![]() |
Re: E36 - Cabrio XxDADIxX
alta viata cu M :shock:
|
Teava de la evacuare iese mai bine decat le ies la altii buzele:)
|
5 Attachment(s)
Quote:
-- Update topic: Un upgrade la boxele din fata, inca nu pot asculta la volum pentru ca se opreste Mp3-ul, trebuie intrat mai adanc in problema, sper in weekend. Dat jos hardtop-ul Montat arcuri noi ATE pentru sabotii de frana de mana. Scoasa la dezmortzeala, sunt curios daca o sa pot sa ies din curte cu lip-ul pus. |
Curata ....imi place.si frumoasa.......LOW;)
|
Arata ceas :twisted:
|
7 Attachment(s)
Quote:
Quote:
--- Intre timp am rezolvat o parte din muzicanti, traseu separat de pe borna din fata pentru MP3, filtre pentru medii si inalte, am renuntat pe cat posibil la cablaraia originala, am pastrat doar trecerea prin usa pentru inalte. Rezultat, nu se mai intrerupe mp3-ul la volum mare plus o calitate a sunetului incomparabila cu ce am avut pana acum. Zilele astea urmeaza sa montez si un amp Genesis Profile 4 pentru fata si spate. Pe viitor subwoofer, cel mai probabil Alpine type R de 10", midbasi DLS iridium si in spate DLS Classic 424. |
foai de-mi ziceai la ce lucrezi eram la tine in 2 timpi si 3 miscari:(
|
nu vrei si niste scrumiere cu mahon ? :D sa dea caldura ca vin la tine sa vad cum suna muzica si poate dau un paste la a mea..
|
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
-- :arrow: Daca tot am dat jos fetele de usi, am intrat mai adanc si in prinderea lor, fata de usa de la pasager se tinea doar intr-un surub si cateva clip-uri, buzunarele erau dezlipite iar manerul nu se putea strange. Am lipit buzunarele, am luat de pe un cabrio partea de pe usa pe care se strange manerul si am completat toate clipurile si dupa ce am strans tot in sfarsit am reusit sa-i prind si plasticul de pe deschizatoare. Postul cu numarul 6000 pe 4 Tuning! |
3 Attachment(s)
Inca o zi de munca pe plantatie.
Scaunul soferului dat jos, curatat de par, mancare si alte chestii ce s-au adunat in 18 ani pe acolo, uns, prinse cablurile cum trebuie si montat la loc, maine urmeaza scaunul pasagerului. Bara fata are in sfarsit linie, imi lipseau suportii laterali :D |
Quote:
|
Quote:
|
Felicitari pentru munca depusa. Imi place f mult ceea ce faci.
MAsina arata extraordinar. Spor la treaba in continuare. |
Esti pus pe treaba!Tot asa in continuare ca e de nota 10!In ce bani ai achizitionat bara fata daca nu e cu suparare?
|
Quote:
Quote:
Nu e nicio suparare, m-a costat 450 de lei bara, 28 lei transportul si rambursul pt bani, 150 lei vopsitul si 170 proiectoarele noi. Fix 798 de lei cum se vede in poze. |
8 Attachment(s)
Azi am continuat cu scaunul pasagerului, poza inainte, dupa. Pielea inca nu am tratat-o cu nimic. Si o spalare ca maine e ziua ei :D
|
Exceptional a iesit scaunul , felicitari !!!!
|
Vede prea bine cu bara fata ///M!
|
Numai tu puteai sa il faci sa arate asa :D Nu te gandesti pe viitor la un salon de infrumusetare mai ales ca acuma te-ai mutat la casa ?
Calutii trag toti sau o sa lucrezi si la ei? |
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
-- Intre timp m-am ocupat putin si de mecanismul prelatei si compartimentul in care se pliaza, curatat, degresat, uns la loc, tratat chedere plus protectia de la gemuletul dreapta spate care imi lipsea. |
4 Attachment(s)
Cateva instantanee :arrow:
|
Quote:
|
superba:shock:
|
8 Attachment(s)
Quote:
Quote:
-- Azi am lucrat la capacele de la decapotare, am schimbat tot sistemul in ambele parti, protectiile de plastic de la suportul centurii de siguranta si am completat clipurile de pe praguri plus cateva holsuruburi lipseau de prin bord. Mai imi lipseste un capacel de la hard top pe dreapta, probabil o sa-l comand pe original daca nu gasesc. Altfel arata acum decapotata :D |
Îmi dai voie să spun că e cel mai frumos Cabrio din oraş?
Să ai parte de ea,e o maşină foarte frumoasă,se vede că ai grijă de ea.E46-le cum mai arată? Apropo,nu te-ai gândit să îi vopseşti nările în negru? Ai putea încerca un vt să vezi cum ar da. |
Am vazut ieri e36'le erai cu IS de grecia (cred) suna foarte bine toba e originala de m3? burciule nu ar fi pacat de narile alea model Individual?
|
Mai vezi tu elemente chrom pe maşină ? :D
Nu prea,deci ar merge nările negre,mai ales negru mat. Oricum,omul o face cum vrea.Eu doar mi-am exprimat părerea. |
sa cumperi si mocheta din compartimentul unde se pliaza prelata :) , bafta in continuare
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
sa vezi faza tare,de cateva zile am patit si eu pentru prima data faza aia ce ai patit-o cand am fost duminica pe la tine..am ramas mut ca tine.. nu stiu din ce cauza,dar poate varsta isi spune cuvantul..
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
o sa incerc si eu ca mai nou vad ca imi picura pe scaun dar nu intotdeauna....ma gandeam ca nu am inchis bine geamul uneori, dar apoi mi-am dat seama ca am facut ceva ptr ca vara trecuta nu am patit asta, doar dupa ce am pus niste vaselina peste iarna la hardtop si cred ca am infundat gaurile alea...:D
|
Quote:
|
Chiar arata bine masina, am tot vazut-o prin hd:).
Bafta. |
Frm foc masinutza!felicitari pt munca depusa de a o aduce in acest stadiu!bv!
Bafta. |
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
--- Intre timp i-am cumparat un set de praguri luxury. Nu le-am montat pentru ca nu am toate prinderile, le-am comandat OEM cu tot tot ce trebuie sa vina ca la carte fara silicoane si alte improvizatii. In acelasi pachet trebuie sa vina o acoperatoare la gaura de hardtop si cauciucul de sub antena care e crapat urat de tot. Pentru buza astept oferte in continuare si pentru un canal de frana, am doar unul, dupa ce-l montez stiu si pt care parte mai imi lipseste :D Sper sa o aduc pe linia de plutire pana la meeting. Mai am o planetara ( cumparata ) de montat si un termostat si e impecabila mecanic. |
Quote:
|
Quote:
--- Planetara e montata, nu mai scoate nici un sunet ciudat. Caut tunel frana bara m dreapta. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:51. |
- Copyright 2026 4Tuning