![]() |
Re: Tm 24 Ady
Quote:
Nu stiu cand e show-ul de tuning la Timisoara dar stai fara griji ca te anunt :D nu scapi asa usor Quote:
|
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un sfat despre ce stergatoare sa imi cumpar?ceva bune ca ce am cumparat de prin Metro-real sunt de toata jena,de noi nu sterg bine
|
Schumi eu chiar acuma mi-am luat stergatoare noi la buc nu la set ,sunt SCT Germany 15lei buc si sunt f.bune,se vede si pe ele ca sunt de calitate.
|
Quote:
P.S. Sterg foarte bine nemtoaicele astea parbrizu :D |
3 Attachment(s)
sal draguta masina dar daca mai vopsesti multe piese rosi o sa fie rosie toata,era frumoasa si verde daca ii dadeai barile jos si ii puneai niste jante scapai mai ieftin j arta mai bine dar fiecare q gusturile lui ;)Attachment 645356
Attachment 645357 Attachment 645358 |
[QUOTE=Speed4U;1759701]sal draguta masina dar daca mai vopsesti multe piese rosi o sa fie rosie toata,era frumoasa si verde daca ii dadeai barile jos si ii puneai niste jante scapai mai ieftin j arta mai bine dar fiecare q gusturile lui ;)[QUOTE]
Mersi de sfaturi...nu o sa mai fac foarte multe elemente rosii...maine intra intr-o mica reparatie pe la motor ca vine iarna si am probleme cu ''socu'' |
salut..frumoasa Dacia am vazut'o prin Tm...dai te rog frumos coditza jos, arata mai bine fara ea si antena aia din spatele coditei..in rest e frumoasa ! bafta
|
Quote:
|
ok spor atunci si bafta ! sa ai grija de ea ! merita
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Niste poze recente cu motorul...mai sunt multe de bibilit la el dar toate la timpul lor
|
imi place capacul de la culbutori si filtrul de aer!:Dvopseste si tu radiatorul ala si alternatorul ca e gazat.;)
|
Bolidu are dreptate :Dsi poti face multe la motor ca si aspect comercial sa arte bine si cu bani putini.Oricum e curat si ingrijit,asta imi place.;)
Totdeauna mi-a placut ca o masina sa arate bine cap-coada,nu cum fac unii si sunt destui cu referire la exterior doar.:idea: |
Quote:
As vrea sa cumpar jante de aliaj pentru masina.Ma poate ajuta cineva cu ceva oferte? |
Frumos adi .. bravo imi place cum ti_a iesit motorul. !!
|
Shumi ce mai zici?nu ai mai postat nimic la tine pe topic?daca ai nevoie de ajutor,spune si te ajut.
|
Quote:
|
hai k de toba s-or lua la itp da si de volan se iau?
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Am trecut si de ITP cu masina in starea in care e ( cu toba si volan sport )
Daca tot e luna cadourilor masinutza mea a primit mai multe cadouri,insa nu am poze cu toate:schimbator de viteze TypeR cu leduri albastre ( de la prietena mea ),lanturi de zapada,cauciucuri de iarna America,alte articole pt iarna pe care nu are insa rost sa le enumar.Pe langa toate astea masina a mai primit un cadou pe care il astepta de foarte mult timp:un set de jante de aliaj CMS 2 in 3 prezoane.Poze cu schimbatorul primit cadou de la prietena : |
un cadou discret si frumos;) Asteptam cu nerabdare sa vedem cum ii sta cu jentile:D
|
Quote:
Sarbatori fericite tuturor si sa aveti parte doar de fericire si cat mai multe satisfactii din partea masinilor.Craciun fericit si La multi ani ! si multi kilometrii !!! |
Sarbatori Fericite tuturor bafta Adi in continuare daca nu sunt indiscret de unde sunt jantele si cat au fost ca nu gasesc... ms si drum intins...;)
|
asa mai schumi,imi place cand se lucreaza la bestie:D,frumoase cadouri facutede catre cei dragi si astept poze cu jantele:lol:
|
Quote:
Mersi la fel de urari Quote:
Am zis sa nu las frigu sa puna stapanire si pe masina,sa mai misc cate ceva la ea.Intradevar un cadou facut de cineva drag valoreaza foarte mult,are o valoare sentimentala foarte mare. O sa fac poze si la jante si cum le fac cum o sa pun poze dar mai trebuie asteptat pt ca jantele nu se afla la mine acasa sau la bunicamea,le-am lasat intr-un "seif".Dupa sarbatori,mai precis prin data de 11 ianuarie sper sa ajung pe la ''seif'' si sa fac poze cu jantele.Nu le-am facut poze cand le-am cumparat pt ca nu am mai apucat,eram super grabit sa ajung la facultate :d. Sarbatori fericite in continuare tuturor ! |
5 Attachment(s)
Poze cu masinutza la prima ei iesire pe zapada din aceasta iarna :
|
@ Adi
Poti sa-mi spui de unde ti-ai luat bumper-ele (barele fata / spate) si eleronul din spate? Te īntreb deoarece īmi plac cum arata. |
ady ai putea sa faci triplele complet rosii........zic ca ar da super bine!:D
|
Quote:
Spoilerele fata-spate le-am cumparat de la o firma care are acum sediul in Timisoara in spatele magazinului Praktiker 1.Eleronul l-am cmparat de la o firma care are sediul actual in localitatea Dumbravita de langa Timisoara, Quote:
Inca sunt in cautare de triple alb-rosii,daca nu gasesc asa o sa le fac complect rosii ca ale tale cu toate ca nu stiu cat de bine se va observa semnalizarea |
Multumesc.
Te-am īntrebat ca īmi plac cum arata iar eu momentan adun informatii si adrese pt. un proiect de a lui fiu-meu ce sper sa-l putem pune pe picioare. |
Quote:
nu stiu daca o sa mai gasesti triple alb-rosu... ca m-a rugat si pe mine cineva de pe forum, si n-am gasit nicaieri, nici macar unde mergeam eu la sigur :( . |
Quote:
Īntrebare: De ce nu ti le faci pe LED ? Sa presezi un capac de stopuri din plexiglas de 3 mm cred ca nu-i mare filozofie iar pe soclurile vechi de plastic (peste socluri īn locasurile patrate) fixezi placuta cu LED-uri si arata TOP. Folosesti LED-uri de īnalta capacitate cu diametrul de 10 mm Aici ai 2 alternative: 1 - asa cum am spus mai sus cu transparent si LED-uri colorate 2 - Lasi plexicurile originale colorate si pui LED-uri albe sa bata prin. Uite AICI LED-uri la 12 V Semnalizare rosie (nu cunosc legislatia actuala īn RO) nu stiu daca ti-o accepta. Īnainte de a te apuca de treaba asta vezi ce zice legea. Aici cel putin la masinile care au asa din fabricatie (de regula americane) trebuie aprobare speciala (SONDERGENEHMIGUNG). |
Quote:
Am zis ca o sa mai caut,cine stie de unde sare stopu.La fel am facut si cu jantele,am cautat foarte mult ca in final sa gasesc Quote:
M-am gandit la varianta de a-mi confectiona stopuri cu leduri insa deocamdata mai caut stopuri alb-rosii,daca nu gasesc atunci ramane de vazut exact ce voi face.Mersi mult de sfaturi si informatii |
Dar tu de care vrei ?
Standard-ele vechi sau pt. 1310 cele mari, alea transparente si cu 3 x rosu rotund integrat pt. frīne / pozitii ? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Re: TM 24 ADY
la Elba ai fost sa intrebi? poate iti pot face, custom...
(la elba stiu ca se fac triple/faruri/semnalizari pt Oltcit, de dacie din pacate nu stiu nimic) |
frumoasa masina ta dar preeeeaaaa mult rosu [parerea mea]
bafta in continuare |
Alea ar fi frumoase pe masina stopurile:D,ca porocaliul strica totul,:sad:sper sa gasesti.eu sincer nu am vazut pe nicaieri doar cele ''tunate"' de prin magazine(clare):lol:.Oricum asa cu jantele si cu stopurile e lux Adysor-ul.:lol:;)
|
draguta masina,cel mai mult imi place cum ti`a iesit motorul,dar e muuult prea rosie,incearca sa renunti la unele elemente rosii....si sa pui si alta culoare care sa se potriveasca cu rosu....
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:44. |
- Copyright 2026 4Tuning