Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - DARTH VADER (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/244045-e36-darth-vader.html)

Ursan2.5 21-06-11 14:11

Re: E36 - DARTH VADER

astazi am vazuto pe sosea, fara semnale, numar fata.....
cert este k arata superb neagra si cu rotile scose din aripi destul de tare. foarte frumoasa pisica...:D

Pishcotzzika 21-06-11 15:56

Quote:

Originally Posted by Ursan2.5 (Post 4412503)
astazi am vazuto pe sosea, fara semnale, numar fata.....
cert este k arata superb neagra si cu rotile scose din aripi destul de tare. foarte frumoasa pisica...:D

Si pisica te`a vazut pe tine....LOW...:)))

bogdanktf 21-06-11 16:08

fteee tare a iesit culoarea;) parerea mea este k proiectu asta trebuie terminat!si acum arata bine...

xxdadixx 21-06-11 18:46

Mai bine ne spui cine sunt teparii, nu ca 4tuning ar lua ceva masuri :!::!: Vad ca topicurile alea de reclamatii sunt frectii la picior de lemn. Eu am luat de la MOUZE o pereche de faruri NOI NOUTE ( asa scria in anunt ) cand le-am primit, aveau clema de la semnalizare rupta * rupta de mult si am dat 500 de lei pe ele.
Eu zic sa nu te enervezi, mai ales ca nu esti acasa, pune-o bine si incearca sa le iei pe rand si sa le rezolvi. Nu gasesti pe la tine pe acolo ceva dezmembrari? faci pachetel si trimiti acasa.

5inci 21-06-11 18:53

La aceasi chestie ma gandeam si eu inainte.De ce nu le cumpara de acolo pe toate si sa trimeata apoi un pachet acasa.Si asa stie el ce trimite.

RIcKO 21-06-11 21:20

9 Attachment(s)
da , pana la urma asa o sa fac, mai iau alta grila , semnale , si ce mai trebuie si le fac eu cand o sa am vreme sa trag o fuga pana acasa, cat despre tzepari o sa vad exact cine sunt si o sa postez ,,,nu am avut vreme sa ii caut dar nu ii uit , pana una alta ...cateva poze

FAST&FURIOUS 21-06-11 21:28

Arata fain, ai grija unde si la cine o lasi in grija.

RIcKO 21-06-11 21:30

Quote:

Originally Posted by FAST&FURIOUS (Post 4413370)
Arata fain, ai grija unde si la cine o lasi in grija.

la socru ....

Pishcotzzika 21-06-11 21:33

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4413379)
la socru ....

=))))))))) buna asta=)))))))) deci pe cand vii acasa nu mai ai masina...o sa il vezi pe socruto prin cj in bmw=)))

Antilles 21-06-11 21:44

Lasa bre ca nu-i asa de rau, de aici nu mai ai mult.

Azi ti-am vazut fosta masina.....

RIcKO 21-06-11 22:28

Quote:

Originally Posted by Antilles (Post 4413415)
Lasa bre ca nu-i asa de rau, de aici nu mai ai mult.

Azi ti-am vazut fosta masina.....

mda, imi cam pare rau dupa ea ....

Maniak22 21-06-11 22:41

Arata chiar bine :D.... pe volan cat ai dat?

ms99ass 21-06-11 22:52

arata superb din poze.
ricko, pacat ca nu esti acasa sa o vezi, una e in poze si alta e cand esti langa ea si stii ca toti banii care i-ai ,,aruncat'' in ea iti aduc o mandrie ca sa zic asa...

una e sa stii ca gasesti masina lovita din neatentia unor dobitoci de soferi, iar alta e sa stii ca sta in fata blocului, proaspat vopsita, iar dupa cateva zile, sa fie in 3 locuri lovita intentionat cu mingea de niste copiii retardati! bine a spus cine a zis mai sus, ia-o acolo cu tine daca poti si tine-o in garaj! ca aici in romania, e plin de invidiosi care abia asteapta sa iti distruga ceea ce ai facut din banii tai.

mult succes in continuare cu masina. esti pe drumul cel bun!

RIcKO 21-06-11 22:52

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4413538)
Arata chiar bine :D.... pe volan cat ai dat?

nu mai stiu vreo 50 de euro , are airbaNgul sarit si trebuie imbracat in piele si etc

RIcKO 21-06-11 22:54

Quote:

Originally Posted by ms99ass (Post 4413571)
arata superb din poze.
ricko, pacat ca nu esti acasa sa o vezi, una e in poze si alta e cand esti langa ea si stii ca toti banii care i-ai ,,aruncat'' in ea iti aduc o mandrie ca sa zic asa...

una e sa stii ca gasesti masina lovita din neatentia unor dobitoci de soferi, iar alta e sa stii ca sta in fata blocului, proaspat vopsita, iar dupa cateva zile, sa fie in 3 locuri lovita intentionat cu mingea de niste copiii retardati! bine a spus cine a zis mai sus, ia-o acolo cu tine daca poti si tine-o in garaj! ca aici in romania, e plin de invidiosi care abia asteapta sa iti distruga ceea ce ai facut din banii tai.

masina e in garaj + o prelata pe ea , daca o aduc aici risc sa o gasesc lovita in fiecare zi

Pishcotzzika 21-06-11 22:57

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4413573)
nu mai stiu vreo 50 de euro , are airbaNgul sarit si trebuie imbracat in piele si etc

Trebuia sa invat sa pun si volanu cu airbag ca oricum cu suspensia deja ma joc:)))...

eMH 21-06-11 23:05

Quote:

Originally Posted by ms99ass (Post 4413571)

Nu il mai speria si tu...

ms99ass 21-06-11 23:15

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 4413591)
Nu il mai speria si tu...

doar ii atentionez ca traim in romania, tara tuturor derbedeilor!
intr-o buna zi, il voi prinde si eu pe unu care ori loveste masina si apoi fuge ori fura ceva de pe ea... nu de alta dar am patit-o de nenumarate ori de aceea sunt atat de dezgustat de tara asta. la fel e si in trafic, nu poti sa dai o tura de oras fara ca vreun sofer de duminica sa te incurce cu ceva, sau sa auzi claxon dupa claxon etc etc...

RIcKO 21-06-11 23:23

stiu si eu cum e , la cealalta masina am patit la fel,,,,dimineata bara jos , rupta , aripa indoita, far infundat ,,,,nu mai zic ...oricum e in garaj si sunt linistit

Multumesc CatalinM6 , am facut rost de semnale pt coupe ,,,recomand

Pishcotzzika 21-06-11 23:34

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4413627)
stiu si eu cum e , la cealalta masina am patit la fel,,,,dimineata bara jos , rupta , aripa indoita, far infundat ,,,,nu mai zic ...oricum e in garaj si sunt linistit

are grija socru....stai linistit:)))))

Maniak22 22-06-11 03:13

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4413573)

Iti dau comenzi cu 4 butoane la schimb pe ale tale cu 6 si o diferenta destul de buna din partea mea. te intereseaza ? dami un pm daca e

Nosfer 22-06-11 13:25

Pishcotzzika trebuie sa ma dau bine pe langa tine sau pe langa socru` sa imi dea masina lu' Ricko la o tura? :)) Apoi promit sa ii zic ce misto e la volan, cum intoarce lumea capul dupa masina and so on. A 2-a zi e in tara :))

DaNn.ZyX 22-06-11 13:27

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4414643)
Pishcotzzika trebuie sa ma dau bine pe langa tine sau pe langa socru` sa imi dea masina lu' Ricko la o tura? :)) Apoi promit sa ii zic ce misto e la volan, cum intoarce lumea capul dupa masina and so on. A 2-a zi e in tara :))

Ai grija cum te dai bine si mai ales pe langa cine,pe urma s-ar putea sa vina urgent acasa din alt motiv:lol::lol::lol::lol::lol:

Nosfer 22-06-11 13:35

dada :)) Apropo, buza de la bara fata si LTW-ul cand vin puse sus? sper ca n-ai avut probleme si cu alea

RIcKO 22-06-11 19:24

nu nu au fost probleme cu alea , dar din lipsa de timp si alte alea nu s-au montat

Maniack momentan nu mai are nimeni acces la masina , pe perioada nedeterminata

SAX1987 22-06-11 19:43

Aceiasi oferta ti-o fac si eu pentru comenzi :lol: eu dau dublu decat Manniak daca cumva vrei sa le schimbi vreodata :shock:.

RIcKO 22-06-11 19:45

maniack a dat 50 euro ....:D:D:D,,glumesc , nush , nu m-am gandit sa le dau ce e drept nici nu le voi folosii , dar cum am spus momentan masina e ascunsa :D...daca e ceva va anuntz

Maniak22 23-06-11 00:34

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 4415294)
Aceiasi oferta ti-o fac si eu pentru comenzi :lol: eu dau dublu decat Manniak daca cumva vrei sa le schimbi vreodata :shock:.

Hop si tu imediat :lol:
Ricko stiu ca nu iti arde de comenzi momentan dar fii sigur ca iti dau si 50 de euro pe ele daca trebuie si in fond eu am fost primul sa te intreb :Dhihi. Poate ai nevoie de un banut in plus sa continui masina daca nu oricum te voi bate la cap pentru ele. :smash:

RIcKO 25-06-11 00:57

ok o sa tin cont de oferta ta ,,,daca e ceva te anunt

RIcKO 25-06-11 14:34

OFICIAL CAUT BBS STYLE 5 ....ASTEPT OFERTE AICI !!!!

Nosfer 25-06-11 14:47

:)) te-a innebunit lumea cu jantele alea :D Daca mai astepti pana la anu, o sa le dau pe ale mele ca m-ar tenta niste BBS RS-uri pe mine, dar doar la anu'.

crysty.bobok 25-06-11 16:03

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4421328)
OFICIAL CAUT BBS STYLE 5 ....ASTEPT OFERTE AICI !!!!

Banuiesc că nu e asa mare graba ... asteaptă pānă pica un set de style 5 8j cu 9j !

Breyton-urile nu iți mai plac :D ?

Maniak22 25-06-11 16:22

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 4421477)
Banuiesc că nu e asa mare graba ... asteaptă pānă pica un set de style 5 8j cu 9j !

Breyton-urile nu iți mai plac :D ?

Asta vroiam sa il intreb si eu de Brockuri.... ca ii placeau mult B1 :D

Pishcotzzika 25-06-11 16:24

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4421370)
:)) te-a innebunit lumea cu jantele alea :D Daca mai astepti pana la anu, o sa le dau pe ale mele ca m-ar tenta niste BBS RS-uri pe mine, dar doar la anu'.

nu e graba :D ..doar ca astept sa gasesc ceva cu adevarat ok ....vedem ..poate poate ne combinam cumva:D

cristy.bobok , nu e vorba ca nu imi plac , dar nu pot sa dau 1000 euro pe jante , mai ales ca e vorba de Romania , stim cu totii ce drumuri avem si cum e situatia

:D:D:D:D....am scris de pe contul lui Roma ....dupa aceea am vazut :D:D:D:D

RIcKO 25-06-11 16:29

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4421512)
Asta vroiam sa il intreb si eu de Brockuri.... ca ii placeau mult B1 :D

da ...imi plac si alea foarte mult dar ordinea in care as vrea jante ar fi asa

OZ Breyton - OZ Mito
BBS RS - RC
Brock B1

Maniak22 25-06-11 17:02

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4421517)
da ...imi plac si alea foarte mult dar ordinea in care as vrea jante ar fi asa

OZ Breyton - OZ Mito
BBS RS - RC
Brock B1

Nu vreau sa supar... dar parca ai zis ca nu vrei sa dai 1000 de euro pe jante iar Oz-urile parerea mea nu cred ca se incadreaza.

RIcKO 25-06-11 17:05

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4421566)
Nu vreau sa supar... dar parca ai zis ca nu vrei sa dai 1000 de euro pe jante iar Oz-urile parerea mea nu cred ca se incadreaza.

adica?....eu am zis ca alea sunt cele care le-as vrea pt masina mea

Maniak22 25-06-11 17:31

Quote:

Originally Posted by Pishcotzzika (Post 4421514)
nu e graba :D ..doar ca astept sa gasesc ceva cu adevarat ok ....vedem ..poate poate ne combinam cumva:D

cristy.bobok , nu e vorba ca nu imi plac , dar nu pot sa dau 1000 euro pe jante , mai ales ca e vorba de Romania , stim cu totii ce drumuri avem si cum e situatia

:D:D:D:D....am scris de pe contul lui Roma ....dupa aceea am vazut :D:D:D:D

din asta am inteles ca nu dai 1000 de euro pe jante ca sa umblii pe drumurile din romania cu ele si Oz-urile ce le-ai enumerat sunt peste 1000

RIcKO 25-06-11 17:34

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4421630)
din asta am inteles ca nu dai 1000 de euro pe jante ca sa umblii pe drumurile din romania

dap...o sa ma indrept catre jante care o sa fie cam pe la 500,600, euro

Maniak22 25-06-11 17:41

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4421639)
dap...o sa ma indrept catre jante care o sa fie cam pe la 500,600, euro

App mi-ai aratat odata cum vroiai sa fie masina cand e gata si in poza jantele erau de o culoare misto ce iti sareau in ochi:D... eu le-as fi facut interiorul portocaliu fosforescent ceva de genu :D ca ar da bine pe negru la pisica si atunci numai esti nevoit sa schimbi jantele parerea mea

All times are GMT +2. The time now is 06:29.

- Copyright 2026 4Tuning