![]() |
Re: Club Fiat Punto Tuning
Quote:
|
din cate am citit alea is doar pe fata si is undeva pe la 800 si ceva de euro daca nu ma insel ;) nu ma ajuta alocatia sa le iau pe acelea
|
Quote:
|
My Punto
pai :) sa va povestesc putin despre punto meu ... l'am luat din Germania cu 5500 euro .. dar cu tot cu inmatriculari shi alte chestii m'a ajuns f scump .. in jur de 7500 euro ..
model: 1.9 JTD ELX 90cp imi place foarte mult cum arata .. de asta am shi ales aceasta mashina .. dar are un secret sub capota :) motorul 1.9 JTD cand e rece .. pare un motor slab .. la fel ca cel cu doar 60 cp .. fara performante prea grozave .. totushi cu un consum de 5% in afara shi 6-7 in orash. Odata ce este incalzit motorul shi acesta ajunge la temperatura optima ( :X:X:X ) se deschide turbina care il propulseaza de la un motor slabutz ca de logan pe benzina .. catre un motor care atinge 0-100 in 12 secunde :D shi chiar sub. avantaje: -consum f mic .. la drumuri intinse fiind o mashina de autostrada .. am atins chiar 4-4.1 % ( in germania :D ) -excelent control shi in curbele periculoase .. rar am intalnit la drum curbe care sa nu le pot lua macar cu 60-80 fara probleme. -mashina f mica .. care daca o fol mult in orash incape oriunde :) shi te potzi strecura frumos peste tot :D nu mai vorbesc de parcari usoare dezavantaje: -cel putin la mashina mea .. nu stiu care ete problema de are garda la sol super mica... sub 9 cm shi nu pot parca pe trotuar bordura fara sa zgarai scutul .. parca imi este mila sa ma sui pe ele .. vreau sa imi zicetzi daca shi la voi se intampla la fel -suspensii foarte tari .. fiecare groapa .. chiar o simtzi :( Nu'mi mai amintesc acum daca mai era ceva dar in mare parte astea sunt .. insa am un zgomot metalic pe partea dreapta fatza la roata .. parca ar freca metal pe metal .. f rar ... mecanicii nu'i dau de cap ( bine nici nu ii prea duce minte .. fiind din vaslui ) am schimbat placutze shi tot nu pricep ce are .. daca a mai patzit cineva .. probabil cateva sugestii .. abia astept :D |
Re: My Punto
Quote:
|
nu vreau sa ma repet .. vreau sa imi schimb motoru cu un hgt si am nevoie de ajutor .. sa nu fiu off topic am facut un thread .. cine ma poate ajuta chiar il rog ----> https://forum.4tuning.ro/19-facem-rost-cai-putere/35691-fiat-punto-ajutor.html
|
10 Attachment(s)
poate va era dor :D :D :D
|
deja era si timpu sa vii cu ceva nou ;)
|
din 2001 :P sa fie oare sport suspensiile?:> e facuta special pt germania apropo
|
din cate ai spus tu eu asta zic ca ar fi chestia ...
|
Mai mult ca sigur pentru ca masina din constructie nu este lasata.Si cu amortizoarele originale nu poti lua virajele asa cum ai zis tu ca ai facut cu ea.
|
pai ori s'au lasat toate amortizoarele odata stricate fiind =)) ori are suspensii sport .. in fine chiar sunt super multzumit de cum ia curbele ... shi in curbe largi cu 150 ;)) atat am incercat eu :P cat despre viteza nu am prins mai mult de 170dar nu aveam unde .. ca deh in Vaslui .. numai loc sa prinzi viteza nu ai ... :( shi eram pe la 3000 turatzii sau sub nu mai tzin minte .. oricum abia ashtept sa ma duc undeva in iashi sa o testez la mai mult :P
|
2 Attachment(s)
aceasta toba urmeaza a fi montata pe masina .. nu este noua .. iar baiatul cere 250 de euro pe ea .. ii un prieten si o da pe asteptate .. sau oricum vreau sa ii dau banii ;) astept pareri daca merita sau nu
|
maine o v`oi poza intreaga .. nu mi`a cazut fisa pe moment :)
|
scuza`ti dimensiunea pozelor .. nu am reglat aparatul dinainte . is ca si iertat banuiesc :)
|
camera e super nava :) se vede prea clar
|
8 mp si era pe rezolutie de 3264x2448 . am uitat sa o modific inainte sa fac pozele
|
250E nu stiu ,da macar se potriveste la fiat
|
crede`ma ca nici asta nu stiu .. o sa merg maine sa vad :D
|
am mai depasit un stagiu . 80% din evacuare a fost schimbata .. remus rules :D
|
salut..,,in sfarsit am vopsit-o
|
arata bine , felicitari :)
|
Quote:
|
Quote:
ps. am ceva da nu-i profesional:D |
Quote:
|
sanato`si sa fim .. ca restu le terminam incet incet :)
|
Oare cat costa un set de jante shi cauciucuri pt Fiat punto 2001 ? k yo cam tre sa schimb cauciucurile shi dak nu ajunge prea mult schimb shi jantele ;)) aku is standard shi arata aiurea :P mc anticipat
|
pt44ndy:incearca la KN viz avi de stadionul Lia Manoliu (cand vii prin Buc) sunt cel mai eftini
Pytyc' arata foarte misto masinuta si ..fara zgaraituri... |
7 Attachment(s)
Si cateva poze cu masina care este gata cat de cat.
|
a iesit chiar SUPEEEEER mai ales jantele/pragurile si vopseaua ..vine randul motorului ...?
cauciucurile sunt pana la urma 185/55/15 ? ma intereseaza daca incarcata cu 2 persoane iti mai atinge la denivelari... |
foarte frumos o iesit .. dar am o intrebare .. daca ai renuntat la airbag`u din volan .. nu iti face figuri computeru de bord ? sau mai stiu eu .. ti se deschid restu ?
|
normal ca a iesit bine ca doar a cumparat marfa de la mine
|
fratilor ... !!! vreau sa cumpar un fiat vechi ( 500,600,131,850,850sport coupe eventual si un polski,124 sport coupe) daca stiti sau vedeti pe undeva sa imi spuneti si mie ....
si sa nu ceara pe el luna de pe cer .... vreau sa il tunez .... gasisem un 600 la 10 mil. dar s-a razgandit mosu si nu il mai vinde de loc . [email protected] 0722590849 |
Quote:
momo romania |
Quote:
|
mersii pt. informatii ... si un volan cu tot sistemul acela cat m`ar costa ?
|
mc Zair ;)
Lucian F arata super sweet ;)) ma gandeam insa oare nu ii pui discuri ventilate pe spate? in rest e super :P momo romania un site ceva ? |
Quote:
|
Quote:
ps. am suspensia 40/20mm si distantieri de 5mm [atingea la interior fara] |
Mersi baieti pentru aprecieri si promit ca o sa mai pun cateva poze zilele astea.
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:51. |
- Copyright 2026 4Tuning