Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea : OPEL OMEGA By Dr.ZOZO (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/26150-masina-mea-opel-omega-by-dr-zozo.html)

replici 15-05-07 02:07

Re: TUNING OPEL OMEGA By Dr.ZOZO

2 Attachment(s)
1.Off: Nu m-i se pare o chestie corecta sa nu mai pui poze din cauza altora
2.ON: Masina arata "tupeist" ... e intradevar ceva radical... bravo
3. Unde mai exact ai garajul in oradea?
4, and last, : cat ma costa o retapitare (fete de usi si portbagaj de break, poate si plafonul)
Daca se poate da-mi un pret aproximativ, sunt foarte interesat. Uite si masina:

Most_Wanted 15-05-07 22:11

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO (Post 876683)
n-am intrat de 2 lumi pe acest topic,ptr faptul ca na-m timp si nici nu mai vreau sa am tangente cu anumiti oameni de cacat ,care vorbesc fara ei.
most-wanted,un cuvant nu ti-am zis cat ai stat la mine ai mancat ce am mancat si eu,ti-am luat tigari in fiecare zi,etc.dar am nevoie de oameni cu ambitie la cea ce fac si sa cunoasca meserie,tu mai batut la cap sa te iau la mine ca te pricepi la cate ceva ,dar nu vreau sa te jignesc dar mai ai mult pana la acel putin.
iar cu buletinul a iesit cam prost,pormoneul meu seamana cu al tau eu nu eram la firma si ma sunat puiu ca a venit cineva la garaj care merge la bucuresti sa til duca,si puiu ti-a scos buletinul din pormoneu si la dat la baiat,eu cand ma-m intors lka firma la-m intrebat pe puiu ca iai dat buletinul si a zis ca da.dupa ceva timp am vazut pormoneul tau tot unde lam pus si iam zis la puiu ca ce p... o facut ca pormoneul e tot aici,si mia zis ca nui al meu pormoneul? si iam zis ca nu al meu e in buzunar.cam asta e ,si am stiut ca o sa ma faci hot.pormoneul e la mine la firma neatins,il vei primi.
iar ref la omega nu mai are rost sa asteptati poze ,datorita alora care imi murdaresc topicul si personalitatea doar din faptul ca MOR DE CIUDA ca nus ca mine.

mai inteles gresit cu portofelu ..nu team facut hot ..pt ca nu aveai dc ..si pt ca nu avea valori in el ;)
sa iti spun dc am zis eu ce am zis ...pt ..ca o anumita persoana ..mi-a zis ca mai vb pe mien acolo ...si m-am simtit jignit ......cu portofelu te cred ..pt ca stiu ca nu iti trebuie tie ...si nu te acuz de nimik deci ai inteles putin deplasat ...in sf ....NU POTI SA ZICI CA NU AM FACUT NIMIK LA TINE ...iar la faza cu"""ca sunt departe de a fii aproape de a stii cate ceva """" chestia e ca u stii multe si poate ca daca vezi pe vreunu ca se chinuie il desconsideri ..... pt ca nu stie ce stii tuh .....si tare as vrea sa stiu si sa imi spui sincer daca tu ai zis ceva de mine pe acolo ...ca macar sa stiu daca imi pare rau sau nu pt ce am scris eu ....si cu mancarea si cu tigarile ....eu platit nu eram ...macar atat poate meritam si eu acolo .....si daca vei zice ca nu am facut nimik ...nai avea dreptate ...inteleg ca nu ai timp sa inveti si pe altii ...ca eu am venit acolo ca sa mai invat si eu ...stiu ca ai nevoie de oameni "meseriasi" si iti dau dreptate ....dar pt unu de 19 ani eu cred ca stiu destule ....si in timp voi mai invata ....pt ca nici tuh nu teai nascut diret invatat ..si tuh ai luato de jos ......si inca ceva ..m asteptam la replicile tale si am refer la cele la care tu te referi ca eu ans stii nimik si namfacut nimik ....si iti mai zic inca ceva prieteneste ..AI GRIJA DE ANGJATII TAI (ciocanel si puiu ) pt ca sunt valorosi ....eu numi aveam locu acolo la experienta care o am eu ...din ce facea, eu la mine acasa (pleoape o priza mica si reparatii minore de bari ),..nu aveam cum sa fiu omu direct potrivit acolo ..miar fi trebuit ceva mai mult timp acolo ca sa pot face ceva ...si mam gandit sa raman eu la pleoapele mele si prizele de aer si sa repar si eu cate o bara.....ce as putea sa mai zic .....daca acea persona care mi-a zis mie ca mai vb pe acolo nu miar fi zis ce ai zis tuh de mine nu ziceam nimik aici ..si ma deranjat pt ca cine stie ce intelege lumea din ce zici tuh .....
cam atat .....spor la cat mai multe masini ....si poate vom avea okazia vara asta sa vb fata in fata daca ai ceva sa imi zici ......

BAFTA

Most_Wanted 15-05-07 22:19

Quote:

Originally Posted by stecherro (Post 877022)
frate nu are rost sa va spalati rufele in public!!fiecare cu p###a masii!toti de pe forum avem in comun o chestie! pasiunea pt tuning si motoare...nu te lasa pagubash doar pentru atat! credema nu merita!acum ce o sa faci renunti la tot nu mai faci nimik?renunti la tot?nu mai faci nici ceea ce teai apucat sa faci?..iartama dar nu merita!!! fii tu ZOZO pe care il stim toti si continuati treaba!viata e asa cum e si cu bune si cu rele...asta e ea....pune poze si arata-ne cine esti cu adevarat si nu cine se zice k esti !! intelegi ?...hai punete pe treaba si dai incolo pe invidiosi si fraeri!!mult noroc!sa auzim de bine;)

ar trbuii sacitesti putin mai atent ;)

Bik3rBoy 24-05-07 14:06

ce se mai aude de masinutza asta ? zozo...ceva poze noi ?

Bik3rBoy 26-05-07 11:50

asa e...pacat ca nu a mai pus poze :(

p3rv3r5ul 30-05-07 17:18

am citit absolut toate paginile si sunt impresionat. cand mai vedem si noi in ce stadiu se afla masina dr. zozo? respect

bitzucv9 01-06-07 20:14

1 Attachment(s)
frumoasa masina ... iti apreciez munca .... dar dai cu bara aia din fata intr-un pom ca e prea urata, eu unu ma speriai:shock:

R3alArt3 15-06-07 20:32

NICI VORBA DE ABANDON !!!!
TINETI-VA BINE ca o sa vina si MONSTRUL

Opportunity 19-06-07 22:22

cred ca aduce si ceva aerodinamica bara aceea...

oricum masina e draguta

Urban per4mance 24-06-07 07:08

Am citit si eu toate paginile,este remarcabil proiectul..poate prea indraznet,dar cool,de admirat este faptul ca nu multzi tuneri fac exterior si interior,daca mai fac si motoare.....toata stima.Acum este jumatea lui iunie si cred ca masina este aproape gata sau gata deci ZOZO daca ai terminat-o dane si noua ceva poze...Multzam' fain' din partea tuturor.

R3alArt3 25-06-07 02:09

Cand Masina Va Fii Gata Sigur Va Fi Ceva De Retinut
Un Eveniment In Tuningul Romanesc
Masina E Modificata 100%
Bucata Cu Bucata
Doamne Ajuta-i Lu Zozo Ca Avem Nevoie De Oameni Ca El
Masina Asta Siguuuuur E Un Pas In Fata Pt Tot Cea Ce Inseamna Tuning In Ro Si Nu Numai

DR.ZOZO 29-06-07 23:02

nu vreau sa supar pe nimeni dar ai tu dreptate REALART.
PERECHE LA MASINA MEA NU SE VA MAI GASI.poze nu vreau sa mai pun ca prea mult se comenteaza fara rost.mai au uni 50 de ani pana poate sa inteleaga tuningul adevarat si 100%
bafta baieti/

R3alArt3 02-07-07 00:01

Asa ca va trebui sa asteptati si sa cautati evenimentul de lansare al monstrului
Sau dak e careva chiar pasionat si fara (nu-mi place bara ca..... nu arata bine.... nu ..... etc si el nu intelege nimic din munca omului) este bine venit la Dr la cabinet sa i-i vada lucrarile.
Sunt sigur ca a sa va primeasca cu muuuuulta caldura atat timp cat stit despre ce e vorba .
Doamne ajuta!

gelu_r 02-07-07 13:43

bine ca am urmarit postu zilnic sa vad cand vin pozele finale si acum numai puneti..cine mai asteapta un EVENIMENT ca sa vada masina?daca tot ati facut postu macar puneti pozele finale si incheiati aici postu...nu asa in suspans..

peter 02-07-07 23:33

vi ZOZO la 4t fever ?

DR.ZOZO 06-07-07 21:26

nu pot sa vin am mult de lucru si nici nu mi gata inca masina complect,

vlad_aaaaaa6 14-07-07 17:23

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO (Post 985539)
nu pot sa vin am mult de lucru si nici nu mi gata inca masina complect,

doctore..masina e beton..ca sa nu mai vorbim de bara fata..cea mai tare..piesa de rezistenta..mie-mi place la nebunie..tuning adevarat..abia astept sa vad cateva poze cu ce ai mai modificat la ea..poate te razgandesti si ne mai arati si noua cate ceva..:) bafta

graty 17 21-07-07 21:43

Te-am vazut zi la cris zozo cu cu vespa aia rosie sau ce ii, arata foarte bine, ii in stare perfecta! Sper sa ne pui poze cu masina dupa ce o vopsesti, am inteles ca e pe ultima suta de metri! numai bine!

Sindrom 21-07-07 22:47

mda.....am citit 34 de pagini din acesti topic si....ca de obicei....in Romania...nu se poate face treaba buna dintr-un singur motiv....orgoliul anumitor persoane!
poate ar trebui sa dea de gandit....cu ce am gresit io sau multi alti useri de nu pot sa vada masina????
sa bat un drum buc oradea sa vad masina....parca e prea mult si prea scump....erau idei multe la aceasta masina....si acum....unde-i culoarea aia cromata??? unde-i capota de sticla??? unde-i motoru v8????
nush cu ce am gresit eu si alti useri dar asta e in Romania tara noastra iubita.....ne inecam ca tiganii la mal!

fanete 26-07-07 12:26

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO (Post 973803)
nu vreau sa supar pe nimeni dar ai tu dreptate REALART.
PERECHE LA MASINA MEA NU SE VA MAI GASI.poze nu vreau sa mai pun ca prea mult se comenteaza fara rost.mai au uni 50 de ani pana poate sa inteleaga tuningul adevarat si 100%
bafta baieti/

adevarat graesti.

nu are rost sa pui poze , deja lumea incepe sa comenteze, gen "unde-i capota de sticla" "unde-i motorul V8" critici aiurea care nu merita sa le primesti.

ai muncit foarte mult la masina aia, s-a vazut din primele posturi. nu cred ca mai e nevoie sa iti arati valoarea prin munca ta (pozele tale). deja lumea stie ca esti meserias si asteptam produsul finit intr-unul din viitoarele saloane.

dupa parera mea ar trebui sa fie o surpriza cum va iesi masina.

cat despre bara fatsa care o critica lume... ei nu inteleg ca masina aia este o masina de salon. o masina cu care nu mergi zi de zi la munca si iti faci griji ca dai cu ea in bordura :) este o masina simbol a muncii tale. mie-mi place

te-astept la urmatorul salon cu masina terminata, ma voi prezenta "fanete de pe 4tuning" :)

bafta si spor la treaba !!

NoAngels 26-07-07 16:36

:x
Quote:

Originally Posted by fanete (Post 1015049)
adevarat graesti.

nu are rost sa pui poze , deja lumea incepe sa comenteze, gen "unde-i capota de sticla" "unde-i motorul V8" critici aiurea care nu merita sa le primesti.

ai muncit foarte mult la masina aia, s-a vazut din primele posturi. nu cred ca mai e nevoie sa iti arati valoarea prin munca ta (pozele tale). deja lumea stie ca esti meserias si asteptam produsul finit intr-unul din viitoarele saloane.

dupa parera mea ar trebui sa fie o surpriza cum va iesi masina.

cat despre bara fatsa care o critica lume... ei nu inteleg ca masina aia este o masina de salon. o masina cu care nu mergi zi de zi la munca si iti faci griji ca dai cu ea in bordura :) este o masina simbol a muncii tale. mie-mi place

te-astept la urmatorul salon cu masina terminata, ma voi prezenta "fanete de pe 4tuning" :)

bafta si spor la treaba !!

Se pare ca nu ai inteles nimic din ce a vrut sa zica Sindrom :) dar asta e...mai usor e sa `pupi`...poate te alegi cu ceva

NoAngels 26-07-07 16:47

Quote:

Originally Posted by Sindrom (Post 1008509)
mda.....am citit 34 de pagini din acesti topic si....ca de obicei....in Romania...nu se poate face treaba buna dintr-un singur motiv....orgoliul anumitor persoane!
poate ar trebui sa dea de gandit....cu ce am gresit io sau multi alti useri de nu pot sa vada masina????
sa bat un drum buc oradea sa vad masina....parca e prea mult si prea scump....erau idei multe la aceasta masina....si acum....unde-i culoarea aia cromata??? unde-i capota de sticla??? unde-i motoru v8????
nush cu ce am gresit eu si alti useri dar asta e in Romania tara noastra iubita.....ne inecam ca tiganii la mal!

Poate se fac excursii organizate...ma bag si eu :)vorba ta...cum draq sa vezi altfel masina

fanete 27-07-07 10:29

Quote:

Originally Posted by NoAngels (Post 1015454)
:x

Se pare ca nu ai inteles nimic din ce a vrut sa zica Sindrom :) dar asta e...mai usor e sa `pupi`...poate te alegi cu ceva

daca nu esti capabil sa intelegi TU ce am scris eu mai sus abtinete .... stii vorba aia "unde nu stii fluiera"

in primul rind eu nu m-am referit doar la ce a scris "sindrom" .... citeste tot topicul sau macar ultimele 5 pagini sa vezi cate critici ii sunt aduse lui zozo de la niste pusti....

nu pup pe nimeni, nu am cu ce sa ma aleg si nu nu am nevoie. dar dupa cum am mai spus , nu esti capabil sa faci diferenta dintre aprecierea muncii unui om, respectul fata de ceea ce a relizat, spre deosebire de foarte multi din romania, si de a pupa in C*R

PS. poate omu nu vrea sa mai vada nimeni masina pina la finish... faceti voi excursii... fuck... ce copii sunteti "cum mai vedem masina..."

S-auzim de bine

NoAngels 27-07-07 20:14

Vezi de drum fanete.Ce faci tu nu e...aprecierea muncii lui.Poate o sa te tina minte cand te prezinti...fanete de pe 4tuning:)
Nimeni nu a spus ca nu e bun in ceea ce face....dar nu cred in primul rand din partea lui ca e frumos sa se dea mare si sa arunce cu ca*** in altii,daca tot ai citit toate paginile.De aia ti`am spus lasa ca se lauda el destul....aranjeaza`ti masina la el si spune`mi dupa ce si cum.Cand iti cere 700 de euro pe un spoiler tare sunt curios ce o sa mai zici.In fine...nu vreau sa ma cert nici cu tine nici cu nimeni dar chiar mi s`a pus pata pe postu` tau pe cuvant.Have a nice life
PS. Daca deranjeaza postul meu...stergeti`l pls

fanete 30-07-07 12:19

da, ai dreptate.

MKE 30-07-07 15:26

baietzi.. va rog ramanetzi on topic...ca sa nu recurgem la altele...;)

DACIA-Wrc 02-08-07 23:04

dr zozo nu mai zice nimic de peste o luna.
oare s`o suparat?

SoundIdentity 03-08-07 15:48

vedeti doar din cauza asta nu mai sxcriu pe acest topic.is pana peste cap cu toate vorbele in vant,vreau sa- l vad eu pe ala care lucreaza o bara din lut etc etc si lucreaza 3 saptamani pe ea si o so vanda cu 3...3 sute de euro cand doar mat folosite la acea bara costa aprox 450 euro. pa baiati
zozo.

DACIA-Wrc 03-08-07 23:49

imi pare rau ca nu mai zici nimic.

ruller 04-08-07 17:03

hai ma zozo,pune si u o poza doua :sad:
eu chiar sunt curios sa vad masinuta ..si te sustin ptr ca mie chiar imi place tare mult munca ta....

DACIA-Wrc 05-08-07 15:48

s`o suparat din cauza unor persoane si nu cred ca o sa mai puna poze.
oricum speranta moare ultima, nu?

DR.ZOZO 05-08-07 16:33

8 Attachment(s)
sa mai aud ceva perle fara rost,ca cred ca vro 4 luni de pauza au asuns ptr unii.
sorry.
poze cu interiorul tavanul etc nu voi pune nin niste motive care cred ca uni le stiu,vreau sa ramana un soc ptr toata lumea cand o vor vedea life.

DR.ZOZO 05-08-07 16:38

acestea sant poze de 3 luni,grila fata este total diferita,plasa a fost pusa provizoriu.acolo e ceva ce nu s-a mai aplicat pe nici o masina.

TzuTzu77 05-08-07 18:09

Arata f bine. Daca ai si poze mai noi, pune-le ca pun pariu ca sunt multi curiosi. Bafta in continuare!

Eugen_TL 05-08-07 18:33

sa mor cum arata ! o sa fie ceva soc cu siguranta !

bulldog_cox 06-08-07 00:05

frumos .......

26WRC 06-08-07 00:09

nice nice

eleronul e in lucru sau asta e forma lui finala?

ruller 06-08-07 00:10

ms ptr poze zozo...
bv ..mie imi place tare mult cum a iesit...botul ala jur e bestial ;)
succes in continuare mestere si asteptam mai multe poza ;)

Aaronnel^ 06-08-07 00:55

ZOZO astept si eu poze ca sunt un mare fan de al tau. Stii foarte bine ca te-am mai rugat pe privat. Multumesc anticipat

fanete 06-08-07 12:17

Majoritatea pozelor sunt mai vechi. oricum, masina o sa fie haos. imi pace foarte tare ideea cu Jokerul in fata de usa.... si cu toate "tribalele"
Abia astept sa termini masina. CONGRATS !!!

All times are GMT +2. The time now is 19:03.

- Copyright 2026 4Tuning