![]() |
Re: AfterDark Racing - Hunedoara
1 Attachment(s)
Undeva aici: https://forum.4tuning.ro/profile.php?do=editusergroups este AfterDark Racing bifati la join group si apasati pe "butonul" join group apoi asteptati cuminti sa intre Shadow sa le dea accept la care sunt cuminti si papa tot :D
Toti cei care vor sa intre in club sunt rugati sa-mi trimita si mie PM si o sa vb cu Shadow si eu pe mess cand o sa dau de el :-) |
Inainte sa dea ADD sunt rugati sa se prezinte sa stim si nou cu cine avem onoarea, eventual sa va vedeti si voi (asta cam e obligatoriu), asa ca Sonic - ai treaba ;).
|
Da da da normal...Poze va rog cu masini si cu voi aici! ..ca altfel degeaba dati acolo add ;)
|
5 Attachment(s)
Hai ca incep eu ...ca si asa sunt KAMIKAZE, cum zice FRS :)
Ma numesc Gleu sunt din Hunedoara (vecin cu FRS); 23 anisori, posed un Golf III 1.9 TDI (momentan cu ceva probleme tehnice dar i-l duc la doctor si-l fac bine), pun si niste poze poate imi da-ti ceva sfaturi ce sa mai fac la el..daca este cazul. |
4 Attachment(s)
Numele meu este Marius sunt din Hunedoara si momentan detin un Fiat Stilo. Cateva poze:
|
bienvenue.........enchanté:D
|
Welcome boy's ;)
|
SHINE RUNNER RACING VA UREAZA SARBATORI CALDUROASE SI UN CRACIUN CAT MAI FERICIT
|
Merry Christmas!!! :)
|
Sarbatori fericite :D
|
Merry Xmas and a happy new year 8)
|
Happy New Year my niggar's
|
La multi ani lupilooooooooooooooooooooooooooooooooooooo00000000 0000000rrrrrr!!!!!! ;)
|
mai socializam pe aici?:D:D:D
|
Da binenteles :)
|
La urmatorul meeting speram sa ne strangem toti lupii din zona 8)
|
5 Attachment(s)
ma primiti si pe mine ? Laurentiu 18 ani Hunedoara , prieteni imi spun BaLaur :D am si io o skoda fabia in curs de modificari
|
Eu zic sa-l primim ca-i baiat bun :)
|
Quote:
Momentan nu mai am acel golf de care era vorba mai sus din cauza unui accident :cry: dar pe viitor sper sa ma laud cu alta masina. |
Nu degeaba ziceam eu ca esti kamikaze :lol:
Mi-a parut bine sa-l intalnesc pe NWZeu la 4tuning days! Next time promitem sa stam mai mult!:oops: |
:hug: si mie man, oricand ajungi prin Bucuresti, nu ezita sa ma anunti.
PS: il astept si pe dadi si bucati din haita de la Hunedoara ..... eu unul sper sa ajung si eu pe la voi sa vad cum sta treaba prin acest oras, de care am auzit lucruri foarte interesante. |
Si noi te asteptam pe la Hunedoara ;)
|
Eu zic ca ar trebui sa discutati serios cu Silviu, daca-l mai intereseaza, daca mai are timp... daca nu, sa puna pe altcineva in locul lui.
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:22. |
- Copyright 2026 4Tuning