![]() |
re: E36 - Jumy 4.4 V8 Supercharged Drift Project
10 Attachment(s)
mi.a facut placere sa stau de vorba cu tine si uite si pozele promise
|
5 Attachment(s)
Nu am mai postat de mult timp pe aici .... :D
Cateva poze de la ultima etapa :lol:! |
1 Attachment(s)
Ceva noutati...
Noua achizitie , imediat ce vremea va fi favorabila...incepem treaba la masina ! Va voi tine la curent si voi posta poze pas cu pas ! Compresorul este Novi Paxton (U.S.A) provine de pe un Mustang 5.0L si speram sa urcam undeva la 450-500 cp safe , fara a umbla in motor . Pentru cei din bransa veche , compresorul a fost la LAF pe masina acum cativa ani ! Pentru cei care folosesc FACEBOOK DES , noutati aici : https://www.facebook.com/Jumy.Drift |
Nu mai intinde degetu ala asa spre compressor ca ti l haleste :lol::lol:
|
A mai halit el degete :))
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Ne-am apucat de treabaaaaaaa !
Masina se afla acum la AllCustomTuning , unde se va finaliza partea tehnica ! ALLCUSTOMTUNING - Evacuari - sudura- etc PROFI ! Am schimbat baia , capacul de la distributie va trebuii modificat putin pentru prinderea melcului . Voi pune poze si aici insa ...cine vrea sa vada treaba mai "Live" aici : https://www.facebook.com/Jumy.Drift ! :arrow: |
Re: E36 - Jumy 4.4 V8 Supercharged Drift Project
5 Attachment(s)
Evacuarea este aproape gata ....a iesit extraordinar de bine ! Abea astept sa vad ce sunet va avea !
Radiatorul este fixat... , compresorul , etc Asteptam intercooler-ul ..electroventilatoare...apoi pompa walbro si injectoare dupa care Soft si GATA ! |
4 Attachment(s)
In continuare am reusit sa fixam pozitia radiatorului de ulei , asteptam intercoolerul ...
Maine speram sa ajunga pompa de benzina AEM 50-1000 320lph ; 1 electroventilator si BOV . Am achizitionat si injectoare de 440cc , nu mai avem foarte foarte mult insa nu ne grabim :)) :arrow: Pentru cei ce folosesc facebook intens : https://www.facebook.com/Jumy.Drift |
3 Attachment(s)
Avansam....
Masina a primit un kit GTR facut de RsTuning care a iesit extraordinar de bine :D , iar zilele urmatoare o colantam , ii vom pune grafica de mai jos ! Va asteptam la Salon - Piata Constitutiei intre 2 si 6 APRILIE ! |
Quote:
Bafta si abia astept sa vad 'motanul'! |
4 Attachment(s)
Masina este terminata a mai ramas doar softul de facut !
Multumesc tuturor celor care mi-au fost aproape si m-au sustinut ! #Kimicar #RsTuning #AllCustomTuning |
a iesit foarte bine, felicitari !
|
5 Attachment(s)
Nu am mai postat de mult timp pe aici :D
Ma intorc in aceasta iarna cu ceva upgrade sub capota :D Revin cu poze...curand ! |
Faina gagica.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:09. |
- Copyright 2026 4Tuning