![]() |
Re: Bn 71 wrc
Si eu vreau! :-)
|
Si eu vreau :d
|
2 Attachment(s)
pozele promise :P
|
|
1 Attachment(s)
:-) ......
|
Quote:
|
Quote:
|
o mers binisor...dar e loc de mai bine pe viitor ... Acuma a mers numa cu 0,6 bari
|
Cum merge bolidu , cat ai scos ? poate ne vedem la tulcea luna viitoare :-)
Succes ! |
nu a fost cu cronometrare...a fost destul de bine...trebuie neaparat bost controler ca nu mergea mai sus de 0,6bari...
ca si palmares asa mai importanti : o matza de 2.3 ...si un ursulet 2.5 Tex-ul care era fara turbo si decomprimat @a luat 2 masini de la un golf 4 1.8t revo2(cred) zicea propietarul ca avea 200cp + acuma nu se stie...oricum Stefan e foarte multumit de cum a mers :D filmulete nu s-au filmat pentru ca nu au fost voie cu pasageri :D |
hmm tulcea putin departe pt mine prea departe cam 700 km plus k acum pe batrana o asteapta o mica serie de modificari i :D
|
Quote:
|
scartz =))
|
Quote:
Am vrut sa vin si eu la floreni dar nu am mai avut timp. Am fost la intalnirea nationala Dacia 1100 si duminica a trebuit sa ma intorc repede la iasi. Mi-ar fi placut sa ne dam :)) http://www.99poze.ro/sighisoara_/1/ http://www.99poze.ro/sighisoara_/ Felicitari pentru masina! Foarte frumoasa si performanta cred! |
momentan se fac modificari in privinta performatelor pe partea de motor deja este in lucru ce va iesi urmeaza sa vad si eu si eu am ajuns doar duminica si a fost frumos..
|
5 Attachment(s)
...................
|
Foarte frumos! De cand caut si eu un volan din asta... :???:
|
volanul a fost praff rupta pielea peste tot lam trimis la imbracat si acum tie mai mare dragu de a conduce..
|
Quote:
|
Doua intrebari am. De ce nu pui tampoane mari si pe spate? Si de pe ce masina e maneta de frana de mana?
|
Quote:
|
in curand va avea intercoolerul in fata intre tampoane iar bara spate este romaneasca si nu potrivesc tampoane mari maneta de frana mana este noua..
|
Intercolarul il montezi de bara? Sau faci suporti care sa-i prinzi de fusta fata? Oricum buna ideea de a pune intercolaru acolo:D
|
Poti incerca un watercooler.....e discret, traseu foarte scurt, pastrezi aspectul masinii (daca faci abstractie de roti :) .
|
inca nu stiu exact cum il montez dar cert este ca o sa trebuiasca sa tau bara sa fac alt traseu etc ..
|
pune ma o poza cu ceasu ala smecher ce ti l-ai luat :D
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
nebunia lui salam a inceput...
|
Foarte frumos 8) intercoolaru o sa-l prinzi de suruburile de la proiectoare? Se poate? Ca sa nu mai gauresti bara, ca si asa ai macelarito :lol:
|
ii sta foarte bine :D
|
1 Attachment(s)
Aurel a semnat protectia muncii
|
3 Attachment(s)
Brasov style :D tarlungeni motorsport =)))))
|
Pai l-ati acoperit? :???:
|
doar temporar ,masina trebuia sa ajunga legal la brasov ;)
|
Daca pui si coturile alea negre, nu se observa de la distanta =))) eventual si intercoolaru vopsit negru si aia e :D
|
Ar merge făcută o husă, material īnchis la culoare şi nu vor fi probleme de răcire.
Atrage atenţia maşina pentru că nu vezi multe 1300 pe stradă şi să mai arate şi atāt de bine şi cu nişte jante "hoaţe". |
pffff si am vrut sa trec azi pe la reno :x
unde va fi nr pus pana la urma? |
numarul va fi facut mai mic si prins de bara...
|
1 Attachment(s)
pentru cunoscatori :D
|
4 Attachment(s)
o mica modificare am trecut de la clapeta originala care era de 60 la una de 76 si am mai marit si intrarea in admisie....
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:47. |
- Copyright 2026 4Tuning