![]() |
Re: Am nevoie de../ Caut..
Quote:
0741.148.040 |
1 Attachment(s)
sa rezolvat ms oricum..in schimb am nevoie de doua dinastea..sunt universale sau in functie de marca?..cine stie
|
Cine imi spune unde fac prima revizie la gaz, in oras, la o instalatie BRC? Multam
|
este cineva in craiter care se ocupa de gaz,OTI parca il cheama
|
Strada 11 Iunie 1848 nr 21. Limuzin Comserv ii zice la firma. Google it!
Exista vreun magazin cu piese tuning in Brasov? |
|
unde pot sabla niste miezuri de jante? am inteles ca e undeva in metrom dar acolo sableaza cu nisip gros ( sau bile) dar eu am nevoie de sablare cu nisip fin...
|
La electrostatic pe centura.
|
stie careva un magazin/sursa de unde pot cumpara piele ecologica?
|
In Brintex sau in Sacele la Brumal.
|
multzam Bigu ,saptamana viitoare incerc..
|
Vis a vi de mega image.Pe colt cum vi din pieata de la steagu.Au ceva modele si sunt ce i mai ieftini 22lei m liniat(latime 1.20).Eu mi am luat albastra creponata.
|
Quote:
Multumesc frumos. |
caut un sudor sa imi faca un strut bar pentru logan gen Rusea
|
1 Attachment(s)
caut si eu o scula dinasta pt a gauri un scut de tabla.
imi trebuie de 51 mm am gasit pe net ceva dar nu au punct de lucru in brasov... o adresa de magazin unde as putea gasi? multumesc |
Orice magazin bricotaj ( Bricostore Praktiker Hornbach Dedeman Baumax)
|
A NU SE CONSIDERA RECLAMA!
http://www.proma.ro/categorii_produs...id=1&catid=213 Ai nevoie ce cele bimetal daca vrei dai cel putin cateva gauri in tabla mai groasa de 1mm,daca nu,poti incerca si cu cele simple,dar nu garantez succesul :D Mai ai o varianta,sa mergi la orice atelier care monteaza instalatii gpl,au baietii asa ceva pentru a monta priza de umplere cu gpl,dar nu mai tin minte ce diametru are dracia,posibil sa fie putin mai mare dar nu cred ca e vreo problema :D |
Eu stiam ca astea sunt pentru lemn.... Si se gasec in praktiker Bricostore dedeman etc.... De metal nu am vazut inca.
|
Pai in lemn astea pline sunt brici,ieftine se gasesc dinastea
http://www.bosch.store.ro/magazin/pu...ka2it_thm.jpeg si sunt bunicele,insa modelul pus de mine mai sus,se gaseste si in varianta bimetal,care e destul de rezistent ,la munca le folosim pentru inox de 1.2mm si merg ok,in tabla de fier merg mult mai bine ;) |
O firma serioasa, care repara turbosuflante, stie cineva?
Locatie si un nr de telefon. |
Quote:
|
stie cineva unde pot sa latesc niste jante de tabla...mai exact un strungar care sa isi bata capu':oops:
|
Quote:
|
multumesc de raspunsul promt... dar cum dau de el?
ai cumva un link sau nr de telefon?:help: merci... |
Un vopsitor sa imi faca si mie 2 elemente de plastic albe (mai exact capacele de la proiectoare) ? Ms
|
Un electrician bun care sa repare un mp3 auto imi recomanda careva ?
|
Ce are?
|
Se aude foarte incet presupun pb pe partea de amplificare
|
PROMOS - STR. MOLDOVEI NR.1
Este service autorizat Samsung, LG, etc. Imposibil de ratat. Am avut diverse electronice duse la ei pentru reparat, am vazut clienti si cu playere. Merita incercat. |
Un vopsitor sa imi faca si mie 2 elemente de plastic albe (mai exact capacele de la proiectoare) ? Ms
|
caut urgent un atelier care se ocupa de sablarea pieselor metalice , pt o carcasa de turbina si galerie de evacuare ... stie cineva ?!?
|
|
1 Attachment(s)
caut 8-10 coliere pt furtune presiune, benzina
caut ca cel incercuit furtunul pe care vreau sa le pun are diametrul exterior de 14mm |
Unde pot gasi si eu un magazin cu o gama mai larga de prezoane?Inafar de cel de pe lunga si dezmembrari.Eventual o firma care face pe comanda.M ar intersea 4 prezoane plate cu saiba M14x1.25.
|
Quote:
|
Am vb cu ce i de la cluj e 25lei prezonu imi trebuie 4 si transportu 30.In cazu asta mai repede schimb butuci de pe spate. Mi s a stricat filetul si m a mancat de am dat cu 14x1.25 s. am schimbat jantele cu unele originale si imi trebuie prezoane plate.
|
Am 10 prezoane de aliaj de pe 306. Sunt plate cu saiba.
https://www.pieseauto.ro/poze/vand-se...600-1-95-1.jpg Daca sunt bune le dau pe toate pachet ca nu am ce face cu ele. Ne intelegem noi la pret. 0748 313 819. |
Sunt m14x1.25?Cat vrei pe toate?ms
|
Salutare baieti,am si eu nevoie de farul dreapta fatagolf 3varianta simpla de far ma intereseaza sticla ca aseara cateva tigle mio bulit far capota si parbriz:(( are cineva?daca e platesc
|
Caut anvelope 205 50 r15!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:28. |
- Copyright 2026 4Tuning