![]() |
Re: Ce vor femeile?
Vrei si tu ca si mine ... adica prea multe. ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
numai ca automat cand iti doresti.. si vrei o implinire.. upssss ajungi sa regreti... odata si odata.. apai magos. nus supi.. :D . adica nu pe viata.. :-P |
traieste-ti viata....si nu inceta sa iti doresti!!!ptr k devii o leguma!:-)
credeti-ma,femeia nu vrea un barbat kre se lasa condus ...si daca t-i se pare k asta urmareste... viseaza...si nu inceta sa lupti niciodata ptr visele tale...k va veni o data si EA...kre viseaza la fel ;) dar daca vezi k nu e ptr tine...nu iti pierde timpul..k nu merita!!! |
da... femeia NU vrea un barbat care sa se lase condus... adevarat.. dar nici un timp impasibil... trebuie sa fii la mijloc.. sa lasi de la tine... ATAT CAT TREBUIE!!! Nici mai mult, nici mai putin... ;)
|
eu..k femeie c imi doresc momentan?
doar lumea mea...p kre am cladit-o cu atentie...sa nu mai depind d nimeni...sa nu mai fiu nevoita sa ma explic niciodata...daca cineva nu ma place ...sa ma lase in pace si sa isi vada d treaba..fara sa steie sa imi reproseze pana la adinci batrineti....si daca acum ceva timp m-a iubit ptr ceea c sunt ..azi sa nu ma ureasca ptr asta... nu ma mai deranjeaza minciuna..k oricum intrepretez cum cred eu k e bine..si dupa aia daca am gresit ma cert io singura...nu imi imaginez k sunt singura femeie p lume..dar macar sa fie in stare sa admita k a observat si el amanuntul asta...si nu mai stiu...cred k ma duc sa ma imbat!:D |
Ce gandesc si ce vor femeile?! Pai puteti sa va ganditi mult si bine la asta, ca nu se stie daca veti afla vreodata. Nici macar ele nu stiu ce vor... Sau, in orice caz, daca stiu ce vor astazi, altfel sta treaba maine... Cel putin, eu nu stiu ce vreau. As vrea sa fiu iubita si nu stiu daca merit. As vrea sa iubesc si nu stiu daca trebuie. As vrea sa ma ajute cineva sa inteleg pentru ce m-am nascut, dar nu cred ca are cine... As vrea sa ma conving daca in viata chiar trebuie sa fii nesimtit ca sa reusesti si... mi-e teama ca da. As vrea sa gasesc pe cineva care sa-si doreasca sa afle raspunsuri la aceleasi intrebari la care ma gandesc eu... In fiecare zi vreau altceva... Voi, baietilor, stiti ce vreti?!
|
Well ... da ...
Sa am tot timpul un loc de munca mai bun, cu satisfactii atat banesti cat si morale, masina pe care o iubesc (Mustang '66 Shelby Gt350), o gagica la fel ... care sa imi placa : simpatica si cu ceva in cap ... Si sa nu mai fiu stresat de parinti ... Ca nu se vor rezolva mutle in viitorul apropiat ... e partea a doua ... dar stiu ce vreau de la viata ... :p |
ia uite...nu mai vrea doar sex....:lol:
|
Ah da ... vreau si sex ... >:P
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
mey Gabi da d c nu vrei sa intelegi u k nu esti femeie????? si k acest topic ne intreaba pe noi femeile ce vrem.........pffffff :)))))))))))))))))))))))))))))
|
Quote:
|
:oops: :oops: ok scz mele..... :D:D:D:D
|
revenind... este vreo femeie care vrea un baiat fara aspiratii?
nu de alta, dar orice femeie ( constienta ) [ se va... cum se zice...combina? ] ma rog, cupla cu un baiat, indiferent de starea lui materiala la momentul ala ( sau ma rog, mai putin luata in calul ) dar doar daca va vedea potentialul lui de "dezvoltare" .. lamuriri: relatie = mai mult de one night stand barbat fara aspiratii - nu este cazul meu :p |
orice femeie inteligenta si cu aspiratii nu o sa accepte langa ea un om fara aspiratii...
|
eu tot nu am inteles ce vor femeile :lol::pelvic_th
|
...inseamna ca am vb degeaba aici pana acum?? =))
|
Daaaaaaaaaaa ... categoric =))
|
Sa stii totusi ca, uneori, nici noi, ca femei, nu suntem perfect hotarate ce vrem...
Nici eu nu am stiut, la un moment dat, ce vreau, lasandu-ma prada momentului, ranind grav sufleteste, fara sa vreau, o persoana care poate nu merita... Dar ajungi sa le regreti cand este prea tarziu, si relatia cu acea persoana este compromisa pentru totdeauna... Da... Nici noi ca femei nu stim ce vrem uneori... Da... Nici noi nu suntem usi de biserica cum vrem uneori sa parem... Da... Uneori barbatii chiar sunt victimele ghearelor noastre ascutite... Iar uneori... Scoatem ghearele in fata celor care nu merita... Ajungem la o discutie ... Am generalizat pana acum cu totii... Ca barbatii sunt asa si asaaa si asaaa... Ca toti vor aia aia aiaa... Dar noi ca femei... ?? Ajungem uneori sa facem niste boacane mai mari decat noi, si pe cine mai dam vina...? |
Pe noi pana realizati ca voi aveti vina. ;)
|
E un subiect ce nu poate fi generalizat in totalitate, fiindca fiecare femeie are standardele ei.
Pe de alta parte, fiecare din noi VREA in limita in care poate si sa OFERE, fiindca pt a merge bine trebuie sa existe reciprocitate. Deseori avem impresia ca ni se cuvine totul... pentru ca suntem niste rasfatate si egoiste, dar realizam cu timpul ca nu e tocmai asa si ca nu toti sunt dispusi sa ne puna lumea la picioare... aici intervine maturizarea. De asemenea, ne vedem interesele proprii si in sensul asta suntem in stare de orice. Nimeni nu are cum sa stie ce vor femeile... Noi nu semanam intre noi, la fel cum nici barbatii nu sunt toti la fel... Ce se regaseste la orice femeie... sunt dorinta de stabilitate, confort, respect, atentie.............. (si aici las celelalte fete sa adauge). |
ca toate persoanele obisnuite de pe aceast pamant...sunt femei care stiu ce vor si femei care nu stiu ce vor sau nu sunt hotarate...eu una STIU CE VREAU de la viata...daca o sa mai intervina schimbari in acest sens...o sa fie din cauza factorilor externi;)
|
Serioooosss????
Femei nehotarate??? unde unde??? La naiba.... |
sunt multe bluey...k si barbati nehotarati;)
|
Bluey, stii si tu personal femei nehotarate, asa ca.. ;)
|
Ba eu nu stiu daca ati vazut voi vreuna hotarata.
Ca eu pe toate le-am gasit indecise. In tot ceea ce fac. Sa-mi iau aia? dar parca cealalta era mai frumoasa. Sa ma duc acolo ? dar parca in partea cealalta e mai bine. Sa ma imbrac in roz? sau in verde? Inelul ala e superb! dar parca cerceii astia sunt mai fumosi. Mergem undeva diseara? dar tu unde vrei? Balarii!!! |
Quote:
de fapt ... FOARTE hotarati ;) |
Quote:
Ia atitudine mai baiatule. Si acum o sa vina Spark cu celebra :"ce vor pana la urma femeile?" Ia fetele va rog pe rand 1. un model de barbat ideal al fiecareia 2. Ce-si doreste fiecare de la viata (in afara de vila,masina , piscina , gucci ,d&g, versace si alti homosexuali) Curios lucru (asta mi-a venit acum) femeile se inteleg extraordinar cu homosexualii dar ei nu le accepta si nu ma refer la sex aici.Poate stiu ei ceva ce noi astialalti cu pasarici la cap nu stim. |
Quote:
la momentul respectiv replica a fost data intr-un fel pentru a reinvia topicul si pentru a lasa la o parte OT de atunci dar in fine si probabil ca ai dreptat in ceea ce zici ... ca si chestie personala ... ce vor fetele ... nu stiu probabil ceva ce nu pot avea ... ca asta e tipic omenesc. in rest depinde de la persoana la persoana ... unde apar diferentze mai mici sau mai mare. |
Quote:
era vorba de aspiratiile femeilor in viata, ce isi doresc in viitor...nu de prostiile pe care le ai scris tu mai sus...:-) |
Quote:
fa o lista cu ce-ti doresti tu in viitor Concret fara homosexualisme |
pai: 1.imi doresc sa am un job bine platit in domeniul pe care l studiez momentan: finante banci;
2.sa am un barbat care sa ma iubeasca si sa ma respecte si sa fie langa mine atunci cand am cea mai mare nevoie de el(si acum am asa cva, sper sa fie si pe viitor) 3.sa am o familie...asta peste vreo 5 ani; 4.sa mi cumpar o masina din banii mei...asta cat mai curand :D; 5.sa reusesc sa mi urmez vocatia :P..mai exact car painting...pentru ca imi place la nebunie. momentan cam atat...asta a fost doar ce mi trece prin cap... ajunge? |
Ce vreau eu, personal??
O cariera de succes... Asta in primul rand... Pentru ca toate vin dupa... Si vorba Anei, sa pot sa ma pun pe picioarele mele, atat material cat si ca persoana... Si, in ultima instanta, poate un partener de viata.. Cu care sa ma inteleg, si atat.. Ca am vaz ca altceva nu se poate.. :)) Iar parteneri de sex... Boring! Dar, in primul si primul rand, vreau succes in viata profesionala!! ;) |
"Vreau sa fie pace in lume si sa nu mai fie razboi , si sa aibe mancare copii din Somalia si sa stie sa citeasca cei din Albania si sa scada gaura din stratul de ozon ,si sa... ,si sa.... bla bla bla blaaaa."
Am incheiat citatul. Poate o sa va doriti si voi sa fiti fericite fara sa mai bagati banii in treaba asta. Poate o sa va doriti sa iubiti si voi pe cineva nu numai sa fiti iubite. O sa ajungeti sa aveti familie pentru ca asta v-ati dorit si sa realizati ca nu este chiar ceea ce sperati, Barbatul de langa voi nu va mai fi la fel de atent ca la inceput. Serviciul (afacerea ) va mananca tot timpul si nu mai aveti timp sa va bucurati de momentele rare de fericire alaturi de familie. daca va treziti la 32 de ani cu 2 puradei pe cap si un alcoolist care va mananca tot salariul??? Parca familia si cariera nu mai sunt asa roze nu??? Eu zic ca varianta cu mosu de 80 de ani plin de bani e mai in skema...Mai reala! |
atunci de ce ai mai intrebat...daca oricum faci misto?
eu nu vreau :"pace in lume, si copiii din somalia....bla bla blaaaaaaaa"...eu mi am expus dorintele reale...eu stiu ce daruiesc si imi doresc sa primesc acelasi lucru in schimb... si scuza ma...oricat ai incerca sa scoti banii din ecuatie...tot te impiedici de ei pe parcurs...nu ai cum sa fii fericit daca nu ai ce manca/imbraca/etc... nu incerca sa ne faci pe noi marile materialiste, cand de fapt si voi toata viata alergati sa faceti bani...cat mai multi bani...sa aveti masini cu care sa agatati si bani multi cu care sa scoateti "materialistele" de femei in cluburi scumpe pentru a le impresiona... eu imi doresc atatia bani, incat sa mi asigur ziua de maine...si sa nu sufar din cauza lipsurilor... altcva nu mai am de zis... |
| All times are GMT +2. The time now is 19:33. |
- Copyright 2026 4Tuning