![]() |
re: Dacia Berlina 4x4 Turbo Vom
Quote:
Oricum e tare rau masina...ca si celelalte din parcul sau auto de altfel;) |
Quote:
|
am si eu o intrebare, sper sa nu imi sari in cap:-P nu teai gandit sa o refaci 1300 inapoi? e doar o intrebare simpla:)
|
Quote:
|
de uzina nu cred ca mai exista, de conex da, dar nu doresti conex ca sunt proaste, masca originala cred ca daca incerci la fabrica poate poate sunt sanse sa gasesti sau pe langa fabrica dacia mai nasol e cu fusta spate... aia e mai rara fatza de ochelari...
|
Quote:
|
asa este...nu este cel mai grozav modelul "zambetul lui Iliescu" dar parerea mea este ca nu conteaza mult asta atata vreme cat masina este potenta si ingrijita ;)...plus ca este tare...faza asta...masina din '78 dar arata ca din 2002 :D
|
Quote:
|
I-am schimbat stalpul fata de langa sofer si stalpul spate dreapta(pasajul acela peste care se inchide usa spate) vopsit peiesele , o mica reviziie la filtre si lichide,(ULEI ,antigel) si merge iara ca o zana.(rupe aderenta si la schimbare de treapta din 2 in 3) :P
Stau pe ganduri ce sa fac cu ea ca nu prea o mai folosesc, avand cu ea cu tot 6 masinute. |
Quote:
niste poze mai recente cu masina nu ai?:) |
Quote:
|
Vinde-o !
|
Quote:
|
Nu e o problema...trece repede !
Vinde-o cand o sa moara Rusti si nu o sa simti nimic !:lol: |
sal. daca te hotarasti sa o vinzi as fi interesat de masina. astept un mesaj
|
daca ma hotaresc sa o vand te anunt..
|
Quote:
|
am sa ma uit..nu stiu pe de rost.
|
Quote:
|
e model mai vechiut de prin 2005 ....am sa ma uit si am sa iti zic model numberul
|
CDX-MP40
|
Quote:
|
daciana o primit un set de roti de alu pe 13 "vopsite in alb cu gume 185/60 pt vremurile mai reci ce urmeaza.
momentan o "calareste " prietena mea o perioada ca masina ei e in lucru. "i-am mai scazut un pica "boost"-ul pentru ea" ca o cam roade sa o calce :) |
Am vazut masina astazi,parcata langa Posta mare. :D Arata bine dacia,si jantele dau bine pe ea.
|
Quote:
*chiar se face misto pe tema asta acolo . " gen profa aia cu dacia turbo " |
Quote:
Oricum superb ce ai realizat.Felicitari |
da o poza doua cu masina nu ne oferi si noua?:) poze cu ea am vazut numai la evenimente cel putin in ultima vreme:) dar niste poze mai in detaliu facute de tine:)
|
Quote:
Am si eu masina mai " fitoasa " dar parca tot in renault 5 ,sau in dacie imi vine sa ma urc cand plec prin oras :) (e mai aparte.) |
Quote:
|
sambata asta batrana daciana o sa mai fie un pica chinuita la raliul comlosu mare :) din care a 3-a proba e pe macadam .
|
Quote:
|
promit ca i-o imprumut eu sa bea shampanie ! :lol:
|
Quote:
p.s. nu ma bat pt podium ..vin de placere plus la grupa care sunt,slabe sanse. daca ma gandesc bine in 5-6 ani de cand cunosc campionatul nu fost niciodata o dacie berlina la licentiati. cred ca nu gresesc. |
am urmarit topicul, Ai un dacioi Penal..bafta si asteptam Podiumul :>
|
2 Attachment(s)
some pics...o sa vina si altele. rezultat nici pe de parte cel asteptat dar o fost fain.:)
|
noutati?
|
Quote:
|
nu iti e mila de ea sa o bagi prin noroaiele alea???la voi acolo nu este asfalt???pacat de masinuta,cati bani bagi in ea dupa o cursa din aceasta???ma refer pentru articulatii????
|
Quote:
|
cred ca lucrul care il apreciez cel mai tare este faptul ca cu toate ca ai masina asta de ani de zile si pe langa ea ai masini mult mai potente te duci de fiecare data la competitii numai din placerea de a participa si nu din ambitia de a demonstra la restul cate aptitudini de mecanic sau aspiratii la titluri fruntase ai .
Felicitari ! |
| All times are GMT +2. The time now is 01:50. |
- Copyright 2026 4Tuning