![]() |
Re: New Zealand tuning, races, shows, events...
inca 3 sapt si ceva ;))
|
Mihai, ti-ai facut masina ? sunt sanse sa ajungi cu ea la meeting ?
Bogdan, ai liber ? vii la meeting ? ca nu am fost la un meeting de vreo 3-4 luni toti ;)), daca veniti si voi vom fi vreo 4-5 prelude-uri ca ale noastre :P |
Sper. Astept verificarea miercuri-joi. Am luat woful. Adica nu l-am luat. M-a picat pt steering boot dar ala e usor de facut. Il fac Miercuri dimineata.
In principal cred ca vin dupa examen. |
cand ai examen ? :) la ce ora se termina ?
|
Pe 12 nu stiu exact ora. Am acasa programul, sunt la facultate acum. Dar depinde si cat de obosit sunt.
|
:(, sper sa vii :D
|
Yesterday, 08:43 AM #65 (permalink)
Dohcta Junior Member 700rpm (Idle) Join Date: Dec 2007 Posts: 18 Location: Auckland Re: NZH Auckland Monthly Meet: Greenlane Mc'donalds, Thursday 12th June 7pm -------------------------------------------------------------------------------- im already waiting in the car park ! ce tare e asta :))))))), cu 3 sapt inainte e in parcare :)) |
Hehe. Multa lume de abia asteapta. Deocamdata vanez o masina pt mers de zi cu zi. Ceva 1.6. Am pierdut un civic 96 EK Sedan IMPECABIL la 3600. Damn.
Ma uit la un 97 Rover 216i cu 100k la $1800. Problema e ca nu prea am timp. Dar nu prea stiu ce sa zic de roverul asta. Ala zicea ca nu e motor honda. Dar pare misto masina. Nu am condus-o inca. Voi ce zice-ti? |
Eu zic ca merita la $1800...mai ales ca are putini km...dar intereseaza-te daca a schimbat cureaua de distributie, si daca nu...cat ar costa...
Cat despre meet, o sa incerc sa vin daca nu lucrez night shift...o sa stiu mai aproape de data... |
tocmai am venit din oras si ma oprit politia :)), dar ma oprit dupa ce ma urmarit oleak :)). crek din cauza ca am plecat prea repede de la semafor :">
|
Ti-a dat ceva?
|
nu, mi-a luat datele si a verificat prin statie daca am demerit points si alte iinfractiuni :)). si atat, dupa ce a plecat mi-a zis "take it easy" :))
|
hehe. Norocos. Putea sa iti dea amenda pt exces de acceleratie.
|
:)). dar era unu la semafor si am vrut sa merg inainte sa o iau inaintea lui dar nuj ce mi-a venit si am facut la stanga :)). daca mi-a luat datele trimite ceva prin posta ? sau mi le-a luat asa ca sa le aiba :))
|
Cred ca a vrut se te si sperie un pic. Cand mai faci chestii de genul asta uta-te in jur sa vezi daca e politie. Eu in timpul unei curse am incetinit pt ca nu vedeam marginea autostrazii peste un deal inde putea fi politie si deci nu l-am luat pe ala.
|
dap :P, bine ca nu am luat amenda :)), ori e un semn ceva sa merg mai incet ori :-?? nuj :))
Veniti la meeting ? |
daca veniti, mergem dupa meeting prin mission bay sau prin centru sa bem o bere ? :)
|
Dihn pacate nu reusesc sa vin. Tre sa ajung mai devreme acasa pana sa se intunece.
|
:(((, najpa. bogdan tu vii ? :((
|
Nu cred ca ajung nici eu :( Sorry.
|
aoleooooooo, pffff.... cand o sa fie ca in prima zi ? sa fim toti :((
|
Data viitoare.
Momentan sunt extrem de ocupat. Am servici in timpul zilei, ai mei au vandut masina deci trebuie sa il duc/iau pe frati-miu, tre sa ii ajut pe ai mei sa ia o masina si am si de invatzat. La masina nu am facut nimic altceva inafara de a complecta un pic ulei si o scurta verificare. Nu am timp nici sa schimb gasketul ala. |
|
Nu as trece inspectia dar probabil ca ajung ca spectator.
Tu Florin ai putea sa o treci. We can be your pit bitches :) |
eu zic ca da :)), dar nu stiu :(
tu dc nu treci ? :( |
Checks in engine bay for water leaks or oil leaks
Am o scurgere de ulei de la baie. Tre sa spal motorul la primul service si sa vad exact de unde curge. E plin de ulei dedesubt. Am lasat balta in 6 luni in fata casei. :( |
:|, si eu am ulei cum a curs inainte sa o iau. dar am schimbat garnitura si nu mai curge :D
|
Da dar la mine tre sa vad exact de unde curge si este greu daca este deja ulei mult. Oh well. Se rezolva insa nu vreau sa ma inscriu si sa imi dau seama ca defapt nu voi fi gata in timp. Ar fi jenant.
|
vroiam sa va anunt ca mi-am luat roti :"> Sparco Racing de 17", cauciucuri 215/50/R17
sunt putin cam sterse dar inca merg, cand voi avea bani o sa-mi iau 215/40/R17 :P. sunt albe :P. trebuie sa le curat cand am timp si va fi vreme buna :P si dupa aia fac poze si pun :) |
Ohohohoho..... hell yeah nigger!!! Nice
Sa vezi ce vei tot curata la ele. Multi le curata de doua ori pe saptamana in perioada asta a anului. Si sa le cureti le dai jos si le speli nu le tii pe masina ca altfel tot se vede. DAR..... albele dau intotdeauna mortal pe masina..... POZE/BS :) |
musai poze !!!
|
am facut acum niste poze, dar nu aveam cardul in aparat :)) si cand am vrut sa le copii pe card sa-u terminat bateriile :))))))) le-am pus la incarcat, cam in 10-20 min o sa incerc sa vad daca pot sa le mut :(
|
6 Attachment(s)
Quote:
gata le-am mutat :P inca nu le-am curatat :)) asa cum le-am cumparat asa le-am pus :| am dat cu putina apa pe ele ieri cand ploua afara cu galeata :( |
Dau bine pe masina. Ar fi trebuit sa le cureti atunci cum trebuie sa nu le mai dai jos. Atunci vor arata si mai bine.
Am avut ocazia ieri sa iau o toba de 3" la $4. LOL. Da m-am razgandit. |
ms :P
am timp :P, numai ca ma enerveaza ca cauciucurile sunt prea mari si atinge in partea dreapta in spate :(. o sa rezolv eu si aia :) si dc nu ai luat toba ? :))) puneai 2 :)) :D |
bodykit-ul il lasi negru ?
|
nu, il voi vopsi la fel ca masina :P. dar nu stiu cand :))
|
Arata bine jentile,iar alb e singura varianta reusita la rosu parerea mea :)
|
ms :P
cineva a zis ca mai bine erau negre :P dar am zis ca le las asa ca mie imi place mai mult :P acum cand voi avea vreo $500 o sa-mi schimb parbrizul ca e spart :(( si dupa aia o sa cumpar cauciucuri sau sa-mi vopsesc body kitul ca masina :P |
Sambata viitoare fac serice-ul. Daca e soare poate ne intalnim candva sa tragem o spalatorie. Ce zice-ti? Nu am mai spalat-o de mult, au aparut ceva zgarieturi pe ea si vreau sa ii dau un cut & polish complet sau macar local.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:33. |
- Copyright 2026 4Tuning