![]() |
Re: ACCIDENTE
eu nu vad trecerea de pietoni...
|
Quote:
|
|
Quote:
|
unde ii zebra,unde ii doamna in varsta????
|
oare de ce crezi ca era echipajul de politie si filma acolo???nu va ganditi ca filma neacordarea de prioritate la zebra.....probabil omul s-a oprit sa isi puna centura inainte de camera:)
|
1 Attachment(s)
nu stiu ce viteza a avut de a scos panoul din pământ :shock::shock: (scuzați claritatea poze-i )
|
mama cu ce viteza a intrat in panoul ala!:shock:
|
Mai mult de 60 nu a avut focusul ala. Uitati-va la cum arata masinile dupa testele NCAP... Si panoul ala cat de bine crezi ca e/a fost fixat acolo ? Doar nu o avea vreo fundatie 2/2.
|
Un autoturism Ferrari a fost distrus aproape în totalitate, luni seară, după ce a derapat, din cauza vitezei şi a carosabilului umed, şi a lovit alte două maşini care circulau regulamentar din sens opus, luând apoi foc.
Accidentul s-a petrecut pe DN 1, aproape de intrarea în Sibiu dinspre Sebeş , într-o curbă, martorii afirmând că tânărul aflat la volanul Ferrari-ului circula cu viteză, iar maşina a derapat şi s-a izbit de alte două autoturisme. "Ferarri a venit rotindu-se, ne-a acroşat pe spate, ne-a întors imediat, ne-a lovit de capul de pod şi am mers târâş pe şanţ. Era udă şoseaua, a venit cu viteză şi a pierdut controlul", a declarat Robert Retincu, şoferul uneia dintre maşinile lovite de Ferrari. În urma impactului, autoturismul Ferraria fost proiectat în afara şoselei, unde a luat foc, maşina, în valoare de peste 100.000 de euro, arzând aproape în totalitate. Şoferul autoturismului Ferrari şi pasagera din dreapta au reuşit să iasă din maşină înainte ca aceasta să ia foc, în urma accidentului nefiind înregistrate victime. Detaşamentul de pompieri Sibiu a intervenit cu două autospeciale pentru stingerea incendiului izbucnit la autoturism. "În urma accidentului, s-au fisurat conductele de combustibil, acesta ajungând pe elementele supraîncălzite ale motorului şi s-a aprins", a declarat căpitanul Florin Văcăroiu din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz. "Din primele cercetări, se pare că şoferul autoturismului Ferrari nu a redus viteza într-o curbă deosebit de periculoasă, a pierdut controlul direcţiei de mers, pătrunzând pe contrasens şi intrând în coliziune cu două autovehicule care circulau regulamentar din sens opus. Continuăm cercetările pentru a afla toate circumstanţele şi cauzele care au dus la producerea acestui accident", a declarat inspectorul Ioan Drăghiciu din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Sibiu. Proprietarul Ferrari-ului avea asigurare, astfel că nu va trebui să plătească decât o amendă de 180 de lei. http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...-luat-foc.html Asta da accident:shock: |
acuma am citit si eu stirea..un tembel i-as anula permisu l-as pune sa plateasca si daunele la toate masiniile avariate nu i-as da nici un ban din prima de asigurare iar la urmatoare masina sa plateasca asigurare tripla..
|
Eu cred ca 2 cauze fie so fisurat teava de benzina si in contact cu partile fierbinti so aprins fie so suparat masina pe proprietar si si-o dat foc singura:-):-)
|
Quote:
|
S-au mai aprins modele 612 si am vazut poze si cu F430 luand foc din senin, am vazut la Lamborghini dar la Porsche mai deloc
|
Quote:
|
E daca ai fi medic legist ce te ai face??
|
dak esti medic legist vezi foarte multe si te obisnuesti dar e greu sa vezi asa ceva....oare ce so ales de soferul acelei autoutilitare???
|
nu e nimic de obisnuinta. e numai de taria de fire.
n-am sa inteleg niciodata de ce le e multora scarba sa vada un cadavru. e un cadavru, nimic special. e mort, nu te musca:)) . te poate soca sa-ti vezi persoana iubita desfigurata, dar un om oarecare nu inteleg de ce... eu unul m-am saturat sa ma intrebe toata lumea care aude ca-s la medicina "cum sunt cadavrele". e o intrebare tampita la care m-am saturat sa tot raspund. |
Quote:
|
Quote:
|
nu prea poti sa-i spui necunoscut corpului omenesc pentru o fiinta umana.
|
Quote:
|
nu neaparat, mie mi s-ar parea normal ca orice om sa stie cum arata corpul lui "pe dinauntru". degeaba se face biologie la scoala din cate vad, oricum...
in fine, sa nu mai facem off topic... |
Quote:
|
Am vazut si eu oameni decedati tata fiind medic legist si da nu e senzatie placuta insa am invatat multe
|
2 Attachment(s)
Carnagiu pe soseaua spre Resita! Teribil accident de circulatie in apropiere de Birda! 6 oameni si-au pierdut viata si 2 sunt raniti dupa ce masinile in care se aflau s-au izbit violent. Printre morti sunt doua tinere de numai 18 ani.
La 18 ani, a curmat sase vieti Soferul de pe Peugeot, care a provocat nenorocirea, a scapat cu viata, dar va trai un adevarat cosmar pentru tot restul zilelor, dupa ce a reusit sa curme 6 vieti. Intre ele si pe ale prietenelor sale. La 18 ani, baiatul abia isi luase carnetul de doua luni. In acest scurt rastimp incasase deja doua amenzi pentru viteza si pentru ca nu purta centura de siguranta. din cate am auzit se pare ca soferul(pardon vacarul si dobitocul ca altfel nu merita numit ar fi fost membru pe forum). asa e cand se scapa prostu la volan,dupa ce toata adolescenta joaca NFS. |
intradevar o mare tragedie,pacat de acei oameni nevinovati , eu te as ruga sa stergi a 2 poza ca este prea violenta si nu cred ca isi are rostu, se intelege din prima poza gravitatea accidentului
|
poate se mai calmează vitezomani, când vad imaginile astea :D
|
daca si asta scapa de parnaie cu suspendare......eu l`as baga minim 15 ani...asta`i rezultatu` permisului luat pe blat,mi se pare prea usor sa obtii permisul.Sa ii aibe pe constiinta TOATA VIATA!
|
si proastele alea (ca altfel nu le pot numi) de ce s-au urcat cu el in masina cand stiau mai mult ca sigur ca e un reisar cretin si ca merge ca dobitocu? ce-au vrut, senzatii tari cu un sofer de 2 luni la volan? de fapt stiu eu de ce s-au urcat, ca sa se dea importante, sa le vada lumea cum se plimba in masini. am si eu prieteni care conduc ca niste dobitoci, dar nu ma urc cu ei in masina. o singura data m-am suit cu unul dintre ei si era sa facem 3 accidente pe o distanta de 2km.
in fine, prea multi pusti se suie la altii in masini cu atata incredere si fara nicio frica. poftim un rezultat posibil. si ce m-a intrigat e ca unii au mai multa incredere in dementii aia decat in soferii normali. ca exemplu, o tipa se suie cu unul beat in masina de vreo 2 ani incoa' si mie imi tipa in cap ca am 160km/h pe autostrada. bagati-va mintile in cap... |
Quote:
vazand aceste imagini imi dau seama cat de fragila este viata,practic atarnam de un fir de ata.mergi si tu ca omu linistit si vine un "buhai" din asta si gata totul s-a sfarsit.nu mai conteaza nimic,poate doar amintirea pastrata in mintea celor care te cunosc si carora le-ai fost drag(asta daca nu cumva au sfarsit si ei odata cu tine).dar va dati seama cate cazuri din acestea se petrec zilnic?si noi nici macar nu stim? |
Si eu sunt pentru pastrarea acelei poze. Ideea e ca trebuie sa vezi astfel de "instantanee" , poate asa iti vei schimba modul de a conduce... Macar daca vrei sa te sinucizi , fa-o singur, nu-i lua si pe altii nevinovati cu tine...
|
imagini terifiante dar cel mai grav e ca au murit 6 oameni din vina unui singur om..sa mergi cu 130km/h pe ploaie e oricum riscant sa mai si depasesti fara sa iti pese de altii e teribilism .. poate fiecaruia dintre noi ni s-ar putea intampla un asemenea accident dar poate intervin mai multi factori :ghinion sansa timp si loc.inainte mergeam si eu inconstient dar acuma m-am mai linistit poate e vorba de maturitate sau de constiinta sau intervine instinctul de autoconservare mai pronuntat decat setea de viteza..Viata e mai importanta decat oricare alta placere trecatoare
|
<object style="margin: 0pt 0pt 5px; display: block;" width="420" height="376">
<embed src="http://stirileprotv.ro/bin/player/embed.php/60324287" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="376"></object> |
a auzit cineva de vreuna accident mortal de motocicleta prin pitesti zilele trecute?
|
Quote:
|
soferul care face stanga nu are vreo vina . Cel cu Dacia depaseste pe linie continua, pe trecere de pietoni, banuiesc ca avea peste 50 km/h in localitate.
|
Ce parte de vina are soferul care vira stanga? Trebuia sa nu mai faca acolo stanga pentru ca depasea asta? Ti se pare normal cand te apropii de o intersectie si este linie continua si este trecere de pietoni si esti in localitate sa depasesti? Ma rog te risti problema ta dar sa mai spui de ala ca ar avea vreo vina in afara de un ghinion teribil ca era in locul nepotrivit mi se pare... nu stiu... deplasat.
|
nu ar avea nici o vina soferu care face stanga (de fapt e o ea ) , dar putea evita accidentu daca arunca o privire scurta in oglinda .
|
Te intreb sincer: Tu cand virezi stanga pe un drum drept pe care poate il faci zi de zi te uiti de nu stiu cate ori inainte sa virezi? Si probabil ca ea se asigurase dar uita-te cand ajunge el in dreptul ei(sau cand iese in depasire) in plus semnalizand stanga asta putea si el sa o vada... Sincer toate chestiile astea sunt circumstantiale vina este in totalitate a lui si norocu' tipei ca nu a patit nimic ... Si eu mai risc cand intru in depasiri dar sa nu vezi ca ala semnalizeaza stanga mi se pare ciudat rau de tot...
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:12. |
- Copyright 2026 4Tuning