elba ai fost sa intrebi? poate iti pot face, custom...
(la elba stiu ca se fac triple/faruri/semnalizari pt Oltcit, de dacie din pacate nu stiu nimic)

Aditzu1603 04-01-09 01:20

frumoasa masina ta dar preeeeaaaa mult rosu [parerea mea]
bafta in continuare

BTL-gordini 04-01-09 10:38

Alea ar fi frumoase pe masina stopurile:D,ca porocaliul strica totul,:sad:sper sa gasesti.eu sincer nu am vazut pe nicaieri doar cele ''tunate"' de prin magazine(clare):lol:.Oricum asa cu jantele si cu stopurile e lux Adysor-ul.:lol:;)

TheFasterMan 04-01-09 11:36

draguta masina,cel mai mult imi place cum ti`a iesit motorul,dar e muuult prea rosie,incearca sa renunti la unele elemente rosii....si sa pui si alta culoare care sa se potriveasca cu rosu....

All times are GMT +2. The time now is 16:44.

- Copyright 2026 4Tuning