![]() |
Re: Onesti
nu trebuie sa se adreseze nimeni cu d-voastra nici aici si nici pe strada. inca mai copilaresc asa ca nu sunt departe de unii din voi(cei tineri).
|
ok,mani! abia astept sa ne vedem la urmatoarea intalnire( 3 august) si sper sa te simti ca intre prieteni alaturi de noi(cei tineri)
|
new member.....bun venit printre noi many....eu lam chemat printre noi,,bye bye
|
welcomeeeeeeeeeee
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! are si acuma Stefan concurenta .... dak nu la masina macar la nume [ porecla ] ;)) |
bine ai venit printre noi Mani.welcome to the club!:lol:
|
Bine ai venit. Nu cumva ai mai avut un motor inainte si nu ai fost multumit de el ? Nu cumva sa te confund.
|
Quote:
|
Quote:
|
Bun venit Mani.....inca un membru printre noi:D .......apropo imi place motocicleta:-)
|
ideea cu parasolarele e super tare....dar ce este acolo cu renault e ceva provizoriu....:D.....felicitari pentru ce ai facut Andrey:)
|
mersi faster man.....mai trebuie gandit la nume si la logo knd o sa se faca clubul....asta e ceva facut de plictiseala....
|
totusi e bine ca te-ai gandit....si eu am gasit 2 nume:Speed Racing Club sau Speed Racing Team...:D
|
idei ne vin...clubul sal facem
|
da asa e.....sa mai vorbim la urmatoarea intalnire ce si cum...
|
pana la intalnire tre sa cautam pe net ce ne trebuie (acte , locatzie , bani) ptr a forma clubul...
eu cu dex am gas ceva dar era din 2004.......ne trebe ceva mai actualizat.a zis dex ca vb el cu un prieten de al lu care e avocat...sa vedem ...bye bye |
pai la bani o sa trebuiasca sa punem toti daca e....si la materiale precum solare...stickere si altele
|
da unde e intalnirea pe 3 august :?: :!:
|
la axinia in parcare
|
aha... deci tot acolo...
|
mda....dar tu cine esti?ce masina ai?
|
eu n-am mashina man... is un amic de-al lui radu...
|
parasolarul sil plateste fiecare membru....e 250.000 la comanda...am eu id la un baiat care le face si le trimite prin posta.....si o sa vb cu el sa vad dak e atunci knd o sa avem nevoie poate sa faca si el niste stikere cu logo-ul...si de alea sa luam mai multe....eu am zis parerea mea despre parasolar cu culoarea mashinii...
knd o sa fie o sa decidem...pana at sper sa nu mai fie mult....finutzu u ai mai fost la vreo intalnire??? |
pai atunci e bine...vezi ce mai zice baiatu....si vedem noi
|
Finutzu Welcome Here!!
|
ma gata ne tragem parasolare ....
fiecare q a lui ;) ;)) finutzu da zine si noua qm te cheama , cati ani ai , ...alea alea |
ma ne tragem parasolare...intai sa ma vad cu carnetu...si dupa aia cu masina...:D
|
nu va mai agitati asa tare cu clubul...cum am mai zis si marius: mai avem de mancat. voi nu ati vazut cata lume a venit joi si cata lume a venit pe 13?intai sa ne cunoastem noi bine,sa fim ceva masini si apoi putem visa. asa doar sa cheltuim banii pe niste parasolare siu sticker-re e foarte usor.
|
e si asta o treaba ......
uite ma si unu care gandeste ..... mai bn k noi ;)) |
Quote:
dexter ai dreptate......macar sa fie cativa care sa fie activi la intalniri, pe forum...cum sunt eu . tu , marius , faster man , vasile cu dacia div , ciprian , gica care am fost la toate intalnirile si altii care au avut prb de nu au venit sau munceau ca speed fastre man....bafta pe marti....unde dai : la onesti sau la bacau?dar fiind prima data cred ca dai la onesti nu? |
pai daca e sa vina multi si degeaba...cum au fost atunci pe 13..nu ii cunosteai nu se bagau in seama...eu zic astia care ne cunoastem.....si dupa aceea mai vedem...asa bagam pe toti....ca intr-o oala...nu prea merge....ramanem cei care au user aici
|
yo zis sa ne interesam totzi q clubu nu numa 1 sau 2 ......
hai apucati.va de cautat... go go go go |
si nu ar fi mai bine mai intai sa avem cu cine si cu ce sa facem clubul? daca e sa facem....macar 20 de masini sa fie ca sa merite efortul.asa pt 5-7 masini nici pe google nu se merita sa intri...
|
Quote:
|
bine! daca nu vreti sa ascultati, faceti-va club. intai sa fim ca o comunitate si apoi clubul o sa apara de la sine. offf de ce nu vreti sa ascultati nu stiu...
|
Quote:
|
ma din partea mea faceti ce credeti dar .........
|
pana una alta eu zic sa mai vb cu prieteni de-ai vostri cu masini, sa isi faca user, sa se prezinte pe ei si masinile lor sa vina la intalniri si sa stam la povesti...uite asa crestem. nu e mai bine?
|
Quote:
si vasile div a zis ca a mai chemat 2 prieteni care nu au putut ajunge deocamdata.....sa vedem ce o sa mai fie |
pai asa. toata chestia e sa vina si ....sa stam cu toti de vorba. nu fiecare sta langa masina si asteapta sa vina mama natura sa il intrebe de sanatate
|
Ce agitatie aicea.....stiu ca ideea de club suna misto dar pana nu o sa fie comunitatea puternica cu membri devotati degeaba o sa fie clubul.....parerea mea e ca unii se cam grabesc.....no hard feelings;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:33. |
- Copyright 2026 4Tuning