Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/24920-conteaza-pt-femeie-masina-conduci.html)

Mustang 30-06-07 14:42

re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 974559)
la prim aimprsie pa draq !!!!!!!! pe mine una nu ma impresioneaza o masina de 100.000 de euro dk la volan e un pustan de 70 de ani sau mai stiu eo ce lichea !!!!

oricum ridici spranceana cand vezi masina ;)

bodyspeed 30-06-07 19:26

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 974562)

da..gaby.
la caz.. din asta de :..un tinerica. de 70 de ani.. si masina. de 100.000 ..iti dai seama. ca ridici spranceana.. bine ca nu ridici altceva... ;)

!41! 02-07-07 02:05

conteaza!!!! cand mi s cu bitigla nu vrea nici una la plimbare:-P n am eu ceva extra masina dar mi au cerut cateva sa le fac o tura8)

viperthevenom 02-07-07 09:16

Nevoia de mobilizare spune totul, de aceea trebuie sa ai masina sau cel putin acesta este pretextul care il invoca femeile chiar daca inconstient:D

pheerya 02-07-07 17:39

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 974562)

pai ridici spranceana ca admiri masina..nu ca ti place ala de la volan...:rolleyes2

Alex-Rahova 02-07-07 21:52

pot sa intru si eu in discutie cu un sfat catre baieti :
puneti-va fratilor in locul unei fete dragute , care stie sa profite de frumusetea ei,[ am zis dragutze.. nu frumoase.. ca la astea nici nu stiu ce ganduri umbla-n cap inafara de bani - distractii - bani - bani - distractii ] si alegeti intre ala care va plimba cu tramvaiul , pe jos sau rareori cu un taxi.. si unul cu masina (relativ) scumpa
de multe ori am inghitit in sec si am oftat atunci cand 'urmaream' o fata ceva timp , si - poc - deodata apare harap-alb , la volanul celor 200 de cai botezati de bmw, si o fura
eu m-am pus de multe ori in locul lor si mi-am dat seama ce alegere as fi facut ... astfel trecandu-mi supararea..

asta se-ntampla acum cativa ani .. cand imi formasem eu o idee " Lasa ca le arat eu la femei in cativa ani... ":lol:

dar in acelasi timp..cunosc si cazuri care se abat de la regula... fete superbe care o ard cu tipi ( distrusi ) cu harburi de masini carora li se rup rotile in drum

deci cat de curand o sa ma duc la ghicitoare sa-mi dea in zatzi de cafea :):):) sa vad cum sta treaba.. catre ce gen de femei sa ma indrept in viitor..

Alex-Rahova 02-07-07 22:29

dar topicul asta are in titlu o intrebare parsiva as putea spune..
nu asa trebuia denumit, ci pe fatza .. Conteaza pentru o femeie banii tai?
ca bani multi = masini scumpe = femei frumoase

BiG-Q 02-07-07 23:37

Quote:

Originally Posted by Alex-Rahova (Post 978186)
pot sa intru si eu in discutie cu un sfat catre baieti :
puneti-va fratilor in locul unei fete dragute , care stie sa profite de frumusetea ei,[ am zis dragutze.. nu frumoase.. ca la astea nici nu stiu ce ganduri umbla-n cap inafara de bani - distractii - bani - bani - distractii ] si alegeti intre ala care va plimba cu tramvaiul , pe jos sau rareori cu un taxi.. si unul cu masina (relativ) scumpa
de multe ori am inghitit in sec si am oftat atunci cand 'urmaream' o fata ceva timp , si - poc - deodata apare harap-alb , la volanul celor 200 de cai botezati de bmw, si o fura
eu m-am pus de multe ori in locul lor si mi-am dat seama ce alegere as fi facut ... astfel trecandu-mi supararea..

asta se-ntampla acum cativa ani .. cand imi formasem eu o idee " Lasa ca le arat eu la femei in cativa ani... ":lol:

dar in acelasi timp..cunosc si cazuri care se abat de la regula... fete superbe care o ard cu tipi ( distrusi ) cu harburi de masini carora li se rup rotile in drum

deci cat de curand o sa ma duc la ghicitoare sa-mi dea in zatzi de cafea :):):) sa vad cum sta treaba.. catre ce gen de femei sa ma indrept in viitor..

mai grav e sa nu iti de in cafea ca sa te indrepti catre un alt gen si nu ma refer la femei :D:D:D:D:D:D:

dogy_10 02-07-07 23:40

Quote:

Originally Posted by Alex-Rahova (Post 978186)
pot sa intru si eu in discutie cu un sfat catre de multe ori am inghitit in sec si am oftat atunci cand 'urmaream' o fata ceva timp , si - poc - deodata apare harap-alb , la volanul celor 200 de cai botezati de bmw, si o fura

mare dreptate ai aici

oricum exista si fete care pana la urma aleg baietii care merita nu un pielea pulii la care ia cumparat tata un septar si se poarta cu ele ca si cu ultimele curve

oricum concluzia mea e ca masina ajuta...in sensul ca agati mai repede toate genurile de fete

Mustang 03-07-07 00:10

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 977771)
pai ridici spranceana ca admiri masina..nu ca ti place ala de la volan...:rolleyes2

nici n-am spus asta ...
am zis ca ridica spranceana cand vede masina ...

Alex-Rahova 03-07-07 01:45

Quote:

Originally Posted by BiG-Q (Post 978351)
mai grav e sa nu iti de in cafea ca sa te indrepti catre un alt gen si nu ma refer la femei

cam intepator si de prost gust postul tau.... dar il iau ca o gluma :lol: ;)
daca nu trebuia sa-l iau de 'caterinca' sa ma anunti ca sa stiu si eu ce si cum..

Quote:

Originally Posted by dogy_10 (Post 978357)
mare dreptate ai aici

oricum exista si fete care pana la urma aleg baietii care merita nu un pielea pulii la care ia cumparat tata un septar si se poarta cu ele ca si cu ultimele curve

oricum concluzia mea e ca masina ajuta...in sensul ca agati mai repede toate genurile de fete

da si asta e alta treaba.. ca se poarta cu ele nu stiu cum.. dar daca le imbraca, le hranesc si le adapostesc :lol: :lol: isi permit oamenii
ele ce zic .. " Ma nene asta e cum e...dar daca ma port cum nu-i convine oricand isi gaseste pe alta ..si curu meu nu se mai plimba in 7-ar si nu mai sta pe canapele la bamboo" :-)
dar oricum tot respectul pentru fetele dragute si finute care n-au pus tigara`n gura si s-au facut praf de 'medicamente' sau bauturi prin cluburi de arfe si n-ar refuza un baiat normal , ca mine.. care o arde prin RATB fara abonament.. ( SA nu se inteleaga ca sunt cersetor in tramvaie :lol: )
nu sufar femeile astea..'materialiste'...si 'interesate'.. poate daca as avea multi bani..poate anturajul meu feminin ar fi compus doar din astfel de femei.. nu stiu nu vorbesc..:rolleyes2
dar stiti cum e.. cand nu faci parte din elita pustilor de bani gata .. ti se pare aiurea ca o femei se uita la masina.. dar cand ai bani si ai masina.. ti se pare un lucru normal si incep sa-ti placa astfel de femei.. sa ti se para un lucru normal acest comportamen..
momentan suntem asa , ca-n melodia celor de la parazitii : " privesc viata printr-un geam de Mercedes.. din exterior "

Alexey 17-07-07 23:49

Quote:

Originally Posted by BlueEyes (Post 580112)
da !pe mine ma intereseaza masina p care o are prietenul meu; tocmai de aia l-am stresat un an de zile s vanda olcitu` ... tocmai de-aia a schimbat espero ... tocmai de aia o s-o schimbe si pe urmatoarea .....vreau k persoana de langa mine s progreseze ..... si s ne simtim bine impreuna,l-am ajutat in progresul asta si il voi ajuta in continuare... de ce? ptr k il iubesc!

Sa-mi zica mie oricare sa-mi dau oltcitul, cred ca mai repede dispare ea =)) una e sa il dau sa imi iau alta si alta e sa il tin si sa iau si altceva mai de fitze sa se simta pasarica "bine"...sau altceva daca mi se pune mie pata pe el si il vand

sponsoru 18-07-07 13:19

pe dracu nu conteaza...chiar si o femeie care sustine ca pt ea nu conteaza banii deloc se gandeste initial la ipoteticul ei prieten ca ar trebui sa nu fie chiar ultimul gunoier..sa fim seriosi..ce femeie/fata draguta si-ar dori langa ea un rupt de foame ..La prima impresie conteaza cat de cat si masina.. Ulterior dupa ce ajungi sa o cunosti daca nu e o interesata redusa atunci o eventuala relatie nu sta in bani sau in masina..Sau mai este si cazul in care ea are bani si e frumoasa.. Credeti ca s-ar uita la unul care desi arata bine este f f f sarac?..nu..si nu trebuie considerat ca din cauza arfelor sau mai stiu eu ce.. dar e normal sa fie asa .. Nu mai traim in romantism de mult si p[ovesti de genul "Doamna si vagabondul" sunt putin probabile in ziua de azi..

Magos 19-07-07 00:18

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 974559)
pe mine una nu ma impresioneaza o masina de 100.000 de euro dk la volan e un pustan de 70 de ani sau mai stiu eo ce lichea !!!!

sasha mama... la 70 de ani... NU MAI E PUSTAN =)) ;))

si revin.,.. conteaza daca e materialista ;)

Mustang 19-07-07 10:00

Conteaza chiar daca nu e materialista ...
Citeste ce a scris Blue_Eyes ...
Nu pot decat sa ii dau dreptate. ;)

Sindrom 19-07-07 15:28

cel mai valabil raspuns cred ca ramane asta: pentru unele conteaza, pentru altele nu....
oricum formularea intrebarii e cam prost pusa pentru ca daca te duci la una d'asta din prima categorie cu o dacie 1310 sau cu un tico,matiz n-o sa conteze prea mult!

ameer 20-07-07 04:18

Quote:

Originally Posted by sponsoru (Post 1003607)
pe dracu nu conteaza...chiar si o femeie care sustine ca pt ea nu conteaza banii deloc se gandeste initial la ipoteticul ei prieten ca ar trebui sa nu fie chiar ultimul gunoier..sa fim seriosi..ce femeie/fata draguta si-ar dori langa ea un rupt de foame ..La prima impresie conteaza cat de cat si masina.. Ulterior dupa ce ajungi sa o cunosti daca nu e o interesata redusa atunci o eventuala relatie nu sta in bani sau in masina..Sau mai este si cazul in care ea are bani si e frumoasa.. Credeti ca s-ar uita la unul care desi arata bine este f f f sarac?..nu..si nu trebuie considerat ca din cauza arfelor sau mai stiu eu ce.. dar e normal sa fie asa .. Nu mai traim in romantism de mult si p[ovesti de genul "Doamna si vagabondul" sunt putin probabile in ziua de azi..

Hai ca asta a fost o trezire dura la realitate :lol: :lol:
Din pacate ai dreptate...

dogy_10 31-07-07 12:30

hai sa va povestesc o faza....duminica am fost cu varumiu pana la Tg. Jiu si in Caransebes ne-am pierdut, am oprit sa intrebam doua bagaboante la vre-o 17-18 ani in ce parte e drumu si credeti-ma ca in momentul in care am lasat geamul jos la maina (un audi A4 1.8Turbo quattro argintiu cu folii negre.....o bijuterie de masina) alea erau deja ametite, nu mai stiau ce sa spuna se balbaiau si cand am plecat ma uitam in oglinada si le-am vazut cum zambeau. Si acum va intreb pe voi credeti ca daca eram cu loganul meu sau cu alt jaf de masina mai faceau asa....???

Alexey 31-07-07 12:57

Fratilor din punctul meu de vedere problema se transeaza foarte simplu: ii place, se urca, nu-i place, nu se urca. Si nu, nu-mi pasa ce parere isi face :)

Sasha_z 01-08-07 19:27

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 1004512)
sasha mama... la 70 de ani... NU MAI E PUSTAN =)) ;))

si revin.,.. conteaza daca e materialista ;)

pfff pai asta era si ideea....whatever....

aleks 03-08-07 10:33

Quote:

Originally Posted by dogy_10 (Post 1022665)
hai sa va povestesc o faza....duminica am fost cu varumiu pana la Tg. Jiu si in Caransebes ne-am pierdut, am oprit sa intrebam doua bagaboante la vre-o 17-18 ani in ce parte e drumu si credeti-ma ca in momentul in care am lasat geamul jos la maina (un audi A4 1.8Turbo quattro argintiu cu folii negre.....o bijuterie de masina) alea erau deja ametite, nu mai stiau ce sa spuna se balbaiau si cand am plecat ma uitam in oglinada si le-am vazut cum zambeau. Si acum va intreb pe voi credeti ca daca eram cu loganul meu sau cu alt jaf de masina mai faceau asa....???

proaste de la tzara...
nu prea stiu multe care sa se fastaceasca langa o masina ( mai ales un a4, nu vre-un vapor... )
penibile anyway....

flaviuf 03-08-07 10:43

Eu cred ca in afara cunoscatoarelor, majoritatea sunt atrase de aspectul masinii...adica e mult mai probabil sa-i placa o Astra decapotabila din '96 (zic si eu) decat un GolfV Variant (e doar un exemplu).
La o prima vedere nu cred ca o intereseaza detaliile tehnice sau pretul, ci 90% conteaza design-ul si starea masinii.

aleks 03-08-07 13:04

intr-acevar, aici nu te contrazic, sunt f putine care tin cont de an, cai putere, dotari, etc, dar asta nu inseamna ca se intimideaza prea multe cand opreste un a4 langa ele, si-si ranjesc fasolele lung dupa el cand pleaca....

Claudia 03-08-07 14:30

Quote:

Originally Posted by flaviuf (Post 1028169)
Eu cred ca in afara cunoscatoarelor, majoritatea sunt atrase de aspectul masinii...adica e mult mai probabil sa-i placa o Astra decapotabila din '96 (zic si eu) decat un GolfV Variant (e doar un exemplu).
La o prima vedere nu cred ca o intereseaza detaliile tehnice sau pretul, ci 90% conteaza design-ul si starea masinii.

Nimic mai adevarat. Si stiu asta de la prietenele mele care intorc capul dupa masini scumpe, eventual abia iesite pe piata. Vor confort, si nu le condamn, fiindca nu au simtit ce poate o masina veche, preparata, de exemplu. Fetele pun accent pe exterior, nu le intereseaza ce ai sub capota.. si daca incerci sa ii explici o sa se uite ca matza in calendar. Asta e valabil pentru majoritatea fetelor, si nu ma contraziceti, ca asa e! Le exclud pe fetele de pe forum, si acest tip de femei,in general.. vorbesc de marea majoritate, care sunt in stare sa mearga intr-un Mercedes ascultand la maxim manele...

Magos 03-08-07 22:49

si stii ce e pacat?? ca sunt multe asa....... :((
azi noapte treceau unele intr-un EOS ... cred ca erau 8 gagici in masina aia... era decapotata... ascultau manele si stateau cu mainile pe sus,... si unii cu un seria 3 se tineau dupa ele cu telefonul in mana, urland ceva la ele... doamneee....

aleks 04-08-07 19:26

pai se meritau unii pe altii :D:D:D

spiry_moto 05-08-07 21:04

hai sa fim seriosi...DA...conteaza SI masina..

si nush ce criticati atata fetele care se uita dupa masini tari...ca doar d'asta-si cumpara unii masini...sa fie Jmekeri...sa agate..

si apoi sa fim seriosi...cum voi va uitati la fete sa le f****i asa se uita si ele la banii sau masina voastra =))

Mustang 05-08-07 21:06

Si daca ma uit la ea ca imi place ?

Claudia 05-08-07 21:08

Quote:

Originally Posted by spiry_moto (Post 1031873)
hai sa fim seriosi...DA...conteaza SI masina..

si nush ce criticati atata fetele care se uita dupa masini tari...ca doar d'asta-si cumpara unii masini...sa fie Jmekeri...sa agate..

si apoi sa fim seriosi...cum voi va uitati la fete sa le f****i asa se uita si ele la banii sau masina voastra =))

Fiecare cu parerea lui!
Eu spuneam ca femeile apreciaza o masina scumpa stok in defavoarea uneia mai vechi, dar la care s-a muncit (preparate) fiindca nu stiu ce inseamna ;)

Sasha_z 06-08-07 20:06

Quote:

Originally Posted by Clauditza (Post 1028508)
Nimic mai adevarat. Si stiu asta de la prietenele mele care intorc capul dupa masini scumpe, eventual abia iesite pe piata. Vor confort, si nu le condamn, fiindca nu au simtit ce poate o masina veche, preparata, de exemplu. Fetele pun accent pe exterior, nu le intereseaza ce ai sub capota.. si daca incerci sa ii explici o sa se uite ca matza in calendar. Asta e valabil pentru majoritatea fetelor, si nu ma contraziceti, ca asa e! Le exclud pe fetele de pe forum, si acest tip de femei,in general.. vorbesc de marea majoritate, care sunt in stare sa mearga intr-un Mercedes ascultand la maxim manele...

de acord...dreptate 100% :D

Xel'Naga 09-08-07 01:05

Iti zic ca femeile intorc capul si dupa masini modificate !! Iti garantez si dau in scris !! Mergi cu mine 1 zi si o sa vezi !! :twisted: :lol: :idea:
Masina mea atrage privirile multor fete BUNE si nu e scumpa dar arata bene !! ;) :idea:

Sasha_z 09-08-07 01:07

pe din afara...asta le impresioneaza pe ele.....dar habar nu au ce ai sub capota sau ceva de genu...la asta a facut referire Clauditza :D:D:D

Xel'Naga 09-08-07 01:24

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 1037415)
pe din afara...asta le impresioneaza pe ele.....dar habar nu au ce ai sub capota sau ceva de genu...la asta a facut referire Clauditza :D:D:D

poate ca si sub capota e ceva !! in orice caz am vazut ca pe o FEMEIE o atrage mai ales cum arata masina sau ce model este decat ce poate sa faca masina !! deci vor CONFORT si sa se uite lumea la randul lor cand merg cu o asa masina , adica sa fie in centrul atentie pe langa confort !! Nu vreau sa jignesc pe nimeni ca vad ca posteaza si fete dr asta este adevarul !!
Eu cred ca CONTEAZA foarte mult OMUL care conduce masina si nu FIERUL , indiferent cum arata !! PAREREA MEA !! :shock: :rolleyes2

Sasha_z 09-08-07 01:26

Quote:

Originally Posted by Xel'Naga (Post 1037453)
poate ca si sub capota e ceva !! in orice caz am vazut ca pe o FEMEIE o atrage mai ales cum arata masina sau ce model este decat ce poate sa faca masina !! deci vor CONFORT si sa se uite lumea la randul lor cand merg cu o asa masina , adica sa fie in centrul atentie pe langa confort !! Nu vreau sa jignesc pe nimeni ca vad ca posteaza si fete dr asta este adevarul !!
Eu cred ca CONTEAZA foarte mult OMUL care conduce masina si nu FIERUL , indiferent cum arata !! PAREREA MEA !! :shock: :rolleyes2

si eu sunt de aceeasi parere cu tine ;)
asta am incercat sa explicam si noi...k pt unele femei conteaza invelisul masinii nu altceva :D:D:D

Xel'Naga 09-08-07 01:28

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 1037456)
si eu sunt de aceeasi parere cu tine ;)
asta am incercat sa explicam si noi...k pt unele femei conteaza invelisul masinii nu altceva :D:D:D

Ma bucur ca suntem pe aceeasi lungime de unda si de sexe diferite CULMEA !! :idea: :rolleyes2
Eu am scris exact ce am observat !! :oops: :idea:

Claudia 09-08-07 10:55

...ceea ce inseamna ca am ajuns la concluzii comune. E normal sa atraga privirile o masina frumoasa, aranjata... dar prea putine pun pret pe "inima" masinii :lol:
Si nu ne simtit jignite,pentru ca atata timp cat postam aici si suntem de aceeasi parere e clar ca nu ne includem in discutie :-)

pheerya 09-08-07 14:14

Quote:

Originally Posted by Xel'Naga (Post 1037402)
Iti zic ca femeile intorc capul si dupa masini modificate !! Iti garantez si dau in scris !! Mergi cu mine 1 zi si o sa vezi !! :twisted: :lol: :idea:
Masina mea atrage privirile multor fete BUNE si nu e scumpa dar arata bene !! ;) :idea:

defineste "bune"...:lol:
sa stii ca si eu te am mai vazut in trafic si ma uitam insistent la masina pentru ca te recunoscusem si ii aratam masina si unei prietene...si asta nu insemna ca brusc eram interesata de tine sau de masina ta...unele fete se uita admirativ si atat...nu se gandesc imediat:"moama ce m as cupla cu asta ca are o super masina(si tunata pe deasupra:lol: )..."
e chestie de interpretare...si nu e la adresa ta acest post :)
ca daca e sa o luam altfel...si la mine se uitau baietii/barbatii cand conduceam scirocco/corrado...ciudat ce i drept...cred ca se gandeau ce caut eu acolo ca fata:D

Xel'Naga 09-08-07 15:36

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 1038130)
defineste "bune"...:lol:
sa stii ca si eu te am mai vazut in trafic si ma uitam insistent la masina pentru ca te recunoscusem si ii aratam masina si unei prietene...si asta nu insemna ca brusc eram interesata de tine sau de masina ta...unele fete se uita admirativ si atat...nu se gandesc imediat:"moama ce m as cupla cu asta ca are o super masina(si tunata pe deasupra:lol: )..."
e chestie de interpretare...si nu e la adresa ta acest post :)
ca daca e sa o luam altfel...si la mine se uitau baietii/barbatii cand conduceam scirocco/corrado...ciudat ce i drept...cred ca se gandeau ce caut eu acolo ca fata:D

Nu era vb ca daca te uiti inseamna ca vrei sa te cuplezi !! :lol:
Era vb ca masina atrage priviri pe strada chiar daca nu este BMW de 100.000 Euro !! :rolleyes2
In discutie era vb ca femeile sunt atrase in prima faza de aspectul masini si nu de ce poate ca performante masina respectiva !! ;)
Principiul meu este : '' Nu conteaza masina ci conteaza omul care o conduce '' !! ( masina poate fi super tare si scumpa dar daca omul e praf la comportament si inteligenta = 0 )
Asa ca nu MASINA a fost prima ci OMUL !!
Respectele mele pentru toate fetele care NU PUN ACCENT pe masina ( sau mai bine zis privesc masina ca pe un obiect strict ce vizeaza deplasarea si nu ca pe ceva material ). Ideea este ca te indragostesti de OM UL din masina ( daca merita interesul ) si nu de masina pe care o conduce . :idea:
Cam asta am avut de spus !! Sper ca acest POST sa nu supere pe nimeni , este doar o parere exprimata liber !! ;) :arrow:

pheerya 09-08-07 19:06

am spus in postul de mai sus ca nu era vorba despre tine...doar m am legat de subiectul pe care l ai pus in discutie mai sus...
stai linistit ca si eu am acceasi parere cu a ta;)

Claudia 09-08-07 21:10

Quote:

Originally Posted by Xel'Naga (Post 1038258)
Nu era vb ca daca te uiti inseamna ca vrei sa te cuplezi !! :lol:
Era vb ca masina atrage priviri pe strada chiar daca nu este BMW de 100.000 Euro !! :rolleyes2
In discutie era vb ca femeile sunt atrase in prima faza de aspectul masini si nu de ce poate ca performante masina respectiva !! ;)
Principiul meu este : '' Nu conteaza masina ci conteaza omul care o conduce '' !! ( masina poate fi super tare si scumpa dar daca omul e praf la comportament si inteligenta = 0 )
Asa ca nu MASINA a fost prima ci OMUL !!
Respectele mele pentru toate fetele care NU PUN ACCENT pe masina ( sau mai bine zis privesc masina ca pe un obiect strict ce vizeaza deplasarea si nu ca pe ceva material ). Ideea este ca te indragostesti de OM UL din masina ( daca merita interesul ) si nu de masina pe care o conduce . :idea:
Cam asta am avut de spus !! Sper ca acest POST sa nu supere pe nimeni , este doar o parere exprimata liber !! ;) :arrow:

Eu daca iubesc omul iubesc si masina lui (indiferent care e)... si totul devine o "familie". NOI avem grija de ea, ea de noi... samd. :-)

All times are GMT +2. The time now is 17:22.

- Copyright 2026 4Tuning