![]() |
Re: Pitesti (poze cu masini de aici)
Quote:
|
Sigur cum sa nu , avem cu ce sa ne laudam. Doar sunt raritati , nu prea vezi des asa ceva pe strazi. Si ambelel au acelasi proprietar. (SLR)
|
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...9&d=1205174944
SLR GRI https://forum.4tuning.ro/attachment.p...4&d=1205234897 SLR NEGRU = acelasi proprietar |
Quote:
2 frati = 2 slr'uri (cel gri al patronului de la fc arges, si cel negru al fratelui.... ) 100% |
1 Attachment(s)
am mai vb despre acest golf... dar vreau sa va intreb ceva despre el (al cui a fost, a fost forjat ceva, dc nu a fost inscris nici pana acum?? )
masina a fost lovita in fata, iar acum este de vanzare... nici macar nu a inscris-o de atunci... ma cam tenteaza aceasta masina.... |
totusi
cere 8mii si ceva p ea mult prea mult pt ce este. la 9 mii stiu eu una si mai frumoasa si mai ingrijita da-mi un mes prv daca t intereseaza. |
am vazut si u golful ala negru cu portocaliu pe fratii golesti , dupa yaky , pus la vanzare ....
|
fara bara fata.....oricum nu merita 8000
|
in nici un caz ... dupa cum arata am impresia ca e cam rupt in doua ... si nu numai bara fata ...
|
eu nu am stat sa il analizez...i-am vazut fata in retrovizoare
|
da misto golfu dar nu merita 8mii la cum arata acum. in curand o sa pun niste poze cu un renault megane si un bmw seria 3 visiniu . foarte misto bmw-ul.
|
4 Attachment(s)
nu stiu dak se obeseva in poze dar are un intercooler mare (in concluzie si motorul are ceve caluti)
|
golful ala negru cu portocaliu a fost cumparat d soramea...dar la alti bani...mult mai putin decat se zicea p aici ca ar costa.
plus ca e f usor avariat in fata. jantele sunt d porche p 18. dvd jvc interior retapitat. sper sa il scoata p strada in curand. |
Quote:
mai exact cat a costat de fapt golful ? @adrian_drift_king : din cate stiu eu , megane-ul ala in 3 usi este al tipului care avea inainte supernova aia de pe taxy cu KMY la numar |
sub 8mii...peste 5. nu vreau sa dau suma exacta.
avantajos oricum... |
ok . am inteles . dar totusi nu imi dau seama de ce nu vrei sa dai suma exacta. vrei / vrea sa il vanda mai departe ?
|
vrei sa stii daca intra in categoria de pana sau peste 10mii? :))))
apropo ce motor are? |
4 cilindrii in linie :P
|
1.8T ??
|
Quote:
funny :D |
1.6 16v
totusi...daca isi lua sora-mea vro torpila...trebuia sa fac ceva neaparat. :lol: |
3 Attachment(s)
De asta stie cineva ceva ?:D
|
Du-te domne de aici cu pozele modificate in photoshop....pastrati titlul topicului....poze cu masini din pitesti :)
|
am vazut-o si eu din fata de la departare si era cam ca in poze :)
|
Quote:
sambata seara , pe la ora 7 am vazut bestia aia de tico in benzinaria Rompetrol de la pod ... arata super tare ... la interior nu am apucat sa vad decat ca are scaune sport , negre .... oricum , am impresia ca asta e tico-ul care a facut ravagii la liniutele din martie, si care a rupt tot la categoria lui ... in orice caz , imi place cum arata buburuza |
Quote:
e a unui tip... antonyo20 :P |
foarte tare tico-ul l-am vazut si yo acu cateva zile ...l-am vazut si la liniutze :twisted:....felicitari proprietarului ;)....nu e nici un photoshop e cat se poate de real....
|
Eu tot nu cred....imi mentin parerea ca e in photoshop :P
|
Quote:
:lol::lol::lol::lemon::lemon::lemon: |
io zic ca e in paint !!!
|
uite, sco e singurul care s-a prins :))
|
brv antonio...nimeni nu se astepta la o asa modificare...cel mai tare tico ;)
|
Quote:
scuze de off, dar am fost plecat din localitate destul de mult timp... pana cand am vnt, s-au intamplat foarte multe ;)) ... cand l-am sunat pe tipul cu golfu, cerea 8000 pe el + reparati.... ma bucur ca masina a ajuns pe maini bune, cum sunt cele ale amaliei ;)) ... nu ma mir dak s inscrie sambata la liniutze ;)) apropo cine stie ceva despre accidentul de aseara?? am auzit ca ''s-au dat'' 4 odata, si au fost 6 masini avariate (3 ale participantilor la acea cursa si 3 care erau stationate pe marginea drumului) si acum este un golf 5 rosu facut praf acolo... |
acolo unde madutz ? ca eu nu am auzit nimic
|
Quote:
fata in fata cu cauflandu pe strada exercitiu ... s-au dat dinspre targ spre banat, si cand s-a micsorat drumul (la scuar) atunci s-au facut ''praf'' 6 masini ... (asa spun vecinii) si acum este un golf 5 rosu ramas acolo... e lovit rau de tot accidentul s-a petrecut in jurul orei 4:30 noaptea trecuta |
am aflat si eu acum de la taicameo . ciac golful e proptit intr-o dacie 1300 care mai are doar vreo 20-30 de cm de potbagaj
|
poze ceva!?
|
Quote:
nu am facut... dar dak inca vrei sa mai vezi, poti sa te duci acum acolo... golful e chiar ''infipt'' in dacie... nush cum de nu l-au luat de acolo... |
Quote:
am vazut un golf portocaliu cu negru lovit in fata si lateral dreapta ... |
Quote:
accidentul asta a avut loc in fata la caufland... nush nimic de vidraru... |
| All times are GMT +2. The time now is 01:10. |
- Copyright 2026 4Tuning