![]() |
Re: AUDI A4 B5
10 Attachment(s)
ms frumos, azi totul a mers cam in proportie de 90% conform planului....am si ceva poze cu evacuare, pt ca ma rugat cineva intr-un post mai devreme
|
felicitari ptr proiect,am stat toata noaptea si am citit tot pana aici si speram ca o sa vad pozele cu ea terminata,dar vad ca mai trebuie sa urmaresc umpic topicul,succes in continuare
|
foarte frumos a iesit.am urmarit topicul de mai demult,nu mai tin minte daca am postat sau nu.
cred ca ar da mai bine cu grila din fata neagra(parca e cam mult gri in fata si eu as pune si o folie rosie pe stopuri.imi place foarte mult in rest cum arata masina,si ca o chestie de viitor pe care e posibil sa o ai deja in minte ar fi spoilerul spate care parca nu se potriveste asa bine!in rest multa bafta si putere de munca sa ai!! |
Quote:
pana acum nu ai postat, dar iti multumesc aprecierile si sugestiile, ceea ce ai zis tu sunt in planul de viitor.....faruri, grila si plasa de pe bara negre, bara spate asa am primito in schimbul uneia originale, dar la iarna o sa schimb si bara spate (evacuare dubla si difuzor de aer) si plasa de pe bara spate tot cu negru o sa fie facuta, triplele o sa ramana asa negre nu o sa sufere nici o modificare. multumesc de urarii!!!! |
din cauza ca vremea e urata nu am mai lucrat la masina,
azi am duso la un service sa-mi regleze ramele la usi, capota, aripi, portbagaj etc |
chiar daca vremea nu ma lasa. am reusit sa centrez usile, portbagajul, aripile, capota, bara spate etc, am facut si programare la "lipitorii de folii" sa pun folii pe geamurii....maine o duc acolo pe la 12-1 ..... dupa mai sunt de tras niste cabluri, actuatoarele pt usi si apoi marea echipareee ;;)
|
22 Attachment(s)
astazi: 26;07.2011 a inceput marea ansamblare
- schimbata folia pe geamurile spate - pusa folie pe geamurile fata - pus parasolar - pus eleronul de luneta - niste chedere pe la parbriz - montat oglinzile - insonorizat tot portbagajul (aripile, podeaua, tavanu, capul la portbagaj) p.s. toate astea datorita prietenilor mei GRASU HFV si GRASUL JCB |
si ciorditoru de lama de la cutter adica eu:lol::lol:. o sa iasa super
|
Quote:
ieri in toiul zilei mi-au furat de la golf grila dreapta fata (pasager) de vine in bara de pe fata......masina parcata in fata politiei....in ce tara traim |
sau gandit ei ca poate nu ai nevoie de ea=))=))....bafta cu masinutza.....sa o vedem gata.....crek e mortala.....cu farurile ce ai rezolvat?
|
cu farurile nu am mai rezolvat nimic, pt ca am fost ocupat cu masina si seara mai trebuie sa ies si cu prieteni, mai vb mai discutam, cum fac prieteni.. ;) o sa ma ocup si de alea sau poate o sa iau unele de fl pana la fac pe astea
|
masina e foarte frumoasa si urmaresc topicul,dar parerea mea e ca spoilerul ala spate cu liniilea alea curbe care sunt mai mult drepte nu arata bine deloc,mai fain era un spoiler spate de pe facelift care are umpic de buza intoarsa
|
Quote:
AM MAI SPUS ASTA DE VREO 3-5 ORI BARA SPATE SI PRAGARELE ASA LE-AM PRIMIT, FARA SA DAU BANI PE ELE LA IARNA O SA FAC ALTA BARA DE SPATE |
astazi (27.07.2011) m-am ocupat de bord
- am dat bordul jos pt mai multe lucrari - era dezlipit pe langa parbriz si l-am lipit - am cumparat prize de aer de facelift (iluminate) - am montat prizele de aer si am dat gaura de tras firele - am pus trimurile pe bord poze o sa le fac maine dupa ce le montez |
Quote:
|
Quote:
|
astazi (28.07.2011) m-am apucat de interior:
- am mai tras un set de fire cu mufe rca, pt a doua statie - am bagat mocheta - am montat plafoniera - am montat manere plafoniera, parasolarele, am pus tel pe plafon cam atat pe ziua de azi.... |
1 Attachment(s)
o parte din evolutia de azi:D
|
Quote:
|
cu pasi mari si repezi ma apropii de finalul interioraului.......
|
Quote:
|
Quote:
|
maine seara sper sa pot posta poze cu interiorul terminat......as vrea, dar nu cred ca reusesc...pt ca e cam scurt programu de lucru
|
Quote:
|
exterioru e 100% gata?....si pune ceva poze si cu evolutia interiorului.....bafta cu masinutza
|
Quote:
apai daca era asa cum spui tu, omu trebuia sa o lase originala nu?fiecare isi face masina cum vrea, si decat aia originala cu care masina pare cu curu gol ,e de 100 de ori mai frumoasa asta ... fiecare cu parerile lui. am vazut ca ai facut cum am zis eu pan la urma, ai izolato cu silent coat . bravo! ps : spor la lucru in continuare ! arata bn si bara spate !:lol: |
Quote:
DETALIILE FAC DIFERENTZA si ar fi pakt ca ca atunci cand proprietarul v-a considera ca masina este intr-un procentaj foarte mare aproape terminata sa vedem poze tot cu bara asta.ptr ca masina chiar e frumoasa. eu unul imi cer scuze proprietarului ca am ajuns sa ii poluam aici topicul datorita ca sunt foarte multi cunoscatori ai tuningului,bagatori de seama ca sa faca si ei posturi,pup...uristi,si ETC PS:CELOR CARE AU CEVA DE OBIECTAT LA ADRESA POSTURILOR MELE II ROG SA O FACA PE PRIVAT CA SA NU STRICAM TOPICUL OMULUI |
Quote:
=)) =)) kkmasi in ea de bara, ca o dau jos si merg fara......da-o draq de bara treceti peste acest subiect, ca nu vreau sa-l dezbat 20 de mii de ani lumina |
Interesant proiect! MI-a luat ceva sa iti citesc topicul :-P
Spor la treaba in continuare ;) |
apropo am vazut ca vrei sa umbli pe la cai.daca umbli la cai cum o sa o opresti(ce le faci la frane)?si vezi ca daca vei trage foarte tare de el vei obtine niste puteri de te vei speria dar te vei si speria de cat de abonat vei fi la turbine,si daca umbli si la turbine si injectoare vei fi satul de cate probleme vei avea.
|
Quote:
|
20 Attachment(s)
din pacate astazi nu am avut o zi prea fericita..... cand mai aveam 2 plastice de pus si volanu, am rupt un surub in volan si a trebuit sa alerg sa scot surubul, pe care intr-un final l-am scos....dar a ramas sa termin de montat vineri, mi-au venit si jantele de la craiova, culoarea e...cam ciudata, la intuneric dau un gri "sobolan" - grii in chis, dar ziua cand da lumina in ele sunt ciudate, un fel de mov, grii, nu stiu sigur ce culorii, maine sper sa reusesc cu farurile, ca sa pot termina cu exteriorul....
am terminat de montat si boxele fata - spate la exterior mai am de montat: -farurile -bara fata -sitele bara fata -aparatoarele de la rotii, ca sa nu-mi aruce apa si ce mai e pe drum la motor mai am de montat: -filtru de aer de facut si montat -legate firele de la presiunea pe turbo si senzorul de temperatura pe evacuare -de legat plusul pt lautarii din portbagaj la interior mai am de montat: -actuatoarele pt usile din spate -fetele de usi de pe spate -volanul -capacul din spatele volanului (dintre volan si bord) -consola dintre scaune + cotiera -casetofonul -suportul de ceasuri, de facut si montat in portbagaj mai am de montat: -actuatoarele pt portbagaj -capitonajul de la portbagaj -luminatorul de numar -de legat tubul de bass, statiile si condensatorul |
Foarte frumos lucrat.
Nu te supara, ce ai folosit pt izolarea fonica ? |
Quote:
silent coat |
astazi o zi proasta, la fel ca ultime zile.....dupa ce am pus lupele pe pozitii cand sa "ambalez" primul far, am rupt suportul de la lupe din cauza ca se slabise rezistenta lui, a ramas ca maine sa se ocupe sensei ( un om bun la orice, el chiar face din rahat bici si mai si pocneste) de suportul de lupe, o sa-l faca din tabla de aluminiu de la ZERO, sper ca maine sa mai avansez cu lucrarile
|
pune si ceva poze cu exterioru....sa avem ce admira
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
astazi mai pot "taia" din lista cu ce aveam de facut,
- interiorul este 98% gata (1% - cd Player + 1% airbagul soferului, mai trebuie facut surubul rupt) - exteriorul mai este de pus bara fata si farurile - portbagaj, fixat actuatorul (firele sunt legate), montat capitonajul al capacul de la portbagaj si de fixat "cutia cu lautarii" - la motor, au mai aparut unele "probleme" dar le putem zice si exercitii - asta seara cu ajutorul lui ovidiu89 (crocodiulu, cum ii zicem noi) am dat comanda si de un cd-Player, o sa insir toata "istoria" lui aici: Pioneer DEH-8300SD Description: The Pioneer DEH-8300SD is the perfect centre piece from which to expand your in-car audio system. With 3 hi-volt RCA pre-outs, you can connect up to 3 additional amplifiers, add speakers or subwoofers. The audio can be tuned to your tastes through the 5-band graphic equaliser and high-pass and low-pass filters. They allow you to adjust the equalisation to match the distinct interior acoustic characteristics of your car. An active crossover network and high-grade audio parts ensure superior audio quality. And of course, you can enjoy your entire music collection on the road. Play audio from your CD collection, iPod, iPhone, USB device or SD card. Or plug in your MP3 player via the front auxiliary input. iTunes Tagging is available for selected radio stations. And when you’re listening to compressed music files, our Sound Retriever automatically ‘upscales’ the audio to be near CD quality. A protective case for the front panel is included. Pioneer DEH-8300SD Features: Max. Power Output MOSFET 50W x 4 Tuner AM, FM (24 pre-set stations) Plays Your CD collection (including CD-R, CD-RW) MP3, WMA, AAC compressed audio files on SD (up to 32 GB), CD, USB Your iPod, iPhone via optional CA-IW.50 cable Your USB device via a front USB input Other music devices via a front auxiliary input Front Panel Removeable Display Illumination Blue OEL (showing 1.5 line) Button Illumination Blue Rotary Commander Remote Control Optional CD-R320 remote control available Multi-Language Display (English, French, German, Italian, Spanish, Dutch and Russian) Cellular telephone auto muting Accessories Protective case for front panel Pioneer DEH-8300SD Connectivity: Aux-in Front Direct Sub Drive Hard-wired Remote Input High Voltage Output 4V iPod Direct Control RCA Preout 3 (F + R + SW) USB Input (Front) Pioneer DEH-8300SD iPod Compatibility: iPod Ready (via optional CA-IW.50 cable) Works with iPhone Compatible Generations From September 2005 onwards Supported Functions Battery charging List browsing Music playback (track up/down, fast foward, rewind, pause, repeat and shuffle) iTunes tagging (for selected countries and stations) Pioneer DEH-8300SD Tuner Features: Radio Data System (RDS) Traffic Announcement Best Stations Memory (BSM) Auto Alternative Frequency Search Auto/Manual Frequency Search PTY Search Pioneer DEH-8300SD CD Player Features: CD Text MP3 Text Display USB Text Disc Title Memory Track Search/Scan/Repeat Yes/Yes/ Last Position Memory Random Play Pioneer DEH-8300SD Audio Features: Audio Components High-grade audio parts Advanced Sound Retriever Balance Bass Booster D/A Converter 1-bit Fader Graphic Equaliser 5-band with 5 pre-set GEQ curves and 2 custom pre-sets High Pass Filter Low Pass Filter Loudness Source Level Adjuster (SLA) p.s. (1) astazi a fost garajul plin de prieteni, care au fost de mare ajutor si le multumesc cu aceasta ocazie tuturor. p.s. (2) nu ma intrebati dece acest cd - player, eu nu ma pricep la de astea si asta a fost decizia lu grasu (gangstahu) |
De aia suntem aici ma sa ne ajutam care, cum putem. Mai e putin si iti vezi visu implinit
|
7 Attachment(s)
astazi am fost foarte grabit si nu am facut prea multe poze, pt ca timpul a fost foarte scurt
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:56. |
- Copyright 2026 4Tuning