![]() |
As vrea si eu sa stiu, cum se numesc melodiile de pe fundalul videoclipurilor city winter nights, vr6 action si mixing vento?
|
Astea sunt melodiile... din clipuri:
G-Spott - City Streets Da Hool - set the stake high si la ala cu vr6... nu mai tin minte... era ceva parca de pe la Mafia. |
interludiu de la mafia , unu dintre ele : /
peace :P 19- Outro se cheama ;) |
1 Attachment(s)
cine stie melodia asta.. adik cum se numeste ?? :)
este pur si simplu superba :) |
Mersi mult, Rosonic si Santos.
Si pt. blowwind: http://www.dtmpower.net/forum/showthread.php?t=4327 uita-te si tu pe acolo. Cred ca e Orbital - Tunnel trance sau Ian van Dahl - Castles in the sky. Oricum, vi le recomand pe majoritatea, ca sunt frumoase. |
:icon_kiss :flower: :icon_kiss :flower: :icon_kiss :flower: :icon_kiss :flower: ms
|
Save MEEEE please.....sa mor yo am luat amandoua topicurile cu melodii la rasfirat de la prima pagina pana la ultima shi nu mai gasesc....era la un moment dat pe site un filmuletz cu o incinta cu diff-uri JBL GTI.....shi avea pe background o super melodie cu super basi ...mai oldschool ajea....shi era postata shi melodia....PLEASE HELP!!! :roll: :roll: :roll:
P.S.:blowind...pune-o shi tuh aicea dak o ai full k arhiva aia e kam mica...(melodia de la DTM power). |
mad... https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=209410#209410 :)
spre uimirea mea am reusit sa incarc toate melodiile in mai putin de 5 min :)) |
Re:
Quote:
|
Am vazut ieri la tv noul videoclip al lui Bitza feat. Grasu XXL, VD, VJ Paul, K-gula. Stie cineva cum se numeste? sau o are cineva? Multumesc anticipat!
|
Cam proasta calitatea...
|
Din pacate calitatea melodiei este foarte proasta. Multumesc oricum. Altcineva nu o are?
|
:!: Vreau melodia din spotul Tuning Show-ului de la Oradea!!!!!!!!!!!
Care o are????? http://www.tuning-sound.ro/its2004.php |
Am luat de pe forumul \"FILME\" un filmuletz cu \"vw suparate\" .....si pe fundal era o melodie .... parca \"This is how we do\" se numeste.....o are cineva ? ms :wink:
|
caut o melodie \"let me be the 1 to screw ya , it don't take long to use the bathroom\"
muzica de club, plz help |
Re:
Quote:
the game & 50 cent - how we do |
1 Attachment(s)
ema ia de aici melodia ceruta cu calitatea de pe CD!
cine vrea tot albumu doar sa zica si il voi pune aici... albumul nou a lui bitza se numeshte \"sinuciderea unui inger\"! 8) |
stie cineva melodia cu versuri de genul \"let me be the one to screw ya , it won't take long to use the bathroom\" ? e ceva de club (house) . merci
|
Quote:
omul asta a facut topic special pt o melodie!!! ......offf!! |
1 Attachment(s)
snap
skimba extensia in mp3 |
imi pare rau max.are cineva mel, I GOT THE POWER (cred k asa se num).este house si este o voce feminina.pls . este bine shefu`?
|
uit-o mai sus vere , pentru tine am pus-o ... aia-i ?
|
da ... ms :arrow:
|
caut si eu melodiile:
The Notorious B.I.G. - Boyz-n-the Hood Eazy-E - California Love (RMX) 2Pac - Damn It Feels Good to Be a Gangsta Geto Boys - Fuck Wit Dre Day (And Everybody's Celebratin') Dr. Dre - Let Me Ride Dr. Dre - Me Against the World 2Pac - Mind Playing Tricks on Me Geto Boys - New Jack Hustler Ice-T - Nuthin' but a \"G\" Thang 10q!! |
vreau melodii cu barbulescu d la house experience .. care are plsz .. fara safe sex si d`astea melodiile de la house experience
|
as vrea si eu Gorillaz->Feel Good Inc. plizz..dar nu format rar. :roll:
|
n-ai cum sa pui mp3 aici : /
|
Re:
Quote:
|
e pe vine melodia
|
1 Attachment(s)
:D
|
mai vreau si yo o mel,dak se poate .... DRAGANA este sarbeasca. :?: ms
|
puff daddy - missing you.....remixu ala fain...are careva? :D
|
cred k deja am si preyentii. :lol:
|
Melodia ai primit-o...o sa incerc sa caut si remixu` :wink:
|
nu am ajuta nimeni??? :o
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
acum o ridic |
1 Attachment(s)
poftim
|
ms santos :lol: .
|
Np :D
e o frumusete :D si mai am Cojan Goron si etc :D vrei sa pun cojan goron ? e super tare !!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:10. |
- Copyright 2026 4Tuning