Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Cabrio XxDADIxX (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/262400-e36-cabrio-xxdadixx.html)

alexxpassat2003 20-05-12 16:55

Re: E36 - Cabrio XxDADIxX

alta viata cu M :shock:

Maniak22 22-05-12 14:52

Teava de la evacuare iese mai bine decat le ies la altii buzele:)

xxdadixx 23-05-12 22:36

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 5033982)
Teava de la evacuare iese mai bine decat le ies la altii buzele:)

Mai e de lucru la ele pana sa iasa cum trebuie.
--
Update topic:
Un upgrade la boxele din fata, inca nu pot asculta la volum pentru ca se opreste Mp3-ul, trebuie intrat mai adanc in problema, sper in weekend.
Dat jos hardtop-ul
Montat arcuri noi ATE pentru sabotii de frana de mana.
Scoasa la dezmortzeala, sunt curios daca o sa pot sa ies din curte cu lip-ul pus.

Provenzano 23-05-12 22:46

Curata ....imi place.si frumoasa.......LOW;)

P A K E 25-05-12 10:20

Arata ceas :twisted:

xxdadixx 29-05-12 20:46

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 5036040)
Curata ....imi place.si frumoasa.......LOW;)

Mersi!
Quote:

Originally Posted by P A K E (Post 5037903)
Arata ceas :twisted:

Mersi!
---
Intre timp am rezolvat o parte din muzicanti, traseu separat de pe borna din fata pentru MP3, filtre pentru medii si inalte, am renuntat pe cat posibil la cablaraia originala, am pastrat doar trecerea prin usa pentru inalte.
Rezultat, nu se mai intrerupe mp3-ul la volum mare plus o calitate a sunetului incomparabila cu ce am avut pana acum.
Zilele astea urmeaza sa montez si un amp Genesis Profile 4 pentru fata si spate. Pe viitor subwoofer, cel mai probabil Alpine type R de 10", midbasi DLS iridium si in spate DLS Classic 424.

nirolfHD 29-05-12 20:49

foai de-mi ziceai la ce lucrezi eram la tine in 2 timpi si 3 miscari:(

BMnWA 29-05-12 21:17

nu vrei si niste scrumiere cu mahon ? :D sa dea caldura ca vin la tine sa vad cum suna muzica si poate dau un paste la a mea..

xxdadixx 29-05-12 22:06

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by nirolfHD (Post 5044470)
foai de-mi ziceai la ce lucrezi eram la tine in 2 timpi si 3 miscari:(

E timp, mai sunt o groaza de facut.
Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 5044531)
nu vrei si niste scrumiere cu mahon ? :D sa dea caldura ca vin la tine sa vad cum suna muzica si poate dau un paste la a mea..

Ba da, dar sa fie in nuanta schimbatorului de viteza
--
:arrow: Daca tot am dat jos fetele de usi, am intrat mai adanc si in prinderea lor, fata de usa de la pasager se tinea doar intr-un surub si cateva clip-uri, buzunarele erau dezlipite iar manerul nu se putea strange.
Am lipit buzunarele, am luat de pe un cabrio partea de pe usa pe care se strange manerul si am completat toate clipurile si dupa ce am strans tot in sfarsit am reusit sa-i prind si plasticul de pe deschizatoare.

Postul cu numarul 6000 pe 4 Tuning!

xxdadixx 30-05-12 23:05

3 Attachment(s)
Inca o zi de munca pe plantatie.
Scaunul soferului dat jos, curatat de par, mancare si alte chestii ce s-au adunat in 18 ani pe acolo, uns, prinse cablurile cum trebuie si montat la loc, maine urmeaza scaunul pasagerului.
Bara fata are in sfarsit linie, imi lipseau suportii laterali :D

crysty.bobok 30-05-12 23:17

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 5044467)
Mersi!

Mersi!
---
Intre timp am rezolvat o parte din muzicanti, traseu separat de pe borna din fata pentru MP3, filtre pentru medii si inalte, am renuntat pe cat posibil la cablaraia originala, am pastrat doar trecerea prin usa pentru inalte.
Rezultat, nu se mai intrerupe mp3-ul la volum mare plus o calitate a sunetului incomparabila cu ce am avut pana acum.
Zilele astea urmeaza sa montez si un amp Genesis Profile 4 pentru fata si spate. Pe viitor subwoofer, cel mai probabil Alpine type R de 10", midbasi DLS iridium si in spate DLS Classic 424.

De unde ai luat boxele si cât au costat ? Sunt noi ?

xxdadixx 31-05-12 01:02

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 5046198)
De unde ai luat boxele si cât au costat ? Sunt noi ?

Filtrele si inaltele le am de pe un set de DLS iridium 6.2 luat de nou la care le-am stricat un difuzor cand am avut celalalt E36. Noi costa in jur de 2000 lei setul, pe bucati midbasi nu stiu sa aduca dar inaltele sunt cam 550 de lei fara filtre iar midbasii din poze i-am primit cadou de la cine am cumparat o pereche de boxe de casa Goodmans. Nu stiu ce firma sunt dar suna mult mai bine decat originalele, oricum o sa le schimb cu midbasi de iridium cand mai ajung si eu la bani :rolleyes2. Pentru moment sunt foarte multumit de cum se aude chiar si fara niciun reglaj din MP3.

alexone 31-05-12 09:57

Felicitari pentru munca depusa. Imi place f mult ceea ce faci.
MAsina arata extraordinar. Spor la treaba in continuare.

Wilgax 31-05-12 10:35

Esti pus pe treaba!Tot asa in continuare ca e de nota 10!In ce bani ai achizitionat bara fata daca nu e cu suparare?

xxdadixx 31-05-12 11:09

Quote:

Originally Posted by alexone (Post 5046615)
Felicitari pentru munca depusa. Imi place f mult ceea ce faci.
MAsina arata extraordinar. Spor la treaba in continuare.

Multumesc.
Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 5046706)
Esti pus pe treaba!Tot asa in continuare ca e de nota 10!In ce bani ai achizitionat bara fata daca nu e cu suparare?

Multumesc, cat am timp liber si bani extra, voi fi tot intr-un lucru la ea.
Nu e nicio suparare, m-a costat 450 de lei bara, 28 lei transportul si rambursul pt bani, 150 lei vopsitul si 170 proiectoarele noi. Fix 798 de lei cum se vede in poze.

xxdadixx 31-05-12 21:59

8 Attachment(s)
Azi am continuat cu scaunul pasagerului, poza inainte, dupa. Pielea inca nu am tratat-o cu nimic. Si o spalare ca maine e ziua ei :D

RIcKO 31-05-12 22:08

Exceptional a iesit scaunul , felicitari !!!!

Wilgax 31-05-12 23:37

Vede prea bine cu bara fata ///M!

adrian78bmw 02-06-12 12:22

Numai tu puteai sa il faci sa arate asa :D Nu te gandesti pe viitor la un salon de infrumusetare mai ales ca acuma te-ai mutat la casa ?
Calutii trag toti sau o sa lucrezi si la ei?

xxdadixx 04-06-12 09:08

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 5047696)
Exceptional a iesit scaunul , felicitari !!!!

Mersi, trebuia sa intru putin si acolo.
Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 5047829)
Vede prea bine cu bara fata ///M!

Mersi.
Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 5049576)
Numai tu puteai sa il faci sa arate asa :D Nu te gandesti pe viitor la un salon de infrumusetare mai ales ca acuma te-ai mutat la casa ?
Calutii trag toti sau o sa lucrezi si la ei?

Stai ca mai e de lucru si de bagat bani in ea :rolleyes2 Cu salonul de infrumusetare, doar pentru mine si prieteni eventual, nu ma gandesc sa scot bani din asta, nu aici in hd-deva. Calutii trag si ei da nu prea pe gustul meu, e destul de grea masina, poate ne auzim sa te fac o tura :D
--
Intre timp m-am ocupat putin si de mecanismul prelatei si compartimentul in care se pliaza, curatat, degresat, uns la loc, tratat chedere plus protectia de la gemuletul dreapta spate care imi lipsea.

xxdadixx 04-06-12 20:41

4 Attachment(s)
Cateva instantanee :arrow:

Provenzano 04-06-12 23:42

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 5052649)
Cateva instantanee :arrow:

ultima e wowww

kitz` 05-06-12 09:19

superba:shock:

xxdadixx 06-06-12 19:38

8 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 5052930)
ultima e wowww

Mersi, au stricat peisajul cu chestiile alea de lemn.
Quote:

Originally Posted by kitz` (Post 5053161)
superba:shock:

Multumesc.
--
Azi am lucrat la capacele de la decapotare, am schimbat tot sistemul in ambele parti, protectiile de plastic de la suportul centurii de siguranta si am completat clipurile de pe praguri plus cateva holsuruburi lipseau de prin bord.
Mai imi lipseste un capacel de la hard top pe dreapta, probabil o sa-l comand pe original daca nu gasesc. Altfel arata acum decapotata :D

DariusAlexandru 07-06-12 21:54

Îmi dai voie să spun că e cel mai frumos Cabrio din oraş?
Să ai parte de ea,e o maşină foarte frumoasă,se vede că ai grijă de ea.E46-le cum mai arată?
Apropo,nu te-ai gândit să îi vopseşti nările în negru? Ai putea încerca un vt să vezi cum ar da.

Ciocoiu|Alex 10-06-12 02:04

Am vazut ieri e36'le erai cu IS de grecia (cred) suna foarte bine toba e originala de m3? burciule nu ar fi pacat de narile alea model Individual?

DariusAlexandru 10-06-12 10:52

Mai vezi tu elemente chrom pe maşină ? :D
Nu prea,deci ar merge nările negre,mai ales negru mat.
Oricum,omul o face cum vrea.Eu doar mi-am exprimat părerea.

haristeas51 10-06-12 11:15

sa cumperi si mocheta din compartimentul unde se pliaza prelata :) , bafta in continuare

xxdadixx 10-06-12 13:50

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by DariusAlexandru (Post 5057118)
Îmi dai voie să spun că e cel mai frumos Cabrio din oraş?
Să ai parte de ea,e o maşină foarte frumoasă,se vede că ai grijă de ea.E46-le cum mai arată?
Apropo,nu te-ai gândit să îi vopseşti nările în negru? Ai putea încerca un vt să vezi cum ar da.

Mersi, E46-le e in Constanta, are pachet M acum si e la fel de ingrijit cum l-am lasat.
Quote:

Originally Posted by Ciocoiu|Alex (Post 5059667)
Am vazut ieri e36'le erai cu IS de grecia (cred) suna foarte bine toba e originala de m3? burciule nu ar fi pacat de narile alea model Individual?

Toba nu e de M3, e SUPERSPORT firma, model din link cu iesire EV_P de 70mm goala pe interior full inox. http://www.venommotorsport.com/produ...tegory=Exhaust
Quote:

Originally Posted by DariusAlexandru (Post 5059834)
Mai vezi tu elemente chrom pe maşină ? :D
Nu prea,deci ar merge nările negre,mai ales negru mat.
Oricum,omul o face cum vrea.Eu doar mi-am exprimat părerea.

Narile negre merg pe culoarea deschisa cum e a mea dar dupa ce o vopsesc in culoarea jantelor vor da bine asa sau daca voi avea mai multi bani incat sa nu se simta o pereche de nari de plastic mat :-).
Quote:

Originally Posted by haristeas51 (Post 5059860)
sa cumperi si mocheta din compartimentul unde se pliaza prelata :) , bafta in continuare

Mersi, are mocheta doar ca nu am mai facut poza dupa ce am curatat-o. Are si clipuri noi de prindere.

BMnWA 10-06-12 18:55

sa vezi faza tare,de cateva zile am patit si eu pentru prima data faza aia ce ai patit-o cand am fost duminica pe la tine..am ramas mut ca tine.. nu stiu din ce cauza,dar poate varsta isi spune cuvantul..

xxdadixx 10-06-12 19:36

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 5060312)
sa vezi faza tare,de cateva zile am patit si eu pentru prima data faza aia ce ai patit-o cand am fost duminica pe la tine..am ramas mut ca tine.. nu stiu din ce cauza,dar poate varsta isi spune cuvantul..

Eu am mai decapotat-o de cateva ori si face doar cand vrea ea. Pot fi mai multe, de la senzori pana la ceva curele. Faza cu atinsul in bascula din spate e din cauza amortizoarelor uzate, sunt 2 pe laterala. Usor le fac pe toate, in f de prioritati, in weekend am rezolvat si cu picurii ce intrau inauntru pe laterale sus.

21UKS 10-06-12 21:26

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 5060353)
Eu am mai decapotat-o de cateva ori si face doar cand vrea ea. Pot fi mai multe, de la senzori pana la ceva curele. Faza cu atinsul in bascula din spate e din cauza amortizoarelor uzate, sunt 2 pe laterala. Usor le fac pe toate, in f de prioritati, in weekend am rezolvat si cu picurii ce intrau inauntru pe laterale sus.

acolo unde se inchide prelata?...cum ai rezolvat?:D ai curatat gaurile alea de scurgere?... pe stalpi?

xxdadixx 11-06-12 19:37

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by 21UKS (Post 5060504)
acolo unde se inchide prelata?...cum ai rezolvat?:D ai curatat gaurile alea de scurgere?... pe stalpi?

Mai exact aici e problema, date jos cauciucurile de pe colturi, curatat tot si apoi lipite, nu doar prinse cu chestia aia mica:

21UKS 11-06-12 22:10

o sa incerc si eu ca mai nou vad ca imi picura pe scaun dar nu intotdeauna....ma gandeam ca nu am inchis bine geamul uneori, dar apoi mi-am dat seama ca am facut ceva ptr ca vara trecuta nu am patit asta, doar dupa ce am pus niste vaselina peste iarna la hardtop si cred ca am infundat gaurile alea...:D

xxdadixx 11-06-12 23:23

Quote:

Originally Posted by 21UKS (Post 5062091)
o sa incerc si eu ca mai nou vad ca imi picura pe scaun dar nu intotdeauna....ma gandeam ca nu am inchis bine geamul uneori, dar apoi mi-am dat seama ca am facut ceva ptr ca vara trecuta nu am patit asta, doar dupa ce am pus niste vaselina peste iarna la hardtop si cred ca am infundat gaurile alea...:D

Asa imi picura si mie dar in ambele parti. Cineva inainte, nu stiu daca neamtul, a pus cheder cum se pune la geam, de caciuc cu adeziv dar degeaba, nu numai ca arata urat dar nu avea niciun rol. Am tratat cauciucul de pe partea ce se basculeaza si am lipit astea de pe margini. A fost ieri cea mai mare furtuna pe care am trait-o si nu a curs gram in masina :D

Akai 26-06-12 23:22

Chiar arata bine masina, am tot vazut-o prin hd:).
Bafta.

maryus93 27-06-12 10:50

Frm foc masinutza!felicitari pt munca depusa de a o aduce in acest stadiu!bv!
Bafta.

xxdadixx 24-07-12 20:40

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Akai (Post 5081364)
Chiar arata bine masina, am tot vazut-o prin hd:).
Bafta.

Mersi
Quote:

Originally Posted by maryus93 (Post 5081736)
Frm foc masinutza!felicitari pt munca depusa de a o aduce in acest stadiu!bv!
Bafta.

Multumesc. Inca mai e.
---
Intre timp i-am cumparat un set de praguri luxury. Nu le-am montat pentru ca nu am toate prinderile, le-am comandat OEM cu tot tot ce trebuie sa vina ca la carte fara silicoane si alte improvizatii. In acelasi pachet trebuie sa vina o acoperatoare la gaura de hardtop si cauciucul de sub antena care e crapat urat de tot.
Pentru buza astept oferte in continuare si pentru un canal de frana, am doar unul, dupa ce-l montez stiu si pt care parte mai imi lipseste :D
Sper sa o aduc pe linia de plutire pana la meeting. Mai am o planetara ( cumparata ) de montat si un termostat si e impecabila mecanic.

motzu 24-07-12 20:53

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 5114133)
Mersi

Multumesc. Inca mai e.
---
Intre timp i-am cumparat un set de praguri luxury. Nu le-am montat pentru ca nu am toate prinderile, le-am comandat OEM cu tot tot ce trebuie sa vina ca la carte fara silicoane si alte improvizatii. In acelasi pachet trebuie sa vina o acoperatoare la gaura de hardtop si cauciucul de sub antena care e crapat urat de tot.
Pentru buza astept oferte in continuare si pentru un canal de frana, am doar unul, dupa ce-l montez stiu si pt care parte mai imi lipseste :D
Sper sa o aduc pe linia de plutire pana la meeting. Mai am o planetara ( cumparata ) de montat si un termostat si e impecabila mecanic.

ne vedem la meeting nu?:D

xxdadixx 25-07-12 19:50

Quote:

Originally Posted by motzu (Post 5114152)
ne vedem la meeting nu?:D

99.9% da
---
Planetara e montata, nu mai scoate nici un sunet ciudat. Caut tunel frana bara m dreapta.

All times are GMT +2. The time now is 16:51.

- Copyright 2026 4Tuning