Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Sentimente, durere, dezamagire .... (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/2470-sentimente-durere-dezamagire.html)

Spark 21-04-06 00:00

Re: Sentimente, durere, dezamagire ....

Quote:

Originally Posted by TuningBoy
ai dreptate...90% cam asa e.... dar cum o relatie sta pe intelegere,incredere etc f bine unele incearca mai mult prin simplu fapt ca prietenul cel mai bun e singurul care o intelege si ii e alaturi.... si chiar e bine....!asta e teoretic,pt ca practic cred ca fizicul,aspectul ocupa un loc important! deci cam degeaba are intelegere daca atractie fizica nu exista...dar atractia poate veni si in timp....la fel si intelegerea! e cu dus si intors! :) uneori iese o relatie misto...alteori se strica o prietenie !

hmm ... mda .. cam asa ceva ma gandesc si eu ...
pe caz concret ... adik eu ... :) ... ce sa zic ... atractzie fizica .. de fost o fost .. si cred ca inca mai este .. (din partea ei ) ca mie de ea bineinteles ca imi place ... iar cu intelegerea ... cred ca stam destul de bine ... doar ca ink nu a venit acel moment .. sa se simta vulnerabila sau ceva ... si sa fiu eu acolo ...

faza nasoala e ca ... eu acuma nu prea o sa am prea mult timp de ea ... ca bac si chestii din astea ... si dupa aia .. vara asta toata ... ea o sa fie plecata in portugalia ... asa ca ... :(

Eugen_TL 21-04-06 09:39

Quote:

Originally Posted by Spark
hmm ... mda .. cam asa ceva ma gandesc si eu ...
pe caz concret ... adik eu ... :) ... ce sa zic ... atractzie fizica .. de fost o fost .. si cred ca inca mai este .. (din partea ei ) ca mie de ea bineinteles ca imi place ... iar cu intelegerea ... cred ca stam destul de bine ... doar ca ink nu a venit acel moment .. sa se simta vulnerabila sau ceva ... si sa fiu eu acolo ...

faza nasoala e ca ... eu acuma nu prea o sa am prea mult timp de ea ... ca bac si chestii din astea ... si dupa aia .. vara asta toata ... ea o sa fie plecata in portugalia ... asa ca ... :(

asa ca pleaca si tu intr-o tara straina daca ai la cine... fa un banutz si te intorci fericit!cand pleci vezi cum faci sa uiti telefonul acasa,nr ei de tel,id de mess, si presimt ca in 3 luni parca o sa-ti treaca febra pe care o ai fatza de ea!:) dar in momentul revederii s-ar putea sa te apuce si mai tare! :) :) :lol:

Spark 21-04-06 12:19

neh` ... nu am nici unde ... si nici d c sa plec in tzari straine .. o sa raman pe meleagurile proprii :)
si o sa vedem ce o sa fie ... toate la timpu` lor ... ;)

(ps ... faza cu telefonu ... oricum nu am d c sa-l uit ... ca acolo o sa aiba alt numar .... si de mess ... nu tare cred ca o sa stea .. aproape deloc )
ea o sa se distreze 3 luni cum poate ... eu la fel ... si dupa aia ... o sa vedem ... ce ramane si cum ...

Leutzu_ 24-04-06 02:53

Quote:

Originally Posted by Spark
si dupa atata timp ... ai lasa-o asa ushor sa mearga ?
cred ca a fost super nasol ... mai ales dupa atata timp
si imi pare bine pentru tine ca ai gasit ceva bun :)

Usor nu mi-a fost, ba chiar foarte greu...m-am angajat pe un program relativ nasol...16-24 numai pentru a-mi ocupa timpul pe care il petreceam cu ea...dar acolo am cunoscut-o pe actuala prietena - logodnica de 1 zi...si sper ca viitoare sotie :D

Spark 25-04-06 00:19

mult succes in continuare ... leutzu ...
si dak se ajunge acolo ... casa de piatra .. ;)
sa ne invitatzi la nunta .. :) :) :)

aleks 27-04-06 09:37

Quote:

Originally Posted by Leutzu_
Usor nu mi-a fost, ba chiar foarte greu...m-am angajat pe un program relativ nasol...16-24 numai pentru a-mi ocupa timpul pe care il petreceam cu ea...dar acolo am cunoscut-o pe actuala prietena - logodnica de 1 zi...si sper ca viitoare sotie :D

leutzule da' ce repede te misti...
e de apreciat hotararea ta...
tu nu mai faci parte din tema topicului acum ;)
bravo tie:-)

Leutzu_ 27-04-06 16:31

Multumesc baieti...dar cu totii stim ca in dragoste e si durere...De exeplu a facut unu o obsesie pt pretena mea si a inceput cu copilarii de genul...daca nu va despart eu nu imi am rostul pe pamant (asta i-a zis ei pe YM pana acum mie nu mi-a zis nimic - si culmea e de la mine din club..deh obsedati)...deh probleme...probleme...eu nu imi fac griji decat de genul sa nu ii faca ceva ca de despartit sunt sigur ca nu va reusii...

aleks 29-04-06 15:18

mamaaa... bai tata, unii n-au liniste frate...
ia-l la o "discutie" k intre baieti asa, sa-i amintesti cine-i oficial prieten;)

Leutzu_ 02-05-06 02:09

au trecut toate...

2fastboy 02-05-06 21:17

Quote:

Originally Posted by Leutzu_
au trecut toate...

ce bine :-) ma bucur pentru u

Toto - BOD 20-05-06 11:19

de cand n-am mai scris pe aici! nu credeam ca mai e topicul asta in frunte...

Leutzule te pup si succes cu logodnica ta! Sa va iubiti ca in povesti!

ssgia 20-05-06 11:59

ia uite mey..nu shtiam noi ce membru insane aveam aici..logodit..hihi.. multa bafta cu iubita sa va iubiti la fel k mine si toto! :)) kiddin`.. sa NU faceti asa! :P k n`o sa va fie bine :D

slay3rexe 08-06-06 04:53

sa scriu si eu?... o cheama flory, am stat cu ea 2 ani, si cand m-a lasat a luat cu ea o parte din mine. am postat si o poza cu ea. acum ne mai intalnim, dar ca amici :( asa e viatza: "Ca parul de la cur.Scurta si plina de cacat"

dexter_20 11-06-06 15:41

O cheama Otilia si timp de 1 an si 2 luni a reusit sa ma faca sa renunt si la pasiunea mea pt masi in favoarea ei....ea era pe locul 1. Chiar si familia, si facultatea erau pe un loc inferior, ea era pe locul 1. Ce mi-a spus? " am nevoie de aer, tu mi-l iei... regret k te-am intalnit si dak ar fi sa dau timpul inapoi as sta in casa in ziua cand te-am intalnit si cand am iesit cu tine pt prima data..." .Plus k prin primavara mi-a zis k " la vara vreau sa mergem la Curtea de Arges sa ne casatorim.... macar in fata lui Dumnezeu.... si apoi, cand termin liceul mergem si la primarie". Acum nici macar nu vrea sa ma vada.Doar knd o mai sun k dobitocul si ii spun k vreau sa fie ca la inceput. Life is a biatch!!!!

Spark 11-06-06 21:11

yes ... de obicei ca life`s a bith ....
mai ales la capitolu` iubire .... unde totu` ii un mare nisip miscator ... absolut nimic nu`i sigur ... azi esti pe varful lumii .... maine prin abisurile ei ... :(
srry 4 u man ...
intr-un fel totzi trecem prin momente din astea care dor ... cam tare ... da` nah` ... trebuie sa trecem peste toate ...

dexter_20 12-06-06 13:12

WOW.... Deja incepe sa ma doara in fund de ea si de familia ei! Si asta se datoreaza si voua,celor de pe forum....

Spark 12-06-06 14:41

bine faci ... si sa o tzi tot asa ... :)

codrin44 12-06-06 18:26

io sunt imun,ca m-am ars odata..cam tare.faza buna e ca acum nu am nici un regret si am postat aici sa mai fac un post...scuze :D

aleks 15-06-06 15:42

nu-i problema vali... bine k ai devenit mai atent, pt k imun nu esti nicio data...

dexter_20 15-06-06 20:25

Imun nu e nimeni.Pt k se gaseste una care sa iti puna capac,oricat de pitros ai fi la inima...

All times are GMT +2. The time now is 05:37.

- Copyright 2026 4Tuning