![]() |
Re: Lucrari diverse/comentarii/discutii
Quote:
|
dak e patrata masina si cu botul in cas, e mai realista? nu stiam ... tre sa incerc si eu :lol:
|
1 Attachment(s)
Re baieti! Scuzati-ma daca e offtopic, dar imi poate spune si mie cineva ce model de SAAB e asta atasat? In articolu' in care l-am gasit acum ceva vreme se vorbea despre SAAB 9-5 turbo BioPower 2.0t si era atasata poza asta. Am cautat si alte poze, dar in niciuna nu arata ca in asta. Eu zic ca daca asta ii e numele adevarat trebuia sa mai fie si alte poze cu ea in tot netu' asta...Daca stiti, v-as ramane recunoscator!...Inca o data scz pt offtopic.
|
Din cate vad eu ala este un Saab Aero X modificat cu photoshop, deci nu cred ca exista :roll:
|
Hmmm...ai dreptate...si daca n-ai avea, ce altceva ar putea fi?! ca eu am cautat si "aero sedan", gandindu-ma ca cine stie ce-o fi, dar nu iesea nimc. Multumesc mult, EaGle!
|
1 Attachment(s)
Dacia Logan a unui user de pe 4tuning. Sper sa va placa :D
|
Quote:
|
lucrezi bine.....totusi e un logan...nu are cum sa imi placa
|
https://img48.imageshack.us/img48/1902/imag008lz2.jpg
lucrare facuta in seara asta...probabil o sa aiba macheta ... |
multa vreme a mai trecut...
1 Attachment(s)
si cu o tableta grafica...
|
1 Attachment(s)
Sar si eu cu una cu tableta grafica.
|
Arata bine, farurile spate prea simple pentru forma caroseriei , laterala si luneta.
Usa spate n-ai desenat-o, de aici iti rezulta poate un far mai interesant... Baga si perspectiva frontala... |
domnule ad1 ... avem onoarea ... dar park totusi nu la fel de faina k altele mai veki ;)
|
|
1 Attachment(s)
facuta fara chef...
|
e bine k folosesti linii de ajutor, dar mai ai de lucrat la proportii
|
MISTO LA VOI DE-ABIA M-AM OBISNUIT CU SITE !!! CHECK OUT MY DRAWINGS si dati=mi niste sfaturi
|
1 Attachment(s)
masina rosie
|
3 Attachment(s)
Attachment 411900
stiu k trebuia doar desene dar ,poate va amuzati unpik:writers_b Attachment 411901 pt cine are lancia thema (eu am avut) Attachment 411902 e destul de vechi desenul (cativa ani)desenez ,adik desenam ,doar in creion... mi e ciuda ca nu mai am timp sa exersez,..:sad: :-P |
misto macheta, mai trebuia finisata, din ce e realizata?
Mercedes e ala, nu? Perspectiva , proportiile sunt bine realizate, doar roata spate...nu e elipsa corecta :-) ... oricum e greu de realizat cu mana libera o elipsa perfecta... Lancia imi place cum e randata , efectul reflectiilor. |
macheta pare facuta din lemn :P
|
5 Attachment(s)
da macheta e facuta din lemn (fag)si are niste proportii destul de mici din pacate de aceea mai greu cu finisarea k nu am mai avut rabdare :-P dar o voi continua eu ,...rotile sunt tot din lemn si din mana deci...nu nu e mercedes mai degraba ziceam k veti zice de bmw ceva dar nici bmw ,e ceva din imaginatia mea ,..tot ce am facut sunt din imaginatia mea ,normal k se exclud cele tuning care le am copiat pt a le modifica,..Attachment 412533
ps:nu imi pun aici cele mai bune lucrari,.. Attachment 412534 Attachment 412535 Attachment 412536 Attachment 412537 ultima e in pix,..de plicti ,.... |
1 Attachment(s)
am incercat sa reproduc masina mea favorita...GTR
|
1 Attachment(s)
o poza mai buna...
|
lks.....pls....comenteazami si mie desenele.
oricum,desenez mai bnca mn |
Quote:
te incalzeste cu ceva daca le comentez eu ? sunt altii mai buni pe aici :D lasa`i pe ei :D |
Quote:
|
1 Attachment(s)
sunt si eu nou pe forum!hop si io cu un desen :D
|
arata destul de bine.... imi place la nebunie reflexia, desi lateralul lai cam zbarcit. Roata fata mi se pare iarasi un pic gresita si roata spate cred k trebuias a fie mai subtire. Spor la treaba in continuare si asteptam si altele :)
|
mersi,defapt desenul este mai vechi si este facut pe coperta unui caiet la scoala,in ore cand ma plictiseam :D
|
Quote:
stim si noi ca la mercedesuri rotile cand sunt bracate se si inclina ..dar in halul asta ? :D mi`a luat cateva secunde sa`mi dau seama ce are roata aia ..parca ceva nu se lega :D oricum nu e aia o greseala de neiertat ..per ansamblu masina e buna ..ai putea sa incerci sa o si hasurezi. spor la treaba ! :D |
Quote:
|
Quote:
arata bine...cu roata pe fata ai stricat-o...si ..reflexia....se vede capota...partea de sus:rolleyes2 ....ciudat...nu?.. |
1 Attachment(s)
Am desenat din nou un civic(e stock, k l-am desenat pt cineva), dar am incercat sa hashurez umbrele. Ce ziceti, a iesit bine?Attachment 417541
|
destul de misto ... dar arata park un pic inghesuit ... adik prea scurt.
|
prea scurt si pre lat...si fara rota fata pe partea dreapta
|
mie imi place civicanu`la jante mai merjea lucrat...:D
|
Re: inceputul si sfarsitul
Quote:
sau e facuta mecanic?:?: |
5 Attachment(s)
cam asteas de inceput :)