![]() |
Re: Accidente, tamponari, avarieri
Quote:
|
Quote:
|
corect..scuze.....ma gandeam la altceva....:)..da tot pe targa a fost scos:))
|
ceva poze?:P
|
4 Attachment(s)
uite si pozele pt curiosi :D
|
frumos s a oprit :| , bine ca nu a rupt stalpu`
|
era rupt, bine ca nu a cazut, de dat jos s-au ocupat cei de la ratb
|
Cat de bine sunt facute unele masini sau cat de prost sunt facuti stalpi la noi in tara.Maina este destul de putin avariata si stalpul rupt.O sa se ajunga de numai spargi decat bara fata ca sa dobori un stalp ;)
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...30#post1162930 |
ronde filc dublu surub ! AM avut pe cineva sus care ma iubeste ! si asta din cauza uni sofer care venea de pe contrasens cu faza lunga a intrat si pe banda mea de mers sa evit inpactu am tras dreapta shttp://www.imigi.ro/public/thumb_47e...b076046488.jpg nu stiiti cum se va proceda daca e dauna totala si asa se primeste alta in schimb masina avand casco la omniasing find luata in leasing
|
|
4 Attachment(s)
Aseara la hidro in statie, s-a auzit o frana si apoi o bubuitura puternica. Loganul albastru a sarit peste insula si a luat taximetristul in plin. Soferul de taxi a fost luat pe targa si pasagerul din taxi era plin de sange. Pozele vorbesc
|
din cate am auzit eu pasagera e in coma....iar ala cu loganul albastru avea permisul doar de o luna...atatea se intampla si nu invata nimeni nimic.
|
io ma minunez cum reusesc astia sa sara peste insulita aia a mai fost unu cu o berlina tot asa, da de mult tare
cat o fi avut la ora loganu albastru? |
mama frate cate accidente se intampla in zona aia. Eu am fost martor la un accident acolo acum un an, tot asa de naspa cu aceasi poveste..... Ce sa ii faci, si mai trist e , ca accidentele aste sunt facute de astia de au carnetul proaspat luat cu un teribilism crescut si din pacate mai pica si oameni nevinovati in prostiile altora!
|
Este adevarat soferul era foarte tanar, insa nu am vazut absolut nici un semn de incepator in geam. Despre pasagera care e in coma, eu nu am vazut nimic si am ajuns la 5 min. dupa incident, insa am auzit ceva la TV. Stiu ca pe soferul de taxi l-au luat cu targa. Se pare ca loganul albastru venea dinspre patria pe banda2. El a zis ca a franat un alt taxiu brusc in fata lui, moment in care soferul a franat si a luat de volan stanga. Pe banda 3 era un Audi A6 care a franat de asemenea, insa cu partea dreapta fata a atins loganul in aripa stanga spate si a influentat directia acestuia. De aici se vede ce a urmat.
|
mai are cineva date referitoare la starea pasagerei din taxi?alte poze sau filmulete de la fata locului?sau vreun reportaj de la televiziune?
|
pare rau de double post dar abia acu am facut rost de stiri si nu mai pot sa modific postu
http://www.antena1.ro/index.php?page...¤tPage=2 reportaj de aseara adineauri am auzit(nu stiu inca cat de sigur e) ca pasagera ar fi murit |
Quote:
|
fiti cu ochii in 4 pe sosele.feriti-va singuri ca din cate se vede ceilalti nu se feresc pe ei dapai pe voi si din pacate se sfarseste tragic mai ales ca sunt implicate persoane care nu au pur si simplu nici o vina.femeia se grabea si a luat un taxiu.ca sa vina un dement sa o bage in coma.mai bine circulati incet si prudent pt ca la viteze mici mai aveti sanse sa evitati un posibil accident.mai bine ajungi aksa sau acolo unde trebuie cu 5-10-15 minute intarziere decat sa nu mai ajungi deloc
|
foarte mare dreptate!!!!
|
din pacate a murit:(
|
din pacate asa am auzit si eu de dimineata.chiar tatal ei a confirmat asta.Dumnezeu s-o odihneasca...
|
Quote:
|
Da ...din pacate Alexandra nu a mai avut zile...s-a incercat transportarea ei la bucuresti pentru ca mai exista o sansa...dar medicii din bv nu i-au dat voie sa fie transportata!!!:(( pacat...cand s-au facut hartiile de mutare la bucuresti...a fost prea tarziu...:((
Asta este...era o fata minunata!!! care avea o viata inainte! Dumnezeu sa o odihneasca:((( |
Quote:
momentan nu se stie mare lucru...are dosar penal , e anchetat dar nici macar el nu e in stare sa zica ce si cum se va intampla...cu toate ca fata a murit continuarea nu este inca atat de clara pentru ca parintii fetei inca nu stiu daca sa depuna plangeri impotriva soferului sau nu.inca o data Dumnezeu s-o odihneasca. |
Dumneze sa o odihneasca, pacat.....tocmai acum de Paste.... Pana la urma baiatul acela de cat timp avea carnetul? Era incepator?
|
Quote:
|
Asta e unul din ala care trebuie sa aiba permis "ca e la moda" cum am auzit odata!!Din partea mea poate sa infunde puscaria,putea fii iubita,sora sau mama mea!!Dumnezeu sa o vegheze acolo sus!!
|
era smecher ala mah..... se credea in NFS si urma sa se laude ca a condus beat... ce poti sa le ceri......
|
4 Attachment(s)
Accident pe drumu spre Craiter, imediat dupa pod, Duminica noapte in jurul orei 2:00. Soferul fiind adormit a mai lovit si un logan...
|
Quote:
|
posibil... eu nu am fost de fata. Pozele sunt facute de un prieten si am spus ce mi-a zis el!
|
accidentul a fost sambata seara pe la 11 si 20:D.......vad locul de pe geam.
|
2 Attachment(s)
Accidentul a fost la 11.20.
Initial am crezut ca este cutremur la felul in care s-a miscat blocul. Oricum bine ca nu au existat victime .... se putea incheia tragic ,chiar si pentru pietonii care treceau pe acolo. |
si totusi stie cineva ce s-a intamplat??? cum au ajuns amandoi acolo??
|
Quote:
|
A Fost Odata bv 10 Run
|
6 Attachment(s)
Asta a fost masina
|