![]() |
Re: Masina mea...
Quote:
deocamdata vreau sa ma apuc de motorisca si in paralel o sa ii fac si exteriorul |
Quote:
imi e dor de ea si in momentul asta...cred ca asta e adevarata dragostee :lol::lol: |
vand mitshubishi eclipse!!!! din 93'
|
sal baieti
|
ce bmw si-a luat bassu-ul?????????????????????
|
Quote:
|
Quote:
|
My new car.......
5 Attachment(s)
Salut mam gandit k ar fii cazul sa trec si eu pe aici mai des si sa mai las o vorba doua. Sa incep cu noua mea masina pe care am cumparato ieri:
Bmw 318ci, 1900 benzina, 118CP An:2000 Km:150 000 Dotari: climatronic, jenti pe 17, toba sport, angel eyes, multivolan etc. masina arata superb (mai bine ca in poze) si asta nu k sa ma laud dar imi place la nebunie. O sa mai pun niste poze mai artistice mai incolo |
intoxici lumea cu informatii false, ma si gandeam ce bmw supratunat si-o tras bassu
|
Re: My new car.......
Quote:
|
7 Attachment(s)
XUX-ule ii vorba de un politist care a confundat masina lui bassu cu un bmw intr-o noapte, vazand doar angel eyes-urile
Luci sa-ti traiasca beemeru!! L.E: Poze cu G60-u lui Bila... |
e frumoasa ma Bila !!! Sa-ti traiasca!!! Ai bagat-o la sala de forta? Sa faca niste muschi? :D
|
Quote:
|
Quote:
|
o sa pun modificarile facute si poze pe aldea's garage
acolo o sa fie mai multe detalii |
Quote:
|
Acum am vazut filmu cu Seria 5 si Lamborghini....No Comment ca pe Euronews....=))
|
care are pe aici un urs rosu cu eleron de cauciuc negru ? sau il stie careva ?:D
|
sami prezint si eu apocalipsa
audi 80 gt coupe din anul 1977 masina e stock las pozele sa vb |
4 Attachment(s)
apocalipsa mea cam murdara
|
bilas lasa pozele si modifico te astept
|
7 Attachment(s)
Poze VW Luci...
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Un 6-n linie foarte naspa...ciur rau. Nici frane n-are...
P.S: Sa ai grija si in acelasi timp parte de ea!! 330XI: |
Quote:
Sa o stapanesti sanatos barty, si sa ma plimbi cu ea sa vad cum "toarce" :twisted: La o tura nu te provoc, nu de alta, dar te as face de rusine...:oops: |
Ce oameni, ma uitam la poze, si abia cand m-am vazut pe mine mi-am dat seama ca e masina mea :)).
O sa mai fac niste poze dupa ce i-oi face dus :P) Multumesc de urari! |
frumoasa masinutza ai bartolomeus daca e a ta so stapanesti sanatos si fara incidende bafta cat despre o liniutza mica masi baga chiar daca ma voi face de ras cu apocalipsa mea dar asta nu conteaza .P.S. Apocalipsa
e valabil si pentru tine lupalb .dar nu miai zis ce masinutza ai P.S. Apocalipsa |
Multumesc Apocalipsa!
LupAlb!!! Te bagi cu Apocalipsa? Ar iesi ceva intersant zic eu... a? a???? |
Quote:
Apocalipsa, am masina postata , golf 3 combi stock. |
ar iesi ceva interesant lupalb golf 3 cu audi 80 coupe .sincer chiar asi vrea sa incerc sa vad cum se mentzine apocalipsa ca dupa vorbele ce leam auzit de la altzi miau spus ca masinili audi 80 coupe sunt facute din special pt conpetitzile sportevie chiar vreau so incerc cat despre cine castiga asta chiar nu ma intereseaza eu vreau doar sami incerc apocalipsa chiar daca masi face de ras dar am inima inpacata ca nam facut o alegere gresita cand miam cumparato special pt voi P.S Apocalipsa
|
5 Attachment(s)
mai pun niste poze recente sper sa va placa apocalipsa mea:D
mai am niste modificari de facut si este gata :Dabea astept. P.S.Apocalipsa8) |
Quote:
Ne bagam, da astept sa vina si bartolomeus, sa vedem pe unde ne intindem:) Poate vizionam niste caprioare...(prietenii stiu) si stai relax, ca nici eu nu ma infig pe bani, o facem pe "mandrie" ca sa zic asa.... |
ok
abea astept sa vedem ce pate apocalipsa mea cat despre masina nu este audi quattro gogosar e audi 80 gte din cate stiu eu era fain sa fii fost quattro .P.S.Apocalipsa |
lupalb, sincer mi-ar placea sa asist la spectacol, dar nu ma astepta, ca cine stie cand mai vin :D
Teoretic vin vineri, but who knows? :???: |
Paul in legatura cu acel Golf 4.....E frumoasa masina nu prea ai ce reprosuri sa-i bagi...dar eu sunt de o alta parere ..mai bine prefer sa-mi iau o masina aproape stock si sa o fac eu cu manutza mea ca parca ma simt mai bine..decat sa iau una gata modificata.....Te simti altfel la volan.... Sa o stapaneasca sanatos si fara incidente ca e chiar frumos Golful.....
|
6 Attachment(s)
Am facut dus la masina :)
BMW 330 Xi, 11/2002, 231 CP, cutie automata, 85.000 KM |
Quote:
Frumoasa masinuta, acuma ca-i spalata... dar totusi, fara cheie cu 3?? WTF? |
Quote:
|