Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Audi (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi.html)
-   -   AUDI A4 B5 (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi/232792-audi-a4-b5.html)

florin_andrey86 16-07-11 20:37

Re: AUDI A4 B5

10 Attachment(s)
ms frumos, azi totul a mers cam in proportie de 90% conform planului....am si ceva poze cu evacuare, pt ca ma rugat cineva intr-un post mai devreme

gabitza121 18-07-11 07:06

felicitari ptr proiect,am stat toata noaptea si am citit tot pana aici si speram ca o sa vad pozele cu ea terminata,dar vad ca mai trebuie sa urmaresc umpic topicul,succes in continuare

JusT_SaY_BoBo 19-07-11 16:32

foarte frumos a iesit.am urmarit topicul de mai demult,nu mai tin minte daca am postat sau nu.
cred ca ar da mai bine cu grila din fata neagra(parca e cam mult gri in fata si eu as pune si o folie rosie pe stopuri.imi place foarte mult in rest cum arata masina,si ca o chestie de viitor pe care e posibil sa o ai deja in minte ar fi spoilerul spate care parca nu se potriveste asa bine!in rest multa bafta si putere de munca sa ai!!

florin_andrey86 19-07-11 17:39

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 4474683)
foarte frumos a iesit.am urmarit topicul de mai demult,nu mai tin minte daca am postat sau nu.
cred ca ar da mai bine cu grila din fata neagra(parca e cam mult gri in fata si eu as pune si o folie rosie pe stopuri.imi place foarte mult in rest cum arata masina,si ca o chestie de viitor pe care e posibil sa o ai deja in minte ar fi spoilerul spate care parca nu se potriveste asa bine!in rest multa bafta si putere de munca sa ai!!

pana acum nu ai postat, dar iti multumesc aprecierile si sugestiile, ceea ce ai zis tu sunt in planul de viitor.....faruri, grila si plasa de pe bara negre, bara spate asa am primito in schimbul uneia originale, dar la iarna o sa schimb si bara spate (evacuare dubla si difuzor de aer) si plasa de pe bara spate tot cu negru o sa fie facuta, triplele o sa ramana asa negre nu o sa sufere nici o modificare.
multumesc de urarii!!!!

florin_andrey86 22-07-11 16:48

din cauza ca vremea e urata nu am mai lucrat la masina,
azi am duso la un service sa-mi regleze ramele la usi, capota, aripi, portbagaj etc

florin_andrey86 25-07-11 19:44

chiar daca vremea nu ma lasa. am reusit sa centrez usile, portbagajul, aripile, capota, bara spate etc, am facut si programare la "lipitorii de folii" sa pun folii pe geamurii....maine o duc acolo pe la 12-1 ..... dupa mai sunt de tras niste cabluri, actuatoarele pt usi si apoi marea echipareee ;;)

florin_andrey86 26-07-11 20:24

22 Attachment(s)
astazi: 26;07.2011 a inceput marea ansamblare
- schimbata folia pe geamurile spate
- pusa folie pe geamurile fata
- pus parasolar
- pus eleronul de luneta
- niste chedere pe la parbriz
- montat oglinzile
- insonorizat tot portbagajul (aripile, podeaua, tavanu, capul la portbagaj)

p.s. toate astea datorita prietenilor mei GRASU HFV si GRASUL JCB

ovidiu89 26-07-11 20:30

si ciorditoru de lama de la cutter adica eu:lol::lol:. o sa iasa super

florin_andrey86 26-07-11 20:38

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 4489353)
si ciorditoru de lama de la cutter adica eu:lol::lol:. o sa iasa super

nu-mi mai aduce aminte de ciorditorii, ca ma i-a cu capu.......stii destul de bine dece......
ieri in toiul zilei mi-au furat de la golf grila dreapta fata (pasager) de vine in bara de pe fata......masina parcata in fata politiei....in ce tara traim

b0gdy 26-07-11 21:33

sau gandit ei ca poate nu ai nevoie de ea=))=))....bafta cu masinutza.....sa o vedem gata.....crek e mortala.....cu farurile ce ai rezolvat?

florin_andrey86 27-07-11 00:41

cu farurile nu am mai rezolvat nimic, pt ca am fost ocupat cu masina si seara mai trebuie sa ies si cu prieteni, mai vb mai discutam, cum fac prieteni.. ;) o sa ma ocup si de alea sau poate o sa iau unele de fl pana la fac pe astea

gabitza121 27-07-11 13:58

masina e foarte frumoasa si urmaresc topicul,dar parerea mea e ca spoilerul ala spate cu liniilea alea curbe care sunt mai mult drepte nu arata bine deloc,mai fain era un spoiler spate de pe facelift care are umpic de buza intoarsa

florin_andrey86 27-07-11 19:45

Quote:

Originally Posted by gabitza121 (Post 4490904)
masina e foarte frumoasa si urmaresc topicul,dar parerea mea e ca spoilerul ala spate cu liniilea alea curbe care sunt mai mult drepte nu arata bine deloc,mai fain era un spoiler spate de pe facelift care are umpic de buza intoarsa

AM MAI SPUS ASTA DE VREO 3-5 ORI
BARA SPATE SI PRAGARELE ASA LE-AM PRIMIT, FARA SA DAU BANI PE ELE
LA IARNA O SA FAC ALTA BARA DE SPATE

florin_andrey86 27-07-11 20:28

astazi (27.07.2011) m-am ocupat de bord
- am dat bordul jos pt mai multe lucrari
- era dezlipit pe langa parbriz si l-am lipit
- am cumparat prize de aer de facelift (iluminate)
- am montat prizele de aer si am dat gaura de tras firele
- am pus trimurile pe bord

poze o sa le fac maine dupa ce le montez

gabitza121 27-07-11 23:39

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 4491614)
AM MAI SPUS ASTA DE VREO 3-5 ORI
BARA SPATE SI PRAGARELE ASA LE-AM PRIMIT, FARA SA DAU BANI PE ELE
LA IARNA O SA FAC ALTA BARA DE SPATE

decat sa o schimbi pe aia originala cu asta mai bine o pastrai pe aia originala,asta e tare trista si asa vopsesti o piesa de doua ori.ala e singurul lucru urat la masina asta

florin_andrey86 28-07-11 01:17

Quote:

Originally Posted by gabitza121 (Post 4492181)
decat sa o schimbi pe aia originala cu asta mai bine o pastrai pe aia originala,asta e tare trista si asa vopsesti o piesa de doua ori.ala e singurul lucru urat la masina asta

nu trebuie sa-ti placa tie.....

florin_andrey86 28-07-11 20:52

astazi (28.07.2011) m-am apucat de interior:
- am mai tras un set de fire cu mufe rca, pt a doua statie
- am bagat mocheta
- am montat plafoniera
- am montat manere plafoniera, parasolarele, am pus tel pe plafon

cam atat pe ziua de azi....

ovidiu89 29-07-11 20:20

1 Attachment(s)
o parte din evolutia de azi:D

florin_andrey86 29-07-11 20:46

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 4495897)
o parte din evolutia de azi:D

tradator mic ce esti.....m-ai vandut :))

florin_andrey86 29-07-11 22:10

cu pasi mari si repezi ma apropii de finalul interioraului.......

gabitza121 31-07-11 00:30

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 4492271)
nu trebuie sa-ti placa tie.....

sincer nici nu vreau sa iti poluez topicul cu ,,prostiile mele'' si nu tre sa imi placa mie dar e pakt de masina ca uitate si u ce arcada face bara aia.si sincer incearca sa nu te ofuschezi cand primesti niste critici constructive

florin_andrey86 31-07-11 02:27

Quote:

Originally Posted by gabitza121 (Post 4498169)
sincer nici nu vreau sa iti poluez topicul cu ,,prostiile mele'' si nu tre sa imi placa mie dar e pakt de masina ca uitate si u ce arcada face bara aia.si sincer incearca sa nu te ofuschezi cand primesti niste critici constructive

mda....ai dreptate, mai sunt persoane care doar stiu sa critice, daca ai citi topilul in intregime, probabil ai sa vezi scris de vreo 2-3 ori (asta e a 4 oara cand zic) o sa ca alta bara de spate, dar la iarna, asta e trebuie sa ma repet si asta ma "oftica", nu altceva

florin_andrey86 01-08-11 01:03

maine seara sper sa pot posta poze cu interiorul terminat......as vrea, dar nu cred ca reusesc...pt ca e cam scurt programu de lucru

gabitza121 01-08-11 12:16

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 4498221)
mda....ai dreptate, mai sunt persoane care doar stiu sa critice, daca ai citi topilul in intregime, probabil ai sa vezi scris de vreo 2-3 ori (asta e a 4 oara cand zic) o sa ca alta bara de spate, dar la iarna, asta e trebuie sa ma repet si asta ma "oftica", nu altceva

am vazut ca ai scris de multe ori eu am zis ca ar fi ce-a mai buna idee sa ai in perspectiva sa o schimbi,si eu sunt de parere ca mai bine ar da una de pe facelift(simplu si de bun gust)ca audi nu e o masina sa fie impopotzonata cu tot felul de prostii.spor la munca si voi urmarii topicul

b0gdy 01-08-11 13:20

exterioru e 100% gata?....si pune ceva poze si cu evolutia interiorului.....bafta cu masinutza

DANY SXX 01-08-11 16:00

Quote:

Originally Posted by gabitza121 (Post 4500700)
am vazut ca ai scris de multe ori eu am zis ca ar fi ce-a mai buna idee sa ai in perspectiva sa o schimbi,si eu sunt de parere ca mai bine ar da una de pe facelift(simplu si de bun gust)ca audi nu e o masina sa fie impopotzonata cu tot felul de prostii.spor la munca si voi urmarii topicul

apai daca era asa cum spui tu, omu trebuia sa o lase originala nu?fiecare isi face masina cum vrea, si decat aia originala cu care masina pare cu curu gol ,e de 100 de ori mai frumoasa asta ... fiecare cu parerile lui.
am vazut ca ai facut cum am zis eu pan la urma, ai izolato cu silent coat . bravo!
ps : spor la lucru in continuare ! arata bn si bara spate !:lol:

gabitza121 02-08-11 19:00

Quote:

Originally Posted by DANY SXX (Post 4501191)
apai daca era asa cum spui tu, omu trebuia sa o lase originala nu?fiecare isi face masina cum vrea, si decat aia originala cu care masina pare cu curu gol ,e de 100 de ori mai frumoasa asta ... fiecare cu parerile lui.
am vazut ca ai facut cum am zis eu pan la urma, ai izolato cu silent coat . bravo!
ps : spor la lucru in continuare ! arata bn si bara spate !:lol:

nu sunt nici critic de meserie,si nici nu sunt eu cel care a inventat tuningul si scriu cu litere mari ptr tine si cei care nu vad bine CA PAREREA MEA ERA CA AR FI ARATAT MAI BINE UNA DE FACELIFT SAU ORICE ALT MODEL CARE FACE ARCADA AIA DE LA ROATA SA FIE CA O ARCADA ADEVARATA.

DETALIILE FAC DIFERENTZA
si ar fi pakt ca ca atunci cand proprietarul v-a considera ca masina este intr-un procentaj foarte mare aproape terminata sa vedem poze tot cu bara asta.ptr ca masina chiar e frumoasa.

eu unul imi cer scuze proprietarului ca am ajuns sa ii poluam aici topicul datorita ca sunt foarte multi cunoscatori ai tuningului,bagatori de seama ca sa faca si ei posturi,pup...uristi,si ETC

PS:CELOR CARE AU CEVA DE OBIECTAT LA ADRESA POSTURILOR MELE II ROG SA O FACA PE PRIVAT CA SA NU STRICAM TOPICUL OMULUI

florin_andrey86 02-08-11 19:10

Quote:

Originally Posted by gabitza121 (Post 4503540)
nu sunt nici critic de meserie,si nici nu sunt eu cel care a inventat tuningul si scriu cu litere mari ptr tine si cei care nu vad bine CA PAREREA MEA ERA CA AR FI ARATAT MAI BINE UNA DE FACELIFT SAU ORICE ALT MODEL CARE FACE ARCADA AIA DE LA ROATA SA FIE CA O ARCADA ADEVARATA.

DETALIILE FAC DIFERENTZA
si ar fi pakt ca ca atunci cand proprietarul v-a considera ca masina este intr-un procentaj foarte mare aproape terminata sa vedem poze tot cu bara asta.ptr ca masina chiar e frumoasa.

eu unul imi cer scuze proprietarului ca am ajuns sa ii poluam aici topicul datorita ca sunt foarte multi cunoscatori ai tuningului,bagatori de seama ca sa faca si ei posturi,pup...uristi,si ETC

PS:CELOR CARE AU CEVA DE OBIECTAT LA ADRESA POSTURILOR MELE II ROG SA O FACA PE PRIVAT CA SA NU STRICAM TOPICUL OMULUI

=)) =)) kkmasi in ea de bara, ca o dau jos si merg fara......da-o draq de bara treceti peste acest subiect, ca nu vreau sa-l dezbat 20 de mii de ani lumina

Tazmaniak 02-08-11 21:05

Interesant proiect! MI-a luat ceva sa iti citesc topicul :-P

Spor la treaba in continuare ;)

gabitza121 03-08-11 00:02

apropo am vazut ca vrei sa umbli pe la cai.daca umbli la cai cum o sa o opresti(ce le faci la frane)?si vezi ca daca vei trage foarte tare de el vei obtine niste puteri de te vei speria dar te vei si speria de cat de abonat vei fi la turbine,si daca umbli si la turbine si injectoare vei fi satul de cate probleme vei avea.

florin_andrey86 03-08-11 01:53

Quote:

Originally Posted by gabitza121 (Post 4504106)
apropo am vazut ca vrei sa umbli pe la cai.daca umbli la cai cum o sa o opresti(ce le faci la frane)?si vezi ca daca vei trage foarte tare de el vei obtine niste puteri de te vei speria dar te vei si speria de cat de abonat vei fi la turbine,si daca umbli si la turbine si injectoare vei fi satul de cate probleme vei avea.

la frane o sa pun discuri de frana de 330mm, de s6, am luat de la un prieten sa le porbez, dar inca nu am apucat, iar la caluti o sa umblu pe rand, din ce in ce mai multi, nu ma sperie pe mine caii putere, ci din contra...ms de sfaturii

florin_andrey86 03-08-11 21:02

20 Attachment(s)
din pacate astazi nu am avut o zi prea fericita..... cand mai aveam 2 plastice de pus si volanu, am rupt un surub in volan si a trebuit sa alerg sa scot surubul, pe care intr-un final l-am scos....dar a ramas sa termin de montat vineri, mi-au venit si jantele de la craiova, culoarea e...cam ciudata, la intuneric dau un gri "sobolan" - grii in chis, dar ziua cand da lumina in ele sunt ciudate, un fel de mov, grii, nu stiu sigur ce culorii, maine sper sa reusesc cu farurile, ca sa pot termina cu exteriorul....
am terminat de montat si boxele fata - spate

la exterior mai am de montat:
-farurile
-bara fata
-sitele bara fata
-aparatoarele de la rotii, ca sa nu-mi aruce apa si ce mai e pe drum

la motor mai am de montat:
-filtru de aer de facut si montat
-legate firele de la presiunea pe turbo si senzorul de temperatura pe evacuare
-de legat plusul pt lautarii din portbagaj

la interior mai am de montat:
-actuatoarele pt usile din spate
-fetele de usi de pe spate
-volanul
-capacul din spatele volanului (dintre volan si bord)
-consola dintre scaune + cotiera
-casetofonul
-suportul de ceasuri, de facut si montat

in portbagaj mai am de montat:
-actuatoarele pt portbagaj
-capitonajul de la portbagaj
-luminatorul de numar
-de legat tubul de bass, statiile si condensatorul

stefiPJJ 04-08-11 20:23

Foarte frumos lucrat.
Nu te supara, ce ai folosit pt izolarea fonica ?

florin_andrey86 04-08-11 21:19

Quote:

Originally Posted by stefiPJJ (Post 4507611)
Foarte frumos lucrat.
Nu te supara, ce ai folosit pt izolarea fonica ?

multumesc,
silent coat

florin_andrey86 04-08-11 23:35

astazi o zi proasta, la fel ca ultime zile.....dupa ce am pus lupele pe pozitii cand sa "ambalez" primul far, am rupt suportul de la lupe din cauza ca se slabise rezistenta lui, a ramas ca maine sa se ocupe sensei ( un om bun la orice, el chiar face din rahat bici si mai si pocneste) de suportul de lupe, o sa-l faca din tabla de aluminiu de la ZERO, sper ca maine sa mai avansez cu lucrarile

b0gdy 05-08-11 00:06

pune si ceva poze cu exterioru....sa avem ce admira

florin_andrey86 05-08-11 09:31

Quote:

Originally Posted by b0gdy (Post 4508009)
pune si ceva poze cu exterioru....sa avem ce admira

nu am ce poze sa pun cu exteriorul pt ca nu am mai lucrat la el, e la fel ca in ultimele poze postata. zilele astea poate termin cu exteriorul si o sa postez

florin_andrey86 07-08-11 23:50

1 Attachment(s)
astazi mai pot "taia" din lista cu ce aveam de facut,
- interiorul este 98% gata (1% - cd Player + 1% airbagul soferului, mai trebuie facut surubul rupt)
- exteriorul mai este de pus bara fata si farurile
- portbagaj, fixat actuatorul (firele sunt legate), montat capitonajul al capacul de la portbagaj si de fixat "cutia cu lautarii"
- la motor, au mai aparut unele "probleme" dar le putem zice si exercitii

- asta seara cu ajutorul lui ovidiu89 (crocodiulu, cum ii zicem noi) am dat comanda si de un cd-Player, o sa insir toata "istoria" lui aici:
Pioneer DEH-8300SD Description:

The Pioneer DEH-8300SD is the perfect centre piece from which to expand your in-car audio system. With 3 hi-volt RCA pre-outs, you can connect up to 3 additional amplifiers, add speakers or subwoofers.

The audio can be tuned to your tastes through the 5-band graphic equaliser and high-pass and low-pass filters. They allow you to adjust the equalisation to match the distinct interior acoustic characteristics of your car.

An active crossover network and high-grade audio parts ensure superior audio quality.

And of course, you can enjoy your entire music collection on the road. Play audio from your CD collection, iPod, iPhone, USB device or SD card. Or plug in your MP3 player via the front auxiliary input.

iTunes Tagging is available for selected radio stations.

And when you’re listening to compressed music files, our Sound Retriever automatically ‘upscales’ the audio to be near CD quality.

A protective case for the front panel is included.

Pioneer DEH-8300SD Features:

Max. Power Output MOSFET 50W x 4
Tuner AM, FM (24 pre-set stations)
Plays
Your CD collection (including CD-R, CD-RW)
MP3, WMA, AAC compressed audio files on SD (up to 32 GB), CD, USB
Your iPod, iPhone via optional CA-IW.50 cable
Your USB device via a front USB input
Other music devices via a front auxiliary input
Front Panel Removeable
Display Illumination Blue OEL (showing 1.5 line)
Button Illumination Blue
Rotary Commander
Remote Control Optional CD-R320 remote control available
Multi-Language Display (English, French, German, Italian, Spanish, Dutch and Russian)
Cellular telephone auto muting
Accessories Protective case for front panel

Pioneer DEH-8300SD Connectivity:

Aux-in Front
Direct Sub Drive
Hard-wired Remote Input
High Voltage Output 4V
iPod Direct Control
RCA Preout 3 (F + R + SW)
USB Input (Front)

Pioneer DEH-8300SD iPod Compatibility:

iPod Ready (via optional CA-IW.50 cable)
Works with iPhone
Compatible Generations From September 2005 onwards
Supported Functions
Battery charging
List browsing
Music playback (track up/down, fast foward, rewind, pause, repeat and shuffle)
iTunes tagging (for selected countries and stations)

Pioneer DEH-8300SD Tuner Features:

Radio Data System (RDS)
Traffic Announcement
Best Stations Memory (BSM)
Auto Alternative Frequency Search
Auto/Manual Frequency Search
PTY Search

Pioneer DEH-8300SD CD Player Features:

CD Text
MP3 Text Display
USB Text
Disc Title Memory
Track Search/Scan/Repeat Yes/Yes/
Last Position Memory
Random Play

Pioneer DEH-8300SD Audio Features:

Audio Components High-grade audio parts
Advanced Sound Retriever
Balance
Bass Booster
D/A Converter 1-bit
Fader
Graphic Equaliser 5-band with 5 pre-set GEQ curves and 2 custom pre-sets
High Pass Filter
Low Pass Filter
Loudness
Source Level Adjuster (SLA)

p.s. (1) astazi a fost garajul plin de prieteni, care au fost de mare ajutor si le multumesc cu aceasta ocazie tuturor.
p.s. (2) nu ma intrebati dece acest cd - player, eu nu ma pricep la de astea si asta a fost decizia lu grasu (gangstahu)

ovidiu89 07-08-11 23:59

De aia suntem aici ma sa ne ajutam care, cum putem. Mai e putin si iti vezi visu implinit

florin_andrey86 08-08-11 23:05

7 Attachment(s)
astazi am fost foarte grabit si nu am facut prea multe poze, pt ca timpul a fost foarte scurt

All times are GMT +2. The time now is 18:56.

- Copyright 2026 4Tuning